December 9, 2025Dec 9 Mini pileći file i krompir iz Air Fryer-a... jednostavnost kao takva. Prilog pečene paprike
December 9, 2025Dec 9 10 hours ago, Serena said:@ivy jel stavis i mileram gore i dole kao banacanin? Skuvas/proprzis sve , poslazes i kratko zapeces? Koliko i na koliko C?Razmisljam, ako nema tecnisti da li se isusi?stavljala sam mileram ali sam prestala,nesto mi komplikuje proces i ..oteza,, jelo a uvek moze da se doda u tanjiru....prznem meso a ribananac ne,samo slozim..pokrijem folijom oko sat na 200 otklopim malo da se zapece a i ne mora ..
December 9, 2025Dec 9 1 hour ago, ivy said:stavljala sam mileram ali sam prestala,nesto mi komplikuje proces i ..oteza,, jelo a uvek moze da se doda u tanjiru....prznem meso a ribananac ne,samo slozim..pokrijem folijom oko sat na 200 otklopim malo da se zapece a i ne mora ..A pirinac?I meni nesto deluje pretesko sa tolikom pavlakom.
December 9, 2025Dec 9 Cudila sam se Klarinoj sarmi na pomfritu, a sad kad sam videla slike nekih hamburgera iz jedne akademije kod Padove, mislim da je ova njena kombinacija fe no me nalnaHamburger i lazanjeHamburger, torteline, pesto i mortadela cini mi se.A ovde fali samo sarma na cackalicu nabodena.Junior mi rece da tamo idu da proslave kraj uspesne godine sa veslacima, a on se brine da ce ga isterati kad kaze da zeli samo pljeskavicu u suvoj lepinji bez ikakvih priloga i namaza
December 9, 2025Dec 9 2 hours ago, arheolog1981 said:Mini pileći file i krompir iz Air Fryer-a... jednostavnost kao takva. Prilog pečene paprikeOvo obožavam!31 minutes ago, Mr.Mxyzptlk said:sarma na vrhu pomfrita jeste ^.^Ovog ću da odrobijam.
December 9, 2025Dec 9 51 minutes ago, Serena said:Cudila sam se Klarinoj sarmi na pomfritu, a sad kad sam videla slike nekih hamburgera iz jedne akademije kod Padove, mislim da je ova njena kombinacija fe no me nalnaHamburger i lazanjeHamburger, torteline, pesto i mortadela cini mi se.A ovde fali samo sarma na cackalicu nabodena.Junior mi rece da tamo idu da proslave kraj uspesne godine sa veslacima, a on se brine da ce ga isterati kad kaze da zeli samo pljeskavicu u suvoj lepinji bez ikakvih priloga i namaza Mene zanima kako se ovo konzumira, ako nisi Stiven Tajler ili Mik Džeger
December 9, 2025Dec 9 1 minute ago, Filozof manijak said:Mene zanima kako se ovo konzumira, ako nisi Stiven Tajler ili Mik Džeger Nad kadom
December 9, 2025Dec 9 59 minutes ago, Serena said:Cudila sam se Klarinoj sarmi na pomfritu, a sad kad sam videla slike nekih hamburgera iz jedne akademije kod Padove, mislim da je ova njena kombinacija fe no me nalnaHamburger i lazanjeHamburger, torteline, pesto i mortadela cini mi se.A ovde fali samo sarma na cackalicu nabodena.Junior mi rece da tamo idu da proslave kraj uspesne godine sa veslacima, a on se brine da ce ga isterati kad kaze da zeli samo pljeskavicu u suvoj lepinji bez ikakvih priloga i namaza Hvala ti što si mi ovo servirala dan pred nesmemjestiništa. 🥹
December 9, 2025Dec 9 19 minutes ago, Filozof manijak said:Mene zanima kako se ovo konzumira, ako nisi Stiven Tajler ili Mik Džeger Kao piton oslobodis vezu gornje i donje vilice Mene zanima koliki su trigliceridi kod onog sto smaze ovaj zadnji i moze li to uopste pojesti jedan covek za jedan obrok Edited December 9, 2025Dec 9 by Serena
December 9, 2025Dec 9 Mene baš čudi, italijani nisu u fazonu tog američkog preterivanja. Ni italijani nisu kao što su neeekad bili.
December 9, 2025Dec 9 2 hours ago, Serena said:A pirinac?I meni nesto deluje pretesko sa tolikom pavlakom.nista pirinac