December 17, 2025Dec 17 On 16. 12. 2025. at 15:57, Ras said:Dobar je onaj dezert sa mlevenom šljivom koja je prelivena čokoladom, iz dm-a.Možda je malo presladak, a ostavlja utisak kao da jedeš medeno srce. Mana mu je i što je oko 100g i oko 100 puta više kcal, a alav, kakav sam, pojedem u dva zalogaja.Osim šljive, nema druge veze sa temom.Ovo volim, ali čemu kupovina kad je laganica da se napravi. Samo šljive moraju biti meke. Otopi se crna čokolada, sipa preko, i gotovo. Ništa jednostavnije.
December 17, 2025Dec 17 37 minutes ago, Svemir Zeka said:Ovo volim, ali čemu kupovina kad je laganica da se napravi. Samo šljive moraju biti meke. Otopi se crna čokolada, sipa preko, i gotovo. Ništa jednostavnije.Kao što je razlog postojanja Snikersa da, kad god se osetim poput Džoan Kolins odem do prodavnice i kupim ga, nisam baš u situaciji da uvek prelivam šljive čokoladom.Pri tom, da ne bude zabune, generalno nisam ljubitelj čoko-šljiva (celih šljiva prelivenih čokoladom), uz ogradu da sam probao razne neke industrijske, već sam govorio tačno o jednom određenom proizvodu, ovom: https://www.dm.rs/znam-sta-jedem-suva-sljiva-sa-cokoladnim-prelivom-desert-p8607000145001.html
December 18, 2025Dec 18 14 hours ago, Ras said:Kao što je razlog postojanja Snikersa da, kad god se osetim poput Džoan Kolins odem do prodavnice i kupim ga, nisam baš u situaciji da uvek prelivam šljive čokoladom.Pri tom, da ne bude zabune, generalno nisam ljubitelj čoko-šljiva (celih šljiva prelivenih čokoladom), uz ogradu da sam probao razne neke industrijske, već sam govorio tačno o jednom određenom proizvodu, ovom: https://www.dm.rs/znam-sta-jedem-suva-sljiva-sa-cokoladnim-prelivom-desert-p8607000145001.htmlVise proizvoda ima Znam sta jedem. Ima ovaj jedan za koji tvrde da kao nema dodatog secera. Ostali mislim da imaju.Lepo je, samo jako, ceo obrok
December 18, 2025Dec 18 Jel probao neko kiflice iz Kiflizza lokala? Krivo mi je što sam samo prošla pored njih, možda sam propustila nešto dobro. :D edit: 14. februara su imali akciju Plati kiflicu poljupcem, awww...@Mr.Mxyzptlk Koji fil stavljaju u kulen-kiflice? Edited December 18, 2025Dec 18 by Klara
December 18, 2025Dec 18 nisam, probacu kada budem u centru. i kod ovih uzmem retko kad, obicno kad idem do bas stanice. meni najlepse kiflice u bg-u su u nevesinjskoj - male stvari.fil je kulen i sir, mozda ima jos nesto sto ne osecam.
December 19, 2025Dec 19 18 hours ago, Mr.Mxyzptlk said:male stvari.Dosta cudan koncept moram da priznam ako je to ono cega se secam odavno. Nisu mi usput a da idem namenski nesto me i mrzi. Jesu ukusne ali imaju samo prazne kiflice, nista drugo ne prodaju, prodaju se na komad. Sitne su. Nisam to video nigde drugo.
December 20, 2025Dec 20 100 mu gromovajelenskih mi rogovaovo je rl pretnja, moderacija duradi nešto Edited December 20, 2025Dec 20 by Nikodije
December 21, 2025Dec 21 Ramstek mariniran u senfu, uz dodatak belog luka u prahu, mirođije, bibera, origana i crvene paprike