Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

2 hours ago, Ratamahatta said:

Cekam tiket s decijeg svetskog, 4 tekme u 3+, dve prosle, dve se igraju u 1, kvota 15

Na drugom koji cekam pogodio Osasunu, Quevilly, Kolkheti, B71 i cekam jos veceras Konsepsion + odlozeni Kliftonvil zbog oluje, sve 2+. Cekam Cliftonville da odigra tekmu, ne znam sad pravila., da li se ceka tekma da bude okoncana za isplatu, ili racunaju kvotu 1 na tom paru, a isplacuju ostatak tiketa bez te kvote. Ceo tiket je kvota 8, a ako prodje Konsepsion i racunaju 1 na Kliftonvil, bice kvota 6

Proslo i ovo sve, neka egipcanska deca se 2-3 minuta pickarala ko ce da izvede slobodnjak u nadoknadi, pojeli vreme i zabije ga dete majstorski u 95' za 2-1 laugh

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Meni Euroliga tiket pade samo na Efesu H1(+5.5). Nikada ne igram fiks (osim u NBA) i juce probam da miksujem, a mislim da je svih 7 parova otislo u plus, makar na ovim najnizim granicama.

Hoffenheim obara 2+ tiket na fudbalu, a da li bi prosao bolje sa sirom igrom nisam nacisto. PSV II samo 2 gola, ostala 2 Holandjana po 4; Gent 3+; cak su i na Englezima volsebno pala 4 gola (mada to nema sanse da bih odigrao). Za hokej ne znam sta da mislim, skoro sve je doslo polovicno (Nemci dosli komplet efikasno).

Ja uzeo 2+ da igram u parlayima i to tako sto gledam zadnjih 5 tekmi domacina i 5 tekmi gosta. Ako je na 9/10 doslo 2+ i kvota je 1.3 ili jaca, uzimam

Nekoliko takvih tekmi skupim u toku dana i to odigram za neki medium ulog, pa ako prodje prodje.

1.20-1.30 uzmem ako je 10/10, ako je manja kvota od 1.2 ne zelim vise da uzmem, nek ih jebe tata s tim kvotama. A i generalno nisam se kladio 15-ak godina, mnogo manje golova pada sad nego pre. Jedini izuzetak je Italija, tu ih je sada vise, a u Spaniji ima bas dosta jajarskih 0-0 i 1-0 ekipa, bez obzira na visok individualni kvalitet igraca

3+ odigram ako je od 10 tekmi 8 otislo, i to uglavnom gadjam ove efikasnije lige - Nemacka, Holandija, Belgija, Mehiko, samo za malo manji ulog. Napravim kvotu 15-20 i opal

Nekad s drugom holandskom odradim sve to s 4+

Ne znam vise ni kako da igram, u zadnjih nekoliko nedelja sam imao bar 30 tekmi po tiketima koje su zavrsile 1-0, morao sam nekako da filtriram.

Ode vremena na research, danas sam 2h skoro sastavljao tikete i cackao stats, vikendima igram male uloge jer ima mnogo tekmi, napravim kvotu 5-9 i zategnem nekoliko parlaya sa 6-8 tekmi

Radnim danima manje tekmi (osim kad su evrokupovi) i to je to, to sastavim za pola sata max

Pocecu NFL da igram s vecim ulozima u dublovima, jednu tekmu sam samo promasio od 8 ove sezone

Edited by Ratamahatta

• Author

U Italiji pada dve-tri sezone dosta manje golova. Tamo negde oko covida je rutinski skoro sve islo u 3+ (Napoli, Inter, Milan , Lazio, Roma, Fiorentina, Atalanta). Sada su se vratili starim neefikasnim trendovima, uz povremene ispade.

Stoji da generalno ima previse 1-0 utakmica i skoro je nemoguce oceniti. Lakse je bilo pre kada VAR nije postojao, sudija odluci i znas odmah da li je gol ili ne.

Za NFL sam i ja gundjao sto prosle nedelje nisam odigrao jace. Uhvatio 4 overa, na najnizim granicama (kvote oko 1.50), a preskocio nocnu tekmu gde je palo 80+ poena.

MLB je isto imao ultra neefikasnu sezonu, no ispraticu i playoff; nemoguce je da svi piceri budu u formi.

Hokej je obicno dobar, ne za fiks naravno, no moze se ispratiti par liga iz Evrope (Danci, Slovacka, pa i Nemci, uz par timova iz ostalih liga). Tu bar znas sigurno da ce sutirati na gol, bez milion dodavanja kao na fudbalu.

Ja iscitavam statse i duze od 2 sata, ume da bude zamorno. Pre sam to gledao i za nize lige kod Engleza, no sada me mrzi.

Cackao sam nocas NCAAF parove za danas, minimum sat vremena.

Mozda probam neki singl na fudbalu, MLB eventualno. NCAAF dva sira tiketa (7-8 parova). Na hokeju su Norvezani trokirali u prolsom terminu, te su danas moguci golovi (od 6 pa na gore).

Edited by Miljenko

Može ovo:

Galata Bešiktaš 1

Borussia Leipzig GG3+

Real Villarreal 1

Inter Cremonese hc1

• Author

Meni su za golove najsigurniji Frankfurt-Bayern i KR Reykjavik-Afturelding. Fiks deluje logicno.

Meni je Leipzig baksuz tim, pa ih obicno preskacem.

Edited by Miljenko

• Author

Fudbal 0/1. Hokej 0/1. Hoffenheim obara 2+ tiket. Mozda sam u singlu mogao provuci nesto, no naplasi se covek. Hokej je krenuo dobro, no Danci i Slovaci su mogli bolje. Izglupirao sam se na kosarci; umesto da odigram samo overe, pomesao sam i fiks i Efes gubi taman poen preko istog. Tja, tesko je bilo nesto provuci ovde (na iole sirem tiketu).

Fudbal

Leeds-Tottenham tim2 1+

Man Utd-Sunderland tim1 1+

Arsenal-West Ham 2+

Leverkusen-Union Berlin tim1 1+

Dortmund-Leipzig 2+

Galatasaray-Besiktas tim1 1+

Sparta Rotterdam-Ajax tim2 1+

Real Madrid-Villarreal tim1 2+

Inter-Cremonese tim1 2+

Lillestrom-Hoedo 3+

Kongsvinger-Skeid 3+

Valur-Stjernen 4+

KR Reykjavik-Afturelding 5+

Eintracht Frankfurt-Bayern 5+

Zwolle-PSV 4+

Dallas-LA Galaxy 2+

Inter Miami-New England 2+

Orlando-Columbus 2+

Philadelphia-NY City 2+

Houston-San Diego 2+

Minnesota-Kansas 2+

Inter Miami-New England 4+

Minnesota-Kansas 3+

Dallas-LA Galaxy 3+

Kvote 2.75, 1.89, 1.93, 1.84, 2.75, 2.50, 1.84, 2.33, 1.85 i 2.02.

Pokusao sam malo da modifikujem igru danas. Ono sto mi je delovalo relativno sumnjivo, odigrah sa tim1+ i 2+, ostalo dosta hrabrije.

Prateci tiket, Huddersfield 2+, Bolton p1+, Plymouth P1+, Leyton 2+, Salford 2+, Notts County P1+, Barnet P1+, Crawley 2+, Chesterfield 2+, Gateshead 2+, Hartlepool 2+, Eastleigh 2+, Southend P1+. Kvota 28.67.

Hokej

Valerenga-Narvik 7+ (OT&SO)

Stavanger-Storhamar 7+ (OT&SO)

Kvota 3.50.

Probah jednu kombinaciju kod Norvezana, posto oba para deluju verovatno za golove.

Siri hokejaski tiket, Graz 5+ (OT&SO), Lukko 5+ (OT&SO), Tappara 4+, Karpat 5+ (OT&SO), Rogle tim2+, Frolunda tim2+, Farjestads 5+ (OT&SO), Zug 5+ (OT&SO), Davos 4+. kvota 5.98.

MLB

Toronto-NY Yankees >7.5 (Gausman-Gil)

Philadelphia-LA Dodgers >6.5 (Sanchez-Ohtani)

Seattle-Detroit >6.5 (Kirby-Melton)

Toronto-NY Yankees >8.5

Philadelphia-LA Dodgers >7.5

Seattle-Detroit >7.5

Kvote 4.60, 1.98, 2.01 i 2.04.

Uzeh na bejzbolu nesto i u singlu, posto nakon metiljave wild card runde jednostavno mora pasti vise poena.

NCAAF je povezan na 2 tiketa, Michigan Wolverines >39.5, Clemson PH2(-1.5), Georgia PH1(-5.5), Ohio Bobcats PH2(-2.5), Virginia Tech H1(-2.5), Arizona Wildcats >51.5, Notre Dame >58.5 i Alabama Crimson Tide H1(-9.5), Houston Cougars >47.5, Wyoming >45.5, Florida State >50.5, Texas A&M >52.5, Ohio State Buckeys H1(-19.5), Kansas Jayhawks >50.5, TCU >53.5. kvote 11.64 i 42.08.

3/6 parlayovi danas, nije lose. Jos 4 nocna su ziva

Na prvom cekam Cobrelou i Acasuso da odu u 2+, na drugom cekam sve 4 tekme s decijeg SP da odu u 3+, na trecem 5 tekmi iz Meksicke prve i druge sve 3+, i jedan nocni kombinovani juznoamericki koji ako prodje, ceka se kec u Habarovsku u 7 ujutru za prolaz

Ova 3 tiketa su mi srusili Darmstat, Fortuna Sitard i Man Utd, nije doslo 3+ nigde. Hteo sam i Verder da stavim 3+ na nekom od tiketa i onda se setio St. Paulijevog undera pre par nedelja u Stutgartu i na srecu odustanem. Uvek ta 1 ili 2 tekme po kolu ne odu ni u 2+ kod svabova, treba nanjusiti. Prosle nedelje me Lajpcig usrao s promasenim penalom u nadoknadi, a sutradan i Union s promasenim penalom, obe otisle u under, juce Hofenhajm unistio celu planetu

Edited by Ratamahatta

Nije loše

Screenshot_20251005_083354.jpg

Screenshot_20251005_083410.jpg

Na partizanu se baš odužilo sinoć fantom

• Author

Fudbal 7/10. MLB 2/4. Hokej 0/1. Fudbal sam uhvatio korektno, no bez nekog sireg tiketa, pa i nisam odusevljen (2 uloga plusa). MLS nije bio sjajan, no bar prodjose dva jaca tiketa. Islandjane sam odigrao malo sire od neophodnog, dok su Frankfurt i Bayern morali bolje od ovoga. Izglupirah se kod Engleza i nizih liga; miksao sam golove po poluvremenima, a na 2+ bih prosao rutinski (14 parova mislim da je u pitanju). Bolje da ne racunam kvotu, ali nije ispod 30. MLB dosta bolje, no i dalje bez kombo tiketa, posto na Seattle-Detroit ni produzetak nije bio dovoljan da probiju 6.5 granicu. Hokej bez sanse za prolaz. NCAAF se nije posrecio. Na kraju pokrih uplatu i nista vise od toga.

Fudbal

Anderlecht-Standard tim1 1+

Genk-Dender 2+

Wolves-Brighton tim2 1+

Aston Villa-Burnley tim1 1+

Monaco-Nice 2+

Napoli-Genoa tim1 1+

Twente-Heracles 2+

Feyenoord-Utrecht 2+

AZ-Telstar 3+

Lausanne-Young Boys 2+

Servette-Basel 2+

Brentford-Man City 2+

Lille-PSG tim2 1+

Stuttgart-Heidenheim 2+

Viking-Brann 2+

Rosenborg-Sarpsborg 2+

Bodo/Glimt-Haugesund 3+

Napredak-Zvezda 2+

Vikingur-Hafnarfjordur 3+

Breidablik-Fram 3+

Sevilla-Barcelona tim2 2+

Radomlje-Celje 3+

P1+ tiket, Man City, Barcelona, PSG, Zvezda, AZ, Breidablik, Vikingur

Kvote 2.67, 2.72, 2.70, 2.12, 2.09 i 5.40.

Nesto manje upecatljivi parovi danas; prilicno male kvote kod Norvezana, te nisam igrao preterano siroko.

Hokej

Esbjerg-Roedovre 6+

Aalborg-Rungsted 6+

Kvota 2.66.

Samo Dance probah jace.

Prateci tiket, sve 5+ (OT&SO), Eisbaren, Straubing, Dresdner, Kosice, Nitra, Slovan Bratislava. Kvota 4.63.

NFL

Philadelphia-Denver P>18.5

Seattle-Tampa >40.5

LA Chargers-Washington P>17.5

Kvota 2.99.

Poene stavih u jacu grupu, dok je fiks kombinacija odigrana za slabiji ulog.

Siri NFL tiket, Buffalo PH1(+1.5), Detroit PH2(-6.5), Arizona PH1(+1.5). Kvota 3.05.

MLB tiket, NY Yankees tim>4.5, Detroit tim>2.5. Kvota 3.06.

Seattle-Detroit ce izgleda biti metiljava serija za poene (kada sinoc nisu natrpali lagani plus, sa ne bas top matchupom startera, tesko je tu igrati nesto). Zato i probah sa minimalnim ulogom.

Edited by Miljenko

• Author

Koja je fora sa ponistenim golovima zbog faula u napadu. Zar sudija to ne moze da vidi odmah. Evo sada na Stuttgartu, Demirovic je jednostavno bio jaci u duelu. Ukljucim prenos da vidim vec je ponisten gol.

Od ovog VARA veca steta nego korist.

Danas sareno, ali solidan plus. Sinoc/jutros parlay juznoamerikanaca i Habarovska prosao, danas preko dana 4/11 parlaya proslo, cekam jos 3-4 parlaya nekih latino zajebancija s 2+ i 3+, decije svetsko i ove zadnje 3 NFL tekme veceras. Na jednom mi treba jos River i Gvajakil da odu na 2+, ostali tiketi su dugacki i nerealni, ako prodje prodje.

Ove NFL tekme u 7 nisam ubo kako treba s overima i underima, pala 2 tiketa tu. Odigrao sam od nocnih tekmi uber na Bafalo i unter na Bengalse i Cargerse na jednom tiketu, a na drugom uzeo u lajvu dubl s uberom na Arizonu i unterom na Sihokse posle pola prve cetvrtine, zaboravio sam da ne krecu tekme u isto vreme pa zakasnio.

Na fudbalu Gladbah i Stutgart ubili jedan tiket, drugi Juve - Milan, treci Ludogorec, cetvrti Briz, peti Siti, nista nije doslo u 2+. Nisam nikad do sad ovoliko tekmi pogodio, jedno 70, a 15-ak je palo

I u lajvu pogodio Selta - Atletiko gol posle crvenog, neke Marokance isto tako, i sad cekam da mlada Kaledonija primi manje od 7 komada od Francuza i Amerika - J. Afrika bude 4 ili manje golova, na pola sata do kraja 2-0 i 2-1 stoji. 7.2 kvota sve ukupno

Nema nikakve logike, ali bolje mi u zadnje vreme ide ovako s parlayima od 6-8 tekmi nego s dublovima i triplovima

Edited by Ratamahatta

• Author

Fudbal 2/6. Hokej 0/1. NFL 0/1. U odnosu na subotu, juce su bili dosta losiji rezultati. Ukupno 5 promasaja, pri cemu je onaj na Barsi bio najneprijatniji (tim2+). Imao sam vikend tiket, da ekipe daju gol ili dva, kvota oko 120, koji je pao samo na njih (ponovo promasen penal). Na hokeju po pogodak i promasaj; na mecu koji nije dosao je domacin imao 3 vezana PP, u zavrsnih 8 minuta i ipak nista. NFL takodje traljavo; Philadelphia neocekivano kilava u napadu. MLB u playoffu je jedino za singl, ipak su meni glavni favorit-autsajder mecevi. Tja, kada u subotu nisam bolje iskoristio solidne rezultate, juce nisam imao sanse za nesto vise (pa ni za pokrice).

MLB

Philadelphia-LA Dodgers >7.5 (Luzardo-Snell)

Kvota 1.85.

Uzeh samo jedan singl, posto ce izgleda samo 2 serije biti iole pogodne za ovo sto igram.

Hokej

Frederikshavn 5+ (OT&SO)

Lillehammer-Narvik 6+

Lokomotiv Yaroslavl-SKA St. Petersburg 5+ (OT&SO)

Kvota 2.80.

Tanka ponuda na hokeju, no sutra krece i NHL.

Fudbalski tiket, Bournemouth U21 5+, Crewe U21 5+, Watford U21 4+. Kvota 10.09.

• Author

Koliko sam se mucio, tokom celog vikenda, da sastavim nesto sire i na 2+ i danas na U21 Englezima, dodje rutinski 10+ kvota, sa 4+/5+ igrom.gospode

Sada se ostrim za NHL otvaranje sutra.