October 4, 2025Oct 4 2 hours ago, Ratamahatta said:Cekam tiket s decijeg svetskog, 4 tekme u 3+, dve prosle, dve se igraju u 1, kvota 15Na drugom koji cekam pogodio Osasunu, Quevilly, Kolkheti, B71 i cekam jos veceras Konsepsion + odlozeni Kliftonvil zbog oluje, sve 2+. Cekam Cliftonville da odigra tekmu, ne znam sad pravila., da li se ceka tekma da bude okoncana za isplatu, ili racunaju kvotu 1 na tom paru, a isplacuju ostatak tiketa bez te kvote. Ceo tiket je kvota 8, a ako prodje Konsepsion i racunaju 1 na Kliftonvil, bice kvota 6Proslo i ovo sve, neka egipcanska deca se 2-3 minuta pickarala ko ce da izvede slobodnjak u nadoknadi, pojeli vreme i zabije ga dete majstorski u 95' za 2-1
October 4, 2025Oct 4 Author Meni Euroliga tiket pade samo na Efesu H1(+5.5). Nikada ne igram fiks (osim u NBA) i juce probam da miksujem, a mislim da je svih 7 parova otislo u plus, makar na ovim najnizim granicama.Hoffenheim obara 2+ tiket na fudbalu, a da li bi prosao bolje sa sirom igrom nisam nacisto. PSV II samo 2 gola, ostala 2 Holandjana po 4; Gent 3+; cak su i na Englezima volsebno pala 4 gola (mada to nema sanse da bih odigrao). Za hokej ne znam sta da mislim, skoro sve je doslo polovicno (Nemci dosli komplet efikasno).
October 4, 2025Oct 4 Ja uzeo 2+ da igram u parlayima i to tako sto gledam zadnjih 5 tekmi domacina i 5 tekmi gosta. Ako je na 9/10 doslo 2+ i kvota je 1.3 ili jaca, uzimamNekoliko takvih tekmi skupim u toku dana i to odigram za neki medium ulog, pa ako prodje prodje. 1.20-1.30 uzmem ako je 10/10, ako je manja kvota od 1.2 ne zelim vise da uzmem, nek ih jebe tata s tim kvotama. A i generalno nisam se kladio 15-ak godina, mnogo manje golova pada sad nego pre. Jedini izuzetak je Italija, tu ih je sada vise, a u Spaniji ima bas dosta jajarskih 0-0 i 1-0 ekipa, bez obzira na visok individualni kvalitet igraca3+ odigram ako je od 10 tekmi 8 otislo, i to uglavnom gadjam ove efikasnije lige - Nemacka, Holandija, Belgija, Mehiko, samo za malo manji ulog. Napravim kvotu 15-20 i opalNekad s drugom holandskom odradim sve to s 4+Ne znam vise ni kako da igram, u zadnjih nekoliko nedelja sam imao bar 30 tekmi po tiketima koje su zavrsile 1-0, morao sam nekako da filtriram. Ode vremena na research, danas sam 2h skoro sastavljao tikete i cackao stats, vikendima igram male uloge jer ima mnogo tekmi, napravim kvotu 5-9 i zategnem nekoliko parlaya sa 6-8 tekmiRadnim danima manje tekmi (osim kad su evrokupovi) i to je to, to sastavim za pola sata maxPocecu NFL da igram s vecim ulozima u dublovima, jednu tekmu sam samo promasio od 8 ove sezone Edited October 4, 2025Oct 4 by Ratamahatta
October 4, 2025Oct 4 Author U Italiji pada dve-tri sezone dosta manje golova. Tamo negde oko covida je rutinski skoro sve islo u 3+ (Napoli, Inter, Milan , Lazio, Roma, Fiorentina, Atalanta). Sada su se vratili starim neefikasnim trendovima, uz povremene ispade.Stoji da generalno ima previse 1-0 utakmica i skoro je nemoguce oceniti. Lakse je bilo pre kada VAR nije postojao, sudija odluci i znas odmah da li je gol ili ne.Za NFL sam i ja gundjao sto prosle nedelje nisam odigrao jace. Uhvatio 4 overa, na najnizim granicama (kvote oko 1.50), a preskocio nocnu tekmu gde je palo 80+ poena.MLB je isto imao ultra neefikasnu sezonu, no ispraticu i playoff; nemoguce je da svi piceri budu u formi.Hokej je obicno dobar, ne za fiks naravno, no moze se ispratiti par liga iz Evrope (Danci, Slovacka, pa i Nemci, uz par timova iz ostalih liga). Tu bar znas sigurno da ce sutirati na gol, bez milion dodavanja kao na fudbalu.Ja iscitavam statse i duze od 2 sata, ume da bude zamorno. Pre sam to gledao i za nize lige kod Engleza, no sada me mrzi.Cackao sam nocas NCAAF parove za danas, minimum sat vremena.Mozda probam neki singl na fudbalu, MLB eventualno. NCAAF dva sira tiketa (7-8 parova). Na hokeju su Norvezani trokirali u prolsom terminu, te su danas moguci golovi (od 6 pa na gore). Edited October 4, 2025Oct 4 by Miljenko
October 4, 2025Oct 4 Može ovo:Galata Bešiktaš 1Borussia Leipzig GG3+Real Villarreal 1Inter Cremonese hc1
October 4, 2025Oct 4 Author Meni su za golove najsigurniji Frankfurt-Bayern i KR Reykjavik-Afturelding. Fiks deluje logicno.Meni je Leipzig baksuz tim, pa ih obicno preskacem. Edited October 4, 2025Oct 4 by Miljenko
October 4, 2025Oct 4 Author Fudbal 0/1. Hokej 0/1. Hoffenheim obara 2+ tiket. Mozda sam u singlu mogao provuci nesto, no naplasi se covek. Hokej je krenuo dobro, no Danci i Slovaci su mogli bolje. Izglupirao sam se na kosarci; umesto da odigram samo overe, pomesao sam i fiks i Efes gubi taman poen preko istog. Tja, tesko je bilo nesto provuci ovde (na iole sirem tiketu).FudbalLeeds-Tottenham tim2 1+Man Utd-Sunderland tim1 1+Arsenal-West Ham 2+Leverkusen-Union Berlin tim1 1+Dortmund-Leipzig 2+Galatasaray-Besiktas tim1 1+Sparta Rotterdam-Ajax tim2 1+Real Madrid-Villarreal tim1 2+Inter-Cremonese tim1 2+Lillestrom-Hoedo 3+Kongsvinger-Skeid 3+Valur-Stjernen 4+KR Reykjavik-Afturelding 5+Eintracht Frankfurt-Bayern 5+Zwolle-PSV 4+Dallas-LA Galaxy 2+Inter Miami-New England 2+Orlando-Columbus 2+Philadelphia-NY City 2+Houston-San Diego 2+Minnesota-Kansas 2+Inter Miami-New England 4+Minnesota-Kansas 3+Dallas-LA Galaxy 3+Kvote 2.75, 1.89, 1.93, 1.84, 2.75, 2.50, 1.84, 2.33, 1.85 i 2.02.Pokusao sam malo da modifikujem igru danas. Ono sto mi je delovalo relativno sumnjivo, odigrah sa tim1+ i 2+, ostalo dosta hrabrije.Prateci tiket, Huddersfield 2+, Bolton p1+, Plymouth P1+, Leyton 2+, Salford 2+, Notts County P1+, Barnet P1+, Crawley 2+, Chesterfield 2+, Gateshead 2+, Hartlepool 2+, Eastleigh 2+, Southend P1+. Kvota 28.67.HokejValerenga-Narvik 7+ (OT&SO)Stavanger-Storhamar 7+ (OT&SO)Kvota 3.50.Probah jednu kombinaciju kod Norvezana, posto oba para deluju verovatno za golove.Siri hokejaski tiket, Graz 5+ (OT&SO), Lukko 5+ (OT&SO), Tappara 4+, Karpat 5+ (OT&SO), Rogle tim2+, Frolunda tim2+, Farjestads 5+ (OT&SO), Zug 5+ (OT&SO), Davos 4+. kvota 5.98.MLBToronto-NY Yankees >7.5 (Gausman-Gil)Philadelphia-LA Dodgers >6.5 (Sanchez-Ohtani)Seattle-Detroit >6.5 (Kirby-Melton)Toronto-NY Yankees >8.5Philadelphia-LA Dodgers >7.5Seattle-Detroit >7.5Kvote 4.60, 1.98, 2.01 i 2.04.Uzeh na bejzbolu nesto i u singlu, posto nakon metiljave wild card runde jednostavno mora pasti vise poena.NCAAF je povezan na 2 tiketa, Michigan Wolverines >39.5, Clemson PH2(-1.5), Georgia PH1(-5.5), Ohio Bobcats PH2(-2.5), Virginia Tech H1(-2.5), Arizona Wildcats >51.5, Notre Dame >58.5 i Alabama Crimson Tide H1(-9.5), Houston Cougars >47.5, Wyoming >45.5, Florida State >50.5, Texas A&M >52.5, Ohio State Buckeys H1(-19.5), Kansas Jayhawks >50.5, TCU >53.5. kvote 11.64 i 42.08.
October 4, 2025Oct 4 3/6 parlayovi danas, nije lose. Jos 4 nocna su ziva Na prvom cekam Cobrelou i Acasuso da odu u 2+, na drugom cekam sve 4 tekme s decijeg SP da odu u 3+, na trecem 5 tekmi iz Meksicke prve i druge sve 3+, i jedan nocni kombinovani juznoamericki koji ako prodje, ceka se kec u Habarovsku u 7 ujutru za prolaz Ova 3 tiketa su mi srusili Darmstat, Fortuna Sitard i Man Utd, nije doslo 3+ nigde. Hteo sam i Verder da stavim 3+ na nekom od tiketa i onda se setio St. Paulijevog undera pre par nedelja u Stutgartu i na srecu odustanem. Uvek ta 1 ili 2 tekme po kolu ne odu ni u 2+ kod svabova, treba nanjusiti. Prosle nedelje me Lajpcig usrao s promasenim penalom u nadoknadi, a sutradan i Union s promasenim penalom, obe otisle u under, juce Hofenhajm unistio celu planetu Edited October 4, 2025Oct 4 by Ratamahatta
October 5, 2025Oct 5 Author Fudbal 7/10. MLB 2/4. Hokej 0/1. Fudbal sam uhvatio korektno, no bez nekog sireg tiketa, pa i nisam odusevljen (2 uloga plusa). MLS nije bio sjajan, no bar prodjose dva jaca tiketa. Islandjane sam odigrao malo sire od neophodnog, dok su Frankfurt i Bayern morali bolje od ovoga. Izglupirah se kod Engleza i nizih liga; miksao sam golove po poluvremenima, a na 2+ bih prosao rutinski (14 parova mislim da je u pitanju). Bolje da ne racunam kvotu, ali nije ispod 30. MLB dosta bolje, no i dalje bez kombo tiketa, posto na Seattle-Detroit ni produzetak nije bio dovoljan da probiju 6.5 granicu. Hokej bez sanse za prolaz. NCAAF se nije posrecio. Na kraju pokrih uplatu i nista vise od toga.FudbalAnderlecht-Standard tim1 1+Genk-Dender 2+Wolves-Brighton tim2 1+Aston Villa-Burnley tim1 1+Monaco-Nice 2+Napoli-Genoa tim1 1+Twente-Heracles 2+Feyenoord-Utrecht 2+AZ-Telstar 3+Lausanne-Young Boys 2+Servette-Basel 2+Brentford-Man City 2+Lille-PSG tim2 1+Stuttgart-Heidenheim 2+Viking-Brann 2+Rosenborg-Sarpsborg 2+Bodo/Glimt-Haugesund 3+Napredak-Zvezda 2+Vikingur-Hafnarfjordur 3+Breidablik-Fram 3+Sevilla-Barcelona tim2 2+Radomlje-Celje 3+P1+ tiket, Man City, Barcelona, PSG, Zvezda, AZ, Breidablik, VikingurKvote 2.67, 2.72, 2.70, 2.12, 2.09 i 5.40.Nesto manje upecatljivi parovi danas; prilicno male kvote kod Norvezana, te nisam igrao preterano siroko.HokejEsbjerg-Roedovre 6+Aalborg-Rungsted 6+Kvota 2.66.Samo Dance probah jace.Prateci tiket, sve 5+ (OT&SO), Eisbaren, Straubing, Dresdner, Kosice, Nitra, Slovan Bratislava. Kvota 4.63.NFLPhiladelphia-Denver P>18.5Seattle-Tampa >40.5LA Chargers-Washington P>17.5Kvota 2.99.Poene stavih u jacu grupu, dok je fiks kombinacija odigrana za slabiji ulog.Siri NFL tiket, Buffalo PH1(+1.5), Detroit PH2(-6.5), Arizona PH1(+1.5). Kvota 3.05.MLB tiket, NY Yankees tim>4.5, Detroit tim>2.5. Kvota 3.06.Seattle-Detroit ce izgleda biti metiljava serija za poene (kada sinoc nisu natrpali lagani plus, sa ne bas top matchupom startera, tesko je tu igrati nesto). Zato i probah sa minimalnim ulogom. Edited October 5, 2025Oct 5 by Miljenko
October 5, 2025Oct 5 Author Koja je fora sa ponistenim golovima zbog faula u napadu. Zar sudija to ne moze da vidi odmah. Evo sada na Stuttgartu, Demirovic je jednostavno bio jaci u duelu. Ukljucim prenos da vidim vec je ponisten gol. Od ovog VARA veca steta nego korist.
October 5, 2025Oct 5 Danas sareno, ali solidan plus. Sinoc/jutros parlay juznoamerikanaca i Habarovska prosao, danas preko dana 4/11 parlaya proslo, cekam jos 3-4 parlaya nekih latino zajebancija s 2+ i 3+, decije svetsko i ove zadnje 3 NFL tekme veceras. Na jednom mi treba jos River i Gvajakil da odu na 2+, ostali tiketi su dugacki i nerealni, ako prodje prodje. Ove NFL tekme u 7 nisam ubo kako treba s overima i underima, pala 2 tiketa tu. Odigrao sam od nocnih tekmi uber na Bafalo i unter na Bengalse i Cargerse na jednom tiketu, a na drugom uzeo u lajvu dubl s uberom na Arizonu i unterom na Sihokse posle pola prve cetvrtine, zaboravio sam da ne krecu tekme u isto vreme pa zakasnio. Na fudbalu Gladbah i Stutgart ubili jedan tiket, drugi Juve - Milan, treci Ludogorec, cetvrti Briz, peti Siti, nista nije doslo u 2+. Nisam nikad do sad ovoliko tekmi pogodio, jedno 70, a 15-ak je palo I u lajvu pogodio Selta - Atletiko gol posle crvenog, neke Marokance isto tako, i sad cekam da mlada Kaledonija primi manje od 7 komada od Francuza i Amerika - J. Afrika bude 4 ili manje golova, na pola sata do kraja 2-0 i 2-1 stoji. 7.2 kvota sve ukupnoNema nikakve logike, ali bolje mi u zadnje vreme ide ovako s parlayima od 6-8 tekmi nego s dublovima i triplovima Edited October 5, 2025Oct 5 by Ratamahatta
October 6, 2025Oct 6 Author Fudbal 2/6. Hokej 0/1. NFL 0/1. U odnosu na subotu, juce su bili dosta losiji rezultati. Ukupno 5 promasaja, pri cemu je onaj na Barsi bio najneprijatniji (tim2+). Imao sam vikend tiket, da ekipe daju gol ili dva, kvota oko 120, koji je pao samo na njih (ponovo promasen penal). Na hokeju po pogodak i promasaj; na mecu koji nije dosao je domacin imao 3 vezana PP, u zavrsnih 8 minuta i ipak nista. NFL takodje traljavo; Philadelphia neocekivano kilava u napadu. MLB u playoffu je jedino za singl, ipak su meni glavni favorit-autsajder mecevi. Tja, kada u subotu nisam bolje iskoristio solidne rezultate, juce nisam imao sanse za nesto vise (pa ni za pokrice).MLBPhiladelphia-LA Dodgers >7.5 (Luzardo-Snell)Kvota 1.85.Uzeh samo jedan singl, posto ce izgleda samo 2 serije biti iole pogodne za ovo sto igram.HokejFrederikshavn 5+ (OT&SO)Lillehammer-Narvik 6+Lokomotiv Yaroslavl-SKA St. Petersburg 5+ (OT&SO)Kvota 2.80.Tanka ponuda na hokeju, no sutra krece i NHL.Fudbalski tiket, Bournemouth U21 5+, Crewe U21 5+, Watford U21 4+. Kvota 10.09.
October 6, 2025Oct 6 Author Koliko sam se mucio, tokom celog vikenda, da sastavim nesto sire i na 2+ i danas na U21 Englezima, dodje rutinski 10+ kvota, sa 4+/5+ igrom.Sada se ostrim za NHL otvaranje sutra.