Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Sinoc prosla 2 parlaya s 2+ i 3+ na juznoamerikance, odlican fudbal se pika u Mehiku. Kejlor Navas primio 4 komada, vidim poznat mi covek nesto lolol

Danas odigrao vise duzih parlaya sve 2+ s manjim ulogom, za sada proslo 3/6, nije los dan. Cekam jos 3-4 tiketa, mrzi me i da kucam ima previse tekmi

Na ovom najjednostavnijem cekam jos Plzen i Ferencvaros da odu u 2+, 1-0 je na poluvremenima

Argentina i Brazil su pakao cak i za 2+, cesce ne dodje nego sto dodje, ali daju kvote 1.5+, pa cu da gadjam to, umesto jebenih 1.18 kod svabova koje ni ne dodju

Sutra cu odigrati jedan, dva komada s dobicima od danas, lakse mi u danima kad je ponuda tanka

Edited by Ratamahatta

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

9 minutes ago, Miljenko said:

Danas se nisam proslavio na hokeju. Eventualno da sam singlirao sve na 6+ili 7+. Fudbal cemo jos da vidimo. Young Boys 6+ je jedini prolaz do sada. Feyenoord samo 1-0, tja.

Gledao sam trend za singlove na fudbalu (kvote preko 2), znaci uglavnom 4+ i poneki 5+. Jucerasnji izbor bi bio 8/18, MLS 8/14, sto je verovatan minimalan plus, no treba imati poveci budzet za tako nesto.

Fudbaleri kao da su zaboravili da igraju fudbal u poredjenju s pre 15 i 20 godina. Vecina tekmi se zatire na 1-0, daju gol i krenu da igraju kopneni vaterpolo, svi u 16. Protivnik dodaje na krilo, vrati u sredinu, menja stranu, centrira, glavom izbiju i tako 50x

Napadaci svih nivoa takmicenja (od spanske trece do premijer lige sto sam gledao) su gori nego ikada. Pravo u golmana s 5-10 metara, preko/pored gola iz penala, stative i precke iz peterca, svasta sam video ova 2 vikenda, malo na svoju korist, vecinu na stetu

A da odigram sve u underu bilo bi 1:1 posle 15 minuta

Edited by Ratamahatta

Na jednom cekam Plzen 2+, 1-0 je na poluvremenu, na drugom (najduzem i najludjem parlayu s Bugarima, Grcima, Kipranima) cekam jos 1 gol na Paralimniju, ukletih 1-0 u 75'

Dinamo Mahackala je najodvratniji klub za kladjenje ikada, nisam hteo da uzmem danas ni 2+ ni keca a ni 1X&2+ protiv jebenog Socija. Imace gol razliku 14-26 na kraju sezone posle 30 kola, naravno da su odigrali 0-0

• Author

Tako juce, jedina sansa koju je Dortmund imao sa igracem vise. Napravili visik, igrac ostaje sam po sredini, na 13-14 metara od gola, ok sut i golman pravi neku nemogucu paradu i izbija u korner. Videh danas na Newcastle-Arsenal isto Pope skinuo svasta u prvom poluvremenu.

Ovo sto sam pominjao za 4+ i 5+ u singlu; prosli CL termin bi recimo bi dobar, oko 60% recimo. EL zato neki jad i beda (kao sto obicno i bude).

• Author

Fudbal 0/3, Young Boys je dosao 6+ (7+ kvota). Hokej 0/5. NFL 1/2. Prosao je ponovo prateci MLB tiket (11+ kvota). Fudbal nece pa nece sa ovim spojenim tiketima. Tu cak ni 2+ ne pomaze previse. Juce Feyenoord samo jedan gol, nesretni Union Berlin (koji nikada ne igram) 0-0 uz jos jedan promasen penal i za kraj Islandjani 2-0 od 50. minuta i nista do kraja. Bilo je par tunjavih prolaza (Zvezda recimo). Hokej bez neke sanse, mogao sam eventualno uhvatiti neki singl. NFL fino, lepa kvota oko 6, a mogla je biti i veca, posto je i utakmica u nocnom terminu otisla u lagani over. Prosli bi i singlovi na visim granicama. Bejzbol je prijatno iznenadio dobrom kvotom, pa jos zavrsnog dana pred playoff. Dan koji je licio da ce proci bez prolaza, sveo se na kraju na nesto preko 60% pokrivenog uloga.

Fudbal

The Strongest-Oriente Petrolero 5+

Always Ready-Real Oruro 5+

Stjarnan-Vikingur 4+

Haugesund-Sandefjord 4+

Moss-Lillestrom 4+

RKC-Ajax II 4+

PSV II-MVV 5+

Midtjylland-Randers 4+

sve 2+, Midtjylland, Ajax II, PSV II, Stjarnan, Haugesund, Lillestrom, The Strongest, Always Ready

Kvote 2.45, 2.65, 2.01, 2.29, 2.12, 2.15, 3.15, 2.55 i 2.60.

Probah singlove, sa prilicno verovatnim parovima, uz jedan oprezan kombo tiket sa istim ulogom.

Prateci tiket, sve 2P2+, Lillestrom, Haugesund, Stjarnan, PSV II. Kvota 7.67.

Hokej

SKA St. Petersburg-Nizhny Novgorod 6+

Kvota 1.86.

Dance nisam imao u ponudi za danas, pa uzeh samo KHL par.

NFL tiket, Miami P<28.5, Denver >45.5. Kvota 2.56.

RKC - Jong Ajax 3+

Besiktas 1

Valencia 1

Na jednom tiketu pao jer sam uplatio Djenova daje 1-3 umesto ukupno golova na tekmi 1-3 frust. Uhvatio sam Porto, Everton 2+, Besiktas 2+, Parmu 0-3 i cekao bih sutra odlozenu Valensiju za prolaz isto 2+. Odigracu Valensiju ponovo sutra na necem drugom

Na drugom Roda nije otisla u 3+

Na trecem RKC i Roda nisu otisli u 4+, gadjao sam te dve tekme i Almere. Sve ostalo 4+ veceras u Holandiji 2 sto nisam odigrao je naravno doslo

Na cetvrtom parlayu od 6 tekmi sam prosao ove banana lige popodnevne, sve 2+ doslo lagano vec do 70'

Na petom me srusi The Strongest, uzeo 1x&3+, dali dva komada do 60' i onda svirali kurcu.

Sesti tiket mi je dubl Dolphins over i Broncos under, granica 44.5 na oba

Sedmi je parlay s juznoamerikancima - Sao Paulo 1x 2+, Always Ready 1x 3+, i 5 tekmi u 2+, Sapekoense mi je prosao ranije veceras isto 2+ na tom tiketu

Edited by Ratamahatta

• Author

Ja sam bio malo drcan izgleda. Midtjylland sam trebao na 3+ probati, oba Holandjana na 4+. Kod Bolivijaca vec nije boljih resenja sa ovim kvotama. Always Ready vodi, te se nadam da ce i 2+ kombinacija lagano doci.

Fudbal govno, NFL prosao

Danas cu opet fucu s poduzim parlayima da se zajebavam, manje para mi ode a sanse da prodjem su jendek sta god da uradim lolol

EL tiket: pobede u 40 minuta - Zvezda, Dubai, Efes, Barselona i Panatinaikos, kvota 12.7

Kakve sam kurate srece i tu ce neki X doci hihi

• Author

Pa imas pobednika sa produzetkom; na kosarci je to bar isto. Ja na hokeju igram vinere za regularni tok, posto posle imas 3 na 3, penale, sto nema blage veze sa utakmicom.

Jeste fudbal smor za igru. Evo ja sam imao solidan plus u prvom delu meseca (i to na nekom tupavom parlayu), a onda serija ispod crte od 10 vezanih dana i ovo juce je prvi pozitivan saldo (oko jednog uloga), sto povlaci da je mesec standardno za fudbal u minusu (jedino ako danas ne napravim ponovo neki volsebni tiket). .

Probacu i ja kosarku verovatno, sa par overa naravno. Jedini problem je sto meni sastavi timova ne znace nista. Kada vidim NHL i MLB postavu, mogu da dam pribliznu procenu jacine sastava. Kod NBA i NFL znam star playere, pa i tu mogu da se snadjem.

2 minutes ago, Miljenko said:

Pa imas pobednika sa produzetkom; na kosarci je to bar isto.

Ima, ali su kvote mizerija. Tek je prvo kolo pa su i hendikepi za pobednike niski (cak ni Efes ni Panatinaikos nemaju dvocifren hendikep, mislim da je -7.5 i 8.5), ne zna ni kladionica kako da se postavi. Pa sam zato igrao fikseve, Zvezda 1 s hendikepom -1.5 je 1.9, cist kec 1.8

Dubai s +0.5 je 1.9, bez hendija 2.15

Potencijalno dobar live bet bi bio ako negde sredinom trece cetvrtine Bajern bude vodio desetak razlike u Atini, oni to uvek okrenu na sudije i pritisak. Bas me zanima koju kvotu bi dali na to, ako je kvota oko 3 i situacija bude takva, uzecu. Jedino se secam da je Monako nekim cudom uspeo da izdrzi prosle sezone i Makabi u plejofu one tamo

Edited by Ratamahatta

• Author

Fudbal 4/9, a prosao je i P1+ tiket (3+ kvota). Hokej 1/1. Ponegde sam mozda trebao probati za po gol nizu granicu (Midtjylland, PSV II), no ovo je ipak bolje od celog vikenda. Solidan broj golova, koji se mogao iskoristiti bolje. Hokej bez problema. Prekinuta losa serija i mislim da je vreme za malo dobrog trenda.

Fudbal

Atalanta-Club Brugge 3+

Kairat-Real Madrid 4+

Chelsea-Benfica 3+

Inter-Slavia Prague 4+

Pafos-Bayern 4+

A. Madrid-Eintracht Frankfurt 4+

Marseille-Ajax 4+

Galatasaray-Liverpool 3+

Bodo/Glimt-Tottenham 3+

sve 2+, Atalanta, Real Madrid, Chelsea, Inter, Bayern, A. Madrid, Ajax, Liverpool, Tottenham

Kvote 1.60, 1.76, 1.68, 2.15, 1.96, 2.16, 2.46, 1.42, 1.60 i 3.75.

Danas samo CL parovi. Ne preterano hrabro odigrano (nista preko 4+).

Prateci tiket, AZ II 4+, Eindhoven 2+, Vitesse 2+, Willem II 2+, Venlo 2+. Kvota 4.53.

Hokej

Frederikshavn-Esbjerg 6+

Herning-Roedovre 6+

Linkopings-Farjestads 6+

Ajoie-Lausanne 6+

Spartak Moscow-Traktor 6+

Tappara-Lukko 5+ (OT&SO)

Kvote 2.10, 1.37, 1.86, 1.97, 1.81 i 1.27.

Napravih neki uzi izbor na hokeju, mada bez Slovaka i Nemaca, a sa skracenim Dancima, to i nije neki izazov.

MLB

Cleveland-Detroit >5.5 (Williams-Skubal)

Chicago Cubs-San Diego >5.5 (Boyd-Pivetta)

NY Yankees-Boston >7.5 (Fried-Crochet)

LA Dodgers-Cincinnati >6.5 (Snell-Greene)

Kvote 1.72, 1.47, 2.12, 1.68.

Docekasmo pocetak doigravanja. Ipak probah sve parove, posto su granice izuzetno niske.

Siri MLB tiket, Detroit >4.5, Chicago Cubs >5.5, NY Yankees >5.5, LA Dodgers >5.5. Kvota 4.41.

Kosarkaski tiket, Partizan >165.5, Efes >164.5, Zvezda >157.5, Baskonia >161.5. Kvota 4.33.

Za kosarku sam dunster, pa je bolje da se ne zalecem sa singlovima.

Edited by Miljenko

Uf kako i mene vuče na Barcelonu, Hapoel valjda domaćin u Sofiji.

Od juče čekam Valenciu za nekih cca 85 eura.

Za danas:

Inter 1

Liverpool 2

Chelsea 1

• Author

Solidan pocetak, a onda na kraju ne bas sjajni rezultati. Solidnih 6/9, no kombo nije prosao na 2+. Kilavi Chelsea obicno izbegavam posto su ofanzivno nesposobni, no Liverpool je sigurno senzacija. Galata ni u Turskoj ne igra dominantno, pa mi nista nije jasno.

Sutra ima gomila glupavih parova, za max 2+. Tu je tek slaba vajda u najavi.

• Author

Fudbal 6/10. Hokej 3/6. MLB 1/4. Fudbal je krenuo dobro, no kasniji termin se nije proslavio. Chelsea kilavih 1-0, Liverpool cak i gubi istim rezultatom, Inter nedovoljnih 3-0. Bayern sam trebao odigrati bar 5+. Samim tim ni 2+ kombinacija nije dosla, a P1+ tiket je pao na Bodo/Glimt-Tottenham gde su promasili penal. Hokej traljavo, a cini se da neke lige nisu bas za singl. MLB tragicno neefikasno, samo Dodgersi odose u plus. Tja, nisam mogao nikako zavrsiti u plusu, kada je i dobro otvoreni fudbal zavrsio samo na nuli.

Fudbal

Qarabag-Copenhagen 2+

Royale Union-Newcastle 2+

Dortmund-A. Bilbao 2+

Villarreal-Juventus 2+

Monaco-Man City 4+

Leverkusen-PSV 4+

Napoli-Sporting 2+

Barcelona-PSG 4+

Arsenal-Olympiakos 3+

sve 2+, Copenhagen, Newcastle, Dortmund, Juventus, Monaco, PSV, Napoli, Barcelona, Arsenal

Kvote 1.26, 1.27, 1.29, 1.28, 1.97, 2.40, 1.32, 1.90, 1.57 i 6.04.

Isti sistem kao juce, mada danas imamo dosta gluplje meceve, pa zato i ove 2+ stvarcice.

Prateci tiket, Copenhagen P0-2&2P1+, Newcastle P0-2&2P1+, Dortmund P1+&2P1+, Juventus P0-2&2P1+, Man City P1+&2P1+, Leverkusen P1+&2P1+, Napoli P1+&2P1+, Barcelona P1+&2P1+, Arsenal P1+&2P1+. Kvota 24.45.

Hokej

Herlev-Sonderjyske 6+

Ska St. Petersburg-Nizhny Novgorod 6+

Kvote 1.66 i 1.88.

Uzeh samo 2 singla danas, uz jedan sitniji tiket.

Siri hokejaski tiket, Karpat 5+ (OT&SO), Lausanne 4+, Avangard 4+, Lokomotiv Yaroslavl tim2 2+, Dinamo Minsk 5+ (OT&SO), Yekaterinburg tim 3+. Kvota 6.34.

MLB

LA Dodgers-Cincinnati >8.5 (Yamamoto-Littell)

NY Yankees-Boston >7.5 (Rodon-Bello)

Kvote 2.01 i 1.97.

Cleveland-Detroit je ocekivano smaranje, no u Cikagu nisam nikako ocekivao ovako malo poena. Yankees ponovo pokusavaju da se obrukaju; verovao sam da Crochet nece izdrzati pritisak (kao sto se Kershaw uvek raspadao protiv Cardinalsa). Dodgersi odigrali kako i treba.

Siri MLB tiket, Chicago Cubs >5.5, NY Yankees >6.5, LA Dodgers >6.5. Kvota 3.55.

Kosarkaski tiket, Monaco >156.5, Fenerbahce >162.5, Besiktas >162.5, Cedevita >166.5. Kvota 5.05.