Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Na Partizanu 16 suteva u okvir gola ukupno (12-4) i kilavih 2-0. Sta se tu desilo uopste. 16 suteva u okvir gola, to je 5 golova minimum i to ako ih ne ide. Jel su trenutno golmani najbolji od kada se fudbal igra ili igraci ne umeju da sutiraju.rolleyes

Nisam odigrao ni Monch-Frankfurt sire. To vec ne znam ni ja zasto, kada kod Nemaca ulete goleade na random.frust

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Sabadelj - Viljareal B kontra 2 na 1 u 97' i mentol pogodi stativu, isto kao Lajpcig. Gol za 1-0 u 5' i nista do kraja. Jedina tekma na tiketu koja je pala 2+

ilija

Edited by Ratamahatta

• Author

Ni ja nisam bolji. Tottenham ponisten gol, PSG kilavi, PSV metiljav.

Miljenko ako si igrao Celje 2+ evo ga pao je i drugi gol.

PSV masi mrtvu sansu u nadoknadi, glavom s par metara od celog gola on u golmana, i onda sudija produzi samo 3' i ne svira cist penal za Excelsior. Ziv mi je taj tiket, 2 sam igrao ali jebote svaka tekma mora neki cirkus

Evo Celje 3:0

• Author

Ja sam imao 4+, gledao sam Sudija je dunster totalni i to im je kao jedan od najboljih. Naravno Celje bas veceras nece u 3+ prvi put "u istoriji".rolleyes

Royale Union i Tottenham nista. Da, prosla je P1+ kombinacija 7 kvota, no glavni tiketi ako PSG da jos jedan, 2/8. Jedino MS da malo popravi bilans.

Hokej naravno 1/1.

Ipak 3-0 Celje, nakon solidnog broja baksuzluka danas. Onda ce dnevni deo verovatno biti 3/8.

Edited by Miljenko

Miljenko ušlo je Celje 3+

• Author

Aha video sam tvoj post, kada sam napisao prethodni.. Neverovatno kako sve tesko dolazi. Solidan broj meceva gde su pala dva gola u prvom poluvremenu, nije doneo dobitak na kraju.

Ovog sto je izumeo ove sugestije reci na telefonu bih besio na prvu banderu, smor. Svaku rec otkucam pogresno.

Edited by Miljenko

Prokleti Bohum iz 23 suta ne moze da ga stavi, pade i to 2+ za najveci dobitak ovog meseca

Na drugom tiketu Viljareal takodje nije dosao 2+ za prolaz

Odvratan dan, na 5 tiketa pao za po gol, 1-0 je najgori rezultat na svetu

Edited by Ratamahatta

• Author

Meni 2-0.lolol Dnevni deo 2/8 na glavnim ipak, preracunao sam se. Nije mi samo jasno zasto sam Nottingham Forest igrao, posto su ofanzivno prilicno limitirani, dok je Tottenham ipak poravnao (Royale Union samo 2-0, no tu je poluvreme bar bilo bez golova).

Utesno je sto za sutra imam manje kombinacija na fudbalu, 7 cini mi se. Na hokeju ista cifra. E sad NFL, to vec nisam odlucio kako i sta.

Edited by Miljenko

Ovo uvece je skoro sve doslo 2+, ja stavio ove da posolim tiket, cak je i Inter dao drugi, nisu jajarili. Jbg

• Author

Mnogo su niske kvote na mecevima poput Royale Uniona na 2+, a strah me je da naredjam 5-6 utakmica. Tesko ce se ponoviti ovakvo mrljavljenje kao sto sam video danas; Dortmund sa igracem vise nece da centrira korner, PSV odugovlaci protiv Excelsiora, Nottingham ne moze da da gol kod kuce, Partizan koji stalno dolazi sa gomilom golova danas nije imao realizaciju.

MLS je krenuo korektno, Inter Miami P1+ i 2+.

Cak je i bejzbol prosao, no to sam igrao sitno (3+ kvota).

• Author

Fudbal 3/11, prosao je dnevni P1+ tiket (7+ kvota), Man City i Viking su dosli po 6+ (7+ i 5+ kvote). Hokej 1/1. Dosao je i jedan siri MLB tiket (3+ kvota). Glavni tiketi na fudbalu, propast ziva. Tesko je i nabrojati sve promaseno(desetak parova). Cak su i dva prilicno verovatna MLS para za 3+ pala (Chicago samo 2-0, a San Diego je za no comment sa jednim jedinim golom). Royale Union samo 2 gola, Partizan isto, i Dortmund je u ovoj grupi, smotani Nottingham nije mogao do jednog pogotka. Cinilo se da ni hokej nece doci, no St. Petersburg prima kasni gol, dok na Norvezanima nije bilo problema. Cak je u MLB delu proslo nesto. Los dan, tu pre svega na fudbal mislim. Previse je ovo malo golova da bi imao koristi od osnovnih stvari (plus sam se izglupirao sto nisam igrao sire Monchegladbach-Frankfurt).

Fudbal

San Jose Oruro-Bolivar 2+

Dinamo Zagreb-Slaven 2+

Fram-Valur 3+

Afturelding-KA Akureyri 3+

Freiburg-Hoffenheim 2+

Groningen-Feyenoord 2+

NEC-AZ 2+

Sogndal-Kongsvinger 3+

Lech Poznan-Jagiellonia 2+

Koln-Stuttgart 2+

Union Berlin-Hamburger 2+

Young Boys-Thun 3+

Basel-Luzern 2+

Barcelona-Real Sociedad 2+

Zvezda-Radnicki Kragujevac 3+

Kvote 3.01, 2.96 i 3.25.

Sklepah sve na 3 tiketa, uz siru igru (5+/6+ ili 6+/7+ za svaki par).

Prateci tiket, Zvezda P1+, Barcelona P1+, Bolivar P1+, AZ P1+, Feyenoord P1+, Afturelding P1+, Fram P1+, Young Boys 2P1+, Basel 2P1+, Lech Poznan 2P1+, Kongsvinger P1+, Dinamo Zagreb 2P1+. Kvota 10.41.

Hokej

Roedovre-Esbjerg 7+ (OT&SO)

Sonderjyske-Herning 7+ (OT&SO)

Rungsted-Frederikshavn 6+

Spartak Moscow-Shanghai 6+

Eisbaren-Schwenninger 5+ (OT&SO)

Nurnberg-Dresden 6+

Kolner-Wolfsburg 5+ (OT&SO)

Kosice-Zvolen 6+

Liptovsky Mikulas-Banska Bystrica 6+

Michalovce-Presov 5+ (OT&SO)

Slovan Bratislava-Zilina 5+ (OT&SO)

Spisska Nova ves-Nitra 5+ (OT&SO)

Trencin-Poprad 5+ (OT&SO)

Kvote 4.19, 3.12, 2.81, 3.50 i 2.99.

Hokej sam odigrao relativno oprezno, uz dva sira tiketa.

Siri hokejaski tiket, sve 7+ (OT&SO), Graz, Olimpija, RB Munich, Straubing. Kvota 19.74.

NFL

Detroit-Cleveland PH1(-6.5)

San Francisco-Jacksonville PH1(-1.5)

Kansas-Baltimore >44.5

Buffalo-New Orleans >44.5

Atlanta-Washington >39.5

Tampa-Philadelphia >40.5

Kvota 3.59 i 6.04.

Samo dve kombinacije ipak; fudbal uvek unese nesugurnost u igru.

MLB tiket, San Francisco tim>3.5, Athletics 5I >3.5, Washington 5I >3.5, NY Yankees 5I >3.5, Toronto 5I>3.5, Seattle >6.5. Kvota 11.13.

• Author

Danas se nisam proslavio na hokeju. Eventualno da sam singlirao sve na 6+ili 7+. Fudbal cemo jos da vidimo. Young Boys 6+ je jedini prolaz do sada. Feyenoord samo 1-0, tja.

Gledao sam trend za singlove na fudbalu (kvote preko 2), znaci uglavnom 4+ i poneki 5+. Jucerasnji izbor bi bio 8/18, MLS 8/14, sto je verovatan minimalan plus, no treba imati poveci budzet za tako nesto.