Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Plus ih vodi Murinjo, kome ekipe jednostavno ne umeju da dominiraju (kao sto bi trebalo). Jeste im odlazak Di Marie ogroman hendikep, no morali bi bolje od ovoga (onaj poraz od Kairata je neverovatan). Njihove utakmice kod kuce bi trebale biti sve, samo ne egal.

Edited by Miljenko

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ubo sam u lajvu neku ekvadorsku drugu ligu malopre, isto crveni u 60' za domace. Odigrao dvicu u 70' na 0-0 @3.3 i doslo, dali dva komada do kraja, nikad cuo ni za jedne ni za druge lolol

Edited by Ratamahatta

• Author

Red je bio da se nesto i posreci. Ne moze bas sve da dolazi kontra.hihi

Da, i to sa iskljucenjima bez prava zamene, valjda samo na fudbalu postoji (na hokeju mozes dobiti iskljucenje, no sa pravom zamene, uz 5 minuta kazne, pri cemu primljen gol ne prekida kaznu). Sada sam recimo procitao da igrac koji dobije 5 kazni na mecu, automatski je iskljucen sa meca (NHL).

Velika je prednost igrac vise u danasnjem fudbalu. Kad odigram fiks i tim na koji sam se kladio dobije crveni, manje vise se oprastam od tiketa.

Vodicu se tom taktikom, gadjacu cesto takve situacije kad ostane pola sata do kraja, rano mi u prvom poluvremenu da trpam jer je i kvota kanta, a i drugi tim moze da dobije crveni. Veceras sam bas obratio paznju, nekoliko meceva je islo tim tokom, samo sto nema sanse da to igram tako popodne, jedino ovo uvece sto ostane, tad sam pri fonu/kompu

Gadjacu isto cesce kombo duplu sansu i 2+, bice blizu pogotka mnogo cesce. Fiksevi em sto slabije dolaze nego pre, em su i kvote dosta potcenjivacke, krv se propisa dok ti prodje bilo kakav dubl, a parlay da ne pricamo

Pravicu kvote 2.25-2.75 s dva ili max tri para i to je to. Parlaye cu da igram s 2+ na tekmama ovih napadackih liga (premier, bundes, holandija i njihove nize lige + amateri/mladi timovi velikih klubova u nizim ligama)

Edited by Ratamahatta

• Author

Meni je rekordno dug parlay bio na samom pocetku meseca. Cak 17 parova, 2+, P1+ i 2P1+, kvota 35+. Englezi od druge do pete lige. Posle toga sam najblizi bio na 2-3 para.

Sto se tice tice glavnih tiketa, realnost jesu te kvote izmedju 2 i 3. Ne treba ti preko 50% izlaznosti, iako na 2+ pivremeno treba i 4 ili vise parova.

• Author

Fudbal 1/2. Hokej 0/2. Na fudbalu se desise cudne stvari. Holandjani se uklopise bez preteranog zivciranja, no na drugom promasih i Bayern i Galatu. Hokej se morao odigrati bolje, po dva para na 6+ ili 7+, ili 3 na 5+. MLB klasika, nije bilo blizu. Losi trendovi (na fudbalu primarno), tokom nedelje, pa bi red bio da vikend udje iole realno.

Fudbal

Royale Union-Westerlo 3+

Monchengladbach-Eintracht Frankfurt 2+

Tottenham-Wolves 2+

PSG-Auxerre tim1 2+

Lorient-Monaco 2+

Hacken-Norrkoping 3+

Keflavik-Kopavogur 3+

Akranes-KR Reykjavik 4+

OFK-Partizan 3+

Sarpsborg-Viking 3+

Celje-Maribor 3+

Ajax-Breda 3+

Man City-Burnley tim1 2+

Excelsior-PSV 4+

St. Pauli-Leverkusen 2+

Mainz-Dortmund 3+

Brentford-Man Utd 2+

Chelsea-Brighton 2+

Nottingham Forest-Sunderland tim1 1+

Cagliari-Inter tim2 1+

Toronto-Inter Miami 2+

New England-Atlanta 2+

Chicago-Columbus 3+

St. Louis-LA FC 3+

Seattle-Vancouver 3+

LA Galaxy-Kansas 4+

San Diego-San Jose 3+

Kvote 2.13, 2.17, 2.57, 2.10, 2.26, 2.35, 2.11, 2.04, 2.06, 2.34 i 2.66.

Ispratih sirom igrom petnaestak meceva (uglavnom 6+/7+). Sinoc propustih lepe kvote na PSV II (6+/17+), tja.

Prateci tiket, sve P1+, Man City, Dortmund, Ajax, PSV, Kopavogur, KR Reykjavik, Sarpsborg, Partizan, PSG. Kvota 6.96.

Hokej

Stavanger-Valerenga 7+ (OT&SO)

Sochi-SKA St. Petersburg 5+ (OT&SO)

Kvota 2.25.

Samo jedna jaca kombinacija, uz prateci tiket.

Siri hokejaski tiket, Innsbruck 5+ (OT&SO), Lukko 5+ (OT&SO), Tappara 5+ (OT&SO), Skelleftea 4+, HV 71 4+, Ajoie 5+ (OT&SO), Davos 5+ (OT&SO). Kvota 5.14.

MLB tiketi, NY Yankees tim>3.5, Chicago Cubs >8.5, San Francisco tim>3.5 i San Diego >6.5, LA Dodgers >6.5, Philadelphia tim>3.5. Kvote 3.28 i 3.19.

NCAAF tiket, Pittsburgh P>22.5, Kansas Jayhawks P>22.5, Richmond >37.5, Akansas State Red Wolves >51.5, Idaho State P>18.5, UCLA >41.5, LSU P>22.5, San Diego State >38.5, New Mexico Lobos >49.5. Portland State >51.5, Texas Southern >44.5, Oregon Ducks >49.5, Alabama Crimson Tide >49.5, Washington State P>18.5. Kvota 308.92.

1 hour ago, Miljenko said:

Sinoc propustih lepe kvote na PSV II (6+/17+), tja.

Miljenko, ako je i od tebe, mnogo je fantom

• Author

Nije bilo mnogo meceva za manijacenje sinoc (Bayern, pomenuti B tim PSV, mozda jos nesto iz Holandije). Ranije sam znao da pravim plus bas na tim bonusima, no treba dosta novca za ispratiti kada udje neefikasan trend. Sinoc sam se nervirao bas zbog te kvote, posto vidim da je pala na 10, 11 pred pocetak utakmice.

• Author

Dortmund 20+ minuta sa igracem vise i ne pokusavaju da napadnu. Jedna jedina sanse, guraju se oko korner zastavice. Meni bi trener/menadzer dobio otkaz za ovo. Vidi se da ih vodi retard iz bivse SFRJ.

Na jednom parlayu s golovima u bundesligi 15:30 me srusi Lajpcig, lik sutirao penal pored gola u 90+, a prvi gol u celom kolu pao na toj tekmi u tipa 5' frust Svi ostali ispostovali

Na drugom tiketu me srusi Lokomotiva, igrao 1x i 2+, i sudija ponisti gol Rubinu za 1-1 zbog ofsajda koji nije bas jasan, milimetri. Jos sam imao Ahmat tu 1x i 2+ i Man Utd 2+, to pogodio

Odigrao dubl s oba Sefilda da ce biti ggovi. Oksford pogodio stativu u zadnjem minutu i ostalo 1-0 za Utd, Wed prosao relativno rano, pre 60'

Imao parlay od 5 tekmi s 2+. 4 Engleza od 16h (Liverpul i Celzi nokte pojo) i gg na Atletiko - Real, to mi je proslo

Seltik i Rijeka prodali, sreca pa je na istom tiketu, da mi ne izmasakriraju dva komada ako je vec ovako

Igrao neki tiket s iznenadjenjima za sitne novce, to isto nije proslo (Sruzberi imao 1x, izgubili kotkuce, pogodio Kremoneze x2, jos tu bili OFK - Partizan 1x i Herakles - Sparta Roterdam X), ali nisam se ni nadao nesto. U liveu pogodio neke Tajlandjane @1.95 u 70', protivnik crveni.

Imam jos 3-4 tiketa za veceras, ne znam vise ni gde mi je sta. Za sad nula, ako prodje bar 1 od preostalog bice ok dan en general

Uplatio sam Briz, Volendam, Real B, Viljareal B i Frankfurt sve 2+ @3.3, to cekam sad. Odigracu jos jedan s golovima posle kad vidim sta mi je jos propalo

Edited by Ratamahatta

• Author

Osim Dortmunda, nista drugo od jacih stvari nije palo. Real nisam odigrao ni na 2+. Ja sam tu ocekivao plafon 1-1, pa nisam hteo ni da pokusavam.

City je dosao 6+, a nadam se da uci neki 7+ (moze i u MLS, ne bunim se).

Just now, Miljenko said:

Osim Dortmunda, nista drugo od jacih stvari nije palo. Real nisam odigrao ni na 2+. Ja sam tu ocekivao plafon 1-1, pa nisam hteo ni da pokusavam.

City je dosao 6+, a nadam se da uci neki 7+ (moze i u MLS, ne bunim se).

2 milijarde eura na terenu, mora nesto uci D

Briz prosao 2+ posle 10', kaubojske utakmice igraju ove sezone u svim takmicenjima i na svim terenima

Monako isto. Igrao Lorijen i njih gg3+, imaju crveni i gube 2-0 ali tesko ce to proci, jos 15-20 min

Edited by Ratamahatta

• Author

Evo ti Monaca u 100. minutu (ako je sve regularno).hihi

Sudija mozda i castio penal Monakoa u 97' za 3-1, prosao gg3+ lolol Hiter je zreo za otkaz, ovako ih je i Briz masakrirao, a prosle nedelje 7+ protiv Meca, njima da gol ko god pozeli

Imam jos 3 tekme na tom parlayu, ziv je i dalje. Majorka 1x i 2+, Vojvodina isto to, i Forest - Sunderland gg3+

• Author

Ma dosadise sa ponistenim golovima. Na hokeju trener mora da trazi celendz, inace za vecinu stvari nema ispravke (za ofsajd recimo sudije same ne ispravljaju), isto i za NFL vazi, bejzbol.