October 7, 2025Oct 7 Author MLB 0/1. Hokej 1/1. Prosao je prateci fudbalski tiket, 10+ kvota. MLB playoff je ultra neefikasan za moj standard; nema tu nicega za ovo sto ja igram (morace se pratiti eventualno sa slabijom uplatom). Hokej je pomalo neocekivano prosao. Pregrst golova u zavrsnici KHL, odnosno duela iz Norveske. Jos cudniji prolaz na fudbalu, gde su 3 U21Engleza dosla taman kako treba. Dupli ulog uzet, kada sam to najmanje ocekivao.NHLNY Rangers-Pittsburgh 6+Florida-Chicago tim1 3+LA Kings-Colorado 5+ (OT&SO)Florida-Chicago 6+Kvote 1.74, 1.77 i 1.84.Krece i NHL, pa probasmo nesto za veceras.Prateci tiket, Pittsburgh 2P2+, Colorado 3P2+, Florida 1P2+. Kvota 4.55.Fudbalski tiket, Wigan 3+, Bromley 2+, Wycombe 3+, MK Dons 2+, Doncaster 2+, Chesterfield 2+, Leyton 3+, Salford 2+, Cheltenham 2+, Fleetwood 3+, Accrington 2+, Newport County 3+. Kvota 32.92.Hokejaski tiketi, Spartak Moscow 5+ (OT&SO), AK Bars tim 2+, Nizhny Novgorod 6+ i Brynas 6+, Bremerhaven 3+, Zurich Lions 3+, Eisbaren 5+ (OT&SO), Kalpa 4+, Zug 3+. Kvota 2.89 i 3.52.MLB tiket, Detroit >6.5, NY Yankees >8.5. Kvota 3.25.Nervira me ovoliki broj undera. Ako moram sve juriti na najnizim granicama, to je prilicno meh za igru.
October 7, 2025Oct 7 On 4. 10. 2025. at 0:29, Ratamahatta said:Cudno je sto je lik na metar od tacdauna nosio loptu jednom rukom i ovi mu izbiju. I to nije bio ni treci ni cetvrti daun, vec mislim drugi. Mogli su i pasom probati, mogli su i jajariti i cediti vreme, imali bi FG svakako za izjednacenje u worst case scenariju. Ali sam ja to sve doziveo kao wtf jer sam cekao samo tacdaun ili FG da udje i da se veselim, posle gomile baksuzluka i stativi i precki i promasenih bacanja u zadnjim sekundama za prolaze tiketa u zadnjih nekoliko nedelja igrači generalno ne vole da drže loptu sa 2 ruke. gube brzinu, balans, agilnost i to rade samo kad moraju, odnosno kad je ball security najveći prioritet. a Williams je imao otvoren put ka endzone i počeo je već da spušta levu ruku da bi zadržao balans. Ali je rookie Ninersa napravio odličan play. Splitovao je double team block Ramsa, došao Williamsu sa strane i onda mu pesnicom izbio loptu. Bokserski udarac, direkt, kroše ili već šta je to bilo. U fudbalu se to zove peanut punch po Charles Tillmanu koji je pre dvadesetak godina prvi počeo tako da izbija lopte. Sad to svi rade i uvežbavaju na treninzima. Svake nedelje možeš videti barem nekoliko takvih izbijanja. U week 4 u MNF utakmici su Dolphins pobedili Jetse jer je čovek izbio loptu našem Allenu otprilike 2 incha pre nego što bi zabio touchdown taj Collins iz Ninersa što je izbio loptu je opasan igrač. ima skoro 2 metra i preko 150 kg. a raspon ruku mu je otprilike u rangu sa Kawhi Leonardom ili ko je već najveći wingspan freak u NBA. najpre je Willamsa tom ručerdom razvalio u glavu, tj kacigu i onda mu je tek posle toga izbio loptu.
October 8, 2025Oct 8 Author NHL 1/3. Prosao je prateci MLB tiket (3+ kvota) NHL nije bio preterano efikasan na otvaranju; nijedna od 3 utakmice nije dosla preko 5 pogodaka. Bejzbol je usao cim sam odigrao sitnije. Na fudbalu sam imao 3 promasaja te tu nije bilo razloga za zivciranje. Hokej bez srece u KHL delu, dok je CL bila ultra neefikasna. Eventualno MLB u singlu, ostalo nije moglo bolje.FudbalMauritius-Cameroon tim2 2+Central African Republic-Ghana tim2 2+Djibouti-Egypt 3+Kvota 2.05.Eliminisah mec po mec i na kraju ostase samo 3 utakmice.NHLToronto-Montreal 6+Edmonton-Calgary 7+ (OT&SO)Washington-Boston 5+ (OT&SO)Vegas-LA Kings 5+ (OT&SO)Vegas-LA Kings 4+Edmonton-Calgary 6+Washington-Boston 4+Toronto-Montreal 5+ (OT&SO)Kvote 1.70, 2.10, 1.65 i 2.80.Malo miksanja granica, mada se nadam da ce biti vise golova nego na otvaranju.Prateci tiket, Edmonton P2+, Vegas 3P2+, Washington 3P2+, Toronto 2P2+. Kvota 6.80.HokejYeketerinburg-SKA St. Petersburg 6+Kvota 1.97.Samo jedan mec za singl, posto je CL totalno nepredvidljiva.Siri hokejaski tiket, Tappara 5+ (OT&SO), Karpat 6+, KAC 5+ (OT&SO), Lausanne 7+ (OT&SO), Bern 6+, Odense 5+ (OT&SO), Bolzano 5+ (OT&SO). Kvota 10.7.MLBDetroit-Seattle >7.5 (Mize-Miller)Chicago Cubs-Milwaukee >5.5 (Taillon-Priester)NY Yankees-Toronto >7.5 (Schlittler-Varland)LA Dodgers-Philadelphia (Yamamoto-Nola)NY Yankees-Toronto >9.5Kvote 2.57, 2.38 i 2.31.Danas imamo sva 4 duela na programu, pa probah sve parove (mada kakve sam srece ponovo ce uleteti under dan).
October 9, 2025Oct 9 Author Fudbal 1/1. NHL 3/4, uz tiket sa golovima po trecinama (6+ kvota). MLB 1/3. Hokej 0/1. Fudbal je dosao uz malu dozu nerviranja (Egipat kasno daje treci gol). NHL veoma dobro. Sistem sa kombo tiketom, gde se sve igra za po gol nizom granicom, se pokazao kao pristojna stvar. Boston ce se preskakati, kao i obicno, posto su ljudi smaraci gde sve zavisi od golmana. MLB je zakazao na Yankeesima, koji su ispali nakon jos jednog loseg izdanja napada. Hokej bez sanse (eventualno da sam singlirao i par stvari iz CL). Fin bilans na kraju.FudbalMalta-Netherlands 4+Czech Republic-Croatia 3+Cyprus-BIH 3+Belarus-Denmark 3+Austria-San Marino 6+Malta-Netherlands 3+Czech Republic-Croatia 2+Cyprus-BIH 2+Austria-San Marino 5+Belarus-Denmark tim2 2+Kvote 1.68, 1.91, 1.97, 1.63, 1.62 i 3.57.Evropsku zonu probah malo ozbiljnije, mada to nije nesto sto volim da igram.Prateci tiket, Austria tim P3+, Netherlands P2+, BIH P1+, Croatia P1+. Kvota 6.56.NHLSeattle-Anaheim 5+ (OT&SO)Vancouver-Calgary 5+ (OT&SO)Winnipeg-Dallas 5+ (OT&SO)Carolina-New Jersey 5+ (OT&SO)San Jose-Vegas 6+St. Louis-Minnesota 5+ (OT&SO)Pittsburgh-NY Islanders 5+ (OT&SO)Detroit-Montreal 7+ (OT&SO)Nashville-Columbus 7+ (OT&SO)Buffalo-NY Rangers 6+Tampa-Ottawa 6+Florida-Philadelphia 7+ (OT&SO)Colorado-Utah 6+Tampa-Ottawa 5+ (OT&SO)Florida-Philadelphia 6+Pittsburgh-NY Islanders 4+Buffalo-NY Rangers 5+ (OT&SO)Detroit-Montreal 6+Winnipeg-Dallas 4+Nashville-Columbus 6+St. Louis-Minnesota 4+Colorado-Utah 5+ (OT&SO)San Jose-Vegas 5+ (OT&SO)Seattle-Anaheim 4+Vancouver-Calgary 4+Kvote 1.60, 1.66, 1.68, 1.61, 2.06, 2.08, 1.67, 1.69, 2.26, 1.62 i 22.90.Probah novi sistem na vecem broju parova (zaboravio sam Carolina-New Jersey par na kombo tiketu).Siri NHL tiket, Tampa 2P2+, Florida 3P2+, NY Rangers 2P2+, Detroit P2+, Winnipeg 3P2+, Nashville 2P2+, St. Louis 3P2+, Colorado 2P2+, Vegas 2P2+, Seattle 3P2+, Vancouver 2P2+. Kvota 240.92.HokejNurnberg-RB Muncih 5+ (OT&SO)Narvik-Lorenskog 5+ (OT&SO)Frisk Asker-Stjernen 5+ (OT&SO)Lillehammer-Valerenga 5+ (OT&SO)Storhamar-Nidaros 7+ (OT&SO)Kvote 1.72 i 2.02.Dve skromne kombinacije iz Evrope, uz siri tiket.Siri hokejaski tiket, Leksands 4+, Lulea 4+, Brynas 5+ (OT&SO), Frolunda 4+, Traktor 4+, Severstal 5+ (OT&SO), Dinamo Minsk 5+ (OT&SO). Kvota 5.12.NFLNY Giants-Philadelphia H2(-6.5)Kvota 1.73.Uobicajen mec cetvrtkom, koji deluje verovatnije za fiks nego za poene.MLBLA Dodgers-Philadelphia >6.5 (Glasnow-Sanchez)Chicago Cubs-Milwaukee >6.5 (Boyd-starter Brewersa nije istaknut, verovatno ce bullpen krenuti od starta)LA Dodgers-Philadelphia >7.5Chicago Cubs-Milwaukee >7.5Kvote 2.41, 1.81 i 2.02.Trebao sam forsirati isti sistem od pocetka do kraja, pa makar bio pogresan. Posto su Yankees ispali, za kladjenje bi idealno ALCS bilo Toronto-Seattle. Za NL vec nisam nacisto. Sigurno da pobednik LA Dodgers-Philadelphia para moze produkovati vise poena, no Milwaukee je pokazao da ume da poentira kada treba.
October 9, 2025Oct 9 Bas sam se pitao gde je Plavi Stevanovic, nema ga da bulazni po RTS poluvremenimaGospodin je selektor mighty Tadzikistana, koji je poveo 2-0 protiv jos mocnijih Maldiva i ostalo tako do kraja, sa sijaset promasenih sansi i cak i precke simpaticnih gostiju u nadoknadi Ocajnih par dana sad vec, mozda se zabode nesto posle, juce na po 3 tiketa cekao jos 1 gol - unistise me Zambija, Kamerun i Sijera Leone, 2x promasio 2+, jednom 3+ Edited October 9, 2025Oct 9 by Ratamahatta
October 9, 2025Oct 9 Ubo neki ženski basket (drug iskopao dobar tip), čekam Efes.Na drugom skinuo Fince (preokretom tukli Litvu), vezao sa pobjedom Hrvatske u Pragu
October 9, 2025Oct 9 Author Pretpostavio sam da od reprezentacija nece biti nikakve koristi. Cesi 0-0 protiv komsija. Razmisljao sam se to ili Skotska-Grcka i naravno pogresan odabir. Holandija jedva u 4+, za neki minimalan plus. Sutra samo ocigledne stvari, Francuska, Nemacka, Belgija, Kazahstan. (da, Austriju sam trebao 7+ u singlu, no nisam ocekivao onakvu hrpu golova od starta).Evropski hokej slabo, videcemo NHL nocas. Edited October 9, 2025Oct 9 by Miljenko
October 9, 2025Oct 9 Meni jedino 3+ parlay prosao danas - Liberija, Skotska, Danska i Finska. Odigrao sam jutros parlay gde je bilo sve ovo + prokleti Tadzikistan koji je pao jos popodne, pa sam ponovio tiket bez njih. I tu sam vec odustao kad je posle sat vremena Skotska - Grcka bilo 0-0, kad ono medjutimNa drugom dugackom 2+ parlayu me sjebali vatreni™, jedino oni nisu dosli, cekao bih i docekao jos USA - Italija u20 za prolaz posle njihSad uvece me Real sjebao s point shavingom, uleteli overi na ostale 4 EL tekme i onda ovi zadnjih 3-4 minuta na 20 razlike cedili vreme i nisu ubacili nista. Jebo ih tata, 3 poena falilo da prodje i to. Asvel u bonusu 5 minuta i nisu isli ni po faul Odigrao sad za sicu 41+ na Giants - Eagles, 2+ na decu iz Marokoa, 2+ Nublense, 2+ Sapekoense, 2+Honduras i 2+ Nikaragva, od ponoci do zore neka ide. Sad vidim, svi evropljani osim Ceska - Rvacka otisli u 3+ Edited October 9, 2025Oct 9 by Ratamahatta
October 9, 2025Oct 9 Author Pa da, to i mene nervira. Cak su i Farani dali 4 komada (to nikada ne bih igrao), 4+ na Skotska-Grcka, obicno kilavi Danci dali 6. Komsije skoro nikada ne igram, posto ne daju golove, retard.Zato i ne volim reprezentacije. Kod timova obicno igram odredjene ekipe ili jednostavno nize kvote za golove (3+ do 1.70). Ovde se izletim, mada i nije bilo tako lose, kako ume da se zalomi. Edited October 9, 2025Oct 9 by Miljenko
October 10, 2025Oct 10 Author Fudbal 4/6. Hokej 0/2. NHL 4/11. MLB 0/3. NFL 0/1. Dosta glupavih rezultata juce. To jedino ne vazi za fudbal, gde sam bespotrebno odigrao Czech Republic-Croatia, iako susede izbegavam (osim protiv nekih totalnih dunstera). Ovako mali plus (nisam dogurao do celog uloga). To je jedina dobra stvar juce. Evropski hokej ponovo corak. NHL lose. Verovatni mecevi nisu bili efikasni, a 7+ je rutinski dolazilo na Winnipegu, Carolini i tome slicnim ekipama, koje imaju top golmane i oprezniji stil igre. MLB je doneo oba undera (ponovo). Pomalo sokantan poraz Philadelphie u NFL sektoru (i to ubedljiv). Tja, nije ovo moglo mnogo bolje; na fudbalu sam mogao uzeti neki dinar vise, ostalo tesko.FudbalLesotho-Nigeria tim2 2+South Sudan-Senegal tim2 2+Seychelles-Ivory Coast 5+Kazakhstan-Liechtenstein tim1 2+Belgium-North Macedonia tim1 2+France-Azerbaijan 5+Germany-Luxembourg 4+Germany-Luxembourg 3+Kazakhstan-Liechtenstein 2+France-Azerbaijan 4+Belgium-North Macedonia 2+South Sudan-Senegal 2+Lesotho-Nigeria 2+Seychelles-Ivory Coast 4+Kvote 2.21, 1.60, 1.66, 1.64 i 3.35.Bez nekog prevelikog broja tiketa, mada je i ovo vise nego dovoljno.HokejGraz-Ferencvaros 5+ (OT&SO)Olimpija-Linz 5+ (OT&SO)Esbjerg-Rungsted 6+Aalborg-Sonderjyske 6+Herlev-Roedovre 7+ (OT&SO)Frankfurt-Eisbaren 7+ (OT&SO)Iserlohn-Dresdner 5+ (OT&SO)Straubing-Schwenninger 5+ (OT&SO)Augsburg-Wolfsburg 6+Yekaterinburg-Avangard 5+ (OT&SO)Dynamo Moscow-CSKA Moscow 5+ (OT&SO)Magnitogorsk-Nizhny Novgorod 6+Spartak Moscow-Salavat 6+Banska Bystrica-Spisska Nova Ves 6+Zilina-Kosice 6+Trencin-Michalovce 6+Poprad-Zvolen 7+ (OT&SO)Presov-Nitra 7+ (OT&SO)Slovan Bratislava-Liptovsky Mikulas 7+ (OT&SO)Kvote 1.74, 1.85, 1.68, 1.84, 2.05, 1.61, 1.71, 1.96, 1.94, 1.86, 1.98, 2.10, 2.05, 2.10, 2.15 i 2.15.Dosta toga probah, iako su neke ipak na sirim tiketima (Svajcarska, Finska, Svedska).Prateci tiket, sve 5+ (OT&SO), Ilves, Karpat, Lukko, Ajoie, Zug. Kvota 3.65.MLBSeattle-Detroit >6.5 (Kirby-Skubal)Kvota 2.10.Odigrah ovo na najvisoj granici, posto je samo jedna utakmica u ponudi. Nemoguce je da stalno oba startera bacaju dobro.KosarkaFenerbahce-Zvezda >165.5Olympiakos-Dubai >169.5Barcelona-Valencia >176.5Bayern-Zalgiris >165.5Fenerbahce-Zvezda >157.5Olympiakos-Dubai >161.5Barcelona-Valencia >167.5Bayern-Zalgiris >156.5Kvote 2.03, 2.00, 2.09, 2.05 i 4.33.Za kosarku sam dunster (posebno ovu iz Evrope), posto meni sastavi timova ne znace apsolutno nista. Ako moze vecina da igra fudbal na isti nacin, mogu i ja cisto na osnovu statistike da probam. Nisam video granice za sinoc, no verujem da bih imao 3/5 bar. Za pocetak neka prodju bar 2 utakmice, ako bude bolje od toga, odlicno.
October 10, 2025Oct 10 Author Ovo ja zovem glupi rezultati na svim poljima. Francuzi metiljave kod kuce, kao i Belgija. Euroliga naravno neefikasna cim sam je probao. Evropski hokej nikad gori, jedino su Slovaci opravdali poverenje (KHL mora samo na 5+, mada ni to ne bi pomoglo danas, Nemci isto najverovatnije).Lazem za Euroligu, ipak sam na kraju imao 3/5; Olympiakos-Dubai je oborio kombo tiket (10+ kvota, samo 30 poena u cetvrtoj cetvrtini). Edited October 10, 2025Oct 10 by Miljenko
October 11, 2025Oct 11 Jučer uzeh neku crkavicu.Danas iz zajebancije solirao Albaniju po odličnih 5.75
October 11, 2025Oct 11 Author Fudbal 2/5. Hokej 5/16. MLB 0/1. Kosarka 3/5. Fudbal je dosao prilicno tupavo. Kombinacija iz Afrike prolazi relativno lako, no deo iz Evrope je bio tragicno los. Francuzi katastrofalni sa onakvim odabirom igraca, a tek Belgija koja i sada ima pristojan ofanzivni deo. Hokej je bio neocekivano neefikasan. Nemci corak, cak i standardno pouzdani Danci nisu doneli nijedan prolaz. Da, ni KHL nije doneo neki izlaz. Slovaci dobri sa 4/6; Austrija prolazi i to je to , propast. MLB ponovo donosi tvrd duel (cini mi se da over/under bilans na nivou playoffa tacno 50%). Euroliga ok na kraju, malo je falilo da udje sve (sto bi pokrilo ceo dan). Koliko je losih rezultata bilo, nisam izginuo previse.FudbalHungary-Armenia tim1 2+Estonia-Italy tim2 2+Norway-Israel 4+Spain-Georgia 4+Portugal-Ireland tim1 2+Bulgaria-Turkey tim2 2+Hungary-Armenia 2+Norway-Israel 3+Spain-Georgia 3+Estonia-Italy 2+Portugal-Ireland 2+Bulgaria-Turkey 2+Kvote 1.75, 1.84, 1.92, 1.79 i 3.31.Slicno kao juce, samo sto danas imamo i sire tikete kod Engleza.Prateci tiket, Bolton 3+, Stockport County 2+, Doncaster 3+, Newport County 2+, MK Dons 2+, Crewe 2+, Harrogate 2+, Salford 3+, Crawley 3+. Kvota 37.63.MLBMilwaukee-Chicago Cubs >7.5 Kvota 1.88.Startni piceri nisu istaknuti, no probah over na obicnoj granici.NHLWinnipeg-LA Kings 5+ (OT&SO)Calgary-St. Louis 5+ (OT&SO)NY Islanders-Washington 5+ (OT&SO)Boston-Buffalo 5+ (OT&SO)Detroit-Toronto 7+ (OT&SO)Chicago-Montreal 6+Tampa-New Jersey 7+ (OT&SO)Carolina-Philadelphia 5+ (OT&SO)Minnesota-Columbus 5+ (OT&SO)Pittsburgh-NY Rangers 6+Florida-Ottawa 5+ (OT&SO)Seattle-Vegas 5+ (OT&SO)Nashville-Utah 6+Colorado-Dallas 7+ (OT&SO)San Jose-Anaheim 6+Edmonton-Vancouver 7+ (OT&SO)kombo, Winnipeg 4+, Calgary 4+, Washington 4+, Toronto 6+, Boston 4+, Montreal 5+ (OT&SO), Tampa 6+, Carolina 4+, Pittsburgh 5+ (OT&SO), Florida 4+, Minnesota 4+, Colorado 6+, San Jose 5+ (OT&SO), Vegas 4+, Edmonton 6+Kvote 1.70, 1.64, 2.07, 1.71, 2.07, 1.63, 1.69, 1.61, 1.78, 2.04, 1.63, 2.12, 45.87.Subotom imamo uobicajeno bogat NHL program.Siri NHL tiket, Carolina 3P2+, Montreal P2+, Toronto P2+, Florida 2P2+, Pittsburgh 2P2+, Tampa 2P2+, Nashville 3P2+, Colorado 3P2+, Edmonton P2+, Seattle 3P2+. Kvota 135.89.HokejVillach-Innsbruck 7+ (OT&SO)Valerenga-Storhamar 5+ (OT&SO)Stavanger-Stjernen 5+ (OT&SO)Shanghai-Dinamo Minsk 5+ (OT&SO)Villach-Innsbruck 6+Valerenga-Storhamar 4+Stavanger-Stjernen 4+Shanghai-Dinamo Minsk 4+Kvote 1.73, 1.97 i 2.11.Nesto opreznije odigrano danas, uz par sirih tiketa.NCAAFMissouri Tigers-Alabama Crimson Tide >51.5Florida State Seminoles-Pittsburgh Panthers P>31.5SMU-Stanford P>28.5Cincinnati-UCF >51.5Michigan State-UCLA >50.5Oklahoma State Cowboys-Houston Cougars >52.5Bowling Green-Toledo >49.5Texas Longhorns-Oklahoma Sooners >46.5UNLV-Air Force P>31.5LSU-South Carolina >48.5Hawaii-Utah State >59.5Texas A&M-Florida Gators P>20.5Western Michigan-Ball State P>18.5Kvote 1.84, 2.35, 1.89, 2.69, 2.28, 2.00, 2.02, 1.80, 2.33, 2.10 i 2.29.Probah dosta toga iz NCAAF, iako je prvobitna lista prilicno skracena (bilo je 20 utakmica na njoj).
October 11, 2025Oct 11 Ne kapiram, kako bi ti još 2 dobijena basleta pokrila celu uplatu na ukupni učinak od 10/27 gde su igrani isključivo singlovi sa kvotama od 1.65 do 2.15?
October 11, 2025Oct 11 Author Na kosarci sam imao jos jedan singl sa kvotom oko 2 i kombo, sa kvotom nesto preko 4. Dobro, malo sam preterao, ali bi to svelo minus na jedan ulog.Slicno vazi i za fudbal i dva tiketa i kombo koji nisu dosli.Na kosarci su sve kvote bile oko 2. Slovacki hokej uglavnom preko toga. Nije trebao neka ultra visok procenat izlaznosti, no nije dobacilo do 50% ili nekog kombo tiketa. Edited October 11, 2025Oct 11 by Miljenko