Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Kapnulo juče, što bi rekao Ratamahata, jedan fini parlay

Screenshot_20251001_090324~2.jpg

Screenshot_20251001_090404.jpg

Edited by Babu Bhatt

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Sinoc na Bodo/Glimt-Tottenham nije bilo gola na poluvremenu i veceras ponovo ista stvar. Na jednoj od top 3 utakmica za golove, 0-0 poluvreme (glupi ponisteni golovi). Nema sanse da provucem neki sistem, sa ovako metiljavim utakmicama, gde im mesto nije. Pokojni Newcastle je dao cak 4 gola, sto niko ziv ne bi probao.

Edited by Miljenko

Ja imam živ tiket:

Napoli 1

City 2

Dortmund 1

Svi vode na ht pa da vidimo.

• Author

Imam i ja 2 sira i ove singlove, no nervira me kada ne dodje nesto skroz ocigledno (to je bio neki sistem sa igrom u prvom i drugom poluvremenu P0-2&2P1+ i gol oba poluvremena na vecini meceva). Cak je i na Napoliju i Juventusu pao gol u prvih 45 minuta, tja.

Sutra je tek muka ziva kako odigrati EL i ECL.

2 minutes ago, Miljenko said:

Imam i ja 2 sira i ove singlove, no nervira me kada ne dodje nesto skroz ocigledno (to je bio neki sistem sa igrom u prvom i drugom poluvremenu P0-2&2P1+ i gol oba poluvremena na vecini meceva). Cak je i na Napoliju i Juventusu pao gol u prvih 45 minuta, tja.

Sutra je tek muka ziva kako odigrati EL i ECL.

Uf nekad je još teže kod toliko izbora

• Author

Verovatno cu i ja par parlaya na 2+za sutra. Previse su to upitni mecevi za neko singliranje.

Na Leverkusenu padose 2 komada, no Arsenal volsebno i dalje vodi samo 1-0 (sve 2+, za 6 kvotu).

Nisam odusevljen efikasnoscu u drugom poluvremenu.

• Author

Malo srece na kraju. Smesna intervencija golmana Olympiakosa za 2-0 Arsenala.rolleyes

• Author

Fudbal 7/10. Hokej 1/2. MLB 1/2. Na fudbalu solidna doza srece na kraju, kod drugog gola Arsenala. Hokej i MLB sam eventualno mogao spojiti na nizim granicama (hokej na 5+, MLB na najnizim). Ok dan na kraju, pri cemu ce MLB ponuda biti sve tanja, dok NHL tek treba da pocne.

Fudbal

Celtic-Braga 2+

Ludogorets-Betis tim2 1+

Fenerbahce-NIce 2+

Roma-Lille tim1 1+

Brann-Utrecht 2+

Nottingham-Midtjylland tim1 1+

Celta-PAOK tim1 1+

Basel-Stuttgart 2+

Porto-Zvezda 2+

Genk-Ferencavaros 2+

Lech-Rapid 2+

Rayo Vallecano-Shkendija 2+

Lausanne-Breidablik 2+

Zrinjski-Linkoln Red Imps 2+

Jagiellonia-Hamrun 2+

Fiorentina-Sigma Olomouc 2+

Celje-AEK 2+

Slovan Bratislava-Strasbourg 2+

Sparta Prague-Shamrock Rovers 2+

Kvote 2.83, 2.13, 2.28 i 2.31.

Glavne tikete odigrah prilicno jednostavno, a tu su i sire kombinacije sa najverovatnijim parovima.

Prateci tiket, Celje 4+/6+, Sparta Prague 4+/6+. Kvote 2.75/10, 2.85/11.

Hokej

Schwenninger-Dresdner 5+ (OT&SO)

Narvik-Stjernen 5+ (OT&SO)

Nidaros-Valerenga 6+

Frisk Asker-Storhamar 5+ (OT&SO)

Kvota 2.37.

Ponovo nisam imao celu ponudu iz Norveske (ako nesto mrzim to je ziherasnje kladionica).

Sir hokejaski tiket, Dynamo Moscow 4+, Vaxjo tim2+, Skelleftea 4+, Brynas 4+, Rogle tim2+, HV 71 5+ (OT&SO), Lulea tim2+, Lukko 5+ (OT&SO). Kvota 4.60.

MLB

Cleveland-Detroit >5.5 (Cecconi-Flaherty)

Chicago Cubs-San Diego >6.5 (Taillon-Darvish)

NY Yankees-Boston >6.5 (Schlittler-Early)

Kvota 3.40.

Wild card runda se pokazala solidno teskom za pogadjanje (posebno za mene koji slabije igram fiks). Dosli smo do odlucujucih meceva i posto pojedine serije nisu isle preko 7 poena, mislim da vredi probati overe danas (na papiru je rec o uglavnom dobrim napadima).

prijatenji.png

rolleyes

Cekam over na Ramsima posle, povezao sam u dublu sa Porto - Zvezda 1&2-4

Na jednom dugackom parlayu od 12 tekmi za sitne pare me sjebo Majnc, jedino on nije dosao s tiketa u 2+, na drugom tiketu me sjebali Kolumbija - Norveska na SP za decu

• Author

Ja sam masio Romu da da gol, Genk 2+, Jagiellonia 2+. Fiorentina jedva dala drugi, a tu je i neki sitan sistem, Sparta Prague + Celje, no nijedna nije usla 6+, za nesto jaci dobitak. Glupi rezultati. Kako oni Poljaci odigrase 0-0 poluvreme protiv ekipe sa Malte, nikako ne kapiram.

Na minut pre kraja Ramsi imaju drugi ili treci daun, ne secam se i na tipa 5 jardi su od end zone 49ersa. Lik probije i sruse ga na 1 jard i bude fambl i 49ersi dobiju posed. To sve bilo na 23-20, a ja imam 45.5+ isuse

Vec sam kreno da jebem mater, prvo fali jedan gol, pa fali jedan kos, sad jos ako fali 1 jard za prolaz popizdecu i preci cu na ping pong

I zatim 49ersi iz tri dauna ne uspeju da izadju iz svoje zone, mozda su osvojili 2 jarda ukupno u tri dauna, sve su isli na trcanje, nista na pas. U cetvrtom pantuju loptu na po terena i Ramsi uspeju da osvoje 15-ak jardi i stignu do FG prilike s nekih 45 jardi i daju ga 2 sekunde pre kraja za produzetak i pokriju mi hendikep lolol i eno ih sad se dalje ceraju u produzetku

Kakva nebuloza od tekme

Edited by Ratamahatta

• Author

Fudbal 1/4, uz jedan sistem sa kvotom oko 2 (dosli su samo po 4+ Sparta Prague i Celje). Hokej 0/1. MLB 0/1. Fudbal metiljavo. Na stranu Roma koju moram da preskacem, posto ni penal iz 3 puta ne umeju da daju, no Jagiellonia mi nikako nije jasna. Sta ovi sa Malte mogu da igraju sa njima i ono VAR ponistavanje zbog faula u napadu, gluposti. I na Genk-Ferencvaros promasen penal (nisam ocekivao da su Belgijanci toliko losi, da ne mogu da munu gol kod kuce). Na hokeju sam vise promasio nego sto sam pogodio, a isto vazi i za MLB (sreca sto nisam igrao singlove). Nije bilo pomoci ovde, solidan broj glupavih rezultata (mozda da sam probao Celje u singlu, ili Sparta Prague, no tesko mi je da se odlucim ponekad).

Fudbal

sve 2+, PSV II, Ajax II, AZ II, Bournemouth, Gent, Hoffenheim

Kvota 2.76.

Jedna skroz oprezna varijanta, mada je ovde bilo tesko nesto singlirati (mozda iz Holandije 2, ali samo mozda).

Prateci tiket, AZ II 5+, PSV II 5+. 12.23.

Hokej

Banska Bystrica-Michalovce 5+ (OT&SO)

Spartak Moscow-SKA St. Petersburg 5+ (OT&SO)

Augsburg-Eisbaren 5+ (OT&SO)

RB Munich-Wolfsburg 5+ (OT&SO)

Roedovre-Aalborg 6+

Odense-Herning 6+

Kvota 5.83.

I danas samo jedan jaci tiket, posto ni parovi ne deluju idelano.

Siri hokejaski tiket, Sonderjyske 5+ (OT&SO), Herlev 5+ (OT&SO), Villach 5+ (OT&SO), Olimpija 5+ (OT&SO), Ingolstadt 5+ (OT&SO), AK Bars tim1 2+, Liptovsky Mikulas 5+ (OT&SO), Slovan Bratislava 5+ (OT&SO), Kosice 5+ (OT&SO), Nitra 5+ (OT&SO). Kvota 9.54.

14 hours ago, Ratamahatta said:

Na minut pre kraja Ramsi imaju drugi ili treci daun, ne secam se i na tipa 5 jardi su od end zone 49ersa. Lik probije i sruse ga na 1 jard i bude fambl i 49ersi dobiju posed. To sve bilo na 23-20, a ja imam 45.5+ isuse

Vec sam kreno da jebem mater, prvo fali jedan gol, pa fali jedan kos, sad jos ako fali 1 jard za prolaz popizdecu i preci cu na ping pong

I zatim 49ersi iz tri dauna ne uspeju da izadju iz svoje zone, mozda su osvojili 2 jarda ukupno u tri dauna, sve su isli na trcanje, nista na pas. U cetvrtom pantuju loptu na po terena i Ramsi uspeju da osvoje 15-ak jardi i stignu do FG prilike s nekih 45 jardi i daju ga 2 sekunde pre kraja za produzetak i pokriju mi hendikep lolol i eno ih sad se dalje ceraju u produzetku

Kakva nebuloza od tekme

Nije su tu dogodilo ništa neuobičajeno.

Ninersima je tu, kad su uzeli loptu, prvi prioritet bio da ne prime safety, što bi ih ugrobarilo. Zbog toga pozoveš tri trčanja, potrošiš ovima tajmaute, puntuješ i onda se braniš iz mnogo povoljnije situacije.

Da su na 1st i 2nd uzeli neki yard i da imaju npr 3rd & 4, onda bi možda i bacili pas da završe utakmicu, ali ovako nije bilo rezona da reskiraju.

Ugrobarilo lolol

Cudno je sto je lik na metar od tacdauna nosio loptu jednom rukom i ovi mu izbiju. I to nije bio ni treci ni cetvrti daun, vec mislim drugi. Mogli su i pasom probati, mogli su i jajariti i cediti vreme, imali bi FG svakako za izjednacenje u worst case scenariju. Ali sam ja to sve doziveo kao wtf jer sam cekao samo tacdaun ili FG da udje i da se veselim, posle gomile baksuzluka i stativi i precki i promasenih bacanja u zadnjim sekundama za prolaze tiketa u zadnjih nekoliko nedelja lolol

Danas sam ok proso, ubio me nedolazak 3+ Hofenhajm - Keln na jednom tiketu i igrao sam jos i parlay 2+/3+ holandsku drugu, nije proslo. Proslo sve 2+, ali to je kvota 4.5 na 10 tekmi, nema sanse da cu to da uzmem, odigrao sam 6 tekmi u 2+, i 4 tekme 3+ na rezervne timove prvoligasa, nisu prosli PSV i Utreht, falio po gol na obe. Kvota 12

Prosao parlay s 4 tekme u 3+ - Paderborn, Dizeldorf, Lomel i Anderleht 2, kvota 8

Taj isti parlay sam odigrao i u 2+, samo sam na njega dodao jos 2+ na Gent, Groningen i Rostok, proslo i to, kvota 4.5

Cekam tiket s decijeg svetskog, 4 tekme u 3+, dve prosle, dve se igraju u 1, kvota 15

Na drugom koji cekam pogodio Osasunu, Quevilly, Kolkheti, B71 i cekam jos veceras Konsepsion + odlozeni Kliftonvil zbog oluje, sve 2+. Cekam Cliftonville da odigra tekmu, ne znam sad pravila., da li se ceka tekma da bude okoncana za isplatu, ili racunaju kvotu 1 na tom paru, a isplacuju ostatak tiketa bez te kvote. Ceo tiket je kvota 8, a ako prodje Konsepsion i racunaju 1 na Kliftonvil, bice kvota 6

Prestao sam da uzimam 2+ ako kvota nije bar 1.30, tako sam se limitirao sad. Jedini izuzetak pravim u Holandiji, Belgiji, Meksiku i Nemackoj, tu odigram ponekad i ako je 1.20, ispod toga nikad vise

Edited by Ratamahatta