Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Fudbal 0/2, uz 8 sirih tiketa (ako se nisam preracunao, 6 na 4+ i dva u 5+/6+ sistemu, kvote izmedju 2 i 5). NHL 0/1. Hokej 2/2, a tu su i 2 slabija tiketa (5+ i 2+ kvote). NFL 0/1. NBA 1/1, uz siri tiket (3+ kvota). Kada sada pogledam rezultate fudbala od juce, vidim da su bili dosta losi, 7/15 na mojim mecevima, da sam bas svuda pratio sa 3+ i 4+. Propustih Lille recimo, koji je dobio sa 6-1, no zato odigrah Copenhagen koji obara lep P1+ tiket (16+ kvota), odnosno Zvezdu, gde je pao jedan od glavnih tiketa. NHL tesko uklopljiv, tu eventualno u singlu mogu pogoditi nesto. Juce su Tampa i Vegas postogli samo 2 pogotka u regularnom toku meca. Na P2+ tiketu secekao Vancouver-Edmonton, gde pada samo jedan gol u prvoj trecini. NFL se mogao uklopiti bolje. Nisam trebao pokusavati fiks na Dallasu, dok je under na Tampi sokantan skroz. NBA ponovo veoma dobar. Prosli su cak i prilicno sumnjivi parovi (par stvari tik preko najnize granice). Evropski hokej i NBA su me pokrili, iako me je fudbal sollidno iznervirao metiljavim rezultatima (Real i Barsa samo 3 gola recimo).

Fudbal

Moreirense-Porto tim2 2+

Vukovar-Dinamo Zagreb tim2 2+

Crystal Palace U21-Newcastle U21 4+

Watford U21-Swansea U21 4+

Colchester U21-Bromley U21 4+

Kvote 1.82, 1.81, 1.78 i 2.12.

Ipak ovo deluje kao najzgodniji sistem. Poneka takmicenja (poput EL i ECL) su ipak primarno za 2+, ostalo zahteva nesto hrabriju igru. Sve tri U21 utakmice ispratih i sire. Widim da je Watford U21 blizu prolaza na 7+, fino.

MLB

LA Dodgers-Toronto >7.5 (Glasnow-Scherzer)

Kvota 1.66.

Dodgersi su cesto isli u minus tokom playoffa, posto su im startni piceri bili sigurni, te probah samo najnizu granicu.

NHL

Pittsburgh-St. Louis 6+

Ottawa-Boston 5+ (OT&SO)

Kvota 2.17.

Pored ovog dabla, tu su sitnije odigrana i oba para na 7+. Nikako ne kapiram da kvote za 7+ budu ovoliko slicne, posto je prvi par dosta verovatniji (realno bi bilo, oko 2 za Pittsburgh i minimum 2.50 za drugi mec).

Prateci tiketi, Pittsburgh 7+ (OT&SO), Ottawa 7+ (OT&SO). Kvote 2.12 i 2.23.

NBA

Detroit-Cleveland >224.5

San Antonio-Toronto >225.5

Minnesota-Denver >222.5

Golden State-Memphis >231.5

Kvote 2.15 i 2.16.

Dve jace kombinacije iz NBA, koja ce izgleda rutinski zavrsiti u plusu, u ovih desetak dana otvaranja.

Siri NBA tiket, LA Lakers >217.5, Phoenix >226.5, Oklahoma >114.5, Houston >119.5. Kvota 5.62.

NFL tiket, Kansas >49.5. Kvota 2.00.

Ni ovo ne odigrah jace, vec u nekoj srednjoj varijanti.

Hokejaski tiket, AK Bars tim3+, Barys Astana 5+ (OT&SO), Avangard 5+ (OT&SO). Kvota 2.60.

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Grozni i Vukovar mi sjebali 4 tiketa, uzasan dan i za fikseve i za 2+. Prosli Fener, Makabi, Rijeka i ovo me zakolje. Ej jebote 4 komda kuci od Socija, pa tu i Zenit peva kad mete 2 komada

Ziva su mi dva overa, cekam na jednom 3+ Porto, na drugom 3+ Porto i Pasto (Kolumbija u 2 ujutru). Prosli su mi ranije na tim tiketima Odenze, Pafos i Malme 3+. Na Pasto sam odigrao i singlove 4+ i gg4+, kao na Tolucu sinoc

Oba NHL-a 5+, i odigrao neku NBA zajebanciju za kikiriki, ni ne secam se tacno sta

Edited by Ratamahatta

• Author

Ja imam srece sto su jedni Englezi usli 7+, inace ne bih pogodio skoro nista (usao sam 5+ uloga na fudbalu, a izasao 4+; ne tako strasno, kao sto je moglo biti). Nocni deo nije bas ultra verovatan (osim mozda NBA koji donosi par zanimljivih duela).

Ovo za Dinamo nikako ne kapiram. Tim koji je imao 6 bodova iz 10 meceva, odjednom moze biti konkurentan ekipi koja igra solidno u Evropi.gospode

Edited by Miljenko

Nije prvi put da me jebu, srusili su me i pre jedno mesec dana kad su roknuli Rijeku 3-2. Secam se da je kvota bila 1.8 pa sam opalio singl dvojku i ovi okrenu u drugom, Rijeka vodila 2-1 na HT. I to cak jebeno ni ne igraju u Vukovaru, ni nemaju domaci teren

Edited by Ratamahatta

• Author

Da videh da igraju u Vinkovcima. Svasta. Valjda ja nisam naviknut na to, zbog ove nase lige. Mada i u PL, timovi sa zacelja retko sta mogu da odigraju protiv top ekipa.

Dosao Porto, ostali jos Kolumbijci, videcu ujutru sta je bilo. Tacno sam znao da sam prosao cim su domaci poveli, igralo bi se 115' dok ga Porto ne zaglavi. Penal i korner, nista nisu stvorili celu utakmicu. Da je Porto prvi dao gol, ostalo bi 1-0

Cekam i Chiefse, ali necu ostati budan da ispratim

Edited by Ratamahatta

2/4 sinoc, KCC prosao hendikep singl, pao over. Pasto prosao 4+, gg4+ nije

Veceras:

2+: Slavija Prag II, Napoli, Thun, Atalanta, Coleraine i Envigado
3+: Napoli, Thun, Envigado
4+: Envigado, Thun
gg4+: Envigado, Thun

4+ i gg4+ sam i singlove odigrao

Kosarku cu posle videti sta i kako, rizican mi je malo kec na Zvezdu ako Nwora ne igra, ispraticu tokom dana vesti pa cu odluciti

Edited by Ratamahatta

• Author

Fudbal 1/4, uz jedan 6+/7+ sistem (4+/9+ kvote). NHL 1/1, a tu su i oba dobitna singla (2+ kvote). MLB 1/1. NFL 0/1. NBA 1/2. Fudbal je sigurno mogao bolje, mada je ovaj 7+ pokrio dobar deo uplate. NHL lagano dolazi, sa dva relativno teska para u ponudi. MLB je doneo jedan od najzanimljivijih WS meceva koje sam ja gledao i lak izlaz. NFL se video do poluvremena da nema sanse. NBA nije bio idealan, no pogodih nesto ponovo. Ponovo zavrsih na pokricu i nista vise od toga.

Fudbal

Monchengladbach-Karlsruher 3+

Cittsbus-Leipzig 3+

Wolfsburg-Holstein Kiel 2+

Eintracht Frankfurt-Dortmund 4+

Kvota 3.64.

Kada dodju kupovi na red, stvarno nisam pametan kako i sta odigrati, pa se nisam zaletao. Probah nesto sire kod U21 Engleza, no izgleda da nece biti nijedan ultra efikasan mec (6+/7+).

NHL

Toronto-Calgary 5+ (OT&SO)

Philadelphia-Pittsburgh 5+ (OT&SO)

Buffalo-Columbus 5+ (OT&SO)

Florida-Anaheim 4+

Boston-NY Islanders 4+

St. Louis-Detroit 5+ (OT&SO)

Edmonton-Utah 5+ (OT&SO)

Kvota 3.77.

Uz jedan glavni tiket, tu je i par kombinacija na visim granicama.

Prateci tiketi, Toronto 6+, Pittsburgh 7+ (OT&SO) i Buffalo 6+, Florida 6+, Detroit 6+. Kvote 3.87 i 4.56.

Hokej

Esbjerg-Herlev 5+ (OT&SO)

Aalborg-Herning 7+ (OT&SO)

Roedovre-Odense 7+ (OT&SO)

Kvota 4.11.

I ovde je ponuda bila relativno zgodna, plus tesko nalazim pogodne trendove.

Siri hokejaski tiket, Shanghai 4+, Spartak Moscow 5+ (OT&SO), Sochi 4+, Bern 4+, Zug 4+, Davos 5+ (OT&SO), Brynas 4+, Linkopings 5+ (OT&SO). Kvota 5.50.

NBA

Oklahoma-Sacramento tim1> 117.5

Golden State-LA Clippers >217.5

Milwaukee-NY Knicks >222.5

Kvota 3.58.

Probrah jedan tiket za veceras, pri cemu granice nisu strasne (osim timskih poena na Oklahomi).

Kosarkaski tiket, Zvezda >160.5, Zalgiris >153.5, Maccabi Tel Aviv >171.5, Dubai >167.5, Paris >171.5. Kvota 6.40.

Kod Evrolige sam baksuzan u proceni, te probah sitno.

U MLB finalu se igra veceras cetvrti mec, mada posto baca Ohtani za domace, mozda je bolje da preskocim.

Edited by Miljenko

Fudbal uzas, mrtvi Real mi ubio oba kosarkaska

Na kraju popizdio i uplatio ping pong i prodje to, tenis cekam jos Fritza za prolaz

• Author

Ja do sada jedino uhvatio jedan 6+ na fudbalu (4+ kvota i nije nesto) i 5+ kvotu na hokeju sto je vec bolje. Provuci cu valjda nesto u NHL. Tja, ima dana kada je i pokrice uspeh.

• Author

Fudbal 0/1, tu je 6+ na Charlton U21 (4+ kvota). NHL 1/1, uz jedan siri tiket (3 para, 5+ kvota). Hokej 0/1, ali je dosao tiket sa svim ostalim parovima (5+ kvota). NBA 0/1. Na fudbalu je tesko bilo nesto uklopiti (Nemci polovicno). NHL dolazi prilicno dobro (12/16 na 7+ sa OT&SO, 9/16 na 7+ u regularnih 60 minuta; samo Dallas-Washington i Vancouver-NY Rangers nisu dosli bar 5+). Osnovni tiket nije imao problema, dok je sira kombinacija dosla lagano (samo jedna doduse, posto na Pittsburghu i Floridi nisu isli preko 5+). Evropski hokej pada na Dancima, no tiket sa ostalim ligama je bio uspesan . NBA bez sanse (2/3 promasaja). Evroliga lose odabrana. Uzeh nesto na kraju, iako to nije neki upecatljiv procenat (malo manje od 20% uloga).

Fudbal

sve 2+, Basel, Rosenborg, Bodo/Glimt, Marseille, Monaco, Lyon, Stuttgart, Leverkusen, Bayern, PSG tim2+

sve 3+, Stuttgart, Leverkusen, Bayern

Basel-Zurich 4+

Brann-Bodo/Glimt 4+

Rosenborg-Sandefjord 4+

Lorient-PSG 4+

Marseille-Angers 4+

Nantes-Monaco 3+

Paris-Lyon 3+

Kvote 5.12, 3.22, 2.00, 2.05, 2.26, 2.07, 2.45, 1.68 i 1.73.

Singlovi su odigrani za nijansu jace, u odnosu na prva dva tiketa. Nisam hteo da forsiram Nemce, posto top timovima sledi prvenstvo od petka, a iza toga Evropa.

NHL

Columbus-Toronto 7+ (OT&SO)

Kvota 1.82.

Nije bilo izbora danas, jedan jedini par. Da je u pitanju neki bas tupav mec za golove, preskocio bih sigurno.

Hokej

SKA St. Petersburg-Novosibirsk 5+ (OT&SO)

Dresden-Nurnberg 5+ (OT&SO)

Frederikshavn-Rungsted 5+ (OT&SO)

Frederikshavn-Rungsted 7+ (OT&SO)

Dresdner-Nunrnberg 7+ (OT&SO)

SKA St. Petersburg-Novosibirsk 6+

Kvote 2.10, 2.04, 1.90 i 2.14.

Bez mnogo dileme sta uklopiti danas (iako sam malcice prosirio igre koje igram).

Prateci tiket, Olimpija 5+ (OT&SO), Innsbruck 5+ (OT&SO), Avangard 4+, Eisbaren 4+, Schwenninger 5+ (OT&SO), Straubing 4+. Kvota 3.15.

MLB

LA Dodgers-Toronto >7.5 (Snell-Yesavage)

Kvota 1.74.

Probah peti mec serije, na srednjoj granici (da kazem normalnoj).

NBA

Toronto-Houston >225.5

Boston-Cleveland >226.5

Denver-New Orleans >228.5

Utah-Portland >226.5

Phoenix-Memphis >233.5

Kvota 6.81.

Nisam znao kako da razdvojim ovih 5 parova, te ipak strpah sve na jedno mesto.

Kosarkaski tiket, Partizan >164.5, Olympiakos >160.5. Kvota 2.09.

• Author

Kad je covek maler.isuse Nijedan singl na hokeju nije dosao, cak ni 5+ kombinacija. Zato lagano dodje tiket ostalih meceva, sa 3+ kvotom i najmanjim ulogom. Naravno da iz Nemacke samo moj singl nije dosao 7+ (ostala 3 jesu), plus je na njemu bila ubedljivo najniza kvota. Danci su u stvari najvise zakazali sa golovima sa ovih 0-3.

Fudbal takodje nikakav. PSG ne moze da postigne 2 komada; ocajno su neefikasni u prvenstvu. Bodo/Glimt jedva 3 pogotka, nedovoljno za bilo sta sire.

Sreca sto su mi ulozi nikakvi, no nadam se da kada mi legne novac za vikend nece biti bas mnogo ovakvih gluposti. Ili to, ili da igram bas siroku selekciju, sto je uvek opasno.

• Author

Izvukose me Francuzi na kraju, posto su Monaco i Lyon usli 5+/6+ (dobro, Monaco je usao preko toga, no to vec nisam probao). Na jednom je ostala Benfica 2+, za 3+ kvotu, no tu se i ne nadam previse. Ukupan bilans glavnih tiketa sa 3/9, sigurno nije za pohvalu, no sire stvari (kao i obicno) saniraju bilans.

Prosla je i Evroliga, na najnizim granicama, a cini mi se da bi i visoke rutinski dosle.

• Author

Fudbal 3/9, uz dve 5+/6+ kombinacije (4+/9+ za Monaco, odnosno 5+/10+ za Lyon), tu je i siri tiket sa pretezno Englezima (3+ kvota). NHL 1/1. Hokej 0/4, uz jos jedan siri tiket (3+ kvota). MLB 0/1. NBA 0/1. Dosao je prateci kosarkaski tiekt (2+ kvota). Na fudbalu su glavni tiketi dosli ocajno, no ove pratece stvari su bile neocekivano dobre (iako Monaco nisam igrao 7+). NHL prolazi rutinski. Evropski hokej donosi promasaje na glavnim tiketima i prolaz najsumnjivijeg. U MLB delu je falio poen. Presiroko je 5 parova za glavni NBA tiket (dva najsigurnija nisu dosla). Evroliga je naravno lagano prosla, cim sam je sitno odigrao. Zahvaljujuci fudbalu, zavrsih ponovo u malom plusu.

NHL

Boston-Buffalo 4+

Tampa-Dallas 4+

Carolina-NY Islanders 5+ (OT&SO)

Minnesota-Pittsburgh 4+

Edmonton-NY Rangers 5+ (OT&SO)

San Jose-New Jersey 4+

Boston-Buffalo 5+ (OT&SO)

Tampa-Dallas 6+

Philadelphia-Nashville 5+ (OT&SO)

Ottawa-Calgary 6+

Carolina-NY islanders 7+ (OT&SO)

Minnesota-Pittsburgh 7+ (OT&SO)

St. Louis-Vancouver 6+

Edmonton-NY Rangers 6+

LA Kings-Detroit 5+ (OT&SO)

San Jose-New Jersey 7+ (OT&SO)

Kvote 2.33, 2.06, 2.23, 3.98, 3.04 i 2.44.

Povezah par dablova, uz jedan ziheraski tiket. Prvi tiket je odigran za nesto jaci ulog.

Prateci tiket, Boston 3P2+, Tampa 2P2+, Philadelphia 3P2+, Carolina 2P2+, Pittsburgh 2P2+, St. Louis 3P2+, Edmonton 2P2+, New Jersey 2P2+. Kvota 32.55.

Hokejaski tiket, Iserlohn 4+, Wolfsburg 5+ (OT&SO), Dynamo Moscow 3+, Nizhny Novgorod 4+, HV 71 5+ (OT&SO), Brynas 4+, Frolunda 3+, Rogle 3+, Zug 4+. Kvota 3.93.

Fudbalski tiket, sve 3+, Zvezda, Lugano, Young Boys. Kvota 4.19.

Nije mi bas licilo ovo za singl, te probah samo siri tiket za minimalan ulog.

NFL

Miami-Baltimore >48.5

Kvota 1.67.

Ipak probah u singlu danasnji duel, mada nisam jos uvek siguran da li Ravensi mogu brzo stabilizovati formu.

NBA

San Antonio-Miami >225.5

Milwaukee-Golden State >225.5

Oklahoma-Washington >>225.5

Kvota 3.22.

Danas vec nije bilo previse prostora za eksperimente, jedan glavni i jedan tiket sa visim granicama.

Siri NBA tiket, Oklahoma H1(-14.5), San Antonio >233.5, Milwaukee >233.5. Kvota 7.43.

Kosarkaski tiket, Zalgiris >154.5, Bayern >156.5, Paris >167.5, Dubai >172.5. Kvota 4.33.

Edited by Miljenko

Screenshot_20251030-171744.Mozzart.png