Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

I veceras gomila neverovatnih promasaja na fudbalu (od toga 3 penala). Kod Italije i nije ispao bitan, no Portugal i Spanija su za no comment. Meni je to najlaksa stvar na fudbalu, plus sutiraju obicno top strelci. Ja to ne kapiram, ma koliko godina pratio fudbal. Jedino ako ljudi namerno mase, da bi kladionice uzele pare na underima.

Hokej nije slusao ni danas, NHL krenuo korektno. NCAAF pristojno otvaranje.

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Fudbal 2/5. NHL 7/13. Hokej 0/3. MLB 0/1. NCAAF 6/11. Fudbal kilavo, kao i dan pre toga. Portugal jedva daje jedan gol, Spanci svega 2-0 (na obe utakmice smo imali po promasen penal favorita); 30 odnosno 24 suta na gol, cuveni xG je bio 3 za Portugal i 4 za Spance. Pretpostavio sam da ce Turci dobiti, no i ovih tim2+ sam jedva odigrao. NHL solidno. Cekao se kombo tiket sa 45+ kvotom, do poslednja 3 para, ali od njih cak dva nisu prosla (od toga je jedan najsigurniji mec za golove sinoc). Evropski hokej i dalje ocajan. MLB utepava redno u ovom doigravanju. NCAAF je jedini doneo plus, uz malu dozu srece na pojedinim mecevima (safety za prolaz na Toledu, na isteku vremena). Malcice bolje od petka, no ne previse.

Fudbal

Croatia-Gibraltar 6+

Netherlands-Finland 3+

Scotland-Belarus tim1 2+

Romania-Austria 2+

Denmark-Greece 2+

Lithuania-Poland 2+

Faroe Islands-Czech Republic 2+

Netherlands-Finland 2+

Faroe Islands-Czech Republic tim2 1+

Scotland-Belarus 2+

Romania-Austria tim2 1+

Lithuania-Poland tim2 1+

Croatia-Gibraltar 5+

Denmark-Greece tim1 1+

Kvote 2.07, 1.78, 1.63, 1.59 i 3.43.

Slicno odigrano kao i ovih dana. Tesko je reci da je nesto sigurno.

MLB

Toronto-Seattle >7.5 (Gausman-Miller)

Kvota 1.70.

Solidna najniza granica, te ipak uzeh nju (najvisa je bila 9.5 po 2.35 kvoti).

NHL

NY Rangers-Washington 7+ (OT&SO)

Kvota 2.14.

Jedan NHL par, te je dilema bila samo 6+ ili 7+.

Hokej

Olimpija-Innsbruck 7+ (OT&SO)

Frederikshavn-Herlev 7+ (OT&SO)

Rungsted-Aalborg 7+ (OT&SO)

Kosice-Trencin 6+

Spisska Nova Ves-Zilina 6+

Michalovce-Slovan Bratislava 7+ (OT&SO)

Nitra-Banska Bystrica 7+ (OT&SO)

Liptovsky Mikulas-Poprad 7+ (OT&SO)

Zvolen-Presov 7+ (OT&SO)

kombo, Kosice 5+ OT&SO), Zilina 5+ (OT&SO), Slovan Bratislava 6+, Nitra 6+, Poprad 6+, Zvolen 6+, Rungsted 6+, Herlev 6+. Olimpija 6+

Kvote 1.88, 2.21, 2.05, 2.14, 2.24, 2.34, 2.32, 2.15, 2.09 i 108.50.

Ipak probah dosta toga od hokeja, na kraju balade. Videcemo da li mogu namaci bar 50%.

Siri hokejaski tiket, Eisbaren 5+ (OT&SO), Wolfsburg 5+ (OT&SO), Nizhny Novgorod 4+, Magnitogorsk 4+, CSKA Mosocw 4+, Lorenskog 5+ (OT&SO), Ajoie 3+, Davos 3+, Sparta Prague 3+, Kladno 3+. Kvota 5.60.

NFL

Indianapolis-Arizona P>20.5

Pittsburgh-Cleveland P>16.5

Carolina-Dallas >45.5

Jacksonville-Seattle >44.5

Miami-LA Chargers >41.5

New Orleans-New England >42.5

Tampa-San Francisco >48.5

Green Bay-Cincinnati P>25.5

Kansas-Detroit >51.5

kombo, Indianapolis P>17.5, Pittsburgh P>13.5, Dallas >44.5, Jacksonville >43.5, LA Chargers >39.5, New Orleans >41.5, Tampa >43.5, Green Bay P>16.5, Kansas >48.5

Kvote 2.41, 2.67, 2.69, 2.03, 2.43, 1.80 i 36.48.

Novo NFL kolo. Jedan od sportova koje pogadjam solidno.

• Author

Fudbal 2/5. MLB 0/1. NHL 0/1. Hokej 4/10. NFL 2/7. Fudbal treci vezani dan dolazi podjednako lose; sinoc su Hrvatska i Austrija zakazale. MLB bez sanse, ekstra neefikasan duel. NHL tek nije bilo trika da prodje. Evropski hokej je fino otvoren, no onda Slovaci nisu bili dovoljno efikasni. NFL je neprijatno iznenadio; bolje da sam sve singlirao. Tri metiljava vikend dana (racunajuci tu i petak), pri cemu je nedelja bila najlosija.

Fudbal

North Macedonia-Kazakhstan tim1 2+

Iceland-France tim2 2+

Sweden-Kosovo tim1 2+

Northern Ireland-Germany tim2 2+

Ukraine-Azerbaijan tim1 2+

Slovenia-Switzerland tim2 2+

kombo, sve 2+, Ukraine, Sweden, Germany, Switzerland, France, North Macedonia

Kvote 1.61, 1.37, 1.43, 1.41, 1.32, 1.94 i 3.32.

Iznerviran glupavim rezultatima ovih dana, odigrao sam verovatno tupavo, no bar nece biti nerviranja, kako sam sta povezivao. Mnogo nervira sto je skoro nemoguce naci iole realnu kvotu preko 2 (to bi bio neki 4+, sto je na vecerasnjim duelima malo verovatno).

MLB

Toronto-Seattle >6.5 (Yesavage-Gilbert)

Milwaukee-LA Dodgers >6.5 (starter domacina nije istaknut-Snell)

Toronto-Seattle >8.5

Milwaukee-LA Dodgers >8.5

Kvote 2.21, 2.08 i 2.07.

Isti sistem ce biti do kraja, iako su napadi nikad gori u tekucem playoffu.

NFL

Atlanta-Buffalo >45.5

Washington-Chicago >45.5

Atlanta-Buffalo >49.5

Washington-Chicago >49.5

Kvote 2.40, 1.84 i 1.87.

Odigrah i MN program, mada se cini da i NFL postaje sve tezi za uklapanje.

NHL

Buffalo-Colorado 7+ (OT&SO)

Ottawa-Nashville 5+ (OT&SO)

NY Islanders-Winnipeg 5+ (OT&SO)

Boston-Tampa 5+ (OT&SO)

Toronto-Detroit 7+ (OT&SO)

Philadelphia-Florida 7+ (OT&SO)

Columbus-New Jersey 5+ (OT&SO)

Vancouver-St. Louis 5+ (OT&SO)

Minnesota-LA Kings 5+ (OT&SO)

Chicago-Utah 6+

kombo, Colorado 6+, Ottawa4+, Winnipeg 4+, Tampa 4+, Toronto 6+, Florida 6+, Columbus 4+, Vancouver 4+, Minnesota 4+, Chicago 6+

Kvote 1.90, 1.27, 1.30, 1.25, 2.10, 2.26, 1.25, 1.30, 1.31, 1.72 i 13.83.

Trebao sam verovatno spajati ove 5+ stvari, no nadam se da ne moze uci previse meceva 0-4.

Prateci tiket, Colorado 2P2+, Ottawa 3P2+, Boston 3P2+, Toronto P2+, Florida 2P2+, Columbus 3P2+. Kvota 15.92.

Hokej

SKA St. Petersburg-Yekaterinburg 6+

Kvota 2.11.

Tanka ponuda u dnevnom delu, mada i do petka nema previse toga (igraju se mecevi hokejaske CL).

Edited by Miljenko

• Author

Fudbal 2/7. MLB 1/3. NFL 0/3. Hokej 0/1. NHL 7/11. Kukao sam ovih dana na lose rezultate na fudbalu, no ono sinoc je bilo najgore vece u ovom terminu. Razumem jedan ili dva kiksa favorita, ali da skoro niko ne moze da dobije (ili da 2-3 gola protiv prilicnih autsajdera). I da sam jurio vece kvote (4+ ili tim3+), ne bih prosao bolje. MLB je doneo jedan lagan prolaz i to je sve. Bez vece sanse na Dodgersima. NFL corak; jedan par je bio blizu ali pada za poen. Na poluvremenima bih prosao bolje, no treba odigrati nesto na granici oko 30. KHL sve losije biram, tu vec nema pomoci. NHL eksperiment nije odusevio. Nije bilo promasaja na 5+, ali su skoro sve sire igre pale (6+ i 7+). Serija glupavih rezultata nema sta.

Fudbal

Turkey-Georgia 4+

Italy-Israel 4+

Latvia-England tim2 4+

Portugal-Hungary 4+

Spain-Bulgaria 6+

Turkey-Georgia 2+

Italy-Israel tim1 2+

Latvia-England tim2 2+

Portugal-Hungary 2+

Spain-Bulgaria 3+

Kvote 2.60, 1.95, 2.11, 2.06, 2.60 i 2.22.

Pokusao sam sa sistemom koji koristim na kosarci, bejzbolu, pa i hokeju. Mora postojati neki prosek kvota, osim 2+ igre koja moze da donese nesto, ali sa solidnim brojem parova.

MLB

Milwaukee-LA Dodgers >8.5 (Peralta-Yamamoto)

Kvota 2.33.

Nezgodan playoff, no imamo sve manje meceva u ponudi, pa cu preziveti do kraja nekako.

NHL

Montreal-Seattle 7+ (OT&SO)

NY Rangers-Edmonton 7+ (OT&SO)

Toronto-Nashville 7+ (OT&SO)

Washington-Tampa 7+ (OT&SO)

Calgary-Vegas 7+ (OT&SO)

Dallas-Minnesota 7+ (OT&SO)

San Jose-Carolina 7+ (OT&SO)

Anaheim-Pittsburgh 7+ (OT&SO)

sve 5+ (OT&SO), Edmonton, Toronto, Montreal, Pittsburgh

sve 5+ (OT&SO), Tampa, Vegas, Dallas, Carolina

Kvote 2.15, 2.15, 2.02, 2.16, 2.20, 2.18, 1.98, 2.03, 2.34 i 2.44.

Za NHL jos nisam nacisto oko sistema. Ovo sa 5+ je ok, to ce se obavezno igrati. E sad, da li obican 7+ (ne racuna se OT), ili ovaj gde se i 3-3 racuna ili pak eksperiment sa timskim golovima (na Carolini veceras je recimo tek tim5+ sa kvotom preko 2).

Prateci tiket, Montreal 6+, Edmonton 6+, Toronto 6+, Tampa 5+ (OT&SO), Vegas 4+, Dallas 4+, Carolina 6+, Pittsburgh 5+ (OT&SO). Kvota 15.54.

Hokej

Salavat-AK Bars 3+

Traktor-Avangard 4+

Dinamo Minsk-Nizhny Novgorod 5+ (OT&SO)

Shanghai-Dynamo Moscow 4+

Ilves-Zurich Lions 3+

Sparta Prague-Grenoble 6+

Storhamar-Bremerhaven 4+

Lulea-Bolzano 5+ (OT&SO)

Frolunda-Bern 3+

Belfast-Brynas 5+ (OT&SO)

Sparta Prague-Grenoble 7+ (OT&SO)

Lulea-Bolzano 7+ (OT&SO)

Belfast-Brynas 7+ (OT&SO)

Kvote 2.17, 3.24, 1.85, 2.04 i 1.93.

Posto se igra hokejaska CL, automatski nema neke sire ponude.

Siri hokejaski tiket, Brynas 2P2+, Lulea 2P2+, Sparta Prague P2+, Salavat 3P2+, Traktor 3P2+, Dinamo Minsk P2+, Shanghai 3P2+. Kvota 36.83.

Kosarka

Maccabi Tel Aviv-Barcelona >178.5

Fenerbahce-Dubai >169.5

Zvezda-Zalgiris>164.5

Olympiakos-Efes >166.5

Bayern-Olimpia Milano >166.5

Maccabi Tel Aviv-Barcelona >169.5

Fenerbahce-Dubai >160.5

Zvzeda-Zalgiris >156.5

Olympiakos-Efes >158.5

Bayern-Olimpia Milano >157.5

Kvote 2.08, 2.05, 2.04, 2.00, 2.05 i 6.31.

Euroliga dolazi vec par sezona prilicno efikasno, te je mozda vreme da ih pratim standardno tokom sezone (lige po zemljama su vec upitne, posto je tesko izdrzati ritam radni dani-nedelja).

Juce skinuh

Italija hc1

Spanija 4+ golovi i 5+ korneri

Turska 1

Danas rekreativno basket:

Valencia 1

Paris 1

Real -4,5

Pa da vidimo

Edited by Babu Bhatt

• Author

Fudbal 4/6. MLB 0/1. NHL 5/10. Hokej 1/5. Kosarka 1/6. Fudbal je konacno zavrsio u plusu, posto sam nekako nasao par kvoti preko 2 (Italiju sam verovatno trebao na 3+odigrati, dok sam od Spanaca ocekivao vise). MLB ponovo picerski dominantan. NHL dovoljno dobar za pokrice; tesko je naci neku sredinu kod igre. Kombinacije sa 5+ (i 4+) su logicne, dok je ostalo tesko proceniti. Evropski hokej slabo; ponovo me povukla CL, gde nema cestito efikasnog meca. Euroliga je donela za mene cudne meceve. Dve utakmice su dosle sa 90+ poena u poluvremenu i nije bilo plusa na kraju. Kako to moze bilo gde da se desi, ja nikako ne kapiram. Ponajbolji dan, pa bar 5-6 dana unazad, no i dalje nedovoljno dobar ukupni bilans.

NHL

Detroit-Florida 7+ (OT&SO)

Buffalo-Ottawa 5+ (OT&SO)

Utah-Calgary 5+ (OT&SO)

St. Louis-Chicago 6+

Detroit-Florida 5+ (OT&SO)

Buffalo-Ottawa 4+

Utah-Calgary 4+

St. Louis-Chicago 5+ (OT&SO)

Kvote 2.23, 2.79 i 2.06.

Manji broj meceva, pa jos relativno neizglednih za golove, te probah 3 glavna tiketa i siri sa golovima po trecinama.

Hokej

Amur-Spartak Moscow 4+

Severstal-Yekaterinburg 3+

SKA St. Petersburg-Neftekhimik 5+ (OT&SO)

Lokomotiv Yaroslavl-CSKA Moscow 3+

Kalpa-KAC 5+ (OT&SO)

Tychy-Lukko 3+

Ingolstadt-Odense 5+ (OT&SO)

Lausanne-Mountfield 4+

Zug-Kometa Brno 4+

Salzburg-Eisbaren 5+ (OT&SO)

Kvote 2.00 i 2.64.

Nisam se prevario da ponovo odigram presiroko, tim pre stoje CL ultra neefikasna.

MLB

Seattle-Toronto >7.5 (Kirby-Bieber)

Kvota 2.11.

Prati se MLB playoff, mada je neuporedivo losiji od proslogodisnjeg recimo (ne po igri, nego za kladjenje).

Kosarka

Panathinaikos-Asvel H1(-9.5)

Valencia-Hapoen Tel Aviv P>87.5

Virtus-Monaco P>80.5

Real Madrid-Partizan P>80.5

Maccabi Tel Aviv-Olympiakos H2(+2.5)

Kvota 6.55

Nisu me odusevili rezultati juce. Nakon solidno efasnih poluvremena, morala su uci bar 2 overa, ane da Zvezda jedva udje i nista vise. Kako uopste daju samo 60+ poena za poluvreme.

Siri kosarkaski tiket, Panathinaikos >162.5, Valencia >172.5, Virtus >159.5, Paris >176.5, Real Madrid >158.5. Kvota 6.36.

Na fudbalu sam imao samo neke U21 Engleze, Mansfield 5+/7+, WBA U21 5+/7+. Kvote 2.85/9.68, 3.55/15.83.

Tanka ponusa sve u svemu. Sutra ce bar hokej biti bogatiji za igru.

Sinoc pakao na EL pogodio jednu tekmu od 5 vesala

Zato sam se povadio na africkom i azijskom fudbalu, kao i u u21 evropskim kvalifikacijama, dosli realni rezultati uglavnom, a u Aziji golova kao nikad

Veceras:

Panatinaikos -9.5
Real -4.5
Valensija over 171.5
Baskonija +9.5
Virtus +9.5

Prosao sam popodne na FIBA LS + VTB - overi na CSKA i Zenit, over na AEK, over na Hajdelberg i uzeo Sabah +10.5, na guzove nekako u zadnjem minutu prosle 3 od 5 tekmi

Drugi tiket je ziv jos, cekam Manresa - Hapoel J under 171.5. Uzeo Hemnic -11.5, 2 na Bourg, Venezia -2.5, Lietkabelis +172.5 i Slask +172.5. Venecija vodi 25 razlike pred kraj trece, a Manresa bi mogla malo da popritegne odbranu, cele sezone igraju na manji broj poena, danas su jese izgleda nametnule ritam, posle 15 minuta je 32:40

Sinoc sam pao na NHL-u na Vasingtonu, nije doslo 5+ (2:2)

Danas odigrao celodnevni hokej 5+ tiket. Kristal, Salcburg i Lokomotiva Jaroslavlj prosli, sad cekam Glazgov i Fajf, a uvece Detroit i St. Luis

Zajeban ovaj Hapoel.

• Author

Da, juce je Euroliga bila ekstra depresivna sa onim metiljavim drugim poluvremenima. Hokejaska CL mi nikako ne ide; nadjoh danas jedini par koji nije dosao 5+ (sve ostalo je vec proslo, makar sa onom mojom bonus igrom, gde se i produzetak racuna). Kod Rusa sam nasao mec gde nisu pala 3 gola (ekipa koja juri rezultat je 4 minuta igrala bez golmana).

Zato sam i smanjio broj tiketa. Ako izgubim nesto, bar da ne izgubim previse.

NHL je vec tesko da ne odigram sire, posto se tamo igra mnogo brze, mada su i golmani drasticno bolji.

• Author

Tja, izgleda da sam trebao da ispratim Euroligu sa onim singlovima i danas. Lagano ce uci 3 komada na visokim granicama, mozda i 4. Sutra kada budem odigrao, ponovo ce biti neka propast. Verovatno cu probati tiket sa svim parovima na najnizim granicama i dva dabla na srednjim ili malo iznad istih.

• Author

Baksuz kao i obicno, 4/5 je doslo i to na visokim granicama.

Ja uvek rastegnem i hendikep i granicu za poene i uzmem manju kvotu, budem blize pogotku, i prosle nedelje i ove sam ubo pokoji tiket tako

Srusili me PAO i Baskonija veceras, Evrokup pogodio sve osim Manrese, otisli u debeo over a inace su bunkeraska ekipa ove sezone, jako retko preko 80 idu i oni i protivnik. Oh well

Cekam jos Spartak da resi Benfiku, pogodio sam overe na Ostendeu i Trstu i under na Kanariji, nadam se da ce proci to vode 13 razlike na kraju trece.

Hokej uzeo 5+ Detroit, St. Louis i Calgary, a 0-5 Buffalo

Sutra sve 4 tekme u EL vrlo zajebane, mislim da cu samo poene odigrati i to rastegnuto - sto manji limit za over i sto veci za under, oko 1.5 kvota po paru i to je to, pa sta bude

Rekao bih da ce dobiti Barsa, Zalgiris, Olimpijakos i Fener, ali posle sumanutih rezultata od juce nisam pametan uopste

Mnogo se prangija, cak i klosarske ekipe u evrokupu i fibinim takmicenjima pakuju po 90-100

Edited by Ratamahatta

• Author

Od Eurolige jedino Virtus nije dosao. Tu je najniza granica bila 159.5, po 1.45, a palo je kilavih 150. Ostalo bi sve proslo i na najvisim granicama (kvote izmedju 2.40 i 2.70).

Prosao mi juce i fiba LS tiket, resio Spartak

Danasnji/vecerasnji tiket:

Zalgiris 1
Bayern under 171.5
Maccabi +9.5
Dubai over 169.5
Bengals over 44.5

NHL 8 tekmi 5+. sve osim Bostona, Toronta i Columbusa

To cu danas, i neke fudbale cu se zajebavati s 2+ i 3+ po ovim kaubojskim ligama od Kazahstana do Nikaragve

Edited by Ratamahatta

• Author

NHL 1/3, ali je prosao i tiket golova po trecinama (6+ kvota, ali sa minimalnim ulogom). Hokej 0/2. MLB 1/1. Kosarka 0/1. Calgary nije mogao ni do 5+, te je prosao samo jedan glavni tiket. Takodje, na Detroit-Florida su bili sokantno neefikasni. Posrecila se kombinacija po trecinama, sa ovako tupavim parovima. Evropski hokej baksuzan totalno. Najpre kod Rusa, na jednom mecu ne pada treci gol, nakon dugog EN perioda, zatim u CL nadjoh jedan par koji nije dosao 5+ (tesko je probati nesto drugo sa ovako niskim kvotama). MLB konacno donosi lagan prolaz. Kod kosarke sam se izglupirao. Bilo kakva ozbiljnija igra bi prosla sa plusom. Bolje nego ovih dana, no i dalje nedovoljno dobro.

NHL

Ottawa-Seattle 4+

Philadelphia-Winnipeg 4+

NY Islanders-Edmonton 5+ (OT&SO)

New Jersey-Florida 5+ (OT&SO)

Columbus-Colorado 5+ (OT&SO)

Montreal-Nashville 5+ (OT&SO)

Toronto-NY Rangers 5+ (OT&SO)

Vegas-Boston 4+

LA Kings-Pittsburgh 5+ (OT&SO)

Anaheim-Carolina 5+ (OT&SO)

Dallas-Vancouver 4+

Ottawa-Seattle 5+ (OT&SO)

Philadelphia-Winnipeg 5+ (OT&SO)

Dallas-Vancouver 5+ (OT&SO)

Vegas-Boston 6+

Anaheim-Carolina 6+

LA Kings-Pittsburgh 6+

NY Islanders-Edmonton 6+

Columbus-Colorado 7+ (OT&SO)

Toronto-NY Rangers 7+ (OT&SO)

Montreal-Nashville 6+

New Jersey-Florida 6+

Kvote 2.05, 1.92, 2.00, 2.06, 2.81, 2.99, 4.16 i 3.01.

Izmiksah igre, od "skrtih" 4+/5+ tiketa, pa do 6+/7+. Tu je i odokativni kombo, te golovi po trecinama.

Prateci tiket, Columbus P2+, Montreal 2P2+, Florida 3P2+, Toronto 2P2+, Edmonton 3P2+, Dallas 3P2+, Carolina 3P2+, Pittsburgh 2P2+. Kvota 39.87.

Hokej

Dresdner-Kolner 5+ (OT&SO)

Shanghai-Dynamo Moscow 4+

Magnitogorsk-Salavat 4+

Storhamar-Frisk Asker 4+

Vaalerenga-Nidaros 7+ (OT&SO)

Stavanger-Lorenskog 6+

Kvote 2.21 i 2.42.

Tu je i dnevni hokej, no u nekoj opreznijoj varijanti.

MLB

LA Dodgers-Milwaukee >6.5 (Glasnow-starter gostiju nije istaknut, verovatno bullpen utakmica)

Seattle-Toronto >6.5 (Castillo-Scherzer)

LA Dodgers-Milwaukee >8.5

Seattle-Toronto >8.5

Kvote 2.24, 2.13 i 2.14.

Prati se i MLB i to ce biti slucaj do kraja, ma kakve serije bile.

Kosarka

Dubai-Barcelona >165.5

Zalgiris-Olimpia Milano >152.5

Fenerbahce-Bayern >156.5

Maccabi Tel Aviv-Olympiakos >162.5

Maccabi Tel Aviv-Olympiakos >170.5

Zalgiris-Olimpia Milano >160.5

Dubai-Varcelona >174.5

Fenerbahce-Bayern >165.5

Kvote 4.39, 4.08 i 4.33.

Euroliga u vidu neke relativno hrabre varijante. Kod efikasne veceri, mora uci bar jedna kombinacija, dok kod loseg dana, nece biti izginuca, kao sa singlovima.

Fudbalski tiket, Birmingham U21 5+/7+. Kvote 3.05/11.45.

Kod NFL para sam dugo vecao, no rekoh da ne igram navijacki.

Edited by Miljenko