Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

1 minute ago, ubibobi said:

I niko Briž 7+ da odigra ccc fantom

Sad vidjeh, 5:5 totalni wtf od utakmice

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Igrao sam pre, ali sam batalio posto sve manje ima efikasnih utakmica (ne mora svaka 7+, no bar 5+ ili 6+). Na duze staze ne donosi plus (bar ove sezone ne).

• Author

Fudbal 3/7. Hokej 1/2, uz jedan siri tiket (2+ kvota, Finci). Ni onako kilavi tiketi (uz dva 4+ singla), nisu bili korisni. Oba 4+ para padose zbog niza promasenih sansi, dok je Poljake recimo utepao VAR (bilo je 6 ponistenih i 4 priznata gola, ako sam dobro video). Malmo je jedva dao jedan gol, dok sam se na Braga-Feyenoord radovao ali kratko posto gol gostiju nije priznat. Hokej za nijansu bolji; Danci ponovo bez EN gola. MLB je bio blizu, ali Houston ponovo nije dao nista. U NHL i NBA nema trika da timovi koji se bore za playoff imaju ovakve serije kikseva (nocas su sva 3 tima iz NHL pukla, Metsi, Arizona, Cincinnati). Nije bilo tragicno, no nije bilo ni dobro (oko 2 uloga minusa). Smanjicu broj tiketa, kada vec ne umem da pogodim/uklopim.

Fudbal

Stuttgart-Celta 2+

Lille-Brann 2+

Oviedo-Barcelona 3+

Ferencvaros-Plzen 2+
Salzburg-Porto 2+

Rangers-Genk 2+

Utrecht-Lyon 2+

Young Boys-Panathinaikos 2+

Kvote 2.22 i 3.20.

Pojednostavih igru za danas, tim pre sto su juce bili dosta bolji parovi.

Prateci tiket, Barcelona P1+&2P1+, Lille P1+&2P1+, Stuttgart P1-3&2P1-3, Young Boys P1-3&2P1-3, Utrecht P1-3&2P1-3, Rangers P1-3&2P1-3, Salzburg P1-3&2P1-3. Kvota 61.52.

Hokej

Valerenga-Stjernen 6+

Nidaros-Stavanger 7+ (OT&SO)

Frisk Asker-Lorenskog 6+

Ingolstadt-RB Munich 5+ (OT&SO)

Kvota 4.37.

Povezah najzanimljivije stvari na jedan tiket, dok fiks odigrah sitno.

Siri hokejaski tiket, AK Bars w2, Vaxjo w1, Rogle w1. Kvota 2.51.

MLB tiket, Philadelphia tim>3.5, NY Yankees tim>4.5, Toronto >7.5, Seattle tim>3.5, LA Dodgers >7.5. Kvota 9.49.

Osasuna - Elche w1
GAE - Steaua gg3+
Lil - Brann 1

---

Rangers - Genk 2+
YB - Panathinaikos 2+
Salzburg - Porto 2+
Utrecht - Lyon 2+
Stuttgart - Celta 2+
---
Sao Paulo - LDU 1
Estudiantes - Flamengo gg

4.05
2.93
2.74

Elche 5 tekmi bez poraza, Osasuna ako kuci ne skuplja bodove ispada lagano, klasika. Istraumiran promasajima prethodnih dana nisam odigrao cistog keca, uzeo sam w1 da se osiguram
GAE - Steaua indijanci i jedni i drugi, zasto da ne. Lil nisam znao da li over ili kec, neka bude kec.

2+ jedino sam se neckao da li YB, ne znam sta ce da pretegne u toj tekmi, grcki bunker i tendencija ka underu kao sinoc na PAOKu ili svapski uber. Na vecini ovih 2+ tekmi sam razmisljao da li da odigram GG, ali uzecu ovako ziheraski. Valjda ce se potrefiti konacno nesto, juce mi na sva 3 tiketa falio po 1 gol

Juznoamerikance odigrao eto tako bzvz, LDU kontam da lomi kuci sve redom na manjak kiseonika i nadmorsku, u gostima su izgubili i Botafogo u prethodnom kolu. Mozda i odu dalje, ali kontam da je kec. U La Plati ocekujem otvorenu tekmu, a i kvotu 2 na gg uvek volim da uzmem

• Author

I danas ekstra pocetak. Padose svi siri tiketi u startu, posto sam svuda imao neku varijaciju sa golovima u prvom poluvremenu na Lille-Brann. Nisam znao da su ovi Francuzi toliko losi, posto Brann i u domacoj ligi prima dosta golova.

• Author

Fudbal 1/2. Hokej 0/1. Na fudbalu je pravo cudo da je nesto proslo, nakon cak 4 utakmice sa jednim golom u EL. Barselona je jos jednom bila korisna. Hokej nije bio blizu, cak dva promasaja na tiketu sa golovima. Slicno vazi i za MLB. Glup dan, no sreca je sto sam ogranicio sam sebe.

Fudbal

Bayern-Werder 5+

Alanyaspor-Galatasaray tim2 2+

Twente-Fortuna Sittard 2+

Almere-Utrecht 2+

Ajax II-Venlo 2+

Dordrecht-De Graafschap 2+

Cambuur-PSV II 3+

Kvote 3.09 i 2.61.

Dve jednostavne kombinacije za danas, uz par sirih tiketa.

Prateci tiket, Bayern P2+, Galatasaray 2P2+, Twente 2P1+, Dordrecht P1+, PSV II 2P2+. Kvota 7.06.

Hokej

Herning-Aalborg 7+ (OT&SO)

Odense-Frederikshavn 5+ (OT&SO)

Esbjerg-Sonderjyske 5+ (OT&SO)

Herlev-Rungsted 5+ (OT&SO)

Kiekko/Espoo-Lukko 5+ (OT&SO)

Linz-Villach 5+ (OT&SO)

Bolzano-FTV Telekom 5+ (OT&SO)

Eisbaren-Straubing 5+ (OT&SO)

Wolfsburg-Schwenninger 5+ (OT&SO)

Augsburg-Kolner 5+ (OT&SO)

Banska Bystrica-Slovan Bratislava 5+ (OT&SO)

Kvote 3.21 i 5.24.

Dva glavna tiketa za danas. jedan sa Dancima i kombo ostalih liga. Polako se blizi pocetak NHL lige.

Siri hokejaski tiket, Slovacka, Zilina 5+ (OT&SO), Kosice 6+, Poprad 5+ (OT&SO), Liptovsky Mikulas 7+ (OT&SO), Zvolen 5= (OT&SO). Kvota 8.65.

MLB tiket, NY Yankees tim>3.5, Boston >7.5, San Diego >6.5, San Francisco tim>3.5, Seattle >6.5. Kvota 8.68.

Juce brodolom, jos par nedelja i prelazim s fuce na ping pong

Danas prvi tiket Benfika 1, i 4 para holandske druge (tekme koje igraju omladinci PSV, Utreht, Ajax i AZ), sve u 2+
Drugi tiket Bajern 1, Sturm amateri 3+ i Rapid amateri 3+
Treci tiket - Tvente, Anderleht, Salke i Darmstat 2+

Sinoc gledao Sao Paulo - LDU, realan rezultat je bio 4-1, dzaba sve. Nece pa nece lolol

Sto sam gledao po internetima juce, najveci ubica tiketa je bio GAE. Masa ljudi igrala kombo 1X+over, i dzaba i to

Edited by Ratamahatta

• Author

Fudbal je najtezi za igru i to bez konkurencije. Ja igram 20+ godina, za vecu ili manju kintu (kao sada) i na njemu je bas tesko napraviti plus godinu/sezonu. Najpre, to je jedini sport sa neresenim rezultatom, sto u startu otezava pogadjanje pobednika. Odugovlacenje kao pojam ne postoji na bejzbolu, pa i na kosarci i hokeju, dok je ovde to normalna stvar. Valjda zato i nemam mnogo zivaca za gledanje istog. Profesionalni igraci koji ne mogu da potrefe onoliki gol, a ove nedelje su sve takve tekme (picev od Zvezda-Celtic).

Pustim hokej ili bejzbol, eventualno americki futbal. Ni kosarku vise ne volim da gledam. Da li sto pada mnogo poena, nemam pojma (ili sto sam uvek bio dunster za basket).

Elem, kada ogranicim uplatu na fudbalu, to obicno znaci da na duze necu poginuti.

Grojter masi dve mrtve glavom iz peterca u nadoknadi, ode i to u kantu lolol Rapid amateri dobili 1-0, tu sam pao over. Ali 2 gola da ne mogu da padnu, pa jebemu ljudi majku.

Odigrao malopre Strazbur - Marsej 2+, Troa 1x&2+ i Djirona - Espanjol gg

Ziv mi je jos tiket gde cekam keca na Murinja i jos 1 gol na rezervama Utrehta (ima jos sat vremena). Ostale 3 tekme s tiketa otisle u 2+ posle pola sata

Prosao mi singl Varazdin - Vukovar, to sam danas par minuta pred tekmu odigrao, nesto bar da se nabode

Edited by Ratamahatta

• Author

Ja imam neki tupavi sistem gde sam probao PSV II 6+, 7+, uz Bayern 7+. Holandjani idu fino, a sada jos da Bayern (ili Werder krenu).rolleyes

Bastija dobila crveni, odigrao keca na Grenobl u lajvu, dodao jos Bajern 4+, Tvente 2+ i Anderleht 2+ za kikiriki

Edited by Ratamahatta

• Author

I odose i Turci van ozbiljnih tiketa. Odmah 1-0 i nista do kraja, plus ih izdomirala meni random ekipa.gospode

Grenobl 2 stative u zadnjih 15' bee Jebo ih tata

Gledam veceras, crveni kartoni i pred kraj pratim Dinamo Bukurest, Katancaro, Grenobl i Mastriht - svi dali golove i spasili se osim Grenobla koji sam jedino odigrao

Pokusacu ovako i sutra, na poluvremenu ko pocrveni trpam protiv

Cekam na jednom da Benfika privede kraju, vode 2-1, na drugom cekam prolaz na Djirona - Espanjol gg, u 60' 0-0. Marsej i Troa prosli 2+

Edited by Ratamahatta

• Author

Meni prodje ova kombinacija sa Holandjanima, dok sam hokej mogao bolje povezati. Ove sire stvari su ipak za singl; na PSV II brojase do 8.

Benfika kod kuce veze nema, cetvrtu tekmu zaredom. Danas su dobili po prvi put, ali kladionica ih precenjuje zestoko, kvote u domacoj ligi na njihove keceve treba da bude 1.8

Jebeni Zil Visente igra egal s njima rolleyes

Sutra ogromna ponuda, bice tesko odabrati