Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Fudbal 8/10, Barsa i PSG su dosli 6+/7+ (6+/12+ i 7+/19+ kvote), a i kod Engleza prodje siri tiket (5+ kvota). NHL 1/5, uz jednu slabiju kombinaciju (4+ kvota). Hokej 1/3. NBA 1/1, a tu je i tiket sa visim granicama (4+ kvota). CL je dosla dobro kao retko kada. Jedino Man City nije dosao 3+ (od ovih iole verovatnih stvari za igru). Samo dva para sam probao na 6+/7+ i oba su prosla, iako me pomalo kopka sto nisam probao sve (osim Kairat-Pafos duela); tri 7+ prolaza za vece bi sigurno bila rekord. I Meksiko je dosao fino, sa 2/3 izlaza. NHL i dalje metiljav, plus nisam sve odigrao za isti ulog, vec sam 6+/7+ dablove ispratio sa slabijim ulozima. Evropski hokej takodje nedovoljno dobar, no pogodimo nesto tu i tamo. NBA fino otvoren, prodjose dablovi na najnizim i visokim granicama (1.4-1.5 i 2 kvote). Fudbal je doneo pristojan plus (sam fudbal 19 uloga), iako bi bilans bio jos bolji da je uklopljen neki kombo tiket (u kladionici gde igram su ljudi sinoc lagano uklapali 20+ kvotu i za uplatu preko 1000 dinara, no ja to ne umem, pa se drzim ovih mojih 100/250).

Fudbal

Odds-Lillestrom 3+

Kongsvinger-Hodd 3+

sve 2+, Queretaro, Pachuca, Tijuana-Atlas, Pumas

Pumas-San Luis 3+

Tijuana-Toluca 3+

sve 2+, Galatasaray, Liverpool, Atalanta, Bayern, Tottenham, Chelsea, Marseille

Real Madrid-Juventus 3+

A. Bilbao-Qarabag 2+

Monaco-Tottenham 3+

Sporting-Marseille 3+

Atalanta-Slavia Prague 3+

Chelsea-Ajax 3+

Galatasaray-Bodo/Glimt 3+

Eintracht Frankfurt-Liverpool 3+

Bayern-Club Brugge 4+

Kvote 1.97, 2.95, 2.66, 2.42, 1.88, 2.59, 2.20, 1.82, 1.62.

Danas imamo prilicno niske 3+ kvote, na pojedinim utakmicama, pa sam malo skeptican kako ce sve proci. Bonus je sto su tu i 2 prilicno sumnjiva para za golove (Juventus i A. Bilbao, za razliku od jedne jucerasnje no bet utakmice). Malo Norveske 2, te miks iz Meksika.

NHL

Buffalo-Detroit 5+ (OT&SO)

Calgary-Montreal 5+ (OT&SO)

New Jersey-Minnesota 4+

Buffalo-Detroit 6+

Calgary-Montreal 6+

Kvote 1.78 i 2.94.

Tanka NHL ponuda, mada ni kada je bolja ucinak nije sjajan. Vreme je da krenem i sa fiks tiketima, posto to cesto izvadi bilans, kada uleti neka random 200+ kvota.

Hokej

Frederikshavn-Sonderjyske 5+ (OT&SO)

Rungsted-Herning 5+(OT&SO)

SKA St. Petersburg-CSKA Moscow 5+ (OT&SO)

SKA St. Petersburg-CSKA Moscow 6+

Frederikshavn-Sonderjyske 6+

Rungsted-Herning 6+

Kvote 2.21, 2.21 i 2.80.

Evropski deo je takodje tu, iako uklapanje ide kilavo.

NBA

Portland-Minnesota tim2 >109.5

Phoenix-Sacramento tim1 >113.5

Dallas-San Antonio >218.5

Utah-LA Clippers >220.5

Memphis-New Orleans >230.5

Milwaukee-Washington >220.5

Kvote 2.56, 2.15 i 2.15.

Pored ovih kombinacija na najnizim granicama, tu su isti parovi samo sa granicama sa 2+ kvotom (ukupna kvota 4+), na slabijim ulozima.

Prateci tket, NY Knicks P>108.5, Toronto H2(+13.5), Boston >221.5, Memphis P>115.5, Detroit tim>116.5, Milwaukee pob1, LA Clippers pob2, Dallas P>109.5, Phoenix H1(+3.5), Minnesota H2(+4.5). Kvota 46.37.

Edited by Miljenko

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Tja, ocekivao sam losije rezultate u odnosu na juce, no ovo je bilo previse lose. Cak tri 0-2 utakmice (ajde Real-Juventus na stranu), no Atalanta i duel u Monacu su prilicno sokantni mecevi bez golova (tu nijedan siri tiket nema trika da prodje; dva gola su neki minimum minimuma). Chelsea 40 minuta nije mogao u 7+ (na Liverpulu je 6. gol pao oko 70. minuta, pa to jos i nekako). Bonus je sto nisam odigrao siri sistem na Norveskoj 2 (Lillestrom 7-1).isuse

Evropski hokej dovoljno dobar.

Sutra sledi najnezgodniji dan oko ovih kupova, 30+ utakmica EL i ECL. Bar sam sada sat vremena sortirao ponudu, da se ne nerviram sto nema golova u zavrsnici.

• Author

Fudbal 3/9, Liverpool i Chelsea dodjose po 6+ (4+ i 5+ kvote). NHL 0/2. Hokej 2/3. NBA 2/3, uz dva sira tiketa (4+ kvote na oba). Fudbal je dosao neuporedivo losije u odnosu na utorak. Dve 0-0 utakmice gde im mesto nije; 38 suteva na gol na Atalanti, a 34 na Monaco-Tottenham, neverovatno (iz toliko pokusaja moraju pasti minumum 4 gola i to ako ih ne ide). Meksikanci takodje bez sanse. NHL kilav i dalje, sa premalo golova. Evropski hokej dovoljno dobar, madase cekao jedan gol za sva 3 tiketa. NBA ponovo fino, 2/3 tiketa iz jace grupe (isto to i sa visim granicama). Cak sam i na kombo tiketu imao samo 2 promasaja. Na kraju nije bio znatan minus (oko 3 uloga), no nakon odlicnog utorka se ne nerviram previse.

Fudbal

Fenerbahce-Stuttgart 2+

Lyon-Basel 2+

Go Ahead Eagles-Aston Villa tim2 1+

Genk-Betis tim2 1+

Feyenoord-Panathinaikos 2+

Braga-Zvezda 2+

Brann-Rangers 2+

Roma-Plzen 2+

Lille-PAOK tim1 1+

Freiburg-Utrecht 2+

Celta-Nice tim1 1+

Celtic-Sturm 2+

Young Boys-Ludogorets 2+

Maccabi Tel Aviv-Midtjylland 2+

Malmo-Dinamo Zagreb 2+

Fenerbahce-Stuttgart 3+

Lyon-Basel 3+

Brann-Rangers 3+

Braga-Zvezda 3+

Roma-Plzen 3+

Young Boys-Ludogorets 3+

Rapid-Fiorentina 2+

Strasbourg-Jagiellonia 2+

Breidablik-KuPS 2+

Shakhtar-Legia tim1 1+

Breidablik-KuPS 3+

Strasbourg-Jagiellonia 3+

AZ-Slovan Bratislava 2+

Crystal Palace-AEK Larnaca 2+

Shamrock Rovers-Celje 2+

Hamrun-Lausanne 2+

Mainz-Zrinjski 2+

Lincoln Red Imps-Lech 2+

Mainz-Zrunjski 3+

Lincoln Red Imps-Lech 3+

AZ-Slovan Bratislava 3+

Hamrun-Lausanne 3+

Shamrock Rovers-Celje 3+

Kvote 1.85, 1.91, 2.24, 2.67, 2.60, 3.19, 3.00, 2.14, 2.66, 2.83, 2.29 i 4.59.

Dodjosmo do nove EL i ECL runde. Tja, ne bas moja omiljena takmicenja za igru (posto retko dolaze efikasne utakmice van ovih top timova), pa zato nisam nista ni probao na 6+/7+.

NHL

Tampa-Chicago 5+ (OT&SO)

NY Islanders-Detroit 5+ (OT&SO)

Florida-Pittsburgh 5+ (OT&SO)

Edmonton-Montreal 5+ (OT&SO)

Ottawa-Philadelphia 4+

NY Rangers-San Jose 4+

Nashville-Vancouver 4+

Dallas-LA Kings 4+

Colorado-Carolina 4+

sve tim2+, Tampa, Boston, NY Rangers, Winnipeg, Colorado, Dallas, Edmonton

Tampa-Chicago 6+

NY Islanders-Detroit 6+

Florida-Pittsburgh 6+

Edmonton-Montreal 6+

Ottawa-Philadelphia 5+ (OT&SO)

Colorado-Carolina 5+ (OT&SO)

NY Rangers-San Jose 5+ (OT&SO)

St. Louis-Utah 5+ (OT&SO)

Winnipeg-Seattle 5+ (OT&SO)

Dallas-LA Kings 5+ (OT&SO)

Kvote 1.95, 2.31, 2.58, 2.89, 2.84, 1.97 i 2.08.

Pokusava se NHL, kao i obicno, no ucinak nije idealan.

Prateci tiket, Tampa 2P2+, Ottawa 3P2+, NY islanders P2+, NY Rangers 3P2+, Pittsburgh 2P2+, St. Louis 3P2+, Winnipeg 2P2+, Edmonton 2P2+, Colorado 2P2+, Dallas 3P2+. Kvota 106.23.

Hokej

Nidaros-Storhamar 5+(OT&SO)

Narvik-Stavanger 5+ (OT&SO)

Stjernen-Valerenga 5+ (OT&SO)

Augsburg-Ingolstadt 5+(OT&SO)

RB Munich-Eisbaren 5+ (OT&SO)

Spartak Moscow-Dynamo Moscow 5+ (OT&SO)

Augsburg-Ingolstadt 6+

RB Munich-Eisbaren 6+

Nidaros-Storhamar 7+ (OT&SO)

Narvik-Stavanger 6+

Spartak Moscow-Dynamo Moscow 6+

Stjernen-Valerenga 6+

Kvote 1.98, 2.13, 3.13, 3.21 i 3.69.

Par kombinacija iz Evrope (Nemacka, KHL i Norveska).

NBA

Indiana-Oklahoma >223.5

Golden State-Denver >225.5

Kvota 2.12.

Pored ove standardne kombinacije, tu je isto ovo, ali sa visim granicama. Solidan sistem do sada.

Kosarka

Asvel-Dubai >160.5

Hapoel Tel Aviv-Monaco .169.5

Barcelona-Zalgiris >162.5

Olimpia Milano-Valencia >164.5

Zvzeda-Baskonia >166.5

Kvote 2.10 i 2.96.

Isti sistem kao u NBA, sa najnizim i visim granicama.

Edited by Miljenko

Dinamo primio gol u 47' prvog za prolaz tiketa gde sam sve tekme u drugom terminu LE igrao 1+ I. U 96' izjednace da mi prodje drugi tiket gde sam odigrao sve tekme iz tog termina u 2+ lolol

U prvom terminu LE me sjebo Genk, nije dosao 3+. U drugom su me sjebali Majnc i Kristal Palas na LK tiketu, isto nije doslo 3+, a na jos jednom LE tiketu me izjebo Frajburg sto nije otisao u 3+

Preko dana sam ubo neki tiket s kecevima i golovima s Etiopijom, Ganom, azijskom LS i jebenom Litvanijom

U basketu me sjebali Monako i Hapoel sto su odigrali under, imao sam 168+, ostalo sam pogodio sve. Zvezda -4.5, ostale tri tekme over, Asvel i Barsa dosli taman kako treba, imao sam 161+ na oba, Milan i Valensija izdivljali.

Ne znam da li sam ikada video u zivotu da je PAOK dao 4 gola bilo kome, ili da je Simeone primio 4 za poluvreme, luda nedelja totales.

Veceras:

Chargers -3.5
Oklahoma 2
Debeli over 237.5

Edited by Ratamahatta

• Author

Fudbal 4/12. NHL 2/7. Hokej 1/5. NBA 1/1, uz siri tiket sa visim granicama (4+ kvota). Kosarka 0/2. Fudbal je dosao prilicno slabo. Dobro je da sam uhvatio i ovih par kombinacija, posto je puno meceva doslo 0-1 (AZ, Breidablik, Crystal Palace, Lausanne, Mainz, Fenerbahce, Betis nije dao gol). Previse"nacrtanih" meceva za golove, gde nista nije doslo. Crystal Palace je oborio 10+ kvotu na P1+ tiketu (kako su uopste uspeli da ne daju gol protiv ovih pacera; vidim da je xG bio 1.66-0.17).NHL nece pa nece, cak 3 utakmice su dosle ispod 4 gola. Da li pratiti 7+ singlovima, sa sitnom uplatom, uz jedan glavni tiket, nisam pametan. Evropski hokej je bio blizu solidnog izlaska, no ljudi ne umeju da daju gol sa izvucenim golmanom. NBA ponovo veoma dobar (sa produzecima bi prosla bilo sta). Euroliga je isla dobro, da bi usledila volsebna serija meceva sa 30 poena u cetvrtoj cetvrtini (gde su one penal zavrsnice od po minut od ranije, sada svaka budala brani napad na kraju). Lose je ovo bilo. Fudbal sam na kraju sveo na 4 uloga minusa (oko 14 uloga je bilo ukupno na njemu), ali nije dobro sto samo NBA ide u plus.

Fudbal

Aarhus-Nordsjaelland 2+

Greuther Furth-Karlsruher 2+

Milan-Pisa tim1 1+

Heerenveen-Breda 2+

RKC-Cambuur 2+

Ajax II-Emmen 2+

De Graafschap-PSV II 2+

Almere-AZ II 2+

Kvota 2.89.

Naredjah sve na 2+ osim Milana, a ostale tikete stavih redno sa slabijim ulogom (2.5 puta manjim). Nisam nista probao na 6+/7+.

Prateci tiketi, PSV II 4+, Ajax II 3+, AZ II 3+ i RKC 3+, Nordsjaelland 3+, Karlsruher 3+. Kvote 3.47 i 3.94.

MLB

Toronto-LA Dodgers >8.5 (Yesavage-Snell)

Kvota 2.17.

Na kraju probah samo obican over, na najvisoj granici, bez timskih poena.

NHL

Buffalo-Toronto 6+

Winnipeg-Calgary tim1 2+

New Jersey-San Jose tim1 3+

Kvota 2.53.

Ne bas mnogo zanimljivih utakmica za igru, pa i nije bilo izazova kod odabira.

Siri NHL tiket, Columbus 3P2+, Toronto P2+, Winnipeg 3P2+, New Jersey 2P2+. Kvota 6.47.

Hokej

Kalpa-Karpat 5+ (OT&SO)

SKA St. Petersburg-Sochi 5+ (OT&SO)

Dresdner-Straubing 5+ (OT&SO)

Spisska Nova Ves-Liptovsky Mikulas 5+ (OT&SO)

Banska Bystrica-Poprad 5+ (OT&SO)

Nitra-Slovan Bratislava 5+ (OT&SO)

Aalborg-Esbjerg 5+ (OT&SO)

Roedovre-Frederikshavn 5+ (OT&SO)

Herning-Odense 5+ (OT&SO)

Kvote 2.87 i 2.57.

I ovde samo osnovne tikete stavih sa jacim ulozima, dok su 6+/7+ kombinacije otisle sa slabijim.

Siri hokejaski tiket, Slovan Bratislava 7+ (OT&SO), Banska Bystrica i Esbjerg 7+ (OT&SO), Dresdner 7+ (OT&SO). Kvote 4.18 i 3.73.

NBA

New Orleans-San Antonio >224.5

Dallas-Washington >221.5

LA Clippers-Phoenix >215.5

Houston-Detroit tim1 >113.5

Portland-Golden State tim2 >110.5

Sacramento-Utah >224.5

Kvote 3.20 i 3.92.

Puno meceva u NBA veceras, no pojedini timovi vec imaju problema sa povredama (Boston bez Tatuma je upitam za igru). Par startnih veceri je bilo skoro nemoguce promasiti, mada je nemoguce da uvek pada toliko poena.

Kosarkaski tiket, Efes >158.5, Panathinaikos >161.5, Partizan >170.5, Olympiakos >159.5. Kvota 4.57.

ATP Basel, Euroleague

Ruud, Partizan @2.18

Ruud juri Ože Alijasima (koji je danas izgubio) za poslednje mesto na završnom turniru u Torinu (pod pretpostavkom da Nole možda neće igrati). Zaostaje 410 poena tako da bi mu pobeda danas smanjila razliku na 310 a eventualno osvajanje turnira na 10 poena pre Matersa u Parizu. Osvojio je Stokholm, tako da je u dobroj formi indoors, jedino što može biti premoren jer igra drugi turnir u dve nedelje mada je i Fokina juče igrao meč u tri seta skoro tri sata. Motivacija bi svakako trebalo da je tu, h2h protiv Fokine 3:2.

Partizan će valjda dobiti kod kuće ako Hifi ne povileni. 😄

Predao Ruud, a komšije sam urekao jbg. Teško će ovo ići ako pod hitno ne dovedu pleja. Bukvalno nema ko da prevede loptu.

• Author

Fudbal 0/1. MLB 1/1. NHL 1/1, uz prateci tiket (6+ kvota). Hokej 1/2, a tu je i prateci dabl (3+ kvota). NBA 1/2. Sa fudbalom bih prosao bolje, da sam sve probao u singlu (makar i sitno), uz ovaj glavni tiket. MLB neocekivano lako odlazi u plus. NHL konacno donosi dva lepa prolaza. Evropski hokej nesto slabiji, no ipak prihvatljiv. NBA nastavio odlicnu startnu seriju. Euroliga nije imala sanse. Ok dan, mada su neke stvari mogle doci malo bolje.

Fudbal

Newcastle-Fulham tim1 1+

Chelsea-Sunderland tim1 1+

Man Utd-Brighton 2+

Brentford-Liverpool tim2 1+

Monaco-Toulouse 2+

Brest-PSG 2+

Benfica-Arouca 2+

sve 2+, Viking, Sarpsborg, Kongsvinger, Lillestrom, KA Akureyri, KRReykjavik, Akranes

sve 2+, Hafnarfjordur, Vikingur, Eintracht Frankfurt, Leipzig, Bayern, Dortmund, Hoffenheim

Kvote 2.73, 2.57 i 2.37.

Par glavnih tiketa, uz nekoliko kombinacija na 3+ i 4+ koje opreznije ispratih. Ipak nisam singlirao 6+/7+, vec probah par sirih sistema 5+/7+, sa vise parova.

Prateci tiketi, Fram 4+, Valur 4+ i Viking 3+, Kongsvinger 3+, Lillestrom 3+. Kvote 3.64 i 2.77.

NHL

sve 5+(OT&SO), NY Islanders, Toronto, Florida, Pittsburgh, Edmonton

sve 5+ (OT&SO), Tampa, Detroit, Montreal, Dallas, Colorado

Kvote 2.79 i 3.03.

Najjednostavnija igra je uvek najbolja, te su glavne kombinacije samo na 5+. Probah sitno iste ove parove na 7+ u singlu, da vidim bas koliko cu pogoditi (sinoc bi na onim teskim parovima proslo 2/4).

Hokej

sve 5+ (OT&SO), Valerengam Storhamar, Stavanger, Karpat, Eisbaren, Innsbruck

Kvota 3.13.

Subotom uvek imamo relativno nezgodne parove, te povezah sve na jedan tiket (uz golove po trecinama).

MLB

Toronto-LA Dodgers >8.5 (Gausman-Yamamoto)

Kvota 2.33.

WS je otvorena lepim plusom, te nastavljamo sa pracenjem (kao da ne bih igrao, i da je under dosao).

NBA

Atlanta-Oklahoma tim2 >118.5

Memphis-Indiana >231.5

Denver-Phoenix >227.5

Kvota 3.53.

Za veceras je jedna jaca kombinacija optimalna stvar, uz miks sirih granica.

Siri NBA tiket, Denver >235.5, Oklahoma tim >122.5. Kvota 4.22.

• Author

Fudbal 0/3, prosla je 3+ kombinacija (3+ kvota, Man Utd, PSG, Benfica). NHL 1/2, uz 4 sira 7+ tiketa (kvote izmedju 2 i 2.50). Hokej 0/1. MLB 0/1. NBA 0/1. Na fudbalu ponovo pogresih sto nisam odigrao vecinu stvari, na recimo 4+ i 6+/7+. Imali smo par 7+ utakmica, koje su ostale neiskoriscene. Islandjani su bili relativno kilavi za zavrsno kolo; dve 7+, tri 6+, ali i dve utakmice 0-2, sto obara svaki spojen tiket. Nemci takodje losi; Bayern jedva 3 komada sa igracem vise; Dortmund jos gori sa tesnim trijumfom. NHL da kazem korektno (takav je bilans i bio, pokrice). Pomenuti 7+ singlovi su dosli na 4/10 (7+ sa produzetkom bih imao na 6/10, maler). Kombo nikako da se uklopi, svejedno bi me docekao Edmonton na kraju sa samo 5 pogodaka. Evropski hokej ne bi prosao bolje ni sa singlovima (imao bih 3/6 max). U MLB delu pobeda Dodgersa i naravno under. NBA je doneo prvo vece sa slabijim rezultatima, no bar promasih 2 para. Osim NHL sektora, slabo je ovo bilo (na fudbalu sam se mogao pokriti sirom igrom u singlu i to je to).

Fudbal

Fredericia-Mydtjylland 2+

Copenhagen-Viborg tim1 1+

Aston Villa-Man City 2+

Arsenal-Crystal Palace tim1 1+

Lyon-Strasbourg 2+

Leverkusen-Freiburg 2+

Stuttgart-Mainz 2+

Stjarnan-Breidablik 3+

Twente-Ajax 2+

Feyenoord-PSV 2+

AZ-Utrecht 2+

Radnicki Nis-Zvezda tim2 2+

Real Madrid-Barcelona 3+

Rosenborg-Brann 2+

Bodo/Glimt-Molde 3+

Kvote 3.03 i 4.90.

Na kraju probah dobar deo parova u singlu (nesto slabije od glavnih tiketa), plus 5+/6+ ili 6+/7+ takodje.

Prateci tiketi, Midtjylland 4+, Lyon 3+, Leverkusen 3+, Stuttgart 4+, Stjarnan 4+, Ajax 4+, PSV 4+, AZ 4+, Zvezda tim3+, Barcelona 4+, Bodo/Glimt 4+. Kvote 1.97, 1.66, 1.80, 2.42, 1.65, 2.44, 2.04, 2.48, 1.72, 1.71 i 1.78.

NHL

New Jersey-Colorado 4+

Tampa-Vegas 5+ (OT&SO)

Winnipeg-Utah tim1 2+

Minnesota-San Jose tim1 2+

Vancouver-Edmonton 5+ (OT&SO)

Kvota 2.18.

Samo jedan glavni tiket, uz kombinovanje golova po trecinama.

Siri NHL tiket, sve P2+, Colorado, Tampa, Edmonton. Kvota 5.42.

Hokej

sve 5+ (OT&SO), Sonderjyske, Odense, Slovan Bratislava, Nitra

Kosice-Poprad 4+

Michalovce-Spisska Nova Ves 5+ (OT&SO)

Straubing-Wolfsburg 5+ (OT&SO)

Kolner-Frankfurt 5+ (OT&SO)

RB Munich-Schwenninger 4+

Bremerhaven-Dresdner 5+ (OT&SO)

Kvote 2.52 i 3.76.

I ovde imamo slabije tikete, pored dva pomenuta jaca.

Siri hokejaski tiketi, Slovan Bratislava 7+ (OT&SO), Michalovce 7+ (OT&SO) i Liptovsky Mikulas 6+, Sonderjyske 6+. Kvote 5.30 i 2.90.

NBA

Cleveland-Milwaukee >228.5

Dallas-Toronto >224.5

Minnesota-Indiana >221.5

Kvota 3.09.

Rangirah tikete i ovde. Posebno posto nisam imao celu ponudi (nije bilo timskih poena na pojedinim parovima).

Prateci NBA tiketm LA Clippers >219.5, LA Lakers >223.5, San Antonio >220.5. Kvota 3.15.

NFL

Carolina-Buffalo >42.5

New Orleans-Tampa >42.5

Denver-Dallas P>19.5

Pittsburgh-Green bay P>16.5

Kvota 3.87.

NFL prilicno oprezmo, bez singlova i dablova, uz 2 sira tiketa.

Fiks tiket, Cincinnati PH1(+2.5), Buffalo PH2(+1.5), New England H1(-6.5), Philadelphia H1(-6.5), Tampa H2(-2.5), Indianapolis H1(-6.5), Dallas PH2(+8.5). Kvota 16.57.

• Author

Postaje nemoguce povezati tiket, cak i na 2+. Zvezda je verovatno namestila ovo u Nisu, posto stvarno ne kapiram da ovoliko jaci tim ne moze do bar 2-3 gola. Singlovi su bili solidni, ali sa slabijom uplatom, plus nije bilo nigde nekog 7+ meca (dosta 5+ utakmica, mada od toga retko gde ima neke koristi).

Evropski hokej skoro idealan. Videcemo NHL, NFL i NBA.

Ja danas imao dobar dan, gomila tiketa je proslo, filtrirao sam lepo sta da ne odigram. Da Mbape nije masio penal jos 3 bi prosla (gg4+, 4+. 4-6)

Ujutru ubo tradicionalni singl na Habarovsk, tukli Fakela koji je prvi @3.10. Onda prosao 2+ gde je poslednji na tiketu bio Kairat koji je osvojio titulu na guzove, precka Astane u 94', ta sansa bi im donela titulu da su pogodili.

Arsenal mi ubio odlican tiket, cekao drugi gol, Fiorentina, Bazel i Majnc me spasili na 3 tiketa s gg3+.

NFL me usrao 7/7 under/over. Oba undera ostala na 41 i 44, tacno na limitu. (Hjuston i Atlanta), ostalih 5 tekmi odigrao overe, sve doslo glat osim Baltimora koji je jedva uspeo na 44.5, bio TD par minuta pred kraj

Podelio na 2 tiketa od 4 i 3 tekme, eh da sam spojio...

Na trecem NFL tiketu igrao 6 fikseva (NEP, PHI, BUF, BAL, ATL i TBB). Sve prodje osim Falconsa koje su urnisali mrtvi Dolphinsi, cekao bih Tampu za prolaz sad od 21h

Odigrao sad 2 na TBB singl kod Saintsa, i odigrao tiket vecernji

Tampa 47+
Denver 51-

Indianapolis 47-
Pittsburgh 45-

Na 2 tiketa cekam GAE, na prvom imam keca, na drugom 2+

Na tom drugom s 2+ cekam jos i AEK, Lion i Bragu

Odigracu posle NHL i NBA. Trenutno cekam SAS -9.5, kec na Detroit i Partizan 160+

Edited by Ratamahatta

Odigrao ceo NHL veceras, Edmonton i Uinipeg 6+, ostalih 5 tekmi 5+

I 2 singla u Mehiku - Toluca 4+ i Toluca gg4+. Odlican se fudbal pika tamo, nema guzicarenja kad se povede 1-0, mozda samo zadnjih 5-10 minuta valjanje.

SAS prosao na guzove, prvo vodili 20+ na poluvremenu, pa gubili 3 razlike 5 minuta pre kraja, i na kraju pokriju hendikep za 1 poen (118-107). Jos Partizan 76 ukupno u drugom i Pistonsi da izdrze

Edited by Ratamahatta

• Author

Ja se izglupirah na NFL fiksu. Pade 16+ kvota na hendikepu na Dallas. Bio sam ubedjen da ovi ne mogu da dobiju poluvreme preko 8 poena razlike (kao da Payton baca za njih, pa da ih ovako razvale).

NHL i NBA fino zapoceli.

Ispostavilo se da je 158.5 bio Partizan, ne 159.5, nisam dobro zapamtio. Trojkom u zadnjoj sekundi preko kurca s 10 metara prosao. lolol Svaka cast, nisu hteli ni jedni ni drugi da tapkaju i prospu vreme, i Partizan je u svom poslednjem napadu imao otvorenu tricu da pokrije poene, pa je masio Bosnjakovic.
Pistonsi vode 10 pocetkom 4/4, nadam se da ce privesti kraju natenane, odigrao bez hendikepa.

Odigrao jos jedan NFL tiket minut pre pocetka

Colts 47.5+
Broncos 1
TBB 2
I zadnja tekma na tiketu GBP 2, to cu videti ujutru sta je bilo nema sanse da odgledam i to

Bolje ide od onog prvog s underima, koji ce pasti vec u trecoj. Jetsi danas okrenuli Bengalse neverovatno, necu da se veselim pre vremena

Koltse odigrao na jednom tiketu under, na drugom over. Kvota 1.10 na keca, hendikep 15. Prvo besmisleno, drugo rizicno. A moglo da se desi da ih razvale kao Falconse 34-3 ili tako nesto, bas jebeno za odigrati. Partizan sam danas uzeo poene iz istog razloga, pre par nedelja su me srusili samo oni jer nisu pokrili hendikep protiv jebene Krke. Nisu ga pokrili ni veceras, a sjebali su me danas na jednom tiketu Monako s -13, na drugom Neptunas s -11, jedva resili indijance neke.

Edited by Ratamahatta

Odlicno vece sinoc, GAE dosao u drugom i pobeda i 2+, ispostovali i AEK, Braga i Lion, TBB ubili Saintse, Bronkosi Kaubojse, GBP dobili Stilerse, dosao over na Coltse i prosla oba singla Toluca (2:2) i Pistonsi resili Seltikse. NHL nije prosao

Odigrao za veceras 2 singla. KCC - Washington -10.5 @2.00 i 48.5+ @1.95. Daju mrtvih 1.20 bez hendikepa

Posle cu videti sta jos ima, skarabudzicu jos nesto

Edited by Ratamahatta