Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Fudbal 1/2. Hokej 0/1. NFL 1/1. Za fudbal se ne bih bunio, da je usao bar neki siri tiket (od 5+ do 7+, bar negde). Sporting dosta kasno stice prednost, dok su islandjani prilicno zakazali. Hokej baksuzno, cak 3 promasaja na EN (ko jos dodaje u situaciji sa izvucenim golmanom). NFL lagano. U MLB sektoru naravno da under nije dosao. Da, zaboravio sam pomereni derbi kod Francuza; 1-0 u 5. minutu, pa jos za autsajdera i kada sam ocekivao rutinskih 3+ do poluvremena, tako ostaje do kraja, smor. Ponekad jednostavno nema pomoci kod glupih rezultata.

Fudbal

Levante-Real Madrid tim2 2+

Benfica-Rio Ave tim1 2+

Ansbach-Buchbach 3+

Sevilla-Villarreal 2+

Burghausen-Hankofen/Hailing 3+

Vilzing-Bayern II 3+

Kvote 1.70, 1.95 i 1.77.

Rasturih sve na po dva para, uz dve sire kombinacije.

Hokej

Odense-Roedovre 7+ (OT&SO)

Kloten-Ajoie 6+

Lausanne-SCL Tigers w1

Rapperswil-Biel w1

Magnitogorsk-Spartak Moscow 6+

SKA St. Petersburg-Avangard 6+

Kvote 1.83, 1.86, 1.82, 1.88 i 1.91.

Hokej ispratih prilicno jednostavno, posto sam kod vezivanja dosta los (ako je 5+ igra u pitanju, tu se vec mora spajati).

Prateci tiket, Odense PT 2+, Spartak Moscow 2T 2+, SKA St. Petersburg PT 2+, Kloten 2T 2+. Kvota 7.60.

MLB tiketi, Tampa >7.5, Toronto >7.5, Philadelphia tim>3.5, NY Yankees tim>4.5 i Houston tim>4.5, LA Dodgers >8.5, Chicago Cubs >6.5, Atlanta >7.5. Kvote 6.46 i 6.75.

Previse glupih rezultata u zavrsnici regularnog dela sezone, pa cu pratiti sitno do kraja (krenula su izbacivanja pojednih meceva; Seattle nisam imao ponudi).

Edited by Miljenko

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Juce pokolj, nista nisam prosao

Rijeka 2
CSKA Sofia 2

Dinamo Bukurest 1

Napoli 1

Sporting 1

Burgos 1

PSV II gg3+
Utreht II gg3+
AZ II gg3+
Marsej - PSZ 2-4

Jedino sto sam tacno osetio da ce se desiti - Dinamo Kijev nije dosao juce

Danas cu 4 dubla, fikseve probam jos veceras i nakon toga pocecu sve vise da igram na golove, ne mogu vola da ubodem ovih dana

Boluspor 1
Bilbao 1

Monpelje 1
Anderleht gg

Benfika 2-4

Sevilja gg3+

Real 2

Espanjol gg

Edited by Ratamahatta

7 hours ago, Ratamahatta said:

Boluspor 1
Bilbao 1

Monpelje 1
Anderleht gg

Benfika 2-4

Sevilja gg3+

Real 2

Espanjol gg

2.52 2.67 3.34 2.63

Danas je delovalo da ce biti najgori dan ikada, ali usralo me pred kraj i izvukao sam se sa solidnim plusom. Za razliku od prethodnih dana, svi fejlovi danas su bili na istim tiketima, svi prolazi u istim dublovima, kamo srece da je uvek tako.

Fun fact: gledo drugo poluvreme naizmenicno Benfika - Rio Ave i Sevilja - Viljareal. Murinjo poveo u 85' i onda se izlezavali i primili golcinu iz kontre u 90+ lolol To je tacno ono sto igrom na golove ubuduce zelim da izbegnem, strasno mnogo iznenadjenja i wtf rezultata ima. Malo malo pa mi se desi da odigram nekog keca od 1.5 i domacin dobije crveni vec u prvom i slicna sranja. Cesce mi na tiketu povede protivnik nego fiks, fuck that shit.

Sevilju nose podgrejani lesevi Vargasa i Aleksis Sanceza, Viljareal lepo igra, drugi put mi donose srecu u tri dana, oba puta pred kraj ga mecu za prolaz tiketa. Sledece kolo kod kuce protiv Bilbaoa koji mi rusi 2 dubla u 3 dana. Rekao bih da je to lagan kec, ali videcu jos da li cu igrati. Danas hteo da odigram Djironu iz dvojke u keca protiv njih, ali ipak nisam, srusili bi mi jos jedan tiket u nizu

Sutra ogromna ponuda, videcu tek popodne sta cu igrati. Mislim da cu na slepo uzeti da Seltik daje bar 2 komada i posoliti s nekom malom kvotom i uci jaci ulog tu. Zvezda veze nema ni kad je kompletna, sad nema ni sidrasa da se bije s ovim buzdovanima, ni ko da stabilizuje igru. Seltik nisam ni gledao, ali Zvezdi i Tekstilac moze da spakuje 2 koma ako se potrudi, duva na sve strane. Cak su i oni susteri s Gibraltara dali gol ovde. Mislim da je Zvezda vezala jedno 7-8 tekmi u evrokupovima ovde bez clean sheeta, ako se dobro secam Bodo je poslednji koji nije dao gol. Publika ovde kao da vise stvara pritisak nego podstrek nasim igracima, a gosti se napale.

Edited by Ratamahatta

• Author

Fudbal 1/3. Hokej 2/5. Tja, meni je fudbal ponovo bio nikakav. Ocekivao bi covek da ove random nize lige budu ultra efikasne (posebno Nemci), kad ono dva 0-0 nema na poluvremenu. Zaboravio sam da je smarac Murinjo preuzeo Benficu; izgleda da cu morati da preskacem Portugal, posto Sporting ima losu realizaciju (u ponedeljak su imali 14 suteva u okvir gola, a iz prvih 7 nisu dali nista). Hokej je neprijatno iznenadio. Fiks je prosao lagano, no golova nije bilo dovoljno. MLB ocekivano nemoguc za proceniti. Prva polovina meseca je bila prilicno dobra, imao sam solidan plus na fudbalu i hokeju, no oba sporta odose u minus (hokej minimalan oko jednog uloga, fudbal malo manje od 3 uloga).

Fudbal

Rakow-Lech Poznan 2+

Legia-Jagiellonia 2+

A. Madrid-Rayo Vallecano tim1 1+

Nacional Potosi-San Jose Oruro 3+

AZ-Zwolle 2+

Club Brugge-Westerlo tim1 2+

Freiburg-Basel 4+

Zvezda-Celtic 4+

Dinamo Zagreb-Fenerbahce 2+

Braga-Feyenoord 2+

Malmo-Ludogorets tim1 1+

Midtjylland-Sturm 2+

Kvote 1.61, 1.67, 1.45, 2.36, 2.55, 1.57 i 1.38.

Dosta tiketa sa malim ukupnim kvota, trebace solidan procenat da bi to bilo funkcionalno (ili da udje neki od sirih tiketa).

Prateci tiket, Midtjylland 2P1+, Malmo P1+, Dinamo zagreb 2P1+, Freiburg P1+, Celtic P1+, Braga 2P1+. Kvota 4.25.

Hokej

Sonderjyske-Herlev 6+

Lokomotiv Yaroslavl-Severstal w1

Dynamo Moscow-Shanghai 5+ (OT&SO)

Kvote 1.59 i 1.65.

Probao jos dve kombinacije, no nisam imao hrabrosti da ih stavim u jacu grupu.

Siri hokejaski tiket, Sochi w2, Yekaterinburg w2. Kvota 3.47.

MLB tiket, Philadelphia tim>3.5, NY Yankees tim>4.5, Seattle tim>3.5, Texas tim> 3.5, Houston tim>3.5, LA Dodgers .7.5. Kvota 12.71.

Edited by Miljenko

Odigrao sinoc dubl Rasing - Velez gg i Fluminense - Lanus 2+

Velezu opravdano ponistio gol VAR, milimetar je falio da prodje i to covid19

Danas 3 komada probam

Midtjylland - Sturm 2-4

PAOK - Makabi 1-3
Hetafe - Alaves 1-3
---
Zvezda - Seltik - tm2 2+
Malme - Ludogorec 0-3

Frajburg - Bazel 3+
Betis - Notingem 3+
---
Atletiko - Rajo 1
Mineiro - Bolivar 1
Briz - Vesterlo 1

• Author

Mene VAR na fudbalu ubija u pojam, posebno ako ne gledam utakmicu. Radujes se pao gol i cap anulado.rolleyes

Danasnji parovi mi deluju prilicno verovatno, no sutra ce biti muka ziva naci nesto za preko 2+.

• Author

Upravo na Rakow-Lech, od 3 postignuta gola, dva su ponistena (drugi zbog ofanzivnog faula, sto je pre bilo prilicno retka pojava).

• Author

I treci ponisten gol, a jos ni poluvreme nije.

1 hour ago, Miljenko said:

Mene VAR na fudbalu ubija u pojam, posebno ako ne gledam utakmicu. Radujes se pao gol i cap anulado.rolleyes

Danasnji parovi mi deluju prilicno verovatno, no sutra ce biti muka ziva naci nesto za preko 2+.

https://www.youtube.com/shorts/E-C-vQGjHhM

Ne da se usranom do potoka

PAOK masi dva zicera u zaustavnom, ode prvi grozan

Sturmov golman poklonio drugi zgoditak Dancima

Briz ga naravno prima u prvom minutu i sada ima posed od 82%, stalno gledam jednu te istu tekmu clown

Edited by Ratamahatta

• Author

Dobro je sto kod Lecha nisam igrao nesto sire, 6+/7+; 4 priznata i 4 ponistena gola.

Midtjylland jedva u 2+.

1 hour ago, Ratamahatta said:

PAOK masi dva zicera u zaustavnom, ode prvi grozan

Sturmov golman poklonio drugi zgoditak Dancima

Briz ga naravno prima u prvom minutu i sada ima posed od 82%, stalno gledam jednu te istu tekmu clown

Mrtvi PAOK mamuimjebem

Briz primio peti u 98, Seltik masio dve, tri mrtve i jbg

• Author

EL je lose dosla, nema sta. Freiburg samo 3 komada. Kod ovih nasih takmicenje ko ce veci zicer da promasi. Braga i Feyenoord se obrukali kilavim mecom. 4 gola padose na utakmici koju nikada ne bih odigrao (ni na 2+), Betis-Nottingham. I Nice-Roma bih tesko probao i na 2+, a ne na 3+.

Poljaci ubise sa ponistenim golovima, bolje da ih ne diram.

Zato je prosao neki glupi tiket sa ovim kupovima kod Engleza i konferencijom, kvota oko 5.

Na kraju cu sutra povezati Lille, Go Ahead Eagles, Ferencvaros, Salzburg, Rangers, Lyon, Stuttgart i Young Boys, sve na 2+ ili 3+. Eventualno dva tiketa na isti fazon. I ovako ne umem da nadjem ni dva meca na 2+, sto bi trebalo dolaziti rutinski.

Edited by Miljenko

18 minutes ago, Ratamahatta said:

Briz primio peti u 98, Seltik masio dve, tri mrtve i jbg

I niko Briž 7+ da odigra ccc fantom