Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Posle milion godina, prvo pa musko

Dubl ukupna kvota 2.05, ispostovali momacki i jedni i drugi

Rio Ave - Porto 2 @1.30
Gent - Dender 1 @1.58

Edited by Ratamahatta

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Meni fudbal danas nikakav, no hokej je bio dosta dobar. Ne znam zasto je na hokeju mnogo lakse napraviti 3+ kvotu nego na fudbalu (danas cak 3 kombinacije sa kvotom oko 3 prodjose).

Sutra ce valjda biti vise golova na fudbalu. Recimo Partizan-Zvezda 4+ i isto to na Bayernu. Ima dosta zanimljivih utakmica definitivno. Steta sto je PL uzasna sa golovima, pa mi je sve vise smor za gledanje, no tu su Nemci kao i obicno. Jos kad krene NHL da odmorim oci (nisu lose ni lige po Evropi). Da, danas sam na hokeju fiks probao samo na sirim tiketina i uhvatio svih 6 vinera (dablovi bi bili solidni). Na fudbalu se i ne setim da pokusam sa fiksom ( nervira me sto postoji i dalje nereseno kao ishod).

Edited by Miljenko

• Author

Fudbal 1/3. MLB 2/4. Hokej 4/8, uz dva prateca tiketa (3+ i 2+ kvote, Finska i Austrija). Fudbal bas slabo, cak dva 0-1 meca nadjoh; nije tu bilo pomoci. Mogao sam mozda slucajno povezati dva para, da sam sve igrao 3+, no to je veliko mozda. MLB korektan, iako glupih rezultata nije manjkalo. Hokej veoma dobar. Ne toliko po procentu prolaza, no po dobrim dobitnim kvotama. Uz dva sira tiketa (koja sam mogao iskoristiti sa dablovima, retard), ne mogu da se zalim. Fin dan, mada nikako ne mogu da napravim neki kombo sa vecom kvotom (juce na hokeju padoh dva para za 48 hiljada).

Fudbal

Hoffenheim-Bayern 4+

Partizan-Zvezda 4+

Liverpool-Everton tim1 dobija bar jedno poluvreme

Verona-Juventus tim2 dobija bar jedno poluvreme

AVS-Benfica tim2 dobija bar jedno poluvreme

Real Madrid-Espanyol tim1 dobija bar jedno poluvreme

Bolivar-Academia del Balompie Boliviano 4+

Volendam-Excelsior 3+

Midtjylland-Viborg 3+

Brighton-Tottenham 3+

Werder-Freiburg 3+

Hamburger-Heidenheim 2+

Leipzig-Koln 3+

Sandefjord-Brann 3+

Villarreal-Osasuna 3+

Termalica-Lech Poznan 3+

Inter Miami-DC United 4+

Kansas-Vancouver 3+

LA Galaxy-Cincinnati 3+

San Jose-St. Louis 3+

Minnesota-Chicago 4+

Atlanta-San Diego 3+

Philadelphia-New England 3+

Orlando-Nashville 3+

Brighton-Tottenham P1+

Villarreal-Osasuna 2P1+

Werder-Freiburg P1+

Hoffenheim-Bayern P1+

Leipzig-Koln 2P1+

Partizan-Zvezda P1+

Bolivar-Academia del Balompie Boliviano p1+

Volendam-Excelsior 2P1+

Sandefjord-Brann 2P1+

Kvote 3.57, 2.18, 2.52, 2.48, 2.00, 2.25, 3.24, 3.01, 2.08, 3.63, 2.37 i 5,98.

Jedino je P1+/2P1+ kombinacija u slabijoj grupi, tu su i neizbezni Englezi i nize lige, mada se nisam rasplinuo sa tiketima. Probao sam jednu fiks kombinaciju, ali sa twistom, da tim moze da dobije bilo koje poluvreme; znaci nije ono poluvreme ili kraj, vec moze da gubi 3-0 i dobije drugo sa 1-0 na primer.

MLB

Detroit-Atlanta >8.5 (Montero-Wentz)

NY Mets-Washington tim1 >3.5 (McLean-Cavalli)

Baltimore-NY Yankees tim2 >4.5 (Sugano-Rodon)

LA Dodgers-San Francisco tim1 >3.5 (Glasnow-Teng)

Colorado-LA Angels >10.5 (Marquez-Hendricks)

Arizona-Philadelphia >7.5 (Gallen-Nola)

Kvote 2.26, 2.21 i 2.47.

Sva 3 tiketa su sa slabijom uplatom.

NCAAF

Wisconsin-Maryland PH1(-6.5)

Tennessee-UAB PH1(-18.5)

Montana State Bobcats-Mercyhurst H1(-27.5)

Montana Grizzlies-Indiana State H1(-20.5)

Oregon Ducks-Oregon State Beaveers PH1(-14.5)

Nebraska-Michigan PH2(+2.5)

Oklahoma Sooners-Auburn H1(-2.5)

Ole Miss Rebels-Tulane PH1(-4.5)

Ohio Bobcats-Gardner/Webb H1(-21.5)

Florida State-Kent State PH1(-21,5)

Missouri Tigers-South Carolina Gamecocks PH1(-6.5)

TSU-Southeastern Lousianna H1(-12.5)

Colorado-Wyoming PH1(-1.5)

USC-Michigan State Spartans PH1(-4.5)

Kvote 2.65, 2.37, 2.11, 2.32, 2.19, 2.68 i 1.80.

Svi tiketi su sa slabijom uplatom, ipak je ovo eksperimentalna stvar za igru.

Danas sam malo ulaganio sa hokejom, nakon prilicno dobrih rezultata juce.

Prateci hokejaski tiket, Storhamar w2, Lorenskog 5+ (OT&SO), JYP w1, HIFK 5+ (OT&SO), Jukurit 5+ (OT&SO), Rogle w1, Vaxjo w1, Brynas 5+ (OT&SO), Fribourg 5+ (OT&SO), Bern w2, ZSC Lions w1, Davos w1, Lausanne w1, Zug w1. Kvota 44.12.

Edited by Miljenko

Dubl 1 @3.27

Viljareal - Osasuna 1

Lajpcig - Keln 1

Dubl 2 @3.67

Salcburg - Sturm 1

Olimpija - Bravo 1

Dubl 3 @2.77

Start - Ranhejm 1

Groningen - Telstar 1

Dubl 4 @2.7

Dinamo Mahackala - Lokomotiva 2

AVS - Benfika 2

Singl @2.10

Veciti derbi 2-3 zgoditka

Edited by Ratamahatta

Rekreativno:

Partizan Zvezda x

Hajduk Dinamo x

United Chelsea x

• Author

Dobro je pocelo na fudbalu, a onda serija glupih rezultata uvece. Juve nije dobio ni poluvreme ni kraj; Midtjylland kilavih 2-0; Lech isto samo 2 gola i sada Zvezda i Partizan ne mogu u 4+. Da, Leipzig nije dosao 2P1+.

Ali da ovoliko ne znamo da damo gol iz kontre, sramota.gospode

Prosla su 3 tiketa za sada, mada jedino MLS moze da me otera u plus.

Edited by Miljenko

Ivanic mi izvukao dan lolol Zadnjih 20 minuta pakao, ocekivao sam 2-0 za Zvezdu ali nije bio value bet pa nisam hteo da uzmem kvotu

Ocaj danas, prosao samo Viljareal Lajpcig dubl, Mahackala srusila drugi dubl u 95', druga dva sam promasio momacki, dosle dvojke. Sturm unistio Salcburga

Lokomotivu uzeo jer sam kontao da je value bet, posolio s Benfikom i na kraju nisu izdrzali, jbg. 5 neresenih u nizu se retko srece

Sad za sitnis odigrao tiket s 4 gg-a, kvota 10,5, nek se igraju deca

Valensija - Bilbao
Fulam - Brentord
NAK - Herakles
Lans - Lil

Nisam se dugo kladio, fiksevi ne idu bas kako treba, probacu golove vise da pikam iduce nedelje

Edited by Ratamahatta

He who dares...

• Author

Fiks kao da dolazi sve losije, kako godine prolaze i to ne samo na fudbalu. Mada sam ja uvek bio dunster za fudbalski fiks, a igram 20+ godina. Veoma retko sam sa njim bio u plusu, bas retko. Na hokeju i bejzbolu varira od sezone do sezone, a slicno vazi i za NFL; znao sam da budem u plusu na nivou sezone, sto je na fudbalu skoro nemoguce (jedino ako se posreci neki poduzi tiket, no to je sve redja pojava).

• Author

Fudbal 4/12, uz siri P1+/2P1+ tiket iz MLS (4+ kvota). MLB 1/3. NCAA 2/7. Koliko su generalno bili losi rezultati, dobro sam i prosao. Pisao sam za dnevni deo fudbala, a tome treba dodati i los MLS. Da je u ligi koja sluzi za reklamu igraca za ove top timove i posledicni spektakl, uz pomoc polu-penzionera, nemoguce odigrati skoro sve makar 3+, meni je neverovatno. Plus sam ispao glup, te ovaj P1+/2P1+ tiket ne stavih u slabiji grupu, vec u grupi onih sa minimalnom uplatom. MLB nastavio sa traljavim rezultatima. Na zalost i NCAAF je tezak za fiks hvatanje; probacu da izmiksam sa poenima (nece pomoci cesto prilicno visoke granice). Sa samo 5+ jacih uloga minusa moram biti zadovoljan, mada je pomoglo sto MLB i NCAAF nisam odigrao u jacoj grupi.

Fudbal

Monaco-Metz 3+

Marseille-PSG 3+

Leverkusen-Mochengladbach 3+

Dortmund-Wolfsburg 3+

Stjarnan-Hafnarfjordur 3+

Vikingur-Fram 4+

KA Akureyri-KR Reykjavik 3+

Rosenborg-Bodo/Glimt 3+

Inter-Sassuolo 3+

Barcelona-Getafe 3+

AZ-Feyenoord 2+

PSV-Ajax 4+

Stroemsgodset-Sarpsborg 3+

Viking-Molde 3+

Njardvik-Keflavik 3+

Throttur-Kopavogur 4+

Club Brugge-St. Truidense 3+

Always Ready-Jorge Wilstermann 4+

Copenhagen-Silkeborg 2+

Arsenal-Man City 3+

P1+ tiket, Bodo/Glimt, Viking, Leverkusen, Dortmund, Monaco, PSG, PSV, KR Reykjavik, Vikingur, Throttur

2P1+ tiket, Njardvik,Arsenal, Barcelona, Inter, Feyenoord, Stjarnan, Sarpsborg

Kvote 2.23, 2.21, 2.86, 1.99, 2.43, 2.25, 2.09, 2.66, 2.45, 2.07, 9.07 i 2.92.

7 tiketa u jacoj grupi i 5 u slabijoj.

MLB

Detroit-Atlanta tim1 >3.5 (Mize-Strider)

NY Mets-Washington >7.5 (Manaea-Irvin)

Baltimore-NY Yankees tim2 >3.5 (Bradish-Schlittler)

LA Dodgers-San Francisco tim1 >4.5 (Sheehan-McDonald)

Colorado-LA Angels >10.5 (Freeland-Dana)

Arizona-Philadelphia tim2 >3.5 (Rodriguez-Suarez)

Kvote 2.58, 2.48 i 2.25.

Do playoffa cemo igrati sve sa slabijom uplatom. Previse cudnih rezultata ima; pojedine ekipe kao da ne zele u doigravanje.

Hokej

Herlev-Herning 5+ (OT&SO)

Esbjerg-Aalborg 5+ (OT&SO)

Frederikshavn-Roedovre 7+ (OT&SO)

Lillehammer-Stavanger 6+

Traktor-Spartak Moscow 5+ (OT&SO)

Lada-SKA St. Petersburg 5+ (OT&SO)

Slovan Bratislava-Presov 7+ (OT&SO)

Liptovsky Mikulas-Zvolen 7+ (OT&SO)

Kosice-Spisska Nova Ves 5+ (OT&SO)

Zilina-Poprad 5+ (OT&SO)

Straubing-RB Munich 5+ (OT&SO)

Augsburg-Iserlohn 5+ (OT&SO)

Frankfurt-Schwenninger 5+ (OT&SO)

Wolfsburg-Dresdner 6+

Kvote 1.53, 3.04, 1.78, 4.37, 1.73, 1.73 i 2.21.

Prva 4 tiketa su sa jacom uplatom.

NFL

San Francisco-Arizona >40.5

Chicago-Dallas >45.5

Philadelphia-LA Rams >40.5

Washington-Las Vegas PH1(+4.5)

Seattle-New Orleans >37.5

NY Giants-Kansas PH2(-2.5)

LA Chargers-Denver P<29.5

Minnesota-Cincinnati P<27.5

Tampa-NY Jets H1(-2.5)

Cleveland-Green bay PH2(+1.5)

Jacksonville-Houston P<27.5

Tennessee-Indianapolis P<27.5

New England-Pittsburgh P>19.5

Carolina-Atlanta H2(-0.5)

Kvote 2.34, 1.93, 2.11, 1.63, 1.82, 1.64 i 2.15.

Samo prva dva tiketa su odigrana ozbiljnije; morao sam nekako stesati uplatu tu i tamo.

Edited by Miljenko

Danas gore nego juce

Singl - 2.45 prosao

Habarovsk - Cernomorec 1

Dubl 1 - 2.13 prosao

Briz - St. Truiden 1

Eibar - Sosijedad B 1

Dubl 2 - 2.26 pao

GAK - Rapid Bec 2

Monako - Mec 1

Dubl 3 - 3.46 pao

Rapid Bukurest - Hermanstat 1

Viking - Molde 1

Dubl 4 - 2.84 pao

Sanderlend - Aston Vila gg

Sirius - Degerfors 1

Uplatio od kusura tiket nocni iz zajebancije kao sinoc - 4.47

Flamengo - Vasko 1

Sport Resife - Korintijans 2

Internasional - Gremio 2+

GAK izjednacio u 94', Rapid nabio Hermanstat u kazneni i primio gol u 95' za poraz, vodili do 80'

Jbg, los dan. Pogresno sam upario vecinu, moglo se uzeti vise para da sam drukcije kombinovao

Secam se jos kad je Akinfejev pre 20 godina kukao kako Luc Vladivostok treba da igra japansku ligu. Kad god neko putuje na ruski far east a da nije izraziti favorit, tucem keca. Praticu Habarovsk cele sezone pa cu videti kako im ide doma. Ova kvota bila poklon

Aston Vila ga dala konacno, a ove Skandinavce juce i danas igram logikom - domacin juri vrh ili je gost u teskim govnima, i samo Viking mi prodje, a Start juce i Sirijus danas ispale. Sirijus iz keca u dvicu lagano.

Jos par kola pa cu poceti golove da igram kad skontam ko pumpa a ko cuva jaja, jebes ti ovo s fiksevima

A i Evroliga i NBA ce uskoro

Edited by Ratamahatta

• Author

Da, ni juce/danas nije bilo dobro (najblaze receno). Viking 1-0 (tu stvarno nemam sta da radim sa tim rezultatom), Bodo/Glimt 1-1, pa jos par 1-1 gde im mesto nije; oba Nemca uzas (Union Berlin nema trika da bih odigrao); vecernji Islandjani kilavo; Marseille-PSG odlozen (kakvo moze biti vreme pocetkom septembra). MLB sve kontra, tu ce morati bas neki OI tiket do playoffa. NFL malo bolji od toga. Na hokeju sam pokusao da rangiram uplatu, a glup sam za to; sve sa istim ulogom i teraj.

Euroligu nemam pojma, no umem da uklopim poene; NBA znam vec po igracima i tu moze i hendikep prodje.

Edited by Miljenko

Iduceg vikenda cu odigrati nekoliko dublova kontra intuicije, bas da vidim sta ce biti rolleyes

Rano je jos u sezoni, rasipaju se bodovi na sve strane, a skandinavci i brazilci koji su u jeku borbi za sve i svasta izbacuju najnerealnije rezultate

Atletiko sam hteo da stavim na jedan od tiketa danas, srecom nisam prodali su.

Za sutra gadjam Burgos i Dinamo Bukurest, lepe kvote a protivnici u kurcu s formom.

Posolicu ih s Napolijem i Sportingom, 2 dubla cu odigrati a preskocicu Galatasaraj i Dinamo Kijev, smrde mi nesto ti kecevi. Bar 1 od ta 4 favorita nece proci, odigracu ovako pa sta bude

Treci tiket ce biti dvica na Rijeku + neke akrobacije s golovima u nizozemskoj cvajti za sicu

Edited by Ratamahatta

• Author

Nezgodno je na fudbalu, kada krene igranje u Evropi, no ne moze se preskociti bas sve. Ove nedelje pocinje EL.

MLB je meni neshvatljiv. Razumem da chokuje poneki tim, no da ekipa na celu divizije gubi 9/10 utakmica u nizu, a da jedan od najskupljih timova vodi golu borbu za playoff, to mi bas i nije jasno. Sve to na 6 dana do doigravanja.

• Author

Fudbal 3/11. MLB 0/3. Hokej 4/7. NFL 3/7. Koliko je fudbal bio los, dobro je da sam i pogodio nesto. Ne moze da dodje 3+, sto meni i nije neka hrabra igra, na skroz ociglednim parovima. Kapiram da nesto mora pasti, no da od 19 parova promasim 8 je prilicno neverovatno. Cak ni Always Ready nije dosao ne 4+, nego ni 3+. Srecom te ne ponavljam tikete kasnije. Dobro, tu je tiket sa Francuzima, gde imam odlozen derbi u Marselju (aha, vidim da se igra veceras ipak; i bolje je tako). Tesko je nabrojati sve tupave rezultate. MLB je ponovo doneo kontra vece (mislim da sam fulao svih 6 parova). Kao da neki timovi ne zele u playoff. Hokej sam trebao odigrati sve sa istim ulogom. Ovako nisam iskoristio solidna 4 prolaza. NFL je mogao malo bolje; par glupavih padova (over na Minnesoti na samom kraju poluvremena, Tampa koja prima 3 TDs u zavrsnom periodu). Los dan, iako osim na hokeju nije bilo trika da se odigra bolje.

Fudbal

Galatasaray-Konyaspor tim1 2+

Sporting-Moreirense tim1 2+

Napoli-Pisa tim1 1+

Randers-Nordsjaelland 2+

Valur-Breidablik 3+

AZ II-De Graafschap 3+

PSV II-Den Bosch 3+

Kvote 2.27 i 2.74.

Pojednostavih igru poucen vikendom. Nema neke razlike, kada ni dva para ne mogu povezati. Jedino sam mogao uzeti nesto, da sam iole verovatne meceve probao 5+, 6+ i 7+, posto smo imali jedan 7+ i par 5+ i 6+ utakmica.

Prateci tiket, PSV II P2+, AZ II P1+, Valur P1+, Galatasaray P1+, Sporting P2+. Kvota 8.85.

Hokej

Rungsted-Sonderjyske 7+ (OT&SO)

Kvota 2.01.

Mogao sam i KHL odigrati jace, no prevari se covek.

Siri hokejaski tiket, Dynamo Moscow w2, Lokomotiv Yaroslavl w1, Shanghai 6+. Kvota 3.44.

NFL

Baltimore-Detroit >49.5

Kvota 1.60.

Prilicno visoke granice za poene. I ovo deluje kao prilicno veliki zalogaj, a ne ove od 52.5+.

MLB tiket, Atlanta tim>3.5, San Francisco tim>2.5, San Diego 5I<4.5. Kvota 3.45.