Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

Overe sve gazim, dobro mi je sasvim

Screenshot_2025-09-06-20-06-48-548-edit_com.android.chrome.jpg

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Jel moguce da se Austrija muci protiv Kipra, da postigne bar jedan gol u prvom poluvremenu.gospode

• Author

I ostade 0-0 poluvreme. Nakon Islandjana sam bio 100% siguran da sam vec prosao. Nema gluplje stvari od reprezentacija. Dobro je sto sam batalio siru igru, inace bih nastradao na Englezima, Austriji, verovatno i BIH.

Jedini prolaz danas na kosarci, a kako MLB dolazi verovatno je da ce i ostati usamljen.

Edited by Miljenko

odigras li katkad under kao kolega iznad?

ili samo više više, gol gol ...

• Author

Ponekad na bejzbolu, mada me nije islo ove sezone. Na fudbalu nikada. Ovo njegovo sa Englezima nema trika da bih probao.

• Author

Ovo sada je ok sistem i mesec je za sada u finom plusu od starta, no nervira kada ne dodje nesto skroz sigurno (1.07 u fiksu i 0-0 poluvreme bas i ne idu jedno s drugim). Tja, klasican rant, nisam skoro. rolleyes

Easy

Samo velike kvote i velike sise!

Screenshot_2025-09-06-22-48-00-756-edit_com.android.chrome.jpg

• Author

Ti sa Fincima, kao jedan moj drugar koji uvek igra kontre.D Ili komsija koji uvek igra protiv Djokovica.gospode

Pokusao sam sa velikim kvotama, pisana statistika mi ne ide u prilog, a ovo sa malim nije lose do sada.

Igram ja i over.

Mada je uglavnom value na underu.

Male kvote..nikad.

Screenshot_2025-09-06-22-55-26-005-edit_com.android.chrome.jpg

• Author

Jbg, to jos jedna utakmica koju ja ne bih tako nikako (cak ni na 1+ poluvremelolol).

Sutra verovatno Gruzija 2P1+, Holandija 2+, Makedonija 2+, Nemacka P1+, Belgija P1+, Spanija 2P1+. Kvota 2.40, dovoljno.

Ne ne, to je sve lajv.

Na 1-2 za Madjarsku sam uzeo...u 91'.

Engleze sam uzeo na 1-0 u prvom under 2,5 na 5,90.

Svi moji betovi su lajv, i iskljucivo na utakmice koje gledam.

• Author

Ok, ali je svejedno ultra hrabro. Znam par ljudi koji jure te golove na kraju meca u lajvu, ali za mnogo manji novac naravno. Ja sam tradicionalni maler, pa je bolje da igram ovako sitno, za po par stotina dinara, inace cu se u lajvu zalaufati i neslavno propasti (nije da se nije desavalo), posto tu uvek ima nesto da se igra. Trebalo mi je dugo da smanjim ozbiljno igranje fiksa na minimum. Najbolji bi bio ako ne bih previse forsirao fudbal i ove nedelje mi ok ide. Sutra ce biti samo jedan, gore pomenuti tiket. Dobro kao svojevrsan nacin za odvikavanje od kladjenja.hihi

Edited by Miljenko

Jbg…

IMG_6778.jpeg

3 hours ago, Miljenko said:

Ok, ali je svejedno ultra hrabro. Znam par ljudi koji jure te golove na kraju meca u lajvu, ali za mnogo manji novac naravno. Ja sam tradicionalni maler, pa je bolje da igram ovako sitno, za po par stotina dinara, inace cu se u lajvu zalaufati i neslavno propasti (nije da se nije desavalo), posto tu uvek ima nesto da se igra. Trebalo mi je dugo da smanjim ozbiljno igranje fiksa na minimum. Najbolji bi bio ako ne bih previse forsirao fudbal i ove nedelje mi ok ide. Sutra ce biti samo jedan, gore pomenuti tiket. Dobro kao svojevrsan nacin za odvikavanje od kladjenja.hihi

Jasno, ali..

Scared money doesn't make money

Nebitno o kojoj sferi investiranja pričamo.

Underi su potcenjeni.

Jer ljudi masovno gruvaju overe, jer eto, vode se emocijama, neće da drhte uz undere..ok.

Market gura value uvek ka underu

Ovo je jedan iz sprdnje, pošto kad sam ozbiljan samo singlovi

Screenshot_2025-09-07-03-02-25-027-edit_com.android.chrome.jpg

Edited by Godfrey