Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Fudbal 3/9, prosla je P1+/2P1+ kombinacija (kvota oko 5), Bayern II dolazi 5+ (4+ kvota), Katowice 4+/5+ (3+/5+ kvote). MLB 0/2. Kosarka 2/6. Samo 3 singla su dosla na fudbalu, no bonus tiketi solidno pokrise uplatu. Jos jedan singl i bio bih na nuli (iako i 4/9 bilans nije nikakav). Mnogo ponistenih golova, sto uvek ide na nerve; treba da cekam 5 minuta, da budem siguran da li gol stoji ili ne. Poljaci fino prosjose, sto je verovatno jedina dobra stvar od juce. Hamburger ponovo ponisten gol, Milan dva nepriznata gola; normalno da ne moze doci 3+ (morace se igrati 2+, kao osnovna stvar, makar i na 1.20). MLB bez srece. Cekao se fiks tiket na Dodgersima, no oni volsebno ostase na nuli. Dao sam sansu kosarci u singlu i nije bilo sjajno. Trebalo je 3/6 za pokrice i nije doslo ni to (plus sam na kombo tiketu sa najnizim hendikepima promasio cak 2 para). Tenis ponovo pada u WTA delu; sve je manje parova pa je tesko odigrati samo ATP. Hokej tesko uhvatljiv, sto i nije cudno, posto nijedna liga nije krenula. Slab dan, mada bi bio jos gori, da sam pokusao neke improvizacije na fudbalu.

Fudbal

Tottenham-Bournemouth 3+

Lorient-Lille 3+

Leipzig-Heidenheim 3+

Werder-Leverkusen 4+

Stuttgart-Monchengladbach 4+

Hoffenheim-Eintracht Frankfurt 4+

Augsburg-Bayern 4+

Volsungur-Grindavik 4+

Selfoss-Thor 4+

Parma-Atalanta 2+

Napoli-Cagliari tim1 2+

Volendam-Ajax 3+

PSV-Telstar 4+

Kongsvinger-Ranheim 3+

Lillestrom-Skeid 3+

Partizan-Radnik Surdulica 3+

Galatasaray-Rizespor 4+

Kvote 1.62, 1.90, 1.55, 2.20, 1.86, 2.18, 2.05, 1.59, 1.92, 1.29, 1.66, 1.42, 1.52, 1.40, 1.32, 1.59, 1.78.

Probah isti sistem kao juce, a tu su i siri tiketi sa Englezima, odnosno P1+/2P1+ kombinacije.

MLB

Cincinnati-St. Louis 5I H1(+0.5) (Abbott-McGreevy)

Athletics-Texas 5I H2(+0.5) (Barnett-Kelly)

Colorado-Chicago Cubs 2 (Brown-Assad)

LA Dodgers-Arizona 1 (Glasnow-Rodriguez)

Houston-LA Angels >8.5 (Arrighetti-Hendricks)

Minnesota-San Diego tim2 >3.5 (Bradley-Pivetta)

Chicago White Sox-NY Yankees tim2 >4.5 (Smith-Schlittler)

Colorado-Chicago Cubs >9.5

LA Dodgers-Arizona tim1 >3.5

NY Mets-Miami tim1 >3.5 (Peterson-Cabrera)

Kvote 2.26, 2.10, 2.40, 2.49 i 2.18.

Ovo mu dodje kao neka srednja varijanta za bejzbol. Singlovi se nisu pokazali ultra korisnim, dok je eksperiment sa sirim tiketima bio korektan (interval od 14+ dana je zavrsio u plusu par uloga).

Kosarkaski tiketi, Germany >168.5, Italy H1(+1.5), Slovenia >168.5, Serbia pob2 i Greece H2(-28.5), Turkey H1(-9.5), Poland >161.5, Spain >153.5. Kvote 3.33 i 4.27.

Nisu me odusevili rezultati kosarke, te sam danas odigrao ultra oprezno.

Hokejaski tiket, Zug tim3+, Ilves tim3+, Sparta Prague tim2+, Lulea tim2+, Eisbaren tim3+. Kvota 2.64.

Slicno se moze reci i za hokej, mada timovi imaju opravdanje zbog rane faze sezone.

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Fudbal 8/17, Lille je dosao 4+/5+ (3+/6+ kvote), Leverkusen 5+/6+ (3+/7+ kvote). MLB 0/5. Kosarka donosi prolaz 3+ kvote. Na fudbalu tragicnih 8 dobitnih singlova (sve ispod 70% je prilicno lose). Bilo je tu i kvota ispod 1.40, sto bi trebalo rutinski da dolazi (Napoli nije dao 2 gola, Partizan samo 2 pogotka, Kongsvinger 1-1, Ajax 1-1, PSV nije dao gol, jedan od Islandjana takodje samo 2 gola, Tottenham 0-1, Stuttgart 1-0). Previse je to losih rezultata za neki spojen tiket. Da, fiks kombinacija je bila blizu no PSV gubi od verovatno glavnog kandidata za ispadanje (10+ kvota). Da sam spajao po 2-3 para verovatno ne bih uhvatio nista, koliko su losi rezultati bili. U MLB sektoru odigrah dablove u pogresno vreme. Ne treba menjati sistem koji daje rezultate. Na kosarci konacno uhvatih nesto, mada za sitan ulog. Oko 60% pokrivenog uloga sigurno nije za pohvalu, mada mi se cini da nije moglo bolje (eventualno ustedeti manjim brojem tiketa).

Fudbal

Brighton-Man City 2+

Liverpool-Arsenal 2+

Wolfsburg-Mainz 2+

Dortmund-Union Berlin 2+

Inter-Udinese 2+

Vestmannayjar-Akranes 2+

Vestri-KR Reykjavik 3+

Afturelding-Hafnarfjordur 2+

Stjarnan-KA Akureyri 2+

Fram-Valur 2+

Vikingur-Breidablik 3+

Fortuna Sittard-NEC 2+

Lech Poznan-Widzew Lodz 2+

Jagiellonia-Lechia Gdansk 3+

Novi Pazar-Zvezda 3+

Kristiansund-Brann 3+

Viking-Rosenborg 2+

Sandefjord-Bodo/Glimt 3+

Rayo Vallecano-Barcelona tim2 2+

Monaco-Strasbourg 3+

Lyon-Marseille 3+

Seattle-Inter Miami 3+

Sparta Rotterdam-Feyenoord 2+

Breda-AZ 2+

Celta-Villarreal 2+

LA Galaxy-Orlando 3+

Lausanne-St. Gallen 2+

Young Boys-Lugano 3+

Kvote 2.55, 3.71, 5.09, 8.28 i 5.19.

Sabrah dosta parova na par tiketa, uz standardne 4+/5+/6+/7+ igre. Juce bezveze preskocih PSG; morali su i oni jednom da se raspucaju.

MLB

NY Mets-Miami tim1 >3.5 (Senga-Alcantara)

Colorado-Chicago Cubs tim2 >5.5 (Gordon-Boyd)

LA Dodgers-Arizona tim1 >3.5 (Yamamoto-Pfaadt)

Washington-Tampa 5I >3.5 (Lord-Seymour)

NY Mets-Miami 5I >3.5

Chicago White Sox-NY Yankees 5I >3.5 (Perez-Gil)

Colorado-Chicago Cubs 5I >4.5

Kvote 3.27 i 5.02.

Vratih se proverenom sistemu, gde cekamo realnije vece, a da ne uletimo u "ofsajd" kao sinoc, gde je dolazio svaki drugi par.

Kosarkaski tiket, Slovenia pob1, Greece H2(-9.5), France H2(-9.5), Spain H1(-28.5), Italy H2(-9.5), Poland pob1. Kvota 5.68.

Hokejaski tiket, Lukko tim3+, Frolunda tim2+, Zurich Lions 5+ (OT&SO), Brynas 4+, Kometa Brno 5+ (OT&SO). Kvota 3.14.

Edited by Miljenko

• Author

Fudbal 0/5, Stjarnan je dosao 5+ (3+ kvota), Fortuna Sittard 4+/5+ (2+/5+ kvote), Zvezda je dosla 6+ (5+ kvota), Monaco je dosao 5+ (4+ kvota). MLB 0/2. Cim nisam odigrao singlove na fudbalu, nisam imao previse promasaja. Spajanje nije bilo dovoljno dobro, a nije bilo ni srece na pojednim utakmicama. Na Interu sam cekao jedan gol u drugom poluvremenu, za 9+ kvotu i volsebno ostaje 1-2. AZ samo 1-0, Jagiellonia 2-0 od poluvremena i nista nakon toga, Liverpool i Arsenal kilavih 1-0, Barsa nije dosla tim2+, na Islandu bas jedan od moja dva meca nije isao u 3+. Cini se da cu morati da igram samo P1+, 2P1+ ili 2+ ceo mec i to je to na glavnim tiketima (eventualno tim1+). MLB je bio blizu, no na Yankeesima je falio poen u prvih 5 ininga (bila je jedna neverovatna intervencija odbrane domacina, smor). Hokejaski tiket takodje pada na jednom paru, a slicno je bilo i sa kosarkom. Na fudbalu se moram ograniciti nekako, posto sam maler; mozda dablozi sa 3+ ili nesto sirom igrom, no to je max. Taman ide ova reprezentativna pauza, da se odmorim kao covek.

MLB

Detroit-NY Mets 5I >3.5 (Morton-Manaea)

Cincinnati-Toronto 5I >3.5 (Greene-Bassitt)

Chicago Cubs-Atlanta tim1 >2.5 (Rea-Strider)

Colorado-San Francisco >10.5 (Dollander-Teng)

Kvota 5.24.

Jedna skromna kombinacija sa poenima, te siri tiket u fiksu.

Kosarka

Sweden-Montenegro >150.5

Germany-Great Britain H1(-20.5)

Finland-Lithuania H2(+4.5)

Serbia-Czech Republic H1(-18.5)

Kvota 3.49.

Stavih kosarku u jacu grupu, posto nema nicega zanimljivog na fudbalu, odnosno hokeju.

• Author

MLB 0/1. Kosarka 1/1. MLB se nije posrecio. Kada imam vise od jednog promasaja na tiketu i nema preteranog razloga za nerviranje. Trebao sam na sirem naredjati overe (umesto fiksa), ponekad se moze posreciti. Juce je 10/13 meceva islo u plus, a bez ponavljanja utakmica, mozda bih i prosao nekako. Kosarka je dosla uglavnom lagano, iako su nasi nervirali metiljavljenjem protiv slabasnog protivnika. Teniska kombinacija je bila blizu prolaza (9+ kvota), no fulao sam zavrsni par, Maia Haddad je lagano izgubila preko hendikepa za gemove. Ovo je ono sto podvodim pod miran dan, a gde jos zavrsim u malom plusu.

MLB

Pittsburgh-LA Dodgers tim2 >3.5 (Mlodzinski-Kershaw)

Chicago Cubs-Atlanta tim1 >3.5 (Imanaga-Wentz)

San Diego-Baltimore tim1 >3.5 (Darvish-Wells)

Colorado-San Francisco tim2 >5.5 (Freeland-Webb)

Kvota 5.71.

Bolje da igram tipske tikete, posto cesto ne umem da povezem razlicite igre.

Siri MLB tiket, Detroit >7.5, Toronto >7.5, Boston tim >3.5, Kansas >7.5, St. Louis >7.5, NY Yankees >6.5. Kvota 13.78.

Kosarka

Greece-BIH H1(-10.5)

Belgium-Israel pob2

Iceland-Slovenia H2(-8.5)

France-Poland pob1

Kvota 2.23.

Nisam uspeo da napravim vecu kvotu danas, no i ovaj prolaz bi bio lep.

Teniski tiket, Alcaraz 5+ gemova prvi set, Sabalenka hendikep gemova H1(-3), Pegula hendikep gemova H1(-3), Djokovic hendikep gemova H1(-1.5). Kvota 4.98.

Dva prolaza na US Openu sam imao na igri da igrac uzima set ili dva, no cini se da ni ovo sa hendikep gemovima nije losa igra (plus su kvote dosta vise).

• Author

MLB 0/1. Kosarka 0/1. Na fudbalu se posrecilo te prolazi 37+ kvota, na Englezima, za minimalni ulog (ovi njihovi kupovi ponekad umeju biti korisni). Jeste bio minimalan ulog, no kvota je to nadomestila to. Prolaz i na tenisu (3+ kvota na kraju, posto je Sabalenka prosla bez borbe). MLB i dalje tezak za procenu; San Diego je razocarao kod kuce, u situaciji gde im je svaki trijumf bitan. Kosarka pada na Grcima, koji su se obrukali protiv BIH (ili su mozda namerno izgubili, ko bi znao). Pomenuti fudbal je prijatno iznenadio; inace sam tu imao P1+, 2P1+ i 2+ igre, cak 17 parova. Tenis dolazi ok sa hendikep gemovima. Retko se desi kao juce, da uzmem 5 uloga. Manje ulaganje, manje nerviranja.

MLB

San Diego-Baltimore tim1 >3.5 (Nestor Cortes Jr.-Povich)

Pittsburgh-LA Dodgers tim2 >3.5 (Ashcraft-Ohtani)

Cincinnati-Toronto tim2 >3.5 (Littell-Bieber)

Detroit-NY Mets >7.5 (Mize-Holmes)

St. Louis-Athletics 5I >4.5 (Libertore-Springs)

Houston-NY Yankees >7.5 (Alexander-Warren)

Colorado-San Francisco 5I >4.5 (Marquez-Ray)

Kvote 3.47 i 5.78.

Dve kombinacije za danas, bez nekog slabijeg tiketa (obicno tu bude neki miks visih granica).

Kosarka

Lithuania-Sweden pob1

Czech Republic-Latvia H2(-8.5)

Finland-Germany H2(-6.5)

Turkey-Serbia H2(+3.5)

Kvota 2.79.

Prati se Eurobasket i dalje, mada me nervira sto je poene nemoguce oceniti.

Teniski tiket, Swiatek hendikep gemova H2(-3.5), Osaka hendikep gemova H2(-2.5), Sinner hendikep gemova H1(-7), De Minaur 1.set >8.5 gemova. Kvota 4.78.

Edited by Miljenko

Kvota na Grčku sutra 1.27ohmy

Zar nisu malo preterivali.

• Author

Dobro, jeste dosta mala kvota, mada to meni u startu i nije mec za fiks. Mozda probam over na najnizoj granici (verovatno oko 150 ce biti). U svakom slucaju ce biti neki tiket sa minimum 4 para.

• Author

Ja cu sutra ovako, najverovatnije (mozda se granice malo promene, no tu negde ce biti).

France-Iceland H1(-12.5)

BIH-Georgia >147.5

Israel-Slovenia H2(+9.5)

Spain-Greece >147.5

Poland-Belgium pob1

Trenutna kvota je oko 3.80. Kod Francuza je ovo najnizi hendikep, dok se nadam da Slovenci ne mogu puci preko 9 razlike. Ako neko ima neku informaciju, ko igra od igraca a ko ne, uvek je pozeljno znati (i preskociti doticni par).

• Author

Eurobasket prilicno nekoristan kladionicarski. Dosta kilavih rezultata odmah na startu, pa onda onaj poraz Grcke od BIH, nasi danas protiv ipak solidno slabije Turske uspese da izgube preko hendikepa (+3.5 sam imao). Protiv Ceske su me nervirali do kraja. Vreme je da ovo stavim u slabiju grupu. Ne moze da se napravi neka solidnija kvota, a prolaznost veoma slaba.

Edited by Miljenko

• Author

MLB 0/2. Kosarka 0/1. Juce je skoro sve palo na po jednom paru. Dodgersi volsebno nisu dali nista u Pittsburghu; St. Louis ponovo igra kilav mec gde ni over za prvih 5 ininga nije prosao. Nasi obaraju kosarkasku kombinaciju; taman izgubise kos preko hendikepa. Fudbal je bio previse egzotican da bi prosao (pao par iz Holandije-kup). Swiatek obara tenis, mada taj par nije bio ni blizu. Dobro je te prekjuce odoh par uloga u plus, pa imam lufta i ako ne pogodim nista par dana.

Fudbal

Georgia-Turkey 2P1+

Slovakia-Germany 2+

Netherlands-Poland 2+

Liechtenstein-Belgium P1+

Bulgaria-Spain P1+

Kvota 2.30.

Jednostavna kombinacija skroz, no to ce biti fudbalski modus operandi od sada.

Prateci tiket, Argentina P1+, Colombia 2P1+, Uruguay P1+, Brazil P1+. Kvota 3.07.

MLB

Milwaukee-Philadelphia tim1 >2.5 (Peralta-Suarez)

Pittsburgh-LA Dodgers 5I <4.5 (Skenes-Snell)

Houston-NY Yankees >7.5 (Javier-Rodon)

Kvota 3.28.

Mali broj utakmica za danas, no probah nesto ipak.

Kosarkaski tiket, France H1(-13.5), Georgia >146.5, Poland pob1, Spain >146.5. Kvota 3.18.

Nisam nikako bio odusevljen rezultatima Eurobasketa do sada (najbolje je bilo da nisam igrao uopste), pa probah jedan tiket sa minimalnom uplatom.

Hokejaski tiket, Frolunda tim3+, Ilves tim2+, Kalpa tim3+, Lulea 3+, Brynas tim3+, Zurich Lions tim3+. Kvota 2.54.

Edited by Miljenko

• Author

Fudbal 1/1, a prosao je i prateci tiket iz JA (3+ kvota). MLB 0/1. Kosarka i hokej se nisu posrecili. Novi sistem na fudbalu se pokazao prilicno korisnim. Jaci tiket prolazi dosta kasno, nakon sto je Holandija primila gol; neocekivano lako dolazi kombinacija iz Juzne Amerike. U MLB sektoru sam vise promasio nego sto sam pogodio. Na hokeju sam trebao igrati samo bas verovatne stvari za golove. Kosarka je za no comment, ponovo je izgubio ogroman favorit (cini se da treba igrati odvojene fiks tikete, odnosno ove sa poenima). Fudbal je pokrio uplatu i to je to (nije ni to lose, kada se pogledaju pojedini losi trendovi iz avgusta).

Fudbal

Greece-Belarus P1+

Swotzerland-Kosovo 2+

Ukraine-France 2+

Denmark-Scotland P1+

Faroe Islands-Croatia 2+

Moldova-Israel 2P1+

Italy-Estonia 2P1+

Kvota 4.26.

Glavni tiket je iz Evrope, slabija kombinacija iz Afrike.

Prateci tiket, Ivory Coast 2+, Morocco P1+, Senegal 2P1+, Egypt P1+, South Africa 2P1+, Burkina Faso 2+. Kvota 4.92.

MLB

Baltimore-LA Dodgers tim2 >3.5 (Kremer-Glasnow)

Colorado-San Diego tim2 >5.5 (Freeland-Pivetta)

Arizona-Boston >7.5 (Rodriguez-Tolle)

NY Yankees-Toronto >7.5 (Schlittler-Gausman)

Kvota 5.47.

I ovde stavih samo jedan tiket sa jacom uplatom.

Siri MLB tiket, Chicago Cubs tim>4.5, Milwaukee tim>3.5, Detroit tim>3.5, LA Angels >8.5, Philadelphia tim2 >3.5. Kvota 7.59.

Hokejaski tiket, Lausanne tim4+, Bremerhaven tim3+, Zug 4+, Kometa Brno 5+ (OT&SO), Bern 5+ (OT&SO). Kvota 3.75.

Jel smo po kladionicama i dalje prvi favoriti za titulu?

• Author

U Meridianu 3 na nas, Nemci 3.20, Turci 5. Ostali dvocifreno.

1 hour ago, Miljenko said:

U Meridianu 3 na nas, Nemci 3.20, Turci 5. Ostali dvocifreno.

Kod mene Srbija 2.75,Nemci 3.00,Turci 5,Grci 9. 5.

• Author

Fudbal 0/1. MLB 0/1, no prosao je prateci tiket (7+ kvota). Konacno prolaz i na hokeju (3+ kvota), ali uz dosta srece u Bernu. Na fudbalu sam imao po dva promasaja na oba tiketa, te i nije bilo razloga za nerviranje. U MLB delu sam lose rasporedio uplatu; sa jacim ulogom bi bio fin dobitak sa ovom kvotom. Bez srece na tenisu. Mali plus, no ovonedeljni trendovi nisu losi.

Fudbal

San Marino-BIH P1+

Armenia-Portugal 2+

Austria-Cyprus P1+

England-Andorra P1+

Keflavik-Njardvik 2P1+

Grindavik-IR Reykjavik 2P1+

Thor-Fjolnir P1+

Fylkir-Volsungur P1+

Kopavogur-Throttur P1+

Leiknir-Selfoss 2P1+

Kvota 3.91.

Majusne kvote kod Islandjana, no nisam hteo igrati jace na nekim visim granicama. Tu je i kombinacija meceva nizih liga kod Engleza (jedan jedini tiket, kao u utorak kada se posrecilo).

MLB

NY Yankees-Toronto >8.5 (Gil-Bassitt)

Chicago Cubs-Washington tim1 >4.5 (Boyd-Lord)

Miami-Philadelphia tim2 >3.5 (Alcantara-Luzardo)

Arizona-Boston tim2 >3.5 (Pfaadt-Giolito)

Detroit-Chicago White Sox tim1 >3.5 (Skubal-Perez)

Colorado-San Diego tim2 >5.5 (Brown-Vasquez)

Kvote 3.94 i 3.56.

Za veceras probah dva tiketa, posto mi je bilo tesko da procenim sta je verovatnije.

Prateci tiket, LA Angels 5I >4.5, San Diego 5I >4.5, Detroit 5I >2.5, Philadelphia 5I >3.5, Chicago Cubs 5I >4.5. Kvota 9.50.

Kosarkaski tiket, Germany H1(-22.5), Lithuania >157.5, Turkey >161.5. Kvota 3.51.

Kosarku oprezno do kraja turnira, a kada krenu lige mozda i probam nesto jace.

Hokejaski tiket, Kalpa tim4+, Brynas 5+ (OT&SO), Ilves 4+, Odense 5+ (OT&SO), Lulea tim3+. Kvota 4.76.