Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

Fudbal 1/2. MLB 1/2. Na fudbalu nekako namakoh jedan prolaz, mada nisam bio odusevljen rezultatima. Imao bih jos jedan prolaz, da je na Slovan Bratislava-Young Boys, pao jos jedan gol u drugom poluvremenu. Lepa dobitna kvota u MLB sektoru, a ni fiks kombinacija nije bila mnogo daleko.

Fudbal

PSG-Angers tim1 2+

Always Ready-Oriente Petrolero 3+

Bayern-Leipzig 4+

Kvota 2.41.

Samo jedan jaci tiket za danas, dok sam sve ove nize lige spojio za neku sicu.

MLB

Philadelphia-Washington 1 (Walker-Cavalli)

Miami-Toronto 2 (nije odlucen starter domacih-Bieber)

Seattle-Athletics 1 (Woo-Morales)

San Diego-LA Dodgers 2 (Darvish-Snell)

Texas-Cleveland 1 (Eovaldi-Cecconi)

Philadelphia-Washington tim1 >3.5

Baltimore-Houston 5I >4.5 (Povich-McCullers Jr.)

Miami-Toronto tim2 >3.5

Atlanta-NY Mets 5I >3.5 (Wentz-McLean)

Kvote 10.1 i 5.20.

Ovaj sistem se cini da nije tako los. Udje povremeno neka solidna kvota, odnosno siri tiket i pokrije celonedeljnu uplatu.

Danas nisam imao srece na bejzbolu iz Juzne Koreje. Poeni su prosli lagano, no ceo mec se cekao fika na Hanhwa Eagles. Imali su top startera, koji je odigrao odlican mec, no napad nije postigao nista i gube u produzecima sa 1-0.

• Replies 32.6k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

• Author

Fudbal 0/1. MLB 1/2. Bejzbol 0/1. Fudbal nije mogao losije od ovoga. PSG kilavih 1-0, Always Ready samo 2-0. MLB je doneo jedini prolaz, taman za pokrice dnevne uplate. Bejzbol blizu, no nije se posrecilo.

Fudbal

Dc United-Inter Miami 3+

Houston-San Jose 2+

Vancouver-St. Louis 2+

San Diego-Portland 2+

LA Galaxy-Colorado 3+

The Strongest-San Jose Oruro 3+

Man City-Tottenham 3+

Leverkusen-Hoffenheim 3+

PSV-Groningen 3+

A. Madrid-Elche 1

Levante-Barcelona tim2 2+

Milan-Cremonese tim1 1+

Sassuolo-Napoli X2

St. Pauli-Dortmund 2+

Raufoss-Lillestrom 2+

Odds-Kongsvinger 2+

Arsenal-Leeds 1

Kvote 3.54, 3.82 i 5.06.

I danas samo 3 tiketa iz jace grupe, uz pregrst sirih (par ovih 6+/7+, odnosno nekoliko kombinacija sa Englezima).

MLB

Seattle-Athletics 1 (Kirby-Springs)

San Diego-LA Dodgers 2 (Cortes-Glasnow)

LA Angels-Chicago Cubs 2 (Mederos-Horton)

Arizona-Cincinnati 2 (Crismatt-Abbott)

Atlanta-NY Mets 2 (Quantrill-Holmes)

Milwaukee-San Francisco 1 (Peralta-Webb)

Baltimore-Houston >7.5 (Kremer-Javier)

San Diego-LA Dodgers >7.5

Miami-Toronto 5I >3.5

Kvote 22.92 i 3.69.

Isti sistem pratim u MLB sektoru; 10+ uloga u nedeljnom intervalu je prilicno dobar bilans.

Cini se da cu bejzbol iz Juzne Koreje ponovo tesno promasiti, no tu je mesecni bilans prilicno dobar (6+ uloga, sa ovim danas oko 5+).

• Author

Ove top lige pomazu kladionice i dalje. PSG oba meca 1-0 dobija. PL nista bolja; veliki favorit vodi 2-0 kod kuce na poluvremenu i kada ocekujem laganih 3+, 4+ ili sire, ostaje 0-2 do kraja. Plus su tu uvek ove njihove retardirane sudije i nesudjenje ociglednih penala.

bejzbol ume da nervira, no ove ocigledne stvari sa fudbala koje ne dodju, bas ubijaju volju za igrom (li da igra u singlu samo 4+ i sire granice).

• Author

Fudbal 0/3. a prosla su 3 sira tiketa, Island 2 kombinacija (4+ kvota), PSV 6+ (4+ kvota) i P1+/2P1+ kombinacija ali za sitan ulog (5+ kvota). MLB 0/2. Bejzbol 0/1. Fudbal sam mogao odigrati bolje. Islandjani su ipak za jacu igru, za razliku od PL recimo, gde prilicno nerviraju 0-2 utakmice. Takodje, P1+/2P1+ kombinacije su dosta verovatne i zasluzuju jacu uplatu. Cini se da je generalno na fudbalu, problem spojiti neki tiket preko 3 para. Bilo je i glupih stvari; Man City volsebno ne dolazi 3+ kod kuce, u najsigurnijem mecu dana za golove, nakon 0-2 poluvremena. Ja se uvek radujem kada autsajder povede, posto onda verujem da je prolaz siguran. Fiks retko igram, no juce se prevarih i A. Madrid volsebno ne dobija kod kuce. Cini se da je tu tim1+ ili tim2+ prava igra, kakav crni fiks, kada ni ovako nesto ne dodje. U Bundesu vec tesko mozes da vidis pad tih kvota ispod 1.30 (oduvek sam mrzeo A. Madrid i ovo je samo bonus razlog da ih ne diram). MLB nije bio dovoljno dobar. Dodgersi metiljavi, a Seattle mi tek nije jasan kada ponovo nije mogao da rutinira Oakland (6+ poena je neki minimum recimo). Na fiksu sam imao minimum 3 promasaja, te tek tu nije bilo nikakve sanse. Bejzbol iz Juzne Koreje pada na istom paru kao u petak, samo sto sam sada igrao kontra fiks (ponovo moj tim nije dao nista). Glup dan, iako sam na fudbalu mogao odigrati na drugi nacin.

Fudbal

P1+ tiket, Hamburger, Partizan, Fram, Hafnarfjordur

2P1+ tiket, Villarreal, Real Madrid, Atalanta, Ajax

KA AkureyrI-Fram 3+

Hafnarfjordur-Vestmannaeyjar 3+

Monchengladbach-Hamburger 3+

Ajax-Heracles 3+

Radnicki Nis-Partizan 3+

Atalanta-Pisa 2+

Villarreal-Girona 2+

Real Oviedo-Real Madrid 2+

Juventus-Parma tim1 1+

Kvote 2.83, 2.07, 2.29, 2.20, 2.13, .74.

Nesto sire odigrano, mada ni ovo nije neki spektakl. Nadam se da rezultati nece biti mnogo nerealni.

MLB

Pittsburgh-Colorado 1 (Skenes-Brown)

Philadelphia-Washington 1 (Suarez-Irvin)

Miami-Toronto 2 (Perez-Gausman)

LA Angels-Chicago Cubs 2 (Hendricks-Taillon)

NY Yankees-Boston 5I >3.5 (Rodon-May)

LA Angels-Chicago Cubs >8.5

Miami-Toronto >6.5

Kvote 4.83 i 3.20.

MLB sistem ne menjamo, tim pre sto je bilans sa istim korektan.

Edited by Miljenko

@Godfrey @napadaj otkud kvota 2 na vas u Nišu?

Ne pratim našu ligu, ali sam gledao Niš u maju u baražu protiv Mačve - ljudi su bili tuga.

4 minutes ago, John Coltrane said:

@Godfrey @napadaj otkud kvota 2 na vas u Nišu?

Ne pratim našu ligu, ali sam gledao Niš u maju u baražu protiv Mačve - ljudi su bili tuga.

Stanje redovno kod nas, nego verovatno očekuju da u nekom trenutku padnemo.

Protiv IMTa na JNA je bila 1.5 kvota. Očigledno nam još ne veruju.

Edited by Milošica

Mlada ekipa, neuigrana odbrana. 2 zvuči mnogo, ali bih ja stavio na 1.85, tako da nije prevelika ni ta iz kladionice.

U HR palo na 1.75

• Author

Fudbal 3/6, Villarreal je dosao 5+ (5+ kvota). MLB 0/2. Nesto bolji ucinak sa novim sistemom, iako je bilans bio slab ipak. Sa 4 promasaja je tesko i uraditi bolje. Neverovatnih 0-0 na Monchengladbach-Hamburger; Ajax bednih 2-0; Islandjani 0-2 na oba para. Realu je dugo trebalo da dodje do drugog gola, a Villarreal je imao 4-0 na kraju prvog poluvremena i nije doslo ni 6+. MLB nisam uspeo provuci, no tu sam se nekako ok ogranicio sa uplatom. Sve u svemu, tesko je naci neki ok trend. Na fudbalu uskoro sledi reprezentativna pauza, pa ce biti manje iskusenja za igru (zato krece hokejaska CL i EP u kosarci).

Fudbal

Inter-Torino tim1 1+

A. Bilbao-Rayo Vallecano 2+

Utrecht II-Ajax II 2+

AZ II-Cambuur 2+

Aarau-Lausanne Ouchy 3+

Xamax-Vaduz 3+

Sarpsborg-Kristiansund 3+

KR Reykjavik-Stjarnan 3+

Newcastle-Liverpool 3+

Nordsjaelland-Viborg 3+

P1+ tiket, Sarpsborg, KR Reykjavik, Nordsjaelland, Liverpool

2P1+ tiket, A. Bilbao, Inter Milan, Ajax II, AZ II, Aarau, Xamax

Kvote 2.20, 2.40, 1.83, 2.39, 2.47 i 2.97.

Sklepah dosta toga na fudbalu danas, no nadam se da moze uci neki korektno efikasan dan.

MLB

Athletics-Detroit 2 (Ginn-Skubal)

Texas-LA Angels 1 (deGrom-Soriano)

Milwaukee-Arizona 1 (Woodruff-Rodriguez)

Chicago White Sox-Kansas 2 (Smith-Cameron)

Baltimore-Boston 5I >4.5 (Sugano-Bernardino)

NY Yankees-Washington tim1 >4.5 (Schlittler-Lord)

NY Mets-Philadelphia >6.5 (Senga-Sanchez)

LA Dodgers-Cincinnati 5I >3.5 (Sheehan-Greene)

Kvote 5.84 i 5.80.

Standardne dve kombinacije, uz jedan siri tiket (Detroit tim>5.5, Texas tim >4.5, Milwaukee tim>4.5, NY Yankees >9.5; kvota 16.7).

• Author

Fudbal 1/6, Ajax II je dosao 5+ i 6+ (4+ i 10+ kvote), Liverpool 5+ (4+ kvota). MLB 0/2. Ja cu na fudbalu pre uhvatiti nesto na ovim sirim tiketima (5+/6+/7+ igra), nego na obicnim stvarima. Jos sam juce vezivao uglavnom po 2 para i nije bilo trika da tu prodje nesto. Goleada na manje verovatnom paru iz Holandije 2; 1-0 utakmica kod Danaca, isto i kod Norvezana; Svajcarska 2 takodje nije mogla do 3+ kod oba para, kao da sam jurio 5+ ili nesto sire. Kod Intera nisam odigrao sire stvari, naravno da je volsebno palo 5 komada. MLB ponovo donosi par glupavih rezultata (na Dodgersima je falio poen za prolaz overa prvih 5 ininga). Tja, tesko je pogoditi nesto, cim je fudbal ovako metiljav.

Fudbal

Sturm-Bodo-Glimt P1+

Vikingur-Vestri P1+

Valur-Afturelding P1+

Etoile Carouge-Stade Nyonnais P1+

Bellinzona-Yverdon P1+

Kairat-Celtic P1+

Pafos-Zvezda P1+

2P1+ tiket, Celtic, Sturm, Zvezda, Vikingur, Valur

Bellinzona-Yverdon 2+

Etoile Carouge-Stade Nyonnais 3+

Valur-Afturelding 3+

Vikingur-Vestri 2+

Kairat-Celtic 2+

Pafos-Zvezda 2+

Sturm-Bodo/Glimt 3+

Kvote 2.03, 3.03, 2.10 i 6.77.

Cini se da su ove P1+/2P1+ kombinacije dosta verovatnija stvar za igru, posto se tu juri samo jedan gol u poluvremenu. Cudno je kako se tesko nalazi i 3+ (dobro, u subotu sam propustio priliku na Nemcima).

MLB

Baltimore-Boston 2 (Bradish-Giolito)

NY Yankees-Washington 1 (Gil-Gore)

Toronto-Minnesota 1 (Bassitt-Ober)

Houston-Colorado 1 (Brown-Gordon)

LA Dodgers-Cincinnati 1 (Kershaw-Martinez)

NY Yankees-Washington tim1 >3.5

Toronto-Minnesota tim1 >3.5

NY Mets-Philadelphia >7.5 (Manaea-Luzardo)

Kvote 8.74 i 3.65.

Uz dva standardna glavna tiketa, tu su i slabiji (LA Dodgers tim >3.5, Detroit tim>4.5, Chicago Cubs tim>3.5, Houston tim>3.5; kvota 4.79.).

Edited by Miljenko

• Author

Fudbal 1/4, Valur je dosao 6+ i 7+ (5+ i 12+ kvote), Vikingur 5+ (3+ kvota). MLB 1/2. Na tenisu je prosla 4+ kvota, ali uz sitnu uplatu. Fudbal je ponovo bio ultra metiljav, no jedan 7+ mec je skoro pokrio celu uplatu (jedino tako i uhvatim nesto). MLB donsi jedan prolaz, iako bih prosao mnogo bolje da Houston nije zakazao protiv najlosijeg tima lige (nisu ni morali da pobede, vec postignu odredjen broj poena). Tenis se neocekivano uklopio (bilo je par kontri, gde sam srecom igrao da igrac uzme set ili dva). Ok dan (jedan od retkih u poslaednje vreme).

Fudbal

Wehen-Bayern 4+

Qarabag-Ferencvaros 2+

Club Brugge-Rangers 2+

Benfica-Fenerbahce 2+

Copenhagen-Basel 2+

P1+ tiket, Bayern, Club Brugge, Ferencvaros, Benfica

Kvote 3.20 i 2.79.

Samo 2 jaca tiketa, uz par sirih igara (5+/6+/7+ u nekoj iteraciji).

MLB

NY Yankees-Washington 1 (Fried-Cavalli)

Seattle-San Diego 5I H1(+0.5) (Woo-Darvish)

Baltimore-Boston 5I H2(+0.5) (Enns-Bello)

LA Dodgers-Cincinnati 1 (Ohtani-Lodolo)

Athletics-Detroit 5I H2(+0.5) (Morales-Mize)

Houston-Colorado 1 (Valdez-Dollander)

Toronto-Minnesota tim1 >3.5 (Lauer-Woods.Richardson)

NY Yankees-Washington tim1 >3.5

Houston-Colorado tim1 >3.5

LA Dodgers-Cincinnati tim1 >3.5

Athletics-Detroit tim2 >4.5

Kvote 8.44 i 6.24.

Tesko je uhvatiti fiks ovih dana, dok kod poena uvek zafali par ili dva, za odlicno vece.

Kosarka

Great Britain-Lithuania PH2(-6.5)

Montenegro-Germany PH2(-4.5)

Serbia-Estonia PH1(-13.5)

Latvia-Turkey P>82.5

Czech Republic-Portugal >150.5

Kvote 3.20 i 2.25.

Za kosarku sam totalni dunster za procenu, no da probamo nesto za pocetak.

Tenis sam odigrao ponovo da igrac uzima set ili dva, eventualno da dobija sa jednim izgubljenim setom, ako je bas veliki favorit, no previse je tu parova, pa da ne piskaram i to.

• Author

Tja, glup sam za kosarku, no probah i dve vecernje utakmice, posto sam prethodna 2 tiketa promasio (Portugal i Ceska smehotresan broj poena, Nemci samo 3 razlike na poluvremenu).

Srbija H1(-30.5), Finska H1(-12.5) i max hendikepi (-37.5 i -19.5). Kvote tiketa 3.53 i 10.24.

Trebao sam i danas probati neku ovakvu hendikep varijantu, retard.

Edited by Miljenko

• Author

Bolje da se drzim bejzbola i hokeja, na kosarci nema trika da uklopim nesto, ma kakve kvote bile. Izgleda su ovi Finci previse losi, mada ne kapiram ovako male kvote bez hendikepa i dvocifrene hendikepe. Tja, bacao sam pare i na gluplje stvari.

• Author

Fudbal 1/2, Club Brugge je dosao 5+ i 6+ (4+ i 8+ kvote), Qarabag 4+ (2+ kvota). MLB 0/2. Kosarka 0/3. Prosao je ponovo teniski tiket (4+ kvota). Fudbal za promenu korektno, a bilo bi jos bolje da je na Benfica-Fenerbahce pao jos jedan gol (ponisteni golovi bas nerviraju). MLB je usao u baksuzan trend. Detroit kao tim iz vrha konferencije, gubi sva 3 meca protiv Athleticsa (verujem da su sinoc svi igrali taj par, plus su kladionice dale prilicno visoke granice za timske poene Tigersa, posto se ocekivala ubedljiva pobeda; ja sam mislio da domacin nece dati skoro nista). Kosarku nisam uspeo uklopiti, mada reprezentacije nisam nikada ni znao da ocenim. Tenis je ponovo bio dobitan (tiket sa cak 12 parova), no ulog je bio minimalan. Jedan MLB prolaz bi oterao dan u lep plus, no kad je covek baksuz, tu nema pomoci.

Fudbal

Genk-Lech 3+

Utrecht-Zrinjski tim1 1+

Young Boys-Slovan Bratislava tim1 1+

Braga-Lincoln Red Imps 3+

Fredrikstad-Crystal Palace tim2 1+

Rapid-Gyor tim1 1+

Besiktas-Lausanne 2+

AZ-Levski tim1 1+

Fiorentina-Zhytomyr 2+

Virtus-Breidablik 2+

Mainz-Rosemborg tim1 1+

Braga-Lincoln Red Imps 1

Young Boys-Slovan Bratislava 1X

Utrecht-Zrinjski 1X

Genk-Lech 1X

Fredrikstad-Crystal Palace X2

Rapid-Gyor 1X

Besiktas-Lausanne 1X

AZ-Levski 1X

Rayo Vallecano-Neman Grodno 1

Fiorentina-Zhytomyr 1

Legia-Hibernian 1X

Mainz-Rosenborg 1X

Shamrock Rovers-Santa Clara X2

P1+ tiket, Genk, Utrecht, Braga, Besiktas, AZ, Fiorentina, Breidablik, Mainz

Kvote 5.47, 6.27 i 6.83.

Uz 3 glavna tiketa, svaki par sa prve kombinacije je odigran sire; bilo bi cudno da bar 2 ne budu efikasna.

MLB

NY Mets-Miami 1 (Holmes-Mazur)

Chicago White Sox-NY Yankees 2 (Martin-Warren)

Baltimore-Boston 5I H2(+0.5) (Povich-Crochet)

Philadelphia-Atlanta tim1 >4.5 (Nola-Quantrill)

Chicago White Sox-NY Yankees tim2 >4.5

NY Mets-Miami tim1 >3.5

Kvote 2.81 i 3.60.

Tanka ponuda danas, te su 2 tiketa vise nego dovoljna.

Kosarka

Georgia-Spain pob2

Israel-Iceland pob1

Belgium-France H2(-12.5)

BIH-Cyprus H1(-19.5)

Slovenia >167.5

Georgia-Spain H2(-14.5)

Israel-Iceland H1(-14.5)

Slovenia-Poland >176,5

BIH-Cyprus H1(-29.5)

Kvote 3.59, 6.02 i 4.89.

Samo prvi tiket je u jacoj grupi, dok su igre sa visim hendikepima/granicama isprobane sa sitnijim ulozima.

Hokej

Lulea-Zug 4+

Storhamar-Eisbaren 5+ (OT&SO)

Belfast-Kalpa 5+ (OT&SO)

Grenoble-Bern 5+ (OT&SO)

KAC-Sparta Prague 4+

Belfast-Klapa 7+ (OT&SO)

Storhamar-Eisbaren 6+

Storhamar-Eisbaren pob2

Lulea-Zug pob1

Belfast-Kalpa pob2

Grenoble-Bern pob2

KAC-Sparta Prague pob2

Storhamar-Eisbaren P2+

Lulea-Zug 2P2+

Belfast-Kalpa 2P2+

KAC-Sparta Prague 3P2+

Kvote 2.75, 3.70, 4.62 i 6.67.

I ovde stavih samo startni tiket u jacu grupu, a ostalo za 2-3 puta slabije uloge.

Teniski tiket je ponovo dosta sirok, te je relativno neozbiljan, no vec sam imao dva vezana prolaza, Rublev H1(-1.5), Walton H1(+2.5), Musetti H1(+1.5), Khachanov H1(+1.5), Cerundolo H2(+2.5), Shapovalov H2(+1.5), Sinner H1(-1.5), Felix Auger H2(+2.5), De Minaur H2(-1.5), Zverev H1(-1.5), Tsitsipas H1(+1.5), Osaka H2(+1.5), Swiatek H2(-1.5). Kvota 4.66.

• Author

Fudbal 0/3, uz 5 prolaza na sirim tiketima (kvote od 2+ do 4+). MLB 1/2. Hokej 0/1. Kosarka 0/1. Fudbal je izgleda jedino za singlove dobar. Bas je tesko uklopiti neki siri tiket, makar i sa ovim sitnim kvotama. MLB prolazi na poenima, dok je fiks volsebno pao. Hokejaska CL bez sanse (dobro, fiks jeste bio blizu). Kosarku sam mozda igrao na pogresan nacin. Slab trend, nema sta (jedino je MLB sektor u plusu, tokom tekuceg meseca).

Fudbal

Hamburger-St. Pauli 3+

Unterhaching-Nurnberg II 4+

Memmingen-Bayern II 4+

Njardvik-Leiknir 4+

Fjolnir-Throttur 4+

Kopavogur-Fylkir 4+

Lecce-Milan 3+

PSV II-AZ II 4+

Katowice-Radomiak 3+

Kvote 2.00, 2.42, 2.60, 1.90, 1.72, 2.15, 2.00, 1.96 i 1.81.

Vratih se starom sistemu danas, taman da se izigram preko vikenda, pred reprezentativnu pauzu (sa ovim nacinom igre bih prosao dosta bolje tokom utorak-cetvrtak intervala). Dosta sumnjivih parova danas, no iznervirao sam se posto bih juce imao korektnih 50%, na singlovima, sa ovim sistemom.

MLB

Philadelphia-Atlanta 1 (Suarez-Elder)

Chicago White Sox-NY Yankees 2 (Gomez-Rodon)

Colorado-Chicago Cubs 2 (Marquez-Horton)

LA Dodgers-Arizona 1 (Snell-Gallen)

Philadelphia-Atlanta tim1 >3.5

Chicago White Sox-NY Yankees tim2 >4.5

Colorado-Chicago Cubs tim2 >5.5

LA Dodgers-Arizona tim1 >3.5

Kvote 4.63 i 5.20.

Odigrah istu stvar u fiksu, i na poenima, sto nije bas idealno, no nisam se zaletao sa singlovima (kada krene playoff tu je vec neizbezno da se igraju singlovi).

Kosarka

Germany-Sweden H1(-22.5)

Turkey-Czech Republic H1(-21.5)

Lithuania-Montenegro H1(-11.5)

Estonia-Latvia H2(-14.5)

Finland-Great Britain H1(-19.5)

Portugal-Serbia H2(-30.5)

Kvote 1.87, 2.03, 2.00, 1.90, 2.08 i 2.01.

Probah sve u singlu, na malom visim granicama od standardnih i spojen tiket za slabiji ulog.

Hokejaski tiket, Mountfield pob1, Frolunda pob1, RB Salzburg pob1, Lukko 1X, Brynas X2. Kvota 3.11.

Teniski tiket, Lehecka H1(+2.5), Alcaraz H2(-1.5), Shelton H1(+1.5), Thiafoe H1(+2.5), Machac H2(+1.5), Fritz H2(-1.5), Andreeva H2(+1.5), Sabalenka H1(+1.5), Rybakina >21, Pegula >19.5. Kvota 5.35.