Sokrat Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Lampea bi mogao da cuva Veseli a ako se to desi pojesce ga. Gortata nema ko da cuva. Posto sam to napisao vjerovatno ce Gortat da zavrsi sa 4 a Lampe sa 23 poena. 17 jeste previse.Belinelija i uopste silovatelje sutere ne volim da igram na EP.I da ne zaboravimo, u ljudskoj psihi je valjda da igramo overe a zapravo oko 66% igraca (na mom uzorku jednog EP i granica iz svih lokala, dakle nekad je isti igrac isao i under i over odjednom) ode ispod granice.Neće, ne boj se, odigrao sam ja na jednom tiketu Gortata a na drugom Lampea, tako da obojica idu u under Link to comment
Feindouno Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Super stojimo za sad, dali su 4 ukupno Link to comment
Feindouno Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Ti bar imas cemu da se nadas, Lampe 7 laganih u drugoj, Gortat ne postoji.5/16 sutiraju dva debila Link to comment
Feindouno Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Kakav fejl od procjene, nosatog majmuna cuva Veseli i pojeo ga je u odbrani Link to comment
Zli Gli Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Ipak 50e na Vavrinku, opet smanjio zbog pusenja na lajvu na razne celendzere i Izraelske propale basketase. Stane Srbendo, vadi me iz govana! :D Link to comment
Feindouno Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Mogu Gortat i Lampe da ga pofafaju JanuCzech Republic @ 3.30€42.50 Single Link to comment
Ginekolog Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Rasko Katic >2.5 skokova @1.8 u Maxbetu. Imace dobru minutazu, direktan protivnik ce mu biti nesretni Kikanovic, ako sad ne bude imao makar 3 skoka nece nikad...Katic za 24:17 imao jedan jedini skok. Mislim da cu da pauziram od EP-a. Link to comment
Otto Katz Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Srbija došla, Češka došla, jučer Latvija, do sad nemam pada. Neka ovo prvenstvo dugo traje. Link to comment
Sokrat Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Lampe dao bacanje 8 sekundi pre kraja za prolaz. Na drugom pogodio Belinelija, ali jebeni Gortat Sad čekam Francuze +18.@Fei Link to comment
Zli Gli Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Prosla mi i Nemacka over 135.5 na tiketu koji sam vec bio bacio (doslo na produzetak a to se ovamo racuna) pa sad cekam brata Vavrinku za ukupno 46 200 :D Stanislave, ljubim ti kurac, odigraj mec karijere i pobedi zlog pirgavog Skota! Link to comment
Feindouno Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Nadam se da je neko stvarno odigrao suprotno od mene. Britanci 7/13 za 3 u prvih 15 min Link to comment
zoki Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 Ipak 50e na Vavrinku, opet smanjio zbog pusenja na lajvu na razne celendzere i Izraelske propale basketase. Stane Srbendo, vadi me iz govana! :D Prosla mi i Nemacka over 135.5 na tiketu koji sam vec bio bacio (doslo na produzetak a to se ovamo racuna) pa sad cekam brata Vavrinku za ukupno 46 200 :D Stanislave, ljubim ti kurac, odigraj mec karijere i pobedi zlog pirgavog Skota! :ziga: :ziga: :ziga: Link to comment
Miljenko Posted September 5, 2013 Author Share Posted September 5, 2013 Bravo Gli. Ovaj USO je odlican za vas kontrase. :) Link to comment
Feindouno Posted September 5, 2013 Share Posted September 5, 2013 (edited) Pao GB under za ova 2 poena 00:00 END OF GAME 00:01 65-88 [GBR] D. Van Oostrum - 2pt jump shot made (13 Pts) Edited September 5, 2013 by Feindouno Link to comment
Miljenko Posted September 5, 2013 Author Share Posted September 5, 2013 Meni prodje jedan tiket sa U21(2.16 kvota), inace bi bio totalni corak preko dana. Sada sledi glavna stvar, NFL i MLB. Link to comment
Recommended Posts