May 25, 20187 yr Jel i dalje kec na Real preko 2? Meni je to nevjerovatno velika kvota. U ravni Volfsburg Kil ili Atletiko Marsej sto su bile...
May 25, 20187 yr 2.30 u Maxbetu, 2.10 u Meridianu... Stavljaj Middle kucu i imanje, dok ne padne kad krenu uplate...
May 25, 20187 yr 9 hours ago, MiddleClass said: Jel i dalje kec na Real preko 2? Meni je to nevjerovatno velika kvota. U ravni Volfsburg Kil ili Atletiko Marsej sto su bile... 2 na liverpool
May 26, 20187 yr odigrao sam svasta sinoc, a ne volim da se kockam na tekmama koje gledam. vrzma mi se danima po glavi 2:2, a drugar kaye 3:2 za real. u tom duhu - 1x&3+ i 4+ malo jace, i sitno gg prvo i gg drugo + tacan rezulatat 2:2. ovo poslednje je omaz malomstevu. drugim recima, bice 0-2 gola i najsmor tekma u istoriji =)
May 26, 20187 yr 26 minutes ago, holden kolfild said: odigrao sam svasta sinoc, a ne volim da se kockam na tekmama koje gledam. vrzma mi se danima po glavi 2:2, a drugar kaye 3:2 za real. u tom duhu - 1x&3+ i 4+ malo jace, i sitno gg prvo i gg drugo + tacan rezulatat 2:2. ovo poslednje je omaz malomstevu. drugim recima, bice 0-2 gola i najsmor tekma u istoriji =) izgubices pare
May 26, 20187 yr Author Fudbal 1/1, MLB 1/3. Fudbal dodje prilicno lako, sve je islo makar do 3+. MLB je zato razocarao. Scherzer je imao slab nastup, protiv najgoreg napada lige, no udaraci su ga pokrili. Picerski duel u Bronxu, sta jos necu da vidim. Sta tek reci za Cleveland; Kluber i Keuchel sjajni, Kluber malo bolji, 2-0 do osmog ininga, a onda neverovatan raspad bullpena. Da su primili 3 poena recimo, ne bih se bunio, ali 11 poena u 2 ininga je stvarno nedopustivo (ovako nesto ce se desiti jednom, a i to mozda, do kraja sezone). Siroki teniski tiket, sa mecevima RG kvalifikacija, pada na jednom paru (58+ kvota); Schiavone me je uvek obarala, pa tako i juce; ide u minus gemove, a do pocetka ovih kvalifikacija, nije imala pobedu u tekucoj godini. Kada na ovako izglednim stvarima, ne dodje 3/4, sta ce se desiti, kada budu bas wild card parovi. Sutra krece RG, nadam se da cu umeti da proberem 5-6 kvota oko 1.10. Fudbal Real Madrid-Liverpool 3+ Comerciantes Unidos-Huancayo 2+ New York RB-Philadelphia 2+ Orlando-Chicago 2+ Huachipato-U. de Chile 2+ U. Catolica-Antofagasta 2+ Libertad-Deportivo Capiata 2+ Kvote, 1.45, 1.52, 1.88. Finale CL lici na zicer. Tu su standardne stvari, Peru, Paragvaj, Cile, MLS. MLB NY Yankees-LA Angels >9.5 (Gray-Barria) Kvota 1.80. Nakon ovog minusa nocas, ocekujem dva rutinska overa, danas i sutra. Prateci tiket, Philadelphia 1, Arizona H2(+3.5), Texas 1, Pittsburgh H1(+2.5), Milwaukee 1, Detroit H1(+1.5), Washington H2(+1.5), Chicago Cubs 1, Cleveland H1(+2.5), Colorado 1, LA Dodgers 1. Kvota 48.67.
May 26, 20187 yr 8 minutes ago, Majo said: izgubices pare onda ce biti sladjani gubitak, mada mi ni lpool nije drag. stvarno ne mogu spansko tlacenje u sportu da podnesem vise. ako uzi real u fudbalu, to ce valjda biti prvi put da i kk i fk uzmu titule u jednoj godini (to mi je jedan od motiva da ih sjebem =) ) ako dobijem, saljem ti lapo preko brzog goluba ili u boci. sting ce se smijati kao nikad, al ko jebe stinga.
May 26, 20187 yr Ne znam kako Liverpul moze da ne primi bar 2 veceras. Primice bar 1 u poslednjih 6-7 min kad padnu, kao i uvek. Ne znam koliko mogu da daju (po mojoj proceni izmedju 1 i 4) ali ce da prime izmedju 2 i 5... I moram da se ponovo zahvalim Liverpulovim navijacima kod nas i svetu sto svojim optimizmom drze bas lepe kvote na Real...
May 26, 20187 yr Malo lajva, Brondbi mladi daju 2+ i 3+, kvote 2,85 i 7. Vidim gube, al napadaju i imaju dosta suteva... edit, dodadoh jos malo 2+ po 3.55. Imali su 6 suteva u poslednjih 10 min, valjda ce poceti i da daju Edited May 26, 20187 yr by Timmy
May 26, 20187 yr Zagrevanje za LS. Fulam domacin golovi, 2+, u oba, 3+ i 4+. Kvote 2.75, 4.17 8 i 19. Poslednja dva bas na sitno. Moze Mitar do 2 kom.
May 26, 20187 yr Author Za ovo si bas optimista. Tu ako padne jedan gol, gledaoci bi trebalo da caste.