Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

• Author
1 hour ago, valter said:

Finci razbiju Kanadu i Ameriku,a gube od autsajdera.I sto je jos zanimljivije,a to je Miljenko pomenuo,na tekmama jacih ekipa dodje i 5+.

Danas Canada samo 3-0, dobro je sto nisam odigrao.:sleep:

• Replies 32.7k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Znaci ne verujem. Odigram 2:0 na Sevastovu protiv Mladenovic, rezultat je 1:0, 3:0, i... Mladenovic se rasplace i preda mec. Nerealno jbt. A nije joj prvi put da ovo radi

• Author

Kakva akcija sa Ostrva za 3-2.:Hail:

Vitese i do treceg u nadoknnadi, iako je i drugi doneo lep plus jer je uslo i da daju u oba. Utreht je prijatno iznenadio sa 2 kom, koji su poterali Vitese da daju vise... Hvala im svima :) 

Nocas pre svega Colo Colo - Bolivar. Domacini su u dobroj su formi i opet ih kladioncie podcenjuju, pa sam morao na malo jace, domacin golovi: u oba, 3+ i 4. Kvote 2.3, 2.85 i 6.3.

Pre toga na Defenspor Sporting - Cerro domacin golovi, 2+, u oba, 3+ i 4+, kvote 2.55, 4.1, 6.5 i 19. Na srednje.

11 hours ago, Malvo said:

Znaci ne verujem. Odigram 2:0 na Sevastovu protiv Mladenovic, rezultat je 1:0, 3:0, i... Mladenovic se rasplace i preda mec. Nerealno jbt. A nije joj prvi put da ovo radi

Kiki imala rodjendan juce. :)

prodadose me jutnoameri. Colo Coo je imao 2:0 na HT. Da sam bio budan sigurno bih branio da ne daju u drugom (u oba i 3+), verovatno kvota bila bar 3..

Sad malo u Aziju Yangon - Ceres, ocekujem goleadu, GG4+, 5+, 6+ i 7+, kvote 1.9, 2.85, 5 i 10.

• Author

Fudbal 1/2, MLB 1/1, NHL 1/1, Vitesse je dosao 5+. Holandjani ponovo ispostovase; neverovatna serija efikasnih meceva u barazu. Libertadores je zakazao, falio je gol u Urugvaju (mada je i taj jedan pao u 91. minutu). Arizona tesno i bez hendikepa. Jos jedan lagani prolaz na seriji Capitalsa. Kombo je ponovo pao na jednom paru; tja, prelazi u tradiciju.

MLB

Boston-Oakland 1 (Sale-Cahill)

Washington-NY Yankees <7.5 (Scherzer-Sabathia)

LA Angels-Houston <7.5 (Richards-Verlander)

Kvote, 1.40, 1.80, 1.75.

Red Soxi su porazeni na prva dva meca serije i Sale bi trebao da spreci ciscenje danas. Sudar vrhunskih startera, odnosno timova, u Washingtonu, te probah under. Pravo je cudo da Verlander ima 4-2 odnos pobeda i poraza, ako se uzme u obzir izuzetno losa podrska napada; od devet njegovih startova, u tekucoj sezoni, samo dva su isla u over.

Prateci tiket, Minnesota >9.5, NY Mets (+2.5), Arizona H1(+2.5), Cincinnati H2 (+3.5), Chicago Cubs >9.5. Kvota 8.89.

NHL

Las Vegas-Winnipeg 5+

Kvota 1.40.

Po over i under, u ovoj seriji; pratim i dalje.

Fudbalski tiket, A. Madrid 2+, Boca Juniors 3+, Flamengo 2+, Molde 3+, Rosenborg 2+, Mjondalen 3+. Kvota 6.64.

A, Madrid na kraju nije zavrsio u singlu (tesko mi je da igram golove na njih); na Bocu bas mala kvota; Norvezani nepouzdani.

Edited by Miljenko

E lude tekme u Aziji. U 8. min bilo 1:1. i onda nista do 79.min, kad je za 8 min palo 3 gola, uz 2 crvena i penal. Posle toga jos dve veliek sanse.. Al dosta i 5+ :) 

Meni trebalo tu gost 2+ u drugo. Jbg :)

Ovaj Atletico "uvek" dobija sa golom razlike, a sad zapeli, nije im dosta ni dva razlike! :mad:

Ja sam imao 0:2 tacan rez. Nisu morali smradovi treci dati :mad:

Nocas Boka, domacin prvo golovi, 2+, 3+ i 4+. Kvote slabe 2.15, 4.9 i 19. I prvo3+ i prvo4+ po 3.8 i 9. 

Sve na sitnije.

Boka lagano do 4:0 na HT, sve uslo :) 

• Author

MLB 2/2 (uz jednu kvotu 1), NHL 1/1, prosao je i skraceni kombo tiket. MLB fino. Boston konacno dobija Oakland; u Washingtonu ponovo kisa; Verlander je izdominirao, u 2-0 pobedi. NHL prolazi na vreme, pocetkom zavrsne trecine. Preskocih par fudbala, ali bi i to proslo (A. Madrid 2+, Boca 3+). Jedan od onih dana, kada ne mozes pasti i da hoces.

Fudbal

Emmen-Sparta Rotterdam 3+

Almere-De Graafschap 3+

Penarol-The Strongest 3+

Kvote, 1.69, 1.39, 1.64.

Holandjane pratim i dalje, blizi se kraj baraza. Za golove najzanimljiviji mec u Libertadoresu, igra se u Montevideu, te ispratih i to.

Prve dve stvari su na kombo tiketu.

MLB

Atlanta-Chicago Cubs H2(+1.5) (Soroka-Lester)

Kvota 1.35.

Bravesi i dalje drze ok nivo forme, dok Cubsi igraju promenljivo. Lester ima sjajan trend protiv Atlante, 6-2, 2.47 ERA, na 9 nastupa.

Jaca grupa.

Prateci tiket, Tampa H2(+3.5), Colorado H2(+2.5), Toronto H1(+1.5), Boston >9.5, Texas <8.5. Kvota 8.37.

Hokej

Washington-Tampa 5+

USA-Czech Republic 4+

Russia-Canada 4+

Finland-Switzerland 4+

Kvote, 1.38, 1.53.

Finale Istoka standardno. WC sam prvo hteo staviti na kombo tiket, no zbog nepredvidljivosti sam ipak odustao.

Prvi tiket je u jacoj grupi.

Edited by Miljenko

Lepe stvari sam ispogadjao juce, ali se nije "uklopilo". Za utehu, prosao HTZ:

MvEqcOY.png

:)

Edited by Nesh

Libertad - Atletico Tucuman: poslednje kolo, Tucuman ima 3 boda vise od Penjarola, ista gol razlika (u slucaju istog broja bodova, ako je verovati Wikipediji, gleda se gol razlika) i treba mu bod za siguran prolaz. Kvota na X smanjena na oko 2.00 svuda (to je uvek "dobar" znak :D). U Maxbetu, Socceru i Meridianu nema u ponudi prelaza i nekih drugih igara, dakle, ocekuje se prijateljska utakmica. E sad, da li ce stvarno i biti tako, bumo vidli.

Edited by Nesh