Miljenko Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 Basel samo 5 suteva, pa sta su oni igrali.
Miljenko Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 To sa pauzom si u pravu. Juce mi je Young Boys oborio kombo; 2-0 odmah na startu nastavka i nista do kraja.
Miljenko Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 Ja sam godinama na fudbalu gubio novac. no od kada igram ovaj sistem i nakon sto sam skoro 100% izbacio fiks, ucinak je dosta bolji. Na hokeju 5+ i povremeno fiks. Kosarku ne pratim toliko, pa se drzim NBA. MLB mi je jedini sport, koji daje bolje rezultate u fiksu, mada je verovatan uzrok toga, to sto postoje samo dva ishoda. Ljudi ne vole kladjenje na MLB, jer nije neubicajeno da tim prvog danas serije dobije sa 9-1 na primer, a zatim izgubi sa 10-2, no zato je tu pracenje startera, bullpena, te ofanzivno/defanzivnog dela ekipe.
renne Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Nije to bas tako lako, kao sto izgleda. Meni je vikend obicno najtezi za igru, bas zbog velikog broja meceva. Tokom nedelje mi je lako da odaberem, plus sto se retko desi da odigram siroko. Zato i volim kada je MLB sezona u toku; nije bitno koji je dan u pitanju, pratim startere i cutim.Tja, ima jos do toga.+1Najbolji sam kad ima recimo dva meča u ponudi. Ovo bogatatvo ponude i igara ubija
Miljenko Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 Jebo ove penale, nema trika da ga daju za prolaz, makar sutirao i najbolji strelac lige.
Nesh Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Igrao sam 2 na Totenhem. I ne moze gol iz penala, nema sanse. Korner je veca opasnost od penala kad meni treba zabitak.
Miljenko Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 Vidim da je i Club Brugge masio, no tu sam vec prosao.
Nesh Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 (edited) Ovog Salaha sam jednom igrao da daje gol na utakmici (ne igram to inace, al tad mi palo). Samo tad nije dao gol ove sezone. Ovo sada ipak ! EDIT: Sad ga dade Cane i iz penala kad je vec pao tiket. Edited February 4, 2018 by Nesh
levi Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 i na kraju Sporting, da upotpuni spektakularan vikend
Miljenko Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 (edited) Ne singliram Club Brugge 3+, a igram ih uvek (samo 2+ danas). Vidim da je bila kvota preko 1.7, ovo sire da ne pricam. Edited February 4, 2018 by Miljenko
Nesh Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 (edited) Imam X na Monaco - Lyon i na 1:2 Monaco promasuje penal...Pa moze li gol iz penala uopste? ...Dobro, odmah livescore javlja 2:2, golman verovatno nije imao srece, ali opet... Edited February 4, 2018 by Nesh
Miljenko Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 Nevidjena serija promasenih penala danas.
Miljenko Posted February 4, 2018 Author Posted February 4, 2018 Danas je doslo dosta dobro. Nisam mogao pasti na golovima (bar ne na ovim jacim). Neke stvari nisam iskoristio kako treba (Club Brugge, Real Potosi). Jedino me je razocarao samo jedan bonus tiket (Monaco 5+). Sutra Lazio, Jorge Wilstermann, Ajax II, PSV II, sve 2+ ili 3+, videcu jos. Tu su i 2-3 NHL para. NBA eventualno sitno, mnogo je tezak za procenu. Ima sasvim dovoljno parova.
Recommended Posts