Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kladža pt2

Featured Replies

• Author

I na Ajax-Twente im treba prazan gol, da bi ga dali. Ne kapiram da se mase u seriji ovakve sanse. Samo 1-0.

• Replies 32.7k
  • Views 1.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

b40ac7083cfe07fe0da286409b8a4f99.jpg

@ Timmy

Budem pao vracas mi ulog :p

Sent from my iPhone using Tapatalk

Daj singl sa kvotom 1,7 i moze :P Pusti ove tepihe... :D

A otkud sad Ajax jbte... mislio sam da je to u pola 5...

• Author

Mozda je i bolje sto ga nisi ispratio. Samo 1-0 na poluvremenu, jos od 3. minuta, smor.:dry:

Padaš garant, imamo dva ista para, ugasio si

Miljenko, jel znas sta se desava u Boliviji, dva dana se otkazuju mecevi... A videh negde da Arena krece da prenosi Bolivijsku ligu. Bas lepo, da se uvere ovde koliko je evropski fudbal go kurac u odnosu na pravi fudbal u JA :)

Daj singl sa kvotom 1,7 i moze :P Pusti ove tepihe... [emoji3]

A otkud sad Ajax jbte... mislio sam da je to u pola 5...

Briz 1,75.

A koji to kladionicar nije sujeveran, molicu lepo?!

Edit: Ubedjen sam da je BMG X 3,30

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sevilja Girona, GG3+, GG4+, 5+, gost2+, gost u oba i gost3+. Odlicne kvote sve... Girona je dobra i ovde potcenjena.
Nista manje nije dobra Sevilja kod kuce... malo/mnogo zavisi i od drugih faktora kako se utakmica razvija. moze biti 3:2 a i 1:0 :pera.kojot:
  • Author
11 minutes ago, Timmy said:

Miljenko, jel znas sta se desava u Boliviji, dva dana se otkazuju mecevi... A videh negde da Arena krece da prenosi Bolivijsku ligu. Bas lepo, da se uvere ovde koliko je evropski fudbal go kurac u odnosu na pravi fudbal u JA :)

Trazio sam, ali ne nadjoh. Vidim da nastavljaju sledeceg petka na noc. The Strongest-Bolivar, u nedelju uvece.

Kanadjanke bas i nisu toliko dobre, koliko sam ocekivao. Na 1.01 kvotu u fiksu, ocekujem bar 2-3 gola, u prvoj trecini.

17 minutes ago, mlatko said:
1 hour ago, Timmy said:
Sevilja Girona, GG3+, GG4+, 5+, gost2+, gost u oba i gost3+. Odlicne kvote sve... Girona je dobra i ovde potcenjena.

Nista manje nije dobra Sevilja kod kuce... malo/mnogo zavisi i od drugih faktora kako se utakmica razvija. moze biti 3:2 a i 1:0 :pera.kojot:

Jbga sad ;) Trenutni rezultat je nerealna, bolja je Girona... Igrao sam da ga daju 4.65, pa cu jos da pojacam,.. igram i 2+ na mecu. Mora da padne. valjda

Sta sve promasise...  dodao sam po kvoti 8 da daju, i na mecu 2+ po 4... sad cu da predjem na Ajaxa live

Odigrah 3+ po 2.45 Ajax

dade ga odmah Tvente, pa sam dodao Domacin3+ po 3.4

edit. prnal za Ajax, sad ce da ga omase

edit2. nece :) udje 3+ za 3 min. Al sam sitno, planirao da dodajem, al me preduhitrise

Edited by Timmy

Jbga sad [emoji6] Trenutni rezultat je nerealna, bolja je Girona... Igrao sam da ga daju 4.65, pa cu jos da pojacam,.. igram i 2+ na mecu. Mora da padne. valjda

Interesuje me odakle ti to da je Girona bolja od onoga sto je (Sevilja) uradila? Po kojoj statistikci™

Edit: ako si pricao o "bolja od onoga sto su kvote predvidjale" onda je ok. Razumem.

Mene je Djirona roknula protiv Reala (tukli ih kuci 2:1) a ubrzo sam ih pao kad su odigrali 1:1 kod Sosijedada. U dobroj su seriji ceo decembar, ove godine su tukli Bilbu i 1:1 sa Atletikom (tad sam ih izbegao, cini mi se).