ivy Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 ja ovih dana gledala neke uvrnute filmove.. Inherent Vice (2014) ovaj je manje uvrnut ali blesav,zabavan Synecdoche, New York (2008) ovaj je vise uvrnut i manje zabavan,istripovan Paterson (2016) dobar,mala ljudska prica sa dobrim tokom i sve je u detaljima,odlicna scenografija.. osim glavnog glumca koji stalno izgleda kao da mu nesto smrdi pod nosom ili kao da ce svakog casa baciti peglu..
Dagmar Posted March 10, 2017 Posted March 10, 2017 (edited) https://www.youtube.com/watch?v=ahWgxw9E_h4 I Daniel BlakePare od poreza moraju da idu bankarima, njima su najpotrebnije. Edited March 10, 2017 by Dagmar
Ajant23 Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 (edited) Opet sam pobrkao sa darling... edit: stalno brkam kao da sam tamo... Edited March 11, 2017 by Ajant23
Bujodrag Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 Pa, to ..... ^_^ ---------------------- Noćas odgledao Dances with wolves. Jebemumiša, koliko god je Kostner rastunjavio svoju karijeru, ovaj film mu je stvarno dobar. Ne razumem se u tehničke i zanatske aspekte ali, ako sam film od tri sata odgledao u cugu, meni je to znak da je dobar. A ima i lepih scena i emocija
ToniAdams Posted March 11, 2017 Posted March 11, 2017 meni ko klincu bio jedan od omiljenih, al nema sanse da opet odgledam posto na kraju ubiju kuce vuka
April Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Nakon silnog ppp hejta odgledah La La Land samo zbog ćerke, računajući da i ona ima pravo na svoj tinejdž mjuzikl. Ispalo je da je film sasvim ok, uz legitiman stav - nisam Bob Fos, ali imam dizajn.
Dagmar Posted March 12, 2017 Posted March 12, 2017 Ma ok je film, realistična priča i feelgood efekat. S druge strane prehajpovan, mjuzikl bez neke specijalne muzike, i delicate voice Eme Stoun koja ne ume da peva ga ne čine nikakvim remek delom.
Čutura Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 dzesika nra, djesika, lobisti, congressional hearing, jesam rekao djesika, trtemrte, sve u svemu bolji od ocene na imdbu :)
Cane Vukic Prebranac Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 meni je bilo dosta nemaštovito i dosadno. ima tu foru da su stariji, da je on prop'o, ali to zezanje s superherojima i dodavanje takvih crta postoji odavno, od watchmena do deadpoola. i baš su se malo potrudili oko budućnosti. godina je 2029, videli smo self driving kamione, neke ogromne berače kukuruza... i to je to otprilike. akcija nije neka, ima nelogičnosti u događajima, ima jedan video sa mobilnog koji je baaaš dobro izmontiran na tom mobilnom od strane žene koja šalje poruku. to je baš potcenjivanje publike. e tu su recimo mogli da ubace nešto inovativnije. sada da ne spojlujem, ali mislim da ima nekih dramaturški neopravdanih smrti, bez ikakvog smisla. mene nije radilo underlying naracija se odnosi na trenutni momenat u američkoj politici. ajde gledajte, pa da pričamo! Да кренем од тога да ми се Логан баш допао, али да ми је мало развучен. Ово за видео са мобилног се потпуно слажем с тобом, али за 2029. годину ... па ја чисто сумњам да ће да буде и тих беспилотних камиона за 12 година, није баш да смо отишли у 22. вијек :) Клинка је сјајна и однос ње и Вулверина је одличан у филму. Патрик Стјуарт је исто био одличан у овом издању. Кад кажеш неоправдане смрти, јел мислиш на црначку породицу?
Jimmy Kowalski Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 http://www.imdb.com/title/tt1713440/ Dobar. Istinita prica (sa prstohvatom lazi) o prevari nekadasnjeg pripadnika spanske tajne sluzbe. Podseca malo na American Hustle, mada Rodriguez i Russell imaju razlicite stilove pripovedanja..
Sludge Factory Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 (edited) meni je bilo dosta nemaštovito i dosadno. ima tu foru da su stariji, da je on prop'o, ali to zezanje s superherojima i dodavanje takvih crta postoji odavno, od watchmena do deadpoola. i baš su se malo potrudili oko budućnosti. godina je 2029, videli smo self driving kamione, neke ogromne berače kukuruza... i to je to otprilike. akcija nije neka, ima nelogičnosti u događajima, ima jedan video sa mobilnog koji je baaaš dobro izmontiran na tom mobilnom od strane žene koja šalje poruku. to je baš potcenjivanje publike. e tu su recimo mogli da ubace nešto inovativnije. sada da ne spojlujem, ali mislim da ima nekih dramaturški neopravdanih smrti, bez ikakvog smisla. mene nije radilo underlying naracija se odnosi na trenutni momenat u američkoj politici. ajde gledajte, pa da pričamo! +1 Film moze da se gleda, ali sve sto si naveo je tacno. Jos jedan u nizu "kritika nahvalia, publika masovno odusevljena, meni los" filmova. Negativci jako slabi, motivacije nikakve, likovi i odnosi nerazradjeni, klinka nejasna, univerzum neobjasnjen (sto naravno uopste nije nuznost, mogu mnoge stvari ostati misteriozne, nedorecene ili skrivene, ali se onda to ovako ne radi), itd. Клинка је сјајна и однос ње и Вулверина је одличан у филму. Патрик Стјуарт је исто био одличан у овом издању. Uh, meni ovo prvo bas omasilo. Mislim, ostvarili su oni neki odnos kroz film, ali ona nema razloga da njega na kraju zove "tata", ili je meni to bar bilo nedovoljno izgradjeno. S njom imam jos problema, tipa zasto ne prica do pola filma, a onda odjednom pocne da prica. Nisam uhavtio zbog cega je bas u tom trenutku odlucila da progovori. Patrik Stjuart glumi kul, ali s obzirom na to koliko je Carls vazan lik u serijalu, ostao je kriminalno nerazradjen, a njegova sudbina neispricana. Edited March 13, 2017 by Sludge Factory
Recommended Posts