Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

leba i ruža / ken louč, 2000.

zapravo jos gledam,

malo više socijalno angažovanog bioskopa nikad nije višak!

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

Secrets & Lies

Pogledala posle sto godina opet ovaj film.

Majstor je Mike Leigh.

Reality (2023) - preporuka.
Nisam znala za Reality Leigh Winner ni za celo to dešavanje, dok nisam dobila preporuku da pogledam film...

On 6. 7. 2025. at 4:19, banecare1 said:

F1

solidna holivudska sportska akcija sa malo humora i romantike. dobio sam ocekivano, nije bilo dosadno. ja zadovoljan.

Wechat-IMG9016.jpg

Wechat-IMG9017.jpg

Po meni iznenađujuće dobar film. U svim segmentima. Scene vožnje su izuzetne.

Ne pratim holivud odavno, ali ovo mi je baš prijalo.

Šesti najbolji film svih vremena - posle Rubljeva, Fani i Aleksander, Čovek - slon, Gorkog Meseca i Bilo jednom u Americi.

Edited by Milošica

28 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

nego jesi ti gledala true romance?

mislim da nisam... nisam sigurna.

znači nisi, pričali smo o tome relativno skoro

sedi 1

22 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

znači nisi, pričali smo o tome relativno skoro

sedi 1

ne torentiram, mogu da pogledam samo nešto što je dostupno legit.

nemam netfliks, imam samo hbo.

ako ima tamo - mogu da pogledam.

Absence of Malice

Korektan film, nista vise od toga. Nije da bih gledala ponovo. Ima Sidney Pollack bolje filmove. Glavne glumce volim, to me uglavnom i privuklo.

6 hours ago, klimt said:

Po meni iznenađujuće dobar film. U svim segmentima. Scene vožnje su izuzetne.

Ne pratim holivud odavno, ali ovo mi je baš prijalo.

Upravo se vratili iz bioskopa. Zao mi je sto nisam gledao u 3D, kapiram da bi bio jos bolji. Super su scene voznje, ima odlican adrenalinski vajb koji prati ceo film, tu je i rivalstvo, borba, drugarstvo... pravi film za decake.

Spoiler

Medjutim ima toliko stvari gde sam pomislio "Zasto? Zasto?". Tipa kad na kraju "leti", scena predugo traje. Pa i sama pricanja o in the zone, ko da nismo culi isti govor u sto drugih filmova. Pa karte, realno ja bi ih ostavio neotkrivene, sa smeskom. Ako ih otkrivas bar da ubacis nesto poput "on je osvojio prvi start a ja ostatak veceri sa tobom" naughty I ono sto mi bas iznerviralo na kraju, kad se mali skuca a imao je prvo mesto i onda odmah krene da navija za Sonija. Mislim budimo realni, daj bar par sekundi ocaja sto mu se to desilo pa posle moze da navija za druga. Pa odlazak Sonija iz F1. OK znali smo da je previse opasno, verovatno je i on shvatio da je vreme ali napravljeno je kao da je u stilu kauboja, ja doso, pobio protivnike, pojebo zenske i otiso a ne da mu je to zivotni san, da vozi F1. Trebalo je ipak da tu bude malo premisljanja pa onda nek prigrabi drugaciji zivot. Mada i taj drugaciji zivot, previse je kao opasna F1 sa svim svojim sigurnostima a on ce da ide da vozi neka makeshift vozila po vukojebinama... Prosto nije realno.

Steta, mogao je da bude vrhunski.

Edited by Shan Jan

Grand Prix iz '66 ostaje neprevazidjen po scenama trkanja. John Frankenheimer je bog.

Rush je najkompletniji trkacki film, jer je izabrao istinitu pricu, drzao se bitnih cinjenica i dobro preneo uzbudjenja na stazi.

F1 je tipicna Bruckheimerovska nabudzena formulaic (ha!) produkcija, gde su striklirani svi moguci klisei koje film kao proizvod mora da sadrzi da bi imao sto veci uspeh na blagajni. Da, scene trkanja su dobro snimljene (ali nista bolje nego u prethodno navedenim filmovima), da Brad Pitt je effortlessly cool sto znamo od ranije. I da, film logicno treba gledati u bioskopu zbog vizuelno-audio ugodjaja. Ali ostalo nije vredno pomena, mnoge stvari u prici vredjaju inteligenciju gledalaca i definitivno ga necu gledati ponovo. Niti nameravam da gledam najavljeni nastavak.

Edited by Jimmy Kowalski

On 9. 7. 2025. at 21:09, Jimmy Kowalski said:

The first thing you need to know about James Gunn’s version of Superman is that he can be hurt and he can bleed without the presence of kryptonite, which makes you wonder if he’s even Superman at all.

The second is that he has a superdog, Krypto, which raises a lot of questions. Did this dog stow away on baby Superman’s spaceship before the planet Krypton exploded? If so, is he immortal, because he’d be about 30 years old, or 210 in dog years? And why isn’t he yet out of his puppy phase?

Istini za volju sve je ovo prilično objašnjeno u samom filmu, da ne spojlujem previše sad. Sasvim dobar film, naravno da bi neko da amnezijom na prvu loptu provalio da ga je radio James Gunn. Manje komike nego Guardians ali i manje epske patetike i krindža koje ima Snajder.

On 20. 7. 2025. at 2:03, pt 2.0 said:

Reality (2023) - preporuka.
Nisam znala za Reality Leigh Winner ni za celo to dešavanje, dok nisam dobila preporuku da pogledam film...

Pazi ribu,nije joj smetalo ubijanje civila u Avganistanu ali kuku majko Putin nam se meša u izbore plakyyyyy

E ako je išla u zatvor ,trebala je još toliko

Čudno nisu spomenuli kako je tako mlada naučila 3 avganistanska jezika,ako ih stvarno zna

Jos jedan film Darija Ardjenta je restauiran i stavljen na bioskopski repertoar na nekoliko dana nakon vise od 50 godina. Za razliku od Profondo Rosso od pre par godina koji mi je i danas odlican, ovaj film je tako lose ostario, ako je ikada i bio gledljiv. Smesni dijalozi, uzasno glup scenario, iritirajuca sinhronizacija na italijanski, Bud Spencer kao wtf sporedna kratka uloga, bizarni komicni likovi...ma sve!

IMDb
No image preview

4 mosche di velluto grigio (1971) 6.5 | Poliziesco, Gia...

1h 44m | VM14

Edited by Lo Zingaro