June 25Jun 25 Odgledao novog Spilberga i popizdeo kakva budalaština. Pre 50 godina je imao samo kamion, auto i pustinju, pa je snimio daleko bolji i uzbudljiviji film o životu i priključenijima nego sada sa svim ovim pizdarijama, efektima i preglumljivanjima. A vanzemaljac mu je inventivan do mojega. Ja bih nacrtao originalnijeg.
June 25Jun 25 1 hour ago, Nikodije said:Odgledao novog Spilberga i popizdeo kakva budalaština. Pre 50 godina je imao samo kamion, auto i pustinju, pa je snimio daleko bolji i uzbudljiviji film o životu i priključenijima nego sada sa svim ovim pizdarijama, efektima i preglumljivanjima. A vanzemaljac mu je inventivan do mojega. Ja bih nacrtao originalnijeg.Sve tačno.Mada je mene ipak nekako pogodila scena na "operacionom stolu" ... izuzetno neprijatna i nepotrebna. Loš film. Žao mi Blantove.
June 26Jun 26 Blant je bila užasna u svojim "dramskim" scenama, bukvalno sam sklanjao pogled da ne gledam kako se zlopati. Krindž tj susramlje što bi rekli Hrvati. Mada ni ona druga heroina nije bila mnogo bolja. Edited June 26Jun 26 by Nikodije
June 26Jun 26 Just now, Nikodije said:Blant je bila užasna u svojim "dramskim" scenama, bukvalno sam sklanjao pogled da ne gledam kako se zlopati. Krindž tj susramlje što bi rekli Hrvati.Gledao peključe Đavo nosi Pradu 2, glumila je bukvalno isto loše kao u DD... Inače ĐNP2 je skroz OK film, baš me iznenadilo koliko mi je bio OK... Starim, valjda...
June 26Jun 26 aktuelni zvizdan naveo me je da sinoc ponovo odgledamThe Day the World Caught Fire (1961)na sta sam maltene kao drugi deo reprizirao Aniara (2018)tako da je ispao jedan kvalitetan SF double bill posto ste me ubedili da za sad propustim spilberga, barem u bioskopu
June 26Jun 26 uwe bog, počeo da griftuje američke desničare i sad ima 95% od publike na rotten tomatoes što je više nego svi njegovi prethodni filmovi zajedno
June 26Jun 26 ne znam što je svet poludeo za project hail mary, valjda se uzeleli ljudi neozbiljnih feel good filmovaja nisam znao da su ovo lord i miller pa sam se nadao da cu gledati ozbiljan sci-fi, tako da sam malo razočaran. ali prijatan je film, okej
June 27Jun 27 On 23. 6. 2026. at 21:35, Hermetico said:Okej, ono, limunada. Bolji mi bio dokumentarac ali vrlo slatko. Da su ubacili Didlijevo mađioničarenje s gitarama bilo bi kudikamo jače, ustvari ja bih gledao ceo film o njemu kako pravi gitare i muziku skroz po svomEh....
June 27Jun 27 On 26. 6. 2026. at 9:55, Nikodije said:Blant je bila užasna u svojim "dramskim" scenama, bukvalno sam sklanjao pogled da ne gledam kako se zlopati. Krindž tj susramlje što bi rekli Hrvati. Mada ni ona druga heroina nije bila mnogo bolja. - pa tako nekako... suramlje je možda nalo prestrogo - ali nije baš prošlo ni puno vremena od Openhajmera - gde je (po meni) pokidala... što nije često za nju - ona je lepa,zgodna, ume da se snađe u akcionim i inim filmovima i... Duhovita je i što oni kažu -ima savšen tajming- što nije često kod žena - posebnpo atraktivnih.Eto, probah ja da odbranim dragu mi Emili - mada je realno loša u lošen filmu (ponovo izuzimam što izgleda sjajno i što je odličan komičar - to je i ovde šljakalo)
June 27Jun 27 18 hours ago, Ogawa said:Citizen Vigilante, Uve Boll-a.Fan fact: snimljen u Zagrebu.Gledao juče ...koliko sam mogao i dokle sam mogao.Uwe je ko Kurosava - pravi filmove za sebe....alal mu tuki (Arnijev).Ed. Ili ArMijev? Edited June 27Jun 27 by Kako god ...
June 27Jun 27 1 hour ago, Kako god ... said: - pa tako nekako... suramlje je možda nalo prestrogo - ali nije baš prošlo ni puno vremena od Openhajmera - gde je (po meni) pokidala... što nije često za nju - ona je lepa,zgodna, ume da se snađe u akcionim i inim filmovima i... Duhovita je i što oni kažu -ima savšen tajming- što nije često kod žena - posebnpo atraktivnih.Eto, probah ja da odbranim dragu mi Emili - mada je realno loša u lošen filmu (ponovo izuzimam što izgleda sjajno i što je odličan komičar - to je i ovde šljakalo)Čitam kritike na RT i ne verujem šta čitam. Oduševljenje kako filmom tako i Emili, koju preporučuju za oskara. Kao da su recenzije pisali ovi Spilbergovi vanzemaljci pod dejstvom opijata. Edited June 27Jun 27 by Nikodije
June 27Jun 27 Just now, Nikodije said:Čitam kritike na RT i ne verujem šta čitam. Oduševlje kako filmom tako i Emili, koju preporučuju za oskara.Mozda za Oskara popularnosti