Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Odgledao novog Spilberga i popizdeo kakva budalaština. Pre 50 godina je imao samo kamion, auto i pustinju, pa je snimio daleko bolji i uzbudljiviji film o životu i priključenijima nego sada sa svim ovim pizdarijama, efektima i preglumljivanjima. A vanzemaljac mu je inventivan do mojega. Ja bih nacrtao originalnijeg.

• Replies 23.9k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Ostavi sledeci put imdb link a ne da guglam ovo na poslu... Plus si verovatno mislio na backrooms.

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

Posted Images

kao da na svetu postoji 6 filmova boljih od duela pa je to neki kriterijum fantom

1 hour ago, Nikodije said:

Odgledao novog Spilberga i popizdeo kakva budalaština. Pre 50 godina je imao samo kamion, auto i pustinju, pa je snimio daleko bolji i uzbudljiviji film o životu i priključenijima nego sada sa svim ovim pizdarijama, efektima i preglumljivanjima. A vanzemaljac mu je inventivan do mojega. Ja bih nacrtao originalnijeg.

Sve tačno.

Mada je mene ipak nekako pogodila scena na "operacionom stolu" ... izuzetno neprijatna i nepotrebna.

Loš film. Žao mi Blantove.

Blant je bila užasna u svojim "dramskim" scenama, bukvalno sam sklanjao pogled da ne gledam kako se zlopati. Krindž tj susramlje što bi rekli Hrvati. Mada ni ona druga heroina nije bila mnogo bolja.

Edited by Nikodije

Just now, Nikodije said:

Blant je bila užasna u svojim "dramskim" scenama, bukvalno sam sklanjao pogled da ne gledam kako se zlopati. Krindž tj susramlje što bi rekli Hrvati.

Gledao peključe Đavo nosi Pradu 2, glumila je bukvalno isto loše kao u DD...

Inače ĐNP2 je skroz OK film, baš me iznenadilo koliko mi je bio OK... Starim, valjda...

aktuelni zvizdan naveo me je da sinoc ponovo odgledam

The Day the World Caught Fire (1961)

day-adjust2.jpg

na sta sam maltene kao drugi deo reprizirao Aniara (2018)

1401.jpg

tako da je ispao jedan kvalitetan SF double bill posto ste me ubedili da za sad propustim spilberga, barem u bioskopu

Citizen Vigilante, Uve Boll-a.

Fan fact: snimljen u Zagrebu.

uwe bog, počeo da griftuje američke desničare i sad ima 95% od publike na rotten tomatoes što je više nego svi njegovi prethodni filmovi zajedno

ne znam što je svet poludeo za project hail mary, valjda se uzeleli ljudi neozbiljnih feel good filmova

ja nisam znao da su ovo lord i miller pa sam se nadao da cu gledati ozbiljan sci-fi, tako da sam malo razočaran. ali prijatan je film, okej

On 23. 6. 2026. at 21:35, Hermetico said:

Okej, ono, limunada. Bolji mi bio dokumentarac ali vrlo slatko. Da su ubacili Didlijevo mađioničarenje s gitarama bilo bi kudikamo jače, ustvari ja bih gledao ceo film o njemu kako pravi gitare i muziku skroz po svom

Eh....

On 26. 6. 2026. at 9:55, Nikodije said:

Blant je bila užasna u svojim "dramskim" scenama, bukvalno sam sklanjao pogled da ne gledam kako se zlopati. Krindž tj susramlje što bi rekli Hrvati. Mada ni ona druga heroina nije bila mnogo bolja.

hihi - pa tako nekako... suramlje je možda nalo prestrogo - ali nije baš prošlo ni puno vremena od Openhajmera - gde je (po meni) pokidala... što nije često za nju - ona je lepa,zgodna, ume da se snađe u akcionim i inim filmovima i... Duhovita je i što oni kažu -ima savšen tajming- što nije često kod žena - posebnpo atraktivnih.

Eto, probah ja da odbranim dragu mi Emili - mada je realno loša u lošen filmu (ponovo izuzimam što izgleda sjajno i što je odličan komičar - to je i ovde šljakalo)

18 hours ago, Ogawa said:

Citizen Vigilante, Uve Boll-a.

Fan fact: snimljen u Zagrebu.

Gledao juče ...koliko sam mogao i dokle sam mogao.

Uwe je ko Kurosava - pravi filmove za sebe.

...alal mu tuki (Arnijev).

Ed. Ili ArMijev?

Edited by Kako god ...

1 hour ago, Kako god ... said:

hihi - pa tako nekako... suramlje je možda nalo prestrogo - ali nije baš prošlo ni puno vremena od Openhajmera - gde je (po meni) pokidala... što nije često za nju - ona je lepa,zgodna, ume da se snađe u akcionim i inim filmovima i... Duhovita je i što oni kažu -ima savšen tajming- što nije često kod žena - posebnpo atraktivnih.

Eto, probah ja da odbranim dragu mi Emili - mada je realno loša u lošen filmu (ponovo izuzimam što izgleda sjajno i što je odličan komičar - to je i ovde šljakalo)

Čitam kritike na RT i ne verujem šta čitam. Oduševljenje kako filmom tako i Emili, koju preporučuju za oskara. Kao da su recenzije pisali ovi Spilbergovi vanzemaljci pod dejstvom opijata.

Edited by Nikodije

To kao ja kad sam zbog komentara entuzijastično počeo Forrest Gump fantom

Just now, Nikodije said:

Čitam kritike na RT i ne verujem šta čitam. Oduševlje kako filmom tako i Emili, koju preporučuju za oskara.

Mozda za Oskara popularnosti Jova