5 hours ago5 hr Obsession - solidan, ali ni blizu toliko dobar da opravda hype i onoliki uspeh na BO (na budžet od samo 750k zarada skoro 260m samo u Americi, ostatak sveta skoro 450m)... par dobrih jump scarova, iako moram da pohvalim glumu, naročito Inde Navarrette, zanimljivo lice ima i fenomenalno je odradila neke facijalne ekspresije... U čast Sem Nila sam pogledao DayBreakers... dugo mi je stajao na listi. Nije loš, vampirski, solidna ideja. Ljudi su vampirima bukvalno stoka za prehranu, ali kako ih je sve manje, mora da se nađe rešenje... glumi i Ethan Hawke... solidno...Naravno, opet u čast Sem Nila, Jurassic Park... film koji mi je obeležio detinjstvo. Film ispred svog vremena, kao što je bio i T2... nikad mi nije dosadno da ga ponovo pogledam, masterpiece...
5 hours ago5 hr Nastavljam svoju misiju ponovnog gledanja filmova nakon 30/40 godina. I tako mi u pretrazi izleti ovaj film koji mi je ostao u secanju kao odlican triler. Secam se i da ga je tadasnja kritika mnogo nahvalila u ovdasnjim medijima. Najblaze sto mogu reci je razocarenje. Neverovatno naivna i nestvarno neuverljiva prica. Bil Pulman mi je uvek bio iritantan glumac ali ovde je prevazisao sam sebe u preglumljivanju i nikada necu shvatiti kako je ikada uspeo da priviri u Holivud. S druge strane Linda Fiorentino je stvarno bila hot riba u svom prajmu. Izneverovao sam kad sam izgugalao da zena ima 68 godina, mislio sam da je barem 10 godina mladja.
4 hours ago4 hr 42 minutes ago, Lo Zingaro said:S druge strane Linda Fiorentino je stvarno bila hot riba u svom prajmu. Izneverovao sam kad sam izgugalao da zena ima 68 godina, mislio sam da je barem 10 godina mladja.Da ona je baš kasno dobila svoj big break, kad je LS izašao bila je 35+.
3 hours ago3 hr Menjam sinoc kanale i na Superstar kanalu - Strava u ulici Brestova (1984) Gde si Fredi, kuco stara...I naravno da mi je danas ceo serijal na skidanju i gledanju.