June 27Jun 27 7 minutes ago, Sludge Factory said:Mozda za Oskara popularnosti Tv Revija ('bem ti Sunac.)
June 27Jun 27 2 hours ago, Milošica said:To kao ja kad sam zbog komentara entuzijastično počeo Forrest Gump Za Foresta, kao i za DD treba neko predznanje...Samo, Foresta predznje cini boljim filmom, a DD glupljim i promasenijim... Edited June 27Jun 27 by radisa
June 27Jun 27 prestanite da me hajpujete za dd, mrzi me da idem do bioskopa po ovoj vrućini. nek ga neko sa ppp-a ko ima dosadan ukus pohvali brzo Edited June 27Jun 27 by Pokojni Ruxin
June 27Jun 27 On 26. 6. 2026. at 9:57, radisa said:Gledao peključe Đavo nosi Pradu 2, glumila je bukvalno isto loše kao u DD...Inače ĐNP2 je skroz OK film, baš me iznenadilo koliko mi je bio OK... Starim, valjda...Nemam komentar za DWP2 i DD (yet☝🏻) ali Emili Blant je sjebala facu, nadam se ne nepovratno. Žena se toliko nagruvala filerima u poslednjih godinu ili dve i sad izgleda kao random glumica koja nosu masku sa licem Emili Blant i ima 1 (jedan) uncanny valley izraz lica, bukvalno gledam utiske, čitam recenzije i nekom magijom nikom ovo nije THE problem, what’s going on. Kontam da oba filma imaju mnogo veće probleme čim ovo niko ni ne stigne da pomene.Btw, DWP2 me nervira što uopšte postoji a DD planiram da gledam u bioskopu ali meni je već trejler bio tragičan (nekako je izgledalo jadno, nzn), ali nadala sam se da sam film možda maybe perhaps nije loš. 😑
June 27Jun 27 10 minutes ago, Moća said:Jebale vas skracenice koji vam to filmovi?DD - Disclosure DayDWP2/ÐNP2 - Devil Wears Prada 2 a Ðavo Nosi Pradu 2
June 28Jun 28 Pljujete po Emili, a ona je prosto divna u https://www.imdb.com/title/tt6842770/ I would eat her poop, kako rece Brajan Grifin bese
June 28Jun 28 Just now, Milošica said:Najbolja je u seriji The EnglishSad gledam trejler za ovaj irski, pa dobro, mozda nije savrsena, ali joj bas leze ti weirdo likovi
June 28Jun 28 7 hours ago, Patty Lee said:Nemam komentar za DWP2 i DD (yet☝🏻) ali Emili Blant je sjebala facu, nadam se ne nepovratno. Žena se toliko nagruvala filerima u poslednjih godinu ili dve i sad izgleda kao random glumica koja nosu masku sa licem Emili Blant i ima 1 (jedan) uncanny valley izraz lica, bukvalno gledam utiske, čitam recenzije i nekom magijom nikom ovo nije THE problem, what’s going on.Kontam da oba filma imaju mnogo veće probleme čim ovo niko ni ne stigne da pomene.Btw, DWP2 me nervira što uopšte postoji a DD planiram da gledam u bioskopu ali meni je već trejler bio tragičan (nekako je izgledalo jadno, nzn), ali nadala sam se da sam film možda maybe perhaps nije loš. 😑Jel bila sa tupferima (šala)...i u Openhajmeru?Ne zbog izgleda - nego zbog glumatanja... meni tamo bila ok.
June 28Jun 28 6 hours ago, Kako god ... said:Jel bila sa tupferima (šala)...i u Openhajmeru?Ne zbog izgleda - nego zbog glumatanja... meni tamo bila ok.Sad sam išla na Getty da proučim. Sjebavanje face je krenulo circa 2021/2022, a Openhajmer je sniman početkom 2022. tako da tu vrv izgleda kao regularna Emili Blant, nisam gledala Openhajmera, aj em sori. Edited June 28Jun 28 by Patty Lee