Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Dobar je

7 hours ago, Lo Zingaro said:

The Commitments

... odatle je valjda ono - zašto Irci vole bluz lolol

Nego, ja odgledao

"The Furious"

The-Furious-2026-Xie-Miao.jpg

Živ je Kung-Fu, Umro nije. heart

• Replies 23.8k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Ostavi sledeci put imdb link a ne da guglam ovo na poslu... Plus si verovatno mislio na backrooms.

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

Posted Images

Jel izašlo na trafici?

17 hours ago, Kako god ... said:

Dobar je

... odatle je valjda ono - zašto Irci vole bluz lolol

Meni je ovako na taj vremenski razmak sokantno kako je Dablin izgledao raspalo u poredjenju s onim sto je Irska danas. Ona periferija kao da je izasla iz Alan Forda.

8 hours ago, hajde_bajder said:

Jel izašlo na trafici?

Ima neka krsh CAM verzija

Odgledao The dead zone kad sam video ovde da ga preporucujete. Paradoksalno bas mi je prijao film. A uznemirujuce je sto je jos tada King predvidjao verske fanatike u vrhu drzave.

Edited by Moća

MV5BMTJjYTFkM2EtZjBmNy00OTk2LTg0NTAtNzYx

Osmogodišnji ja sam dobio sve što sam tada želeo wub

po ko zna koji put i gledao bih odmah opet

MV5BZj-A2Yzhk-ZTEt-M2Uy-OS00YTA3LTg1ODQt

9 hours ago, fridge said:

po ko zna koji put i gledao bih odmah opet

MV5BZj-A2Yzhk-ZTEt-M2Uy-OS00YTA3LTg1ODQt

Da. +daleko najbolji Klajvov... al, težak u pičku ma...inu.

++ ja sad prvi put gledao

furiosa-a-mad-max-saga-official-trailer-

Buljava šahistkinja predivna i kad je sva skenjana,ćelava i umazana... Tor ume da glumi s_w

Dobar film.

Disclosure Day je jedan od najgorih filmova svih vremena. Jos je i ideja sustinski ukradena iz Watchmena.

Nemojte gledati.

i mi gledali...jako bih se smorila da sam platila kartu (ustvari ne bih ni isla) ovako isli za dz pa kao ajde..

bolje da smo isli na Masterse ..

Edited by ivy

Children of Men i dalje nisam gledao. Sve se nešto čuvam za pravo raspoloženje.

Furiosa najbolji blokbaster u ovoj deceniji, šteta što su ljudi bacali bespotrebno drvlje i kamenje, a radilo se o jednom zaista vanvremenskom filmu, koji će sigurno tek da bude provaljen za par decenija kada Dede Milera više ne bude među živima. Nadam se da će pre nego što ode na onaj svet, da uradi taj Wasteland ili barem seriju u Mad Max svetu.

Furios se ili čeka u bioskopu ili neki blu rej rip ako izađe u skorije vreme.

Children of Men ona scena kad u jednom kadru 10 minute ide kroz rusevine zgrade usred borbe... uh.

Jbt, ja Furiosu jos nisam gledao. Gledao sam zato onaj njegov prethodni sa carobnom lampom, onako je, simpa.

Gledao Disclosure Day....

Verovatno by far najgori Spilbergov film... Losa radnja, los zaplet, losi detalji u razradi zapleta, naivno, sa izuzetno stupidnim krajem...

Ako ovo treba da bude neka priprema za pravi Disclosure day, ne da nije ispunilo svrhu, nego...

Inace, posto pratim u stvarnosti pricu o razotkrivanju, koja vec uveliko ima svoj tok, taj dan nikako nece moci da izgleda ovako...

Baš loše...

Apex

Interesantnjikavo, na sreću ne predugačko. A čak i tako, posle apeksa radnje morali su još jedan da ubace. Muzika top, sad mi je jasan meme koji se vrti okolo. Šarliz - kaže devojka - izoperisana. Nisam nikad nešto obraćao pažnju, ali verujem.

Malo krindžerski ono bejtovanje sa bradonjom, mislim provališ odmah nezgrapni missdirection.

Priroda lepa, boje odlične. CGI/akcione scene pokatkad prebrze i prenaglašene.

Overall, za malo da bude zaista odličan, što na sušu nije loše.

(mada sam se pitao o motivacijama, ali nije takav film, ne teži komplikacijama ili realizmu, bar ne deluje tako, pa mu je oprošteno)