June 16Jun 16 Dobar je 7 hours ago, Lo Zingaro said:The Commitments... odatle je valjda ono - zašto Irci vole bluz Nego, ja odgledao "The Furious"Živ je Kung-Fu, Umro nije.
June 17Jun 17 17 hours ago, Kako god ... said:Dobar je... odatle je valjda ono - zašto Irci vole bluz Meni je ovako na taj vremenski razmak sokantno kako je Dablin izgledao raspalo u poredjenju s onim sto je Irska danas. Ona periferija kao da je izasla iz Alan Forda.
June 17Jun 17 Odgledao The dead zone kad sam video ovde da ga preporucujete. Paradoksalno bas mi je prijao film. A uznemirujuce je sto je jos tada King predvidjao verske fanatike u vrhu drzave. Edited June 17Jun 17 by Moća
June 18Jun 18 9 hours ago, fridge said:po ko zna koji put i gledao bih odmah opetDa. +daleko najbolji Klajvov... al, težak u pičku ma...inu. ++ ja sad prvi put gledao Buljava šahistkinja predivna i kad je sva skenjana,ćelava i umazana... Tor ume da glumi Dobar film.
Thursday at 22:285 days Disclosure Day je jedan od najgorih filmova svih vremena. Jos je i ideja sustinski ukradena iz Watchmena. Nemojte gledati.
Friday at 07:085 days i mi gledali...jako bih se smorila da sam platila kartu (ustvari ne bih ni isla) ovako isli za dz pa kao ajde..bolje da smo isli na Masterse .. Edited Friday at 07:095 days by ivy
Friday at 11:085 days Children of Men i dalje nisam gledao. Sve se nešto čuvam za pravo raspoloženje.Furiosa najbolji blokbaster u ovoj deceniji, šteta što su ljudi bacali bespotrebno drvlje i kamenje, a radilo se o jednom zaista vanvremenskom filmu, koji će sigurno tek da bude provaljen za par decenija kada Dede Milera više ne bude među živima. Nadam se da će pre nego što ode na onaj svet, da uradi taj Wasteland ili barem seriju u Mad Max svetu.Furios se ili čeka u bioskopu ili neki blu rej rip ako izađe u skorije vreme.
Friday at 11:335 days Children of Men ona scena kad u jednom kadru 10 minute ide kroz rusevine zgrade usred borbe... uh.
Friday at 11:375 days Jbt, ja Furiosu jos nisam gledao. Gledao sam zato onaj njegov prethodni sa carobnom lampom, onako je, simpa.
Friday at 21:264 days Gledao Disclosure Day....Verovatno by far najgori Spilbergov film... Losa radnja, los zaplet, losi detalji u razradi zapleta, naivno, sa izuzetno stupidnim krajem...Ako ovo treba da bude neka priprema za pravi Disclosure day, ne da nije ispunilo svrhu, nego...Inace, posto pratim u stvarnosti pricu o razotkrivanju, koja vec uveliko ima svoj tok, taj dan nikako nece moci da izgleda ovako... Baš loše...
Friday at 21:434 days ApexInteresantnjikavo, na sreću ne predugačko. A čak i tako, posle apeksa radnje morali su još jedan da ubace. Muzika top, sad mi je jasan meme koji se vrti okolo. Šarliz - kaže devojka - izoperisana. Nisam nikad nešto obraćao pažnju, ali verujem. Malo krindžerski ono bejtovanje sa bradonjom, mislim provališ odmah nezgrapni missdirection. Priroda lepa, boje odlične. CGI/akcione scene pokatkad prebrze i prenaglašene.Overall, za malo da bude zaista odličan, što na sušu nije loše.(mada sam se pitao o motivacijama, ali nije takav film, ne teži komplikacijama ili realizmu, bar ne deluje tako, pa mu je oprošteno)