7 hours ago7 hr Meni je nekako poslednjih meseci Lost Highway favorit od njegovih filmova. Ona uvodna muzika i put koji to prati Elem, verovatno ste gledali, ali Bring Me the Head of Alfredo Garcia me je oduvao. Edited 7 hours ago7 hr by Milošica
7 hours ago7 hr 7 minutes ago, Milošica said:Meni je nekako poslednjih meseci Lost Highway favorit od njegovih filmova. Ona uvodna muzika i put koji to prati Elem, verovatno ste gledali, ali Bring Me the Head of Alfredo Garcia me je oduvao.Jesi provalio glumca iz jako popularne britanske serije kod nas sa kraja 80-ih u jednoj LH sceni? Bukvalno je prisutan na 3 sekunde, bez ikakvog teksta.
7 hours ago7 hr Arzé / M. Shaib, 2024.Gledao najpre zbog najavljenog itinerera po Bejrutu, dvadeset+ godina od mog poslednjeg boravka.Tjah, nije se mnogo videlo, valjda što su sirotinjski mizansceni naoko nalik jedan drugom, kao i bogataški uostalom.
7 hours ago7 hr 7 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Jesi provalio glumca iz jako popularne britanske serije kod nas sa kraja 80-ih u jednoj LH sceni? Bukvalno je prisutan na 3 sekunde, bez ikakvog teksta.Nisam Gledao sam Mućke, ako misliš na njih, ali nisam povezao sa nekim iz LH.
6 hours ago6 hr 1 hour ago, Jimmy Kowalski said:Nije iz Mucki. Nisam ni ja provalio iz prve, tek mozda na 3-4 gledanje.Ne znam onda, samo sam Mućke gledao od starijih britanskih
5 hours ago5 hr 40 minutes ago, Milošica said:Ne znam onda, samo sam Mućke gledao od starijih britanskih a 'Allo 'Allo?
5 hours ago5 hr 12 minutes ago, copkillah said:a 'Allo 'Allo?Uhvatio neke epizode na TV ali nisam lepo ispratio kao Mućke.
5 hours ago5 hr 5 minutes ago, Milošica said:Uhvatio neke epizode na TV ali nisam lepo ispratio kao Mućke.Onda ti definitivno ovo što je Kovalski pomenuo nije zanimljiva trivija.