Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

On 19. 6. 2026. at 22:26, radisa said:

Gledao Disclosure Day....

Verovatno by far najgori Spilbergov film... Losa radnja, los zaplet, losi detalji u razradi zapleta, naivno, sa izuzetno stupidnim krajem...

Baš loše...

Isti utisak - srecom neki deal kad je karta £3 umesto sest puta vise po redovnoj ceni...

• Replies 23.8k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Ostavi sledeci put imdb link a ne da guglam ovo na poslu... Plus si verovatno mislio na backrooms.

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

Posted Images

4 hours ago, jms_uk said:

Isti utisak - srecom neki deal kad je karta £3 umesto sest puta vise po redovnoj ceni...

za milje, garant hihi

Iskenjaste se svi na Disclosure Day kao da se ocekivalo neko remek delo a ne klasicni lagani Spilberg treceg milenijuma. Ja sam ga gledao sa neophodnim filterom za 2026 i trenutnim holivudskim stanjem permanentne kome i zato me i nije razocarao kao sto me nije ni odusevio. Jednostavno bas ono sto je i bilo ocekivano.

42 minutes ago, Lo Zingaro said:

Iskenjaste se svi na Disclosure Day kao da se ocekivalo neko remek delo a ne klasicni lagani Spilberg treceg milenijuma. Ja sam ga gledao sa neophodnim filterom za 2026 i trenutnim holivudskim stanjem permanentne kome i zato me i nije razocarao kao sto me nije ni odusevio. Jednostavno bas ono sto je i bilo ocekivano.

Nemoj me terati da Vinišem šta je sve problem sa filmom...

Jedina dobra stvar je što je obuhvatio naku konzistentnuUFO mitologiju i kako trenutno stoje stvari prema njoj...

U stvari, hajde da vinišem

Tebe ne nervira što geek uspeva jedno 7 puta da prejebe field agente Skankworksa, ovaj Wardexa? Da u jednoj sceni opušteno telefonira sa Wakifildom, u drugoj baca telefon čim završi razgovor, u trećoj ga riba opušteno zove na broj, a agenti kao ne mogu da ga lociraju, treba im jebeni mind controll one glupave ribe,. koju vuče sve vreme sa sobom bez potrebe... Posle 2 meseca veze, on njoj nijee rekao da je bio u zatvoru, ona da je bila časna sestra, ali se vole toliko da ona rizkuje da ide sa njim u 3 lepe materina, a on rizikuje celu operaciju da bi je spasavao...

Dalje, kada ga konačno zarobe, oni ne unište diskove, ne urade ništa pametno, ne ubiju ga, nego ga vežu da ga ispituju (ajde ima smisla, donekle, da ga ipituju, ali mu ostave diskove i sve? A to što on ribi neda dsikove, ali joj da ono čudo, to je psoeban problem u zapletu), a onda ova riba iz KC se pojavi i priče neke nesuvislosti i svi ih propuštaju kao dobra dan, veruju da pričaju sa mrtvima ili šta već...

Nesposobnost agenata je kao u nekoj komediji sa Stanliom i Oliom...

Svi na kraju preuzimaju feed i prekidaju početak WWIII da bi preneli reče neke ribe iz Kanzasa, koja nešto trebunja, i veruju sve bez ikakvih provera...

Scena sa vozom, koliko je to glupo...

Deo sa religijom, gde devojka se boji za verovanje ako se otkriju vanzemljaci, a nastojnica joj objašnjava da je bog veliki, pa je i njih stvorio je kridž smo takav...

37 minutes ago, radisa said:

Nemoj me terati da Vinišem šta je sve problem sa filmom...

Jedina dobra stvar je što je obuhvatio naku konzistentnuUFO mitologiju i kako trenutno stoje stvari prema njoj...

U stvari, hajde da vinišem

Tebe ne nervira što geek uspeva jedno 7 puta da prejebe field agente Skankworksa, ovaj Wardexa? Da u jednoj sceni opušteno telefonira sa Wakifildom, u drugoj baca telefon čim završi razgovor, u trećoj ga riba opušteno zove na broj, a agenti kao ne mogu da ga lociraju, treba im jebeni mind controll one glupave ribe,. koju vuče sve vreme sa sobom bez potrebe... Posle 2 meseca veze, on njoj nijee rekao da je bio u zatvoru, ona da je bila časna sestra, ali se vole toliko da ona rizkuje da ide sa njim u 3 lepe materina, a on rizikuje celu operaciju da bi je spasavao...

Dalje, kada ga konačno zarobe, oni ne unište diskove, ne urade ništa pametno, ne ubiju ga, nego ga vežu da ga ispituju (ajde ima smisla, donekle, da ga ipituju, ali mu ostave diskove i sve? A to što on ribi neda dsikove, ali joj da ono čudo, to je psoeban problem u zapletu), a onda ova riba iz KC se pojavi i priče neke nesuvislosti i svi ih propuštaju kao dobra dan, veruju da pričaju sa mrtvima ili šta već...

Nesposobnost agenata je kao u nekoj komediji sa Stanliom i Oliom...

Svi na kraju preuzimaju feed i prekidaju početak WWIII da bi preneli reče neke ribe iz Kanzasa, koja nešto trebunja, i veruju sve bez ikakvih provera...

Scena sa vozom, koliko je to glupo...

Deo sa religijom, gde devojka se boji za verovanje ako se otkriju vanzemljaci, a nastojnica joj objašnjava da je bog veliki, pa je i njih stvorio je kridž smo takav...

Ubi me ova vrucina pa ne mogu da kontra Vinishem, ali cu samo raci da se na taj nacin moze rasturiti i mnogo bolji film. A bice i da mi je taj dan sve nesto bilo fajn pa me i film nije iznervirao. Vise sam se napatio i nervirao s prvim delom filma "One battle after another" koji se ovde slavi kao remek delo.

Minvajl, odgledah juce nakon tri i po decenije.

71gWeD1x1yL._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

10 minutes ago, Lo Zingaro said:

Ubi me ova vrucina pa ne mogu da kontra Vinishem, ali cu samo raci da se na taj nacin moze rasturiti i mnogo bolji film. A bice i da mi je taj dan sve nesto bilo fajn pa me i film nije iznervirao. Vise sam se napatio i nervirao s prvim delom filma "One battle after another" koji se ovde slavi kao remek delo.

"One battle after another", umalo sam izašao iz bisokopa, posle sma ga gledao još 2 puta, i moram reći da mi je oba puta bio bolji nego u bisokopu i na svako gledanje bolji, ali i dalje mislim da je prehajpovan i previše pretenciozan... To je moje subjektivno mišljenje...

No, realno za Disclosure day, to je film koji ima jasno razrađenu logiku unutar samog filma, radnja teče bez logičkih i organizacionih rupa, sa svesnom satirom (gde joj mesto nije po meni, ali ajde, do mene je, ljudi koji se bave filmom, očigledno ne vide problem u tome)... DD nema ništa od toga, sam zaplet je katastrofalno osmišljen, to je meni prvi i osnovni problem sa filmom... Same poruke filma su blede i preoptimistične za duštvo 21 veka... Da je ovo snimo 1986 bio bi OK film....

A verovatno je moj problem što sam očekivao mnooogo više, pa me onda i razočarao baš zbog toga...

https://www.imdb.com/title/tt0420509/

Repriza. Uhvatio na tv- u. Ovo je meni bolje od 9 kraljica. Mogao je Bjelinski snimiti još 5-6 filmova pa se onda ubiti. Jebiga.

"Dinner in America"

odlicna punk zajebancija

Okej, ono, limunada. Bolji mi bio dokumentarac ali vrlo slatko. Da su ubacili Didlijevo mađioničarenje s gitarama bilo bi kudikamo jače, ustvari ja bih gledao ceo film o njemu kako pravi gitare i muziku skroz po svom

Edited by Hermetico

Roofman - dobar, pomalo banalan ali valjda tako mora... i na kraju najebe zbog ženske.

3 hours ago, pariah said:

Uhvatio na tv- u.

Dje?

11 hours ago, Sludge Factory said:

Dje?

Neki od pinkova. Jbga nisam zapamtio. Možda pink world cinema? Ima ga i svuda po torrentima bez problema.