Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

23 hours ago, Pokojni Ruxin said:

a kad smo već kod evropskih filmova sa techno vajbom - sirat je brutalan, sigurno jedan od najboljih ovogodišnjih koje sam pogledao

Meni najbolji ove godine. Veliko platno i kvalitetan zvuk su sine qua non.

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

https://m.imdb.com/title/tt0099292/

Šrejder+Mekjuan+Pinter. Iako ovog zadnjeg ne mogu smisliti odgledao sam do kraja. Volim mračne eroCke trilere ali ovaj mi je više neki kemp ( ako je to uopšte prava reč, ko li je izmisli majku mu njegovu?) odnosno usiljena besmislica koja bi trebala da deluje jako. Kris Voken je okej ali džaba.

17 minutes ago, pariah said:

ko li je izmisli

Notes on Camp / Susan Sontag, 1964.

Nije je baš izmislila, ali ju je ubacila u cirkulaciju i recikliranje.

Majku joj njenu.

@makaronee Skinuh onu tvoju preporuku. On je sledeći. Možda i noćas, preterao sa red bulom.

Kaže drugar- pogledaj obavezno jer ti se dopao H-8. Znači: veliki Tanhofer, psiloška drama/triler, snimljena sa srpskim glumcima u BG- u, većinom na Dorćolu. Neću otkrivati zaplet, samo par stvari- paranoja glavnog lika, profesora je ovde izvedena na kub i to okruženje ( mali stan, ograničen prostor, otac, majka, ćerka). Podsetilo me na Balkanskog Š. ali bez komedije.

• Scena sa bebom je jedna od najnapetijih koje sam gledao u yu filmu. Jbga, navikli smo na tu " napetost" Otpisanih koja u poređenju sa ovim izgleda poludupasto. Kako je Tanhofner to majstorski odradio, fotografija, kamera, ide na jednog policajca, na drugog, na profesora, na žandarma, na profesora, na bebu, na kolica. Sjajno.

• Muzika me podsetila na Hiča.

• Rada Đuričin u prvoj ulozi. Što bi moja pokojna baba govorila- kad je neko lep, lep je.

• Pavle Vuisić sa, ovde u ranim 30-im, izgleda kao u srednjim 40-im.

• Vrlo, vrlo dobar film koji zaslužuje i restauracija.

Gledao prije par dana spanski The Occupant. Nije nista posebno, naprotiv, malo razocarao pa ne mogu da preporucim, ali ne izlazi mi iz glave. Drzi paznju, ima taj Parazit vajb iako nema veze sa njim. Mozda sto je spanska prica i nelos glumac.

14 hours ago, pariah said:

Kaže drugar- pogledaj obavezno jer ti se dopao H-8. Znači: veliki Tanhofer, psiloška drama/triler, snimljena sa srpskim glumcima u BG- u, većinom na Dorćolu. Neću otkrivati zaplet, samo par stvari- paranoja glavnog lika, profesora je ovde izvedena na kub i to okruženje ( mali stan, ograničen prostor, otac, majka, ćerka). Podsetilo me na Balkanskog Š. ali bez komedije.

• Scena sa bebom je jedna od najnapetijih koje sam gledao u yu filmu. Jbga, navikli smo na tu " napetost" Otpisanih koja u poređenju sa ovim izgleda poludupasto. Kako je Tanhofner to majstorski odradio, fotografija, kamera, ide na jednog policajca, na drugog, na profesora, na žandarma, na profesora, na bebu, na kolica. Sjajno.

• Muzika me podsetila na Hiča.

• Rada Đuričin u prvoj ulozi. Što bi moja pokojna baba govorila- kad je neko lep, lep je.

• Pavle Vuisić sa, ovde u ranim 30-im, izgleda kao u srednjim 40-im.

• Vrlo, vrlo dobar film koji zaslužuje i restauracija.

O H-8 vrlo često pričamo ovde, između ostalog i zbog Gabi Novak i 'Sretan put'

Mislim da je to zvanično najbolji hrvatski film(ima različitih anketa, ali je on uvek na svim listama, uz Brezu i Klavir).

Tanhofer je u vreme snimanja filma bio profesor na beogradsko Akademiji, otud Rada Đuričin.

Sinoć konačno odgledao Konklavu. Stvarno odlična produkcija, kamera, kasting, saundtrek, sve. Izabela Roselini pokidala sve napucane superstarove.

Neizbežno poređenje sa 12 gnevnih ljudi ne može da izdrži, ali i ovo je dovoljno za euforiju po festivalima. Sve u svemu, odlično.

1 hour ago, April said:

Sinoć konačno odgledao Konklavu. Stvarno odlična produkcija, kamera, kasting, saundtrek, sve. Izabela Roselini pokidala sve napucane superstarove.

Neizbežno poređenje sa 12 gnevnih ljudi ne može da izdrži, ali i ovo je dovoljno za euforiju po festivalima. Sve u svemu, odlično.

A računaj da bi ti utisak bio bar za 30% bolji da si gledao u bioskopu, ali super je da ti se i ovako dopao.

6 minutes ago, copkillah said:

A računaj da bi ti utisak bio bar za 30% bolji da si gledao u bioskopu, ali super je da ti se i ovako dopao.

Sigurno

Mada imam solidne sprave kod kuće (65'' vezanih na Kenwood sistem), ništa nije kao bioskopski mrak i iskustvo grupnog gledanja.

2 hours ago, April said:

Sigurno

Mada imam solidne sprave kod kuće (65'' vezanih na Kenwood sistem), ništa nije kao bioskopski mrak i iskustvo grupnog gledanja.

Ima tema o kućnim bioskopima koju sam očajnički otvorio no msm da tamo i dalje stoji samo uvodni post......

8 hours ago, April said:

Mislim da je to zvanično najbolji hrvatski film(ima različitih anketa, ali je on uvek na svim listama, uz Brezu i Klavir).

Nema film Klavir

Možda misliš na Rondo

Ima neki Pijanist ,hrvatski partizanski

konacno stize na red i sirom zatvorenih ociju. meh

postoji dobar razlog sto sam odlagao da pogledam ovaj prilicno booooring film. ali, bar sam ga skinuo sa liste. mada, kidman zaista kida;) njamnjam (znam da iz mene progovara zivotinja, sta cu kad su prajmal isnekti:P jaci)

nego, ona kurva koja skoro pa da je jebala naseg docu i koja je dobila

giphy.gif

pljunuta milica zavetnica!

ex...