Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

Moj je bio Ambis...

Nikad neću zaboraviti kada sam ga prvi put gledao tipa ima 30 godina, ležim na krevetu, nema naravno kompa telefona niti bilo kakvih modernih jedača dosade i vremena. Šaltam kanale, tražim neki film, dolazim do Tv Politika čak se sećam i da je bila na 4. kanalu. Crna slika, i samo se pojavljuje naslov ABBYS i kreće vožnja. Film je i dan danas odličan, ne smeta mu protok vremena, a tačno se sećam kako me odradio tada kao klinca, ne veruješ šta gledaš.

21 hours ago, Patty Lee said:

Prvo, film je izašao pre 25+ godina, kome bude skrljano iskustvo gledanja filma posle 25+ godina, zaslužuje svo nerviranje ovog sveta.

Drugo, a nego gde ćeš da spojluješ ako ne ovde?

Treće, zamoliću te da ispojluješ kad nađeš vremena, unapred hvala.

Moze narafski.

Najveca rupa je sto se kurva koju je jednom u zivotu video zrtvuje za njega, wtf.

Zatim dolazi na zurku u drndavom taksiju, mogao je neku limuzinu da iznajmi, nije jasno zasto su ga pustili.

Trece, Nikol Kidman sanja o orgijama sto implicira nesto natprirodno ili da i ona ima veze sa tim.

Da bi na kraju bilo samo puf, "necemo pricati o tome" i kraj, totalno nezavrseno i meh.

Inace, nisam ljubitelj Kjubrika, najbolji primer je Full Metal Jacket, kako los film sa odlicnim scenama. Mnogo bolja su druga 2 iz Nam trojke (Stone i Kopola).

E sad može neki film.

Dilema da li ovaj Amosov "Comet" ili da repriziram "Wings of desire".

EWS trejler, tačnije TV najavni spot je verovatno najbolji koji sam gledo.

Kjubrik je uglavnom sam montiro trejlere za svoje filmove, mnogo volim taj fazon, duhovito i intrigantno a da pritom ne naruši nimalo gledanje filma.

I da, tipografija je vrh.

mi smo u novogoidišnjoj noći tražili po kanalima nešto da valja. uspeli smo, pronašli smo "mančester na moru". baš vrlodobar film o čoveku koji ne može posle tragedije da krene dalje.. pogledajte.

za @Milošica

ko što rekoh, ovde u selu ubacih "parižanku" u plejer.

smešan film no, brižit je prelepa.

Jason X

Eto, posle cetvrt veka, naterah sebe da pogledam ovaj film, s obzirom da sto se tice mene, ova fransiza je bila zavrsena jos pocetkom devedesetih. Jbt, spejs djeson, nasta to moze da ispadne? Pa, kako sam mislio da ce lose da bude, i nije bilo, cak sam na momente i uzivao, s obzirom da volim slesere. Bilo je tu trenutaka u filmu koji su se vukli ko prebijeni, ali kad se sve sabere na kraju, moram da budem posten i da ovom urtaku ipak dam pozitivnu ocenu. Na moje veliko iznenadjenje.

Sto je najgore, sad me svrbi da pogledam i prestala dva, a jedan od njih je krosover sa fredijem, a ako to uradim, onda moram da pogledam i ribut fredija (hrkpljuc)

jeri sam idijot.

sto cackah mecku...

"Better Man", igrani film o Robiju Vilijamsu. Nije on lik da je zadužio nešto čovečanstvo, pa da se snima fil o njemu i, kad se ogoli priča, to je zapravo film o džankiju koji se na kraju uspešno skida.

Malo su hronološki izmešali događaje da se složi priča, malo sam saznala neke (nebitne) trivije iz života.

Ali svidelo mi se rešenje da glavni lik (Robi) bude predstavljen kao majmun (prilično ružan majmun), kao i demoni koji ga proganjaju - majmuni koji ga gledaju iz publike.

I pored svega, pustih suzu na kraju, valjda što mi je koncert "Live at Albert Hall" zaista fenomenalan Robijev nastup i što je predstavljen ko zaceljenje od zavisnosti (al nije).

Ko voli R.W., može da pogleda.

Nije mi juce bio dan, pa sam ostao totalno sludjen na kraju Great flood.

Ima li neka dobra dusa da mi objasni svoje vidjenje, posto mi se ne gleda ponovo jer nije ostavio bogzna kakav utisak na mene.

On 1. 1. 2026. at 15:13, April said:

Prvi film u Novoj

New York, i love you

51hRNbdxo9L._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

A gde si ga gledao? Nema ga ni na N

On 1. 1. 2026. at 15:13, April said:

Prvi film u Novoj

New York, i love you

51hRNbdxo9L._AC_UF894,1000_QL80_.jpg

Dobar izbor za praznike. Divna je muzika u svim pričama

The Landlord

Pravi dragulj od filma. Lee Grant je maestralna (inace napunila 100 godina ohmy), Beau Bridges mlad i zabavan + fina muzika za koju je bio zaduzen Al Kooper.

Ovo je prvi film koji je rezirao Hal Ashby, obecavajuci debi..a onda je nastavio da se upisuje u sedamdesete bez greske, ma sta bez greske, snimao je sve same majstorije, toliko dobrih prica i karaktera, ne znam koji film mi je bolji: The Last Detail, Shampoo, Coming Home, Harold and Maude, Being There..jedino nisam pogledala onaj o Vudiju Gatriju, sto planiram, jer ga bas volim.

Ima i ovaj dokumentarac o reditelju, ne znam kakav je, ali racunam da vredi gledati.

Jedno veliko hvala ovom profesoru filma s moje strane ziga

Lee jos ziva? ohmy

Velika nepravda je ucinjena prema njoj kad je stavljena na crnu listu. Jedna od najboljih americkih glumica..

Ziva, u oktobru napunila 100 godina. Jeste izuzetna, pleni.

MV5BMGQz-Ym-Jl-ZDMt-YTQx-Zi00Yjcy-LTk5ZD

Edited by Stela