December 18, 2025Dec 18 Zaboravih ime filma sa Danijel Krejgom, novi neki u fazonu Agate Kristi, prilicno dobra ekipa ali mrsavo sve u svemu, zapetljano na misice.
December 19, 2025Dec 19 1 minute ago, Lancia said:Zaboravih ime filma sa Danijel Krejgom, novi neki u fazonu Agate Kristi, prilicno dobra ekipa ali mrsavo sve u svemu, zapetljano na misice.Knives Out ili onaj drugi, odn., sad valjda ima i treći.
December 19, 2025Dec 19 1 minute ago, Boksi said:Knives Out ili onaj drugi, odn., sad valjda ima i treći.E to, treci je. Ja sam ti u toku sa filmskim desavanjima
December 19, 2025Dec 19 Jel može da se preskoči drugi i gleda odmah treći?Prvi mi je bio ok. Edited December 19, 2025Dec 19 by Milošica
December 19, 2025Dec 19 48 minutes ago, Milošica said:Jel može da se preskoči drugi i gleda odmah treći?Prvi mi je bio ok.moze, nemaju veze
December 19, 2025Dec 19 Odgledah Lost in translation posle dugo vremena, čisto da se podsetim koliko volim taj film.
December 19, 2025Dec 19 2 hours ago, Milošica said:Jel može da se preskoči drugi i gleda odmah treći?Prvi mi je bio ok.Poželjno je da se preskoči drugi...
December 19, 2025Dec 19 Sorry, BabyZivot sa traumom, prikazano brizljivo, ali ne bez humora. Prilicno dobar film.
December 20, 2025Dec 20 The Ballad of Wallis IslandSarmantan film.Posto igra Sian Clifford, podseti me da nisam ove godine obnavljala FleabagTaman ce biti uzivancija za praznike.
December 20, 2025Dec 20 16 hours ago, Mil@n said:Poželjno je da se preskoči drugi...I ja sam to naučio na teži način. Prvi je bio vrlo gledljiv, a drugi jedva.
December 20, 2025Dec 20 17 hours ago, kipo said:Onda moze da se preskoci i prvi i drugi?Troskok, brt.
December 21, 2025Dec 21 AnniversaryIma taj trenutak kod ljudi koji vole filmove kad natrčiš na odličan film o kome ništa nisi znao, pa ti lepo i toplo oko srca. E meni je sinoć bio taj trenutak - ovo je jedan odličan film. Jezivo putovanje jedne porodice kroz propadanje društva i ulazak u ekstremizam. Mene podsetio na The Zone of Interest. Dajan Lejn koja je definitivno najlepša glumica Holivuda ikad kao čist bonus.