Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

IMDb
No image preview

Fresa y chocolate (1993) 7.4 | Comedia, Drama, Romance

1h 48m | D

Vrlodobra kubanska komedija. Radnja se dešva na Kubi, krajem 70-ih i počinje skroz komično scenom gde se glavni junak, da bi uverio devojku da ne želi samo seks, već je i voli, zakune da je neće ni pipnuti dok ne bude mogao da joj priušti sobu u hotelu sa pet zvezdica. Već u sledećoj sceni ga vidimo kako posmatra njeno venčanje sa strane da bih ga odmah potom ošacovao homoseksualac, vajar. lolol Kako je gl. junak čan omladinsko revolucionalnog pokreta, njegov cimer, takođe član, ubedi ga da prihvati prijateljstvo umetnika i tako ga špijunira. Likovi sjajni, naročito gej umetnik.

Preporuka.

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

Pustio novog Predatora i ugasio posle 20 minuta. Kakav je to Predator koji nenasilno komunicira, neobavezno ćaska i pokazuje razumevanje za tuđu muku? Diznijev. Bravo majstori, sjebaste mi još jednog omiljenog lika iz mladosti.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

4 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Pustio novog Predatora i ugasio posle 20 minuta. Kakav je to Predator koji nenasilno komunicira, neobavezno ćaska i pokazuje razumevanje za tuđu muku? Diznijev. Bravo majstori, sjebaste mi još jednog omiljenog lika iz mladosti.

Trener mi preporučio film, kaže zabavan je. Na moje pitanje da li predator stvarno izgleda toliko drugačije kaže čovek - ma to je drugačiji predator, malo kao...daunovac... zato je takav, ali se zato nahebo keve onim... reko čekaj. To mi je dosta. Ako ikada budem gledao gledaću iz tog ugla ali ću preskočiti za sada :D

IMDb
No image preview

I Come with the Rain (2009) 5.4 | Thriller

1h 54m | Not Rated

I Hartnet i Koteas su mi uvek bili gotivni gde god ih vidim ALI... ovo je pretenciozna, teško razumljiva zbrka, tehnički dobro odrađena, ali pati od nedorečenosti i stalnog osećaja neubedljivosti. Bogataš šalje depresivnog p. detektiva na Filipine, ne bi li mu ovaj našao sina, ovog trag odvede u Hong- Kong i onda kreću: krimosi, flešbekovi, krv, kurva, sin- isceljitelj, sin- mesija, prebijanje vlasnika njegovim psom, ujedanja za pazuh (wtf?!), itd. Šteta jer je trebao biti mnogo bolji.

Edited by pariah

12 hours ago, Rudolf Pingvinoglu said:

Sjebali su ga odavno, sada se sprdaju.

17 minutes ago, Nikodije said:

Sjebali su ga odavno, sada se sprdaju.

Pa jesu, ali bilo je tu par filmova koji su mogli da se pogledaju (prva dva ne računam, to je van konkurencije, naročito prvi). Prey mi je bio baš dobar, bez obzira što bi Predator mogao da jednim udarcem ubije onu devojku, a ona se bije sa njim barabar + postaje glavni hunter u takvom društvu, krajem 18. veka...ali ajde, kapiram da to danas mora tako a i volim tu glumicu još iz Legion. Šta mi se tu svidelo je što se Predator ponaša, izgleda i zvuči kao Predator, scene borbi su vrhunske, film je smešten u interesantan seting i dobro vozi, barem mene...i još smo dobili objašnjenje vezano za pištolj.

Ali ovo, gde Predator priča, pa neke porodične drame, pa se nešto emocionalno unosi, ova ženska robot ne zatvara usta...dečiji crtani film, jbt. Kao da sam pustio neki Avatar sa Predatorom u glavnoj ulozi. Još ako je kraj stvarno takav kakav sam pročitao do jeste onda do kurca, bolje da više ne snimaju.

Edited by Rudolf Pingvinoglu

Pogledao sam svih 5 Bourn-ova opet.

Od 10 sati filmova mislim da bukvalno barem 2 i po, 3 sata u trkama kolima koje su mi ubedljivo najdosadniji deo svakog filma i nikad neću razumeti zašto im se toliko poklanja pažnja.

Prvi deo pa i cela prva trilogija su koliko toliko i ok jer su imali određenu primesu solidne priče i trilera no što je više svedeno na akciju, to su filmovi što lošiji i nekako tuplji... To kulminira sa petim delom gde Tomi Li Džonst kao direktor CIA tamani sopstvene agente kao vaške...

Edited by Mil@n

Inače, Linču je prvi deo Borna jedan od omiljenih filmova.

17 minutes ago, Milošica said:

Inače, Linču je prvi deo Borna jedan od omiljenih filmova.

I don't believe you! Daj dokaz.

38 minutes ago, pariah said:

I don't believe you! Daj dokaz.

MTV: Do you ever find yourself drawn to Hollywood blockbusters?
Lynch: I saw The Bourne Ultimatum. I liked the first one the best but the third one is second-best. I like entertainment. Cinema can say many things. There’s nothing wrong with a great Hollywood blockbuster. But sometimes you’re [into] it like crazy while it’s going and when you leave it sort of pops and evaporates

Ipak se loše sećam formulacije, ali svakako mi je zanimljivo.

Edited by Milošica

Aaaa, misli na trojku sa Dejmonom kao drugi najbolji. Svaka čast. Odličan. Pol Gringras, jebiga.

Svakako je iznenadjenje da je Lynch uopste gledao blockbustere, jos vece da su mu se neki i dopali.

Bergman isto, ne mogu da se setim u kom dokumentarcu (kada Injaritu i ostali posećuju njegovu kuću), pune police blokbastera. Umri Muški, Terminator...

IMDb
No image preview

Trespassing Bergman (2013) 7.2 | Documentary

1h 47m

P.S. Setio se. rolleyes

1 minute ago, pariah said:

Bergman isto, ne mogu da se setim u kom dokumentarcu (kada Injaritu i ostali posećuju njegovu kuću), pune police blokbastera. Umri Muški, Terminator...

Pa realno, dosta ozbiljan izbor.

9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Svakako je iznenadjenje da je Lynch uopste gledao blockbustere, jos vece da su mu se neki i dopali.

Ako moze da se The wizard of Oz svrsta u najgledaniji film ikad, onda zasto ne? Citao sam negde da mu se svideli Braking bad i Mad men.

Btw, videh trailer za novog Borna, cini mi se da ce biti dosta kompjuterizovan, nadam se da gresim.