January 4Jan 4 Meni ostao film o Guthriju u dobrom secanju, bas verno docaran period. A i volim Davida Carradina, dobro je izneo ulogu..
January 4Jan 4 gledao sam the shrouds.inače obožavam kronenberga ali ovo mi je bilo mnogo kripi i za njega. valjda je ostario
January 4Jan 4 54 minutes ago, uini said:gledao sam the shrouds.inače obožavam kronenberga ali ovo mi je bilo mnogo kripi i za njega. valjda je ostarioPočasti se njegovim kolegom koji je takođe u padu i repriziraj The Thing. Idealan za ovo vreme. Edited January 4Jan 4 by Milošica
January 4Jan 4 ne znam ko je kolega, niti mislim da je film loš (žena misli) ali mi je jednostavno previše kripi i to ne na kronenberg način. tj kraj jeste kronenberg jednostavno mi je bilo teško da gledam, ima verovatno veze i sa nekim dešavanjima iz prošle godine, iz života
January 4Jan 4 13 hours ago, Dolgoruki_Anžujski said:A gde si ga gledao? Nema ga ni na NDobar izbor za praznike. Divna je muzika u svim pričamaHBO
January 7Jan 7 Njih dvoje plavušani, ona nešto istražuje, svaki drugi kadar je sunce u zalasku, gori horizont, presijavaju im se zlatne vlasi, ona zaboravi jaknu na brodu, pa joj on vraća, zove je na večeru, ona zabacuje glavu, pijuckaju vino, cakle im se oči, čitava scena je od porculana, "pričaj mi o svojoj pokojnoj supruzi", rez, ona se budi na kauču, pokrivena i odjevena, ode mu u sobu, legne kraj njega i.. ništa, zzzzzz idupčkumaterinu ne mogu ja ovo
January 8Jan 8 56 minutes ago, autsajder said:idupčkumaterinu ne mogu ja ovoI ti si dobrano odlepio kad biraš da gledaš film "Mesečina bato"
January 8Jan 8 Bio mi je uhvatio pažnju triler sa Leslijem Nilsenom, jedan od onih 30 u kojem mu se u nekom evropskom gradu (Berlinu) dešava krađa identiteta/žene/ćerke/kučeta, ali sam zaspao i progledao na odjavnoj špici, pa se nastavilo ovo.. a nema premotavanje na starom kutijastom Tv-u. 🫤Sad se razbudio, slušam ekstremni melodični metal i gledam kroz prozor, sve zatrpano i smrznuto, blješti bijelo, službe zakazale, grad izgubio konture pod snijegom, samo još mamut da protrči i upotpuni ugođaj.
January 8Jan 8 Frankenštajn, u režiji Giljerma del Tora, Netflix, odgledao juče.......sjajno. doduše ja kad vidim da je del Toro samo udaram na plej, kako god da se zove film i koja god da je tema. legendanije horor klasičan, već se fino provlače kroz film razne teme vezane za etiku, moral pa i religiju. glumačke izvedbe i kasting sjajni Edited January 8Jan 8 by Ted
January 8Jan 8 https://m.imdb.com/title/tt0420548/U moru nekih pretencioznih govana nekada je fino odmoriti se uz jednostavan film.
January 8Jan 8 Pogledah i Bound for GloryLepo prikazano Vudijevo lutanje za boljim zivotom, borba za pravdu, solidarnost, kontakti sa nepoznatim ljudima na tom putu i povezivanje sa njima. Jedan od epizodista je i Randy Quaid, koji je imao odlicnu ulogu u filmu The Last Detail.
January 8Jan 8 The MoleDokumentarac. Istinita priča o dancu, penzionisanom kuvaru koji se infiltrira u međunarodno udruženje severne koreje (KFA) i 10 godina biva krtica u trgovini severne koreje narkoticima i oružjem. odvojte 2 sata za ovo na EON video klubuIMDB ocena 8.2 zasluženo.