Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Meni ostao film o Guthriju u dobrom secanju, bas verno docaran period. A i volim Davida Carradina, dobro je izneo ulogu..

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

gledao sam the shrouds.

inače obožavam kronenberga ali ovo mi je bilo mnogo kripi i za njega. valjda je ostario

54 minutes ago, uini said:

gledao sam the shrouds.

inače obožavam kronenberga ali ovo mi je bilo mnogo kripi i za njega. valjda je ostario

Počasti se njegovim kolegom koji je takođe u padu i repriziraj The Thing. Idealan za ovo vreme.

Edited by Milošica

ne znam ko je kolega, niti mislim da je film loš (žena misli) ali mi je jednostavno previše kripi i to ne na kronenberg način. tj kraj jeste kronenberg

jednostavno mi je bilo teško da gledam, ima verovatno veze i sa nekim dešavanjima iz prošle godine, iz života

sledeći fim koji ću gledati je svakako bugonia, uprkos lošim kritikama i pritiscima grozan

13 hours ago, Dolgoruki_Anžujski said:

A gde si ga gledao? Nema ga ni na N

Dobar izbor za praznike. Divna je muzika u svim pričama

HBO

wxGucybHSm3KHVQycfI-1VIbc35ACvKPYENEIGm5

Nije božićno štivo, ali ok za prazničnu bleju

Ozi Agata Kristi, kul

images?q=tbn:ANd9GcQSHtjuodTZMhOjMXFVn8N

Njih dvoje plavušani, ona nešto istražuje, svaki drugi kadar je sunce u zalasku, gori horizont, presijavaju im se zlatne vlasi, ona zaboravi jaknu na brodu, pa joj on vraća, zove je na večeru, ona zabacuje glavu, pijuckaju vino, cakle im se oči, čitava scena je od porculana, "pričaj mi o svojoj pokojnoj supruzi", rez, ona se budi na kauču, pokrivena i odjevena, ode mu u sobu, legne kraj njega i.. ništa, zzzzzz idupčkumaterinu ne mogu ja ovo

56 minutes ago, autsajder said:

idupčkumaterinu ne mogu ja ovo

I ti si dobrano odlepio kad biraš da gledaš film "Mesečina bato"

Ja sam gledala Others, a sad gledam "28 dana kasnije". Baš ne znam šta ću od sebe

Bio mi je uhvatio pažnju triler sa Leslijem Nilsenom, jedan od onih 30 u kojem mu se u nekom evropskom gradu (Berlinu) dešava krađa identiteta/žene/ćerke/kučeta, ali sam zaspao i progledao na odjavnoj špici, pa se nastavilo ovo.. a nema premotavanje na starom kutijastom Tv-u. 🫤

Sad se razbudio, slušam ekstremni melodični metal i gledam kroz prozor, sve zatrpano i smrznuto, blješti bijelo, službe zakazale, grad izgubio konture pod snijegom, samo još mamut da protrči i upotpuni ugođaj.

Frankenštajn, u režiji Giljerma del Tora, Netflix, odgledao juče.......sjajno. doduše ja kad vidim da je del Toro samo udaram na plej, kako god da se zove film i koja god da je tema. legenda

nije horor klasičan, već se fino provlače kroz film razne teme vezane za etiku, moral pa i religiju. glumačke izvedbe i kasting sjajni

Edited by Ted

Pogledah i Bound for Glory

Lepo prikazano Vudijevo lutanje za boljim zivotom, borba za pravdu, solidarnost, kontakti sa nepoznatim ljudima na tom putu i povezivanje sa njima. Jedan od epizodista je i Randy Quaid, koji je imao odlicnu ulogu u filmu The Last Detail.

The Mole

Dokumentarac. Istinita priča o dancu, penzionisanom kuvaru koji se infiltrira u međunarodno udruženje severne koreje (KFA) i 10 godina biva krtica u trgovini severne koreje narkoticima i oružjem. odvojte 2 sata za ovo na EON video klubu

IMDB ocena 8.2 zasluženo.