Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

5 hours ago, Fakundo Sava said:

Nema film Klavir

Možda misliš na Rondo

Ima neki Pijanist ,hrvatski partizanski

Ne, mislio sam na Belanov Koncert, ali bravo, Rondo apsolutno ulazi u najuži izbor.

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

Pogledao sam posle dugo vremena prva tri Indiana Jones-a i iskreno malo se razočarao...

Verovatno ih nisam dovoljno zavoleo kao klinac da bi sada lakše prelazio preko nekih stvari.

Šta te razačaralo?

Vrlo dobro

images?q=tbn:ANd9GcTY1BYGgp0XNG58y7XyXGH

@Emerald

Bukvalno ga planirala za praznike. Radujem se ako je jos i vrlo dobar.

Nece se svima svideti. Zavisi kako koga uhvati prica a ona ima vise nivoa.

Dobar je i ovaj

images?q=tbn:ANd9GcQHvyVer6GaD9b89e_aKFb

17 hours ago, Filozof manijak said:

Šta te razačaralo?

Baš nekako na momente prenaivno i dečije, ne toliko avanture i istraživanja koliko tamanjenja Nemaca. u trećem delu mi se nije dojmio okultni zaplet iako je možda film najavanturističkiji od svih.

Nije da su filmovi loši nego sam ja očekivao više, baš davno sam ih gledao poslednji put, decenije su u pitanju.

20 hours ago, Њујоркер said:

konacno stize na red i sirom zatvorenih ociju. meh

postoji dobar razlog sto sam odlagao da pogledam ovaj prilicno booooring film. ali, bar sam ga skinuo sa liste. mada, kidman zaista kida;) njamnjam (znam da iz mene progovara zivotinja, sta cu kad su prajmal isnekti:P jaci)

nego, ona kurva koja skoro pa da je jebala naseg docu i koja je dobila

giphy.gif

pljunuta milica zavetnica!

ex...

Tako sam i ja mislio nakon prvog gledanja i da si me tada pitao, odgovorio bih ti da se filmu verovatno nikada više neću vratiti. Međutim, čika Kjubrika ne treba podceniti nikada, pa se ispostavilo da sam ovaj film gledao više puta i svaki put sa sve većim zanimanjem. Neke epizode, poput one sa Radetom Šerbedžijom i dalje mi deluju bizarno, ali film ima dovoljno drugih kvaliteta. Kidman je izvanredna, jednako kao i Sidni Polak, a čak je i Tom Kruz morao da glumi, mada iz njega poprilično vrišti dajte mi avion da vozim, motorcikl, kosilicu, makar i robousisivač.

19 hours ago, Mil@n said:

Pogledao sam posle dugo vremena prva tri Indiana Jones-a i iskreno malo se razočarao...

Verovatno ih nisam dovoljno zavoleo kao klinac da bi sada lakše prelazio preko nekih stvari.

Gledao sam ih verovatno 10 puta svaki, što sa namerom, što kad naletim na tv-u, pa ne umem da prestanem. Prvi je neprikosnoven, zbog balansa zapleta koji i pored mistike deluje uverljivo, zaista opasnih protivnika i spektakularne akcije. Moj bi ti sin rekao da je drugi najbolji. Pretpostavljam da se on identifikovao sa mračnom stranom priče o eksploataciji dece, ali se obojica slažemo oko pomalo iritirajućeg i poprilično iskarikiranog lika dečaka koji se pridružuje Indijani u ovoj avanturi. Dodao bih i da je glavni ženski lik na granici podnošljivog. U trećem filmu nema uverljivosti zapleta iz prvog, pa čak i zlikovci ne izgledaju više tako strašno. Za uzvrat, tu je pregršt stripovskih obrta i naravno dijalog dva izvanredna lika/glumca, toliko različita po karakteru. Preostala dva filma jednostavno ne volim.

Edit. Da dodam još jedan kvalitet Indijane, posebno onog prvog. Obrati pažnju na avione, kamione, tenkove... Pa to je kao da se igračke iz dečačkih snova opredmećuju i postaju stvarne, time što bivaju zabeležene na filmu.

3 hours ago, Emerald said:

Nece se svima svideti. Zavisi kako koga uhvati prica a ona ima vise nivoa.

Dobar je i ovaj

images?q=tbn:ANd9GcQHvyVer6GaD9b89e_aKFb

Meni je ovaj baš bio dosadan.

Edited by Ras

13 minutes ago, Ras said:

Moj bi ti sin rekao da je drugi najbolji. Pretpostavljam da se on identifikovao sa mračnom stranom priče o eksploataciji dece, ali se obojica slažemo oko pomalo iritirajućeg i poprilično iskarikiranog lika dečaka koji se pridružuje Indijani u ovoj avanturi. Dodao bih i da je glavni ženski lik na granici podnošljivog. U trećem filmu nema uverljivosti zapleta iz prvog, pa čak i zlikovci ne izgledaju više tako strašno. Za uzvrat, tu je pregršt stripovskih obrta i naravno dijalog dva izvanredna lika/glumca, toliko različita po karakteru. Preostala dva filma jednostavno ne volim.

Mali iz Gunisa se pojavio u trećem delu, ne u drugom... Kada su u Indiji. Tu je i ta priča o eksploataciji dece.

Da, ta treća romansa je baš komedijaška, uopšte, jedino mi je prva njegova veza tj "cura" imala nekog smisla mada je šablon uvek isti, on je drzak i prepotentan, one kriju da su već odavno pale na šarm doktora Jonesa ali on na kraju osvaja... rolleyes Samo nastavio Solo-a da igra.

2 minutes ago, Mil@n said:

Mali iz Gunisa se pojavio u trećem delu, ne u drugom... Kada su u Indiji. Tu je i ta priča o eksploataciji dece.

Da, ta treća romansa je baš komedijaška, uopšte, jedino mi je prva njegova veza tj "cura" imala nekog smisla mada je šablon uvek isti, on je drzak i prepotentan, one kriju da su već odavno pale na šarm doktora Jonesa ali on na kraju osvaja... rolleyes Samo nastavio Solo-a da igra.

Proveri redosled kojim si gledao filmove )

https://www.imdb.com/list/ls053788854/

Skroz kapiram da se nekome ne dopada Eyes Wide Shut, ali mene je atmosfera u tom filmu na prvu kupila. Jedan od retkih filmova koje sam gledao 5+ puta.

10 minutes ago, Ras said:

Proveri redosled kojim si gledao filmove )

https://www.imdb.com/list/ls053788854/

Def sam ja obrnuo jer na diskovima ne piše deo samo "podnaslov".

Što je najgore, gledao sam hronološki redosled ali sam opet nekako uspeo...

Muzika koja je upotrebljena u filmu je jako dobra, odnosno saundtrek album može da se sluša nezavisno. Tako sam i došao do Jocelyn Pook, međutim se ispostavilo, na uzorku od par albuma da njen metod ume da proizvede i poprilično monoton rezultat.

Koliko je meni ultra zanimljivo i strašno ovo napevavanje tokom crne mise. Naježi mi sve dlačice na telu ph34r