Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

On 26.11.2025. at 23:27, smooth.Op said:

Train Dreams

Jbte 45 minuta mi knedla stoji u grlu...

Žena se uopšte nije povezala sa filmom, a ja hoću da crknem. Neverovatno

i ja sam i dalje pod utiskom filma, a gledao sam ga sinoc. mora da je nesto bilo dobro. nije zabavno, nije zadovoljavajuce, nije lepo, nije srecno. covek zivi, mlatara rucicama, sanja, zeli, bude malo nekad dobro, vecinom lose i onda umre

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

10 minutes ago, roux senyurt said:

i ja sam i dalje pod utiskom filma, a gledao sam ga sinoc. mora da je nesto bilo dobro. nije zabavno, nije zadovoljavajuce, nije lepo, nije srecno. covek zivi, mlatara rucicama, sanja, zeli, bude malo nekad dobro, vecinom lose i onda umre

Preprica ti film, sad niko vise nece da se zajebe da ga pogleda mad

21 minutes ago, Lancia said:

Preprica ti film, sad niko vise nece da se zajebe da ga pogleda mad

meni ni iz dzepa, ni u dzep

On 23. 11. 2025. at 23:25, klimt said:

Predator: Badlands

Mnogi bolji nego što sam očekivao. Prava 3D bioskopska zabava. "Diznifikacija" Predatora je po meni uspešna i prijala je i meni i mom sinu.

(Posle prvog dela, koji je remek-delo, konačno jedan ok film u slabom serijalu.)

Ovoga sam se pribojavao, pošto mi diznifikacija (dobar izraz) sa Pokahontas u prethodnom filmu nikako nije legla, kao ni ono besmisleno preplitanje sa alienima.

Predator je motherfucker koga može da savlada samo još veći ljudski motherfucker, pa zato prvi i drugi dio iz serijala ubrajam u klasike akcionog žanra. Simpatičan mi je bio i pokušaj oživljavanja glavne priče sa nosonjom iz Pijaniste, ali me smara ovo podilaženje nježnim cvjetićima tiktok generacije. Čak je i Ridli Skot podlegao trendu u Romulu. I novi Supermen je katastrofa, btw. Zaspao sam triput uz film, odustao 15 min pred kraj.

old fart rant off

life-new-poster-1.jpg

Mislim već treći put, eto jedan dobar SF sa čudovištem. Završni kadar iz ptičije perspektive i sa strašnom muzikom koja nagovještava sudbinu civilizacije je bombona.

Bugonia je banalan i predvidiv metaforicki davez. Srce mi se pocepalo sto eto nema nista od utopije osim za probrane besmrtnike.

4 minutes ago, Lancia said:

Bugonia je banalan i predvidiv metaforicki davez. Srce mi se pocepalo sto eto nema nista od utopije osim za probrane besmrtnike.

Imala sam karte za bioskop večeras, ali me takva prehlada stegla i one propadoše (treći put prehladjena ove sezone. Treći jebeni put isuse)

3 minutes ago, dunja said:

Imala sam karte za bioskop večeras, ali me takva prehlada stegla i one propadoše (treći put prehladjena ove sezone. Treći jebeni put isuse)

Ja bih voleo da je i meni propala karta, doduse bez prehlade.

Da nam se oporavis brzo muva+ heart

Edited by Lancia

15 minutes ago, Lancia said:

Mnogo ti ocekujes od filmova.

Bese i One battle after another ti je bio bezveze?

1 minute ago, ultra plasticni said:

Mnogo ti ocekujes od filmova.

Bese i One battle after another ti je bio bezveze?

Da, stvarno cudo jedno da imam neka ocekivanja. Moracu nesto da promenim ili da slazem ovde kako sam odusevljen. E svasta bas.

1 minute ago, Lancia said:

Da, stvarno cudo jedno da imam neka ocekivanja. Moracu nesto da promenim ili da slazem ovde kako sam odusevljen. E svasta bas.

Ako će da ti bude lakše i meni je One battle after another film koji je svugde na pola i nigde do kraja, totalno mi je nedorečen, sa lošim motivacijama likova... Očigledno nešto propuštam, ali ne znam šta...

Oba filma su posle toliko godina, sigurno vise od 5, apsolutni vrhovi i ozbiljna dostignuca u ovoj sferi zabave, tako da budi ljubazan i daj listu tvojih omiljenih 10-ak filma iz poslednjih 5-10 godina, da vidimo sta te vozi

1 minute ago, radisa said:

Ako će da ti bude lakše i meni je One battle after another film koji je svugde na pola i nigde do kraja, totalno mi je nedorečen, sa lošim motivacijama likova... Očigledno nešto propuštam, ali ne znam šta...

Ma ne propustas nista, jos jedan u nizu ishajpovanih filmova, koji ces zaboraviti brzinom svetlosti. Eventualno ostane onaj dobro snimljen put a i to imas na nekim boljim jutub testovima automobila.

2 minutes ago, ultra plasticni said:

Oba filma su posle toliko godina, sigurno vise od 5, apsolutni vrhovi i ozbiljna dostignuca u ovoj sferi zabave, tako da budi ljubazan i daj listu tvojih omiljenih 10-ak filma iz poslednjih 5-10 godina, da vidimo sta te vozi

Uopste necu da budem ljubazan, pogotovo nakon ovako neprijatnog tona. Napisao sam sta mislim o ta dva filma, ako nisi zadovoljan, jedino da otvorim neki topik za zalbe.

Ziv biogrozan

• Popular Post

Apsolutna preporuka:

IMDb
No image preview

Anul Nou care n-a fost (2024) 8.1 | Drama, History

2h 18m

The New Year That Never Came (Romanian: Anul Nou care na fost)

Rumunski film (i manjinska srpska koprodukcija), sigurno jedan od najboljih filmova iz 2024. godine.

Radnja je smještena u Bukurešt u decembru 1989. godine, u kome vlast na sve načine pokušava da stvori utisak situacije pod kontrolom, iako je u Temišvaru već uveliko sranje. Film ima 6 glavnih likova, čije priče pratimo paralelno, neki su uvezani, neki i nisu. Centralna priča se ipak odvija oko snimanja novogodišnjeg programa za nacionalnu televiziju, gdje mnogo toga ne funkcioniše, ali većina glavnih likova još uvijek nije sigurna u neminovni raspad jednog trulog sistema, pa je strah od represije itekako prisutan.

A s obzirom da svi znamo kako se ta priča završila, film daje nadu i nama, budući da možemo prepoznati dosta paralela sa našom trenutnom situacijom.

Pohvale i za reditelja i za glumačku ekipu, a šou na kraju krade rumunski Cica Perović.

E da, odličan je izbor muzike - od rumunskih šlagera, preko Scorpionsa, pa do Ravelovog Bolera, koji je sjajno upotrebljen u završnoj sekvenci.