Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

@3opge duso, ajd do cetvrtka otvori temu za One Battle After Another.

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

8 minutes ago, Lancia said:

@3opge duso, ajd do cetvrtka otvori temu za One Battle After Another.

uradjeno

IMDb
No image preview

Dog Days (2001) 7.0 | Drama

2h 1m | R

Seidl je jedan od najboljih aktivnih evropskih autora. Pekavši zanat u dokumentarcima dovelo je do toga da je i u igranoj formi zadržao dosta (gadnih) dokumentarističkih momenata. Ogroman plus at least in my book- je njegovo insistiranje na pravom a nikako odglumljenom seksu. Odličan film odličnog autora. P.S. Kada je počeo taj unsimulated seks u ozbiljnim filmovima? Da li kod Roega- kada je brkati Saterlend "safatao " Džuli Kristi? Ili još ranije?

Nije ni tada, posto Donald i Julie nisu imali pravi seks, uprkos tracevima da jesu.

Jel tačna priča da Brando nije simulirao seks u Poslednjem tangu?

1 hour ago, Filozof manijak said:

Jel tačna priča da Brando nije simulirao seks u Poslednjem tangu?

Mislim da je tu puter radio. Šnajderka je kasnije govorila da ju je to, kao strašna trauma, psihički ukanalilo do kraja života.

Edited by pariah

Da, tu njenu ispovest sam čitao, kao i odluku Bertolučija da joj ne kaže šta se sprema, da bi snimio što realističniju scenu. Ali mislio sam da je priča o pravom seksu samo mit.

Pa to bi onda valjda bilo silovanje, teško da bi bilo ko od njih snimio bilo šta posle toga.

1 hour ago, Svemir Zeka said:

Pa to bi onda valjda bilo silovanje, teško da bi bilo ko od njih snimio bilo šta posle toga.

To bi danas bilo silovanje, onda su standardi bili malo drugaciji. Kratka suknja i tako ti fazoni.

Imala je 19 godina kada je snimano. Samo kazem.

Edited by Moonwalker

46 minutes ago, Radoye said:

To bi danas bilo silovanje, onda su standardi bili malo drugaciji. Kratka suknja i tako ti fazoni.

Čekaj, stani. U mojoj raboti nema malo je bilo, malo nije, malo godine, malo tad u to vreme. Je li bio pravi seks ili nije?

Schneider, who was just 19 when she shot the film opposite 48-year-old Brando, said in a 2007 interview that the scene “wasn’t in the original script”, but that Brando had come up with the idea to simulate it and told her right before they had to film that part.

“I was so angry,” she said. “Marlon said to me, ‘Maria, don’t worry, it’s just a movie,’ but during the scene, even though what Marlon was doing wasn’t real, I was crying real tears.

“I felt humiliated and to be honest, I felt a little raped, both by Marlon and by Bertolucci. After the scene, Marlon didn’t console me or apologise. Thankfully, there was just one take.”

In retrospect, Schneider said, she should have called her agent or lawyer “because you can’t force someone to do something that isn’t in the script, but at the time, I didn’t know that”.

Dakle, jel bilo penetracije ili nije, pravno gledano, silovanja?

Khm, nesto slicno se pricalo i za Boru Todorovica i Seku Sabljic u Maratoncima....

D

50 minutes ago, MocaVukotic said:

Gle, nikad čula.

A jel bilo u ovom konkretnom filmu?

Jebanje bez prethodnog dogovora, tj scena silovanja?

Edited by Svemir Zeka

15 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Nije ni tada, posto Donald i Julie nisu imali pravi seks, uprkos tracevima da jesu.

Ne možeš da znaš zasigurno. Da nisi možda bio u sobi dok su oni obavljali ove gnusnosti? vlade D