Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

Apsolutno- osmica je remek delo.

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

8 hours ago, Jimmy Kowalski said:

Cudi me da se kod nas neki Gorcin Stojanovic nije latio da snimi sa sve Kicicem, Sergejem i ostalom druzinom iz Lisica i Ono kao ljubav..

Mislim da ima pozorisna predstava kod nas.

Usralo me.

Odgledao dobar film sinoć - Lilo and Stich

Ona mala (Lilo) je beskrano slatka i šarmantna i bez problema nosi ceo film.

Ima i pokojni Zak Galifakis.

Filgud rozle

5 minutes ago, steins said:

Usralo me.

Odgledao dobar film sinoć - Lilo and Stich

Ona mala (Lilo) je beskrano slatka i šarmantna i bez problema nosi ceo film.

Ima i pokojni Zak Galifakis.

Filgud rozle

you-got-it-zach-galifianakis-lg4dcim9ex5

Pogledao "Weapons". Izasao iz bioskopa sa osmehom na licu sto nije baš cesta pojsva kada su u pitanju horor filmovi (kako se prevashodno reklamira). E sad taj moj osmeh ne znaci da sam u potpunosti zadovoljan sa filmom ali sam gotovo siguran da će ga vecina imati na kraju (a nije iz serijala Osmeh 😀). Najbolje je ništa ne znati o zapletu filma (osim onog sto ti ispricaju u prva dva minuta a to je da su misteriozno nastala deca tako sto u 02:17 nakon ponoci izjurili iz svojih kuca). Za razliku od Barbarian meni se u Weapons više svideo završni deo od početnog (u Barbarian mi je bilo obrnuto) i čini mi se da cu tu biti u manjini. Svakako originalan film koji se poigrava i sa publikom i sa likovima. Od 1 fo 5 jaka trojka (koja naginje 4 😀 )

Edited by Dehickok

Odgledao novog Superman-a i prosto ne mogu da poverujem da je ovakav film na temu superman-a snimljen 2025e godine...

Čisto upozorenje, film je za decu od 10-15 godina.

On 6. 8. 2025. at 22:46, Greek Freak said:

Mislim da ima pozorisna predstava kod nas.

Ima, u bdp-u, Crna kutija. Sad sam se setila da sam gledala. Nisam čak ni zapamtila naziv. Morala da tražim. Toliko o tome.

16 minutes ago, Boksi said:

Ima, u bdp-u, Crna kutija. Sad sam se setila da sam gledala. Nisam čak ni zapamtila naziv. Morala da tražim. Toliko o tome.

E, to. Meni se dosta svideo film, pa sam resio da ne gledam predstavu, da ne kvarim.

Seo da gledam 'Threads' veceras. Ne secam se kad mi se desilo da mi je film toliko mucan da ga ne odgledam do kraja.

Prigodom slabije uračunjivosti, uzrokovane letnjim nazebom, koji samo menja mesta uz magareći kašalj, kao konstantu - navih srećnog gilmora 2.

Tek sam naknadno video da je II deo, ne znam ni ko je h. gilmor a kamoli Deo.

Sreća pa mi je inter net na izdisaju..

The Guns of Navarone

Klasicni spektakl za lenjo letnje popodne, sto me podseca na letnje raspuste krajem proslog veka )

Glumacka postava odlicna, pa iako nije clan ekipe koja je isla u akciju, istakla bih briljantnu epizodu koju je Ricard Haris imao na pocetku filma. Radnja je dinamicna, zanimljiva, sa doziranim preokretima. Ukljuceno je i lokalno stanovnistvo, malo su prikazani njihovi obicaji.

Posto je snimano na Rodosu, prepoznajem lokacije koje sam nekada posetila, a Entoni Kvin nakon ovog filma tamo ima plazu nazvanu po njemu (koja je predivna).

Za muziku je bio zaduzen Dimitri Tiomkin i to je lepo uradio, u duhu teme i filma.

Edited by Stela

On 20. 7. 2025. at 13:47, Milošica said:

Šesti najbolji film svih vremena

On 21. 7. 2025. at 18:04, kud u maglu Simoviću said:

čuj dobar, najbolji

On 21. 7. 2025. at 20:15, Amos said:

Ko je imao televizor devedesetih morao je bar jednom uhvatiti scenu sa Denisom Hoperom i Walkinom, makar slučajno, hteo ne hteo.

"Kultna" sicilijanska scena je jedini razlog zbog kojeg nisam dosad pogledo film nit planiram da ga gledam.

(Iako glumi meni draga Patrišica.)

Na stranu gluma i režija ali baš me ič ne rade estetizovano nasilje, hiper mačo verbalno preseravanje i mafijaški klišeji sa ultra kul "pametnim" replikama.

Pri tom da sam neki organ bezbednosti, svima koji se lože na scenu a nije ih malo , uzeo bih za svaki slučaj podatke.

I Tarantinu naranvo isto.

Edited by francuski sobar

2 minutes ago, Stela said:

The Guns of Navarone

Klasicni spektakl za lenjo letnje popodne, sto me podseca na letnje raspuste krajem proslog veka )

Glumacka postava odlicna, pa iako nije clan ekipe koja je isla u akciju, istakla bih briljantnu epizodu koju je Ricard Haris imao na pocetku filma. Radnja je dinamicna, zanimljiva, sa doziranim preokretima. Ukljuceno je i lokalno stanovnistvo, malo su prikazani njihovi obicaji.

Posto je snimano na Rodosu, prepoznajem lokacije koje sam nekada posetila, a Entoni Kvin nakon ovog filma tamo ima plazu nazvanu po njemu (koja je predivna).

Za muziku je bio zaduzen Dimitri Tiomkin i to je lepo uradio, u duhu teme i filma.

Ja bas pre neki dan uhvatio na Red kanalu nastavak Force 10 from Navarone sa Harrisonom Fordom i Robertom Shawom. Teska papazjanija, ali nama interesantno jer se snimalo kod nas, radnja se desava kod nas, i tu i tamo se cuje nas jezik. Bond devojka Barbara Bach kao cerka partizanskog oficira koja spijunira Svabe, Richard "Jaws" Kiel kao cetnicki kapetan Drazak (kako su samo kreativni D) i Franco Nero kao nemacki obavestajac ubacen medju partizane. Dosta para spucano na rusenje brane i mosta na kraju filma, ali ne cudi sto film nije dobro prosao u bioskopima, jer prica za americko i britansko trziste nije previse zanimljiva..

On 3. 8. 2025. at 20:50, zmanic said:

Prvi film ove godine koji sam pogledao sa uživanjem:
https://www.imdb.com/title/tt12908150/?ref_=ext_shr_lnk

Ne znam kako sam ovo preskočio do pre neki dan!?!

Odgledao na tvoju preporuku ,i ja sam taj film preskočio ,a nije se ni naosvajao nagrada ,možda su mogli da promene ime ,ovako je neupečatljivo

ili možda zbog Flanagana pa su ljudi očekivali horor

Odličan film . Tom Hidlston opasno đuska

Tarde para morir joven / D. Sotomayor, 2018.

Ko voli spori omladinski bioskop, otmeno uslikan u oskudnoj i prašnjavoj prirodi, naliven osećajnošću do ruba a skoro bez događaja.

Podsetilo me atmosferom na knjigu Pedro Paramo, Huana Rulfa (1955).

Edited by makaronee
godina proizv.