Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poslednji film koji ste gledali Part II

Featured Replies

On 20. 7. 2025. at 13:23, kud u maglu Simoviću said:

nego jesi ti gledala true romance?

Dobar film, to bese onaj profa sto iz nuzde pristaje da "glumi" ubicu za policiju, kao mamac za ljude koje zele da naruce ubistvo?

• Replies 23.7k
  • Views 2.5m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ayatollah
    Ayatollah

Evo, upravo sam se vratio iz Cineplexxa sa Barbie, pa da bacim koju. Nije da je ovo bio moj prvi izbor za gledanje, ali sam dobio u zadatak da vodim ženinu bratanicu u bioskop, te izbor između Barbie

• Nikada se nisam ozbiljno pozabavio, niti mogu da odredim od kada je počela moja fascinacija industrijskim predgrađem?   Gotovo sam siguran da u vreme kada sam po prvi put gledao Psa koji je

• Uobičajen problem vas mladih.   Za ozbiljno, postoje zaista sjajne sekvence, ali bih o filmu rekao da je pre skrpljen, nego montiran i zapravo ostaje utisak propuštene šanse da se napravi (j

Posted Images

Sinoc odgledao Gladijator 2, film koji nikome nije trebao, ali bilo je OK, ipak je Skot jedan od najboljih rezisera i tesko da bas moze da izporuci los film.

Pricu su samvim fino produzili, nekoliko likova iz prvog dela se vratili.....

6 minutes ago, assignment said:

Dobar film, to bese onaj profa sto iz nuzde pristaje da "glumi" ubicu za policiju, kao mamac za ljude koje zele da naruce ubistvo?

čuj dobar, najbolji

nije taj, ovo je najbolji tarantino koji nije tarantino režirao

24 minutes ago, assignment said:

Sinoc odgledao Gladijator 2, film koji nikome nije trebao, ali bilo je OK, ipak je Skot jedan od najboljih rezisera i tesko da bas moze da izporuci los film.

Ja cekam treci deo i Dzeki Cena u Koloseumu....

fantom

Gledao Past Lives.Dobar film,slojevit u jednostavnosti.

2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

čuj dobar, najbolji

nije taj, ovo je najbolji tarantino koji nije tarantino režirao

Onaj stari sa Slejterom? Iz 90tih, taj je bolji...

1 hour ago, kronostime said:

Ja cekam treci deo i Dzeki Cena u Koloseumu....

fantom

Čekaj, samo što nije 😂

Ko je imao televizor devedesetih morao je bar jednom uhvatiti scenu sa Denisom Hoperom i Walkinom, makar slučajno, hteo ne hteo.

2 hours ago, assignment said:

Meni je užasan.

Ne znam šta treba da se desi da bih ga pogledao ponovo, možda 100 i više eura ili pretnja smrću, mojom ili člana obitelji. :)

Edited by Mil@n

IMDb
No image preview

California Dreamin' (2007) 7.7 | Comedy, Drama, War

2h 35m | Not Rated

Reprizirao nakon dugo vremena. Pošto mi nismo znali, braća Rumuni snimili najveći "srpski" film posle lepih sela...smešan, dirljiv, surov, težak, romantičan, mučan, uplifting, mračan, veseo...sve to istovremeno kako je i običaj kod sjajnih filmova. Nemesku heart

Fantastična četvorka...

Jbt, šta sam ja gledao... isuse

Gledam svakakva sranja po Netfliksima i Diznijima, ali ovako sranje, sa ovako glupim zapletom, sa ovako glupim potezima glavnih i junaka i antijunaka, ne pamtim da sam gledao...

Mogao bi da pišem do sutra sve gluposti koje su stale u nepuna 2 sata ovog sranja...

Zbog te gluposti smo morali da trpimo Pedra Pascala i Vanesu Kirby na svim društvenim mrežama do besvesti vesala2

1 minute ago, Fakundo Sava said:

Zbog te gluposti smo morali da trpimo Pedra Pascala i Vanesu Kirby na svim društvenim mrežama do besvesti vesala2

Paskal glumi sebe, i to ne baš previše dobro... Ostali slično...

Meni nije jasno kome je ovo namenjeno, majke mi... AJde što nema veze sa vezom gomila, kao, naučnih stvari u filmu (jbg, ovo je loš SF, svestan sam da fizika nema šta da traži tu), ali motivacije likova, odluke likova, plitka filozofija o žrtvovanju pojedinca za dobrobit drugih i zakljčak te plitke filozofije...

Jbt, da sma pijan i napušen pisao scenario u 3 ujtru, posle sedenja u kafani sa Čalićem i Gidrom, pa, napisao bi ga bolje...

3 hours ago, Fakundo Sava said:

Ne znam da li je i jedan glumac ikada imao ovoliko filmova u bioskopu u isto vreme kao Pedro danas.

A film je baš ono wtf. Najpametniji čovek na planeti koji ceo film pravi neke gluposti, hot head koji se pokazuje kao pametni zavodnik, trudnica koja u osmom mesecu leti u svemir i the thing kome je najveći doprinos to što vozi avion i one dve scene od po 10 sekundi gde očijuka sa onom narandžastom iz Orange is the new black.

Deluje kao da su hteli da bude neki porodičan film koji targetuje i roditelje i decu, a dobili su jedno veliko ništa.

Edited by *edited by mod

Stalker - Tarkovski

10/10