July 21, 2025Jul 21 On 20. 7. 2025. at 13:23, kud u maglu Simoviću said:nego jesi ti gledala true romance?Dobar film, to bese onaj profa sto iz nuzde pristaje da "glumi" ubicu za policiju, kao mamac za ljude koje zele da naruce ubistvo?
July 21, 2025Jul 21 Sinoc odgledao Gladijator 2, film koji nikome nije trebao, ali bilo je OK, ipak je Skot jedan od najboljih rezisera i tesko da bas moze da izporuci los film. Pricu su samvim fino produzili, nekoliko likova iz prvog dela se vratili.....
July 21, 2025Jul 21 6 minutes ago, assignment said:Dobar film, to bese onaj profa sto iz nuzde pristaje da "glumi" ubicu za policiju, kao mamac za ljude koje zele da naruce ubistvo?čuj dobar, najboljinije taj, ovo je najbolji tarantino koji nije tarantino režirao
July 21, 2025Jul 21 24 minutes ago, assignment said:Sinoc odgledao Gladijator 2, film koji nikome nije trebao, ali bilo je OK, ipak je Skot jedan od najboljih rezisera i tesko da bas moze da izporuci los film.Pricu su samvim fino produzili, nekoliko likova iz prvog dela se vratili.....Ja cekam treci deo i Dzeki Cena u Koloseumu....
July 21, 2025Jul 21 2 hours ago, kud u maglu Simoviću said:čuj dobar, najboljinije taj, ovo je najbolji tarantino koji nije tarantino režiraoOnaj stari sa Slejterom? Iz 90tih, taj je bolji...
July 21, 2025Jul 21 1 hour ago, kronostime said:Ja cekam treci deo i Dzeki Cena u Koloseumu....Čekaj, samo što nije 😂
July 21, 2025Jul 21 Ko je imao televizor devedesetih morao je bar jednom uhvatiti scenu sa Denisom Hoperom i Walkinom, makar slučajno, hteo ne hteo.
July 21, 2025Jul 21 2 hours ago, assignment said:Sinoc odgledao Gladijator 2, film koji nikome nije trebao, ali bilo je OK, ipak je Skot jedan od najboljih rezisera i tesko da bas moze da izporuci los film.Pricu su samvim fino produzili, nekoliko likova iz prvog dela se vratili.....Meni je užasan.Ne znam šta treba da se desi da bih ga pogledao ponovo, možda 100 i više eura ili pretnja smrću, mojom ili člana obitelji. :) Edited July 21, 2025Jul 21 by Mil@n
July 23, 2025Jul 23 IMDbCalifornia Dreamin' (2007) ⭐ 7.7 | Comedy, Drama, War2h 35m | Not RatedReprizirao nakon dugo vremena. Pošto mi nismo znali, braća Rumuni snimili najveći "srpski" film posle lepih sela...smešan, dirljiv, surov, težak, romantičan, mučan, uplifting, mračan, veseo...sve to istovremeno kako je i običaj kod sjajnih filmova. Nemesku
July 23, 2025Jul 23 Fantastična četvorka...Jbt, šta sam ja gledao... Gledam svakakva sranja po Netfliksima i Diznijima, ali ovako sranje, sa ovako glupim zapletom, sa ovako glupim potezima glavnih i junaka i antijunaka, ne pamtim da sam gledao...Mogao bi da pišem do sutra sve gluposti koje su stale u nepuna 2 sata ovog sranja...
July 23, 2025Jul 23 Zbog te gluposti smo morali da trpimo Pedra Pascala i Vanesu Kirby na svim društvenim mrežama do besvesti
July 23, 2025Jul 23 1 minute ago, Fakundo Sava said:Zbog te gluposti smo morali da trpimo Pedra Pascala i Vanesu Kirby na svim društvenim mrežama do besvesti Paskal glumi sebe, i to ne baš previše dobro... Ostali slično...Meni nije jasno kome je ovo namenjeno, majke mi... AJde što nema veze sa vezom gomila, kao, naučnih™ stvari u filmu (jbg, ovo je loš SF, svestan sam da fizika nema šta da traži tu), ali motivacije likova, odluke likova, plitka filozofija o žrtvovanju pojedinca za dobrobit drugih i zakljčak te plitke filozofije...Jbt, da sma pijan i napušen pisao scenario u 3 ujtru, posle sedenja u kafani sa Čalićem i Gidrom, pa, napisao bi ga bolje...
July 24, 2025Jul 24 3 hours ago, Fakundo Sava said:Zbog te gluposti smo morali da trpimo Pedra Pascala i Vanesu Kirby na svim društvenim mrežama do besvesti Ne znam da li je i jedan glumac ikada imao ovoliko filmova u bioskopu u isto vreme kao Pedro danas.A film je baš ono wtf. Najpametniji čovek na planeti koji ceo film pravi neke gluposti, hot head koji se pokazuje kao pametni zavodnik, trudnica koja u osmom mesecu leti u svemir i the thing kome je najveći doprinos to što vozi avion i one dve scene od po 10 sekundi gde očijuka sa onom narandžastom iz Orange is the new black.Deluje kao da su hteli da bude neki porodičan film koji targetuje i roditelje i decu, a dobili su jedno veliko ništa. Edited July 24, 2025Jul 24 by *edited by mod