goofs Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 U ulozi Srkija, po prvi put na filmskom platnu…Srdjan Djokovic! 1
Lancia Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 Odgledah indonezanski Photocopier, bas sam mislio spocetka bice dobar film, kako se jadan razvrcao u nista na kraju, greota jedna.
radisa Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 Odgledao novog Betmena... Traje u PM, i mislim da je pogrešno plasiran vrhunac filma, koji je negde 35-40 minuta pre kraja, posle toga daluje pomalo bespotrebno sve... Ali je sasvim dobar film, uspeo je da mi drži pažnju sve vreme...
Ras Posted March 4, 2022 Posted March 4, 2022 (edited) On 2.3.2022. at 0:37, Lancia said: Lazar Ristovski je gej, SerSrki je Novak. Lancio, nedostaje ti slovo. Edited March 4, 2022 by Ras
Mil@n Posted March 5, 2022 Posted March 5, 2022 Licorice Pizza, lep filmić, lagan i tečan uz dovoljno primese svega, u meri u kojoj je potrebno. Mnogo mi se sviđa gluma Alane (zove se isto i u RL), a ako vam se Geri čini "kao da ste ga negde videli", kao što se meni činilo, momak je sin Filipa Sejmura Hofmana. Ima i par dobrih fazona... Preporučio bih.
ToniAdams Posted March 5, 2022 Posted March 5, 2022 uf, meni taj film veliko nista, al ok to je moe misljenje
borris_ Posted March 6, 2022 Posted March 6, 2022 On 4.3.2022. at 1:03, radisa said: Odgledao novog Betmena... Traje u PM, i mislim da je pogrešno plasiran vrhunac filma, koji je negde 35-40 minuta pre kraja, posle toga daluje pomalo bespotrebno sve... Ali je sasvim dobar film, uspeo je da mi drži pažnju sve vreme... Odlican film, pocetak izvarendan. Traje skoro 3h, mogli su da skrate malo kraj. Drugaciji Batman od ostalih, Burtonov goticni, Nolanov crno moderan, Snyderov mitoloski. Ovaj novi detektiv. Ovaj Batman zajedno sa drugim Nolanovim je rame uz rame Burtonovim Batmanom. 1
I*m with the pilots Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Dva kratka animirana sa festivala Klermon-Feran, mogu se pogledati do kraja danasnjeg dana ako jos uvek ima ulaznica za njih (8. mart) Steakhouse - https://www.festivalscope.com/film/steakhouse/ Les Larmes de la Seine - https://www.festivalscope.com/film/les-larmes-de-la-seine/
Lancia Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 @nisam ja ima da jesi gledao The Story of My Wife podugacka je plovidba, opskrbi se hasalicama i picem i udri, jer: prevario bi i Kristi Tarlington s Leom:)
Lancia Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 2 hours ago, Ras said: ^Ženi se na brzinu, kaj se natenane. Solidan film. Valjda, pati natenane.
Ras Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Znam za izreku kakvu sam napisao, a verujem da postoje varijeteti. 1
Lancia Posted March 11, 2022 Posted March 11, 2022 Fresh - ja sam ustvari mislio da je ovo neki romcom za moju tananu dusu, nasankase me mangupi.
Recommended Posts