Ajant23 Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 (edited) To mi je jedan od najčekanijih trilera u poslednjih šest meseci. Gde si ga gledao? Edited February 22, 2022 by Ajant23
colonelo Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 Ja ga gledao u bioskopu, još u novembru... Sasvim OK triler.
kud u maglu Simoviću Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 belfast kenet brana je veliki majstor pričanja priča, ova nije neka al verujem da je za njega najveća topla preporuka 2
kipo Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 (edited) 40 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: belfast kenet brana je veliki majstor pričanja priča, ova nije neka al verujem da je za njega najveća topla preporuka ja sve kontam da ce mi unistiti predstavu o Ircimaj i dogadjajima, ali sad cu pogledati. da Edited February 22, 2022 by kipo
Lancia Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 Licorice Pizza - meni ovo simpaticno, jedno vreme mi se motalo po glavi, sta dodjavola ovo gledam, posle se kockice mozaika polako poslagale, pa sve u svemu, sarmantno i blesavo. Narafski, ni ovo ne bih ponovo gledao, ali ce mi ostati upamcen po odlicnoj glumi slatke Alane Heim i Cooper Hoffmana. Cooper je btw, sin Philip Seymour Hoffmana, ne samo sin, vec fakin spitting image, posle 15 minuta morao sam da prekinem film i da izguglam, ko je u pitanju.
kud u maglu Simoviću Posted February 22, 2022 Posted February 22, 2022 ne verujem, priča je jako mala, lična i nadasve emotivna
Tresko Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 Ne znam da li je bilo, odgledah Nightmare Alley. Meni bio dosadan do zla boga. Bezveze. 1
Tresko Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 On 21.2.2022. at 23:39, Lancia said: Boîte noire (black box) - tako se pravi triler, ko ce, ako ne Francuzi. ugodno spiskanih dva sata. E de si našao ovo? Ako imaš, pošalji neki link u box. Interesuje me.
adam Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 14 hours ago, kud u maglu Simoviću said: ne verujem, priča je jako mala, lična i nadasve emotivna tu je, cini mi se, point of view odradio dobar deo posla. i meni je jako fino legao.
Lancia Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 5 minutes ago, Tresko said: E de si našao ovo? Ako imaš, pošalji neki link u box. Interesuje me. Ja se ne bavim tim nezakonitim radnjama, pobrkao si me s nekim.
Tresko Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 1 minute ago, Lancia said: Ja se ne bavim tim nezakonitim radnjama, pobrkao si me s nekim. Por supuesto. Desculpe senor! 1
kud u maglu Simoviću Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 1 hour ago, Tresko said: E de si našao ovo? Ako imaš, pošalji neki link u box. Interesuje me. ima ga na torentima
Lancia Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 (edited) On 11.1.2022. at 3:44, Ajant23 said: Being the Ricardos (2021) Verovatno je ovo jedan od najboljih američkih filmova u poslednjih nekoliko godina. Depresivan je koliko i doba u kome je sniman, promišljen je dublje nego što licemerno zahtevaju najrigidnije norme na kojima se ono uzdiglo. Naravno, samim tim i prezren i skrajnut zato što hiperintelektualna isfolirana rulja naprosto nije u stanju ili podmuklo ne želi da vidi da dobija odgovor u skladu sa svojim zahtevima i na štetu samog autora. Autor ovog originalnog scenarija je dramski pisac prvo afirmisan na Brodveju sa dugom filmskom karijerom potom. Ovo je drama proistekla iz čistog majstorstva stasalog na slavnim Njujorškim daskama koje život znače. Film ima tužan kraj na meta planu. Dramski pisac umire. Ko ga jebe kada je i u ovakvim okolnostima uložio toliko truda i na kraju uspeo da odgovori na sve sulude zahteve. Budala se ubila od muke i poštenog rada. Bas dobar film, sjajan scenario i dijalozi. majstorski izbegnuta karikatura licnosti u filmu, kako samih po sebi, tako i po vremenu kojem pripadaju. Edited February 23, 2022 by Lancia
pariah Posted February 25, 2022 Posted February 25, 2022 https://www.imdb.com/title/tt14033502/ vrlodobar rumun. sjajno oslikava uvrnuto vreme u kojem živimo, propituje granice između javnog i privatnog, pokazuje koliko je internet zlo kad ga koriste idioti, koliko je čoveka lako slomiti i kako tu ne pomaže ni obrazovanje ni inteligencija, kada se nađeš nasuprot krvožedne rulje koja sebe vidi kao nekakav sinonim za ispravnost, sjajno se sprda sa ljudskom glupošću i pokazuje da su idioti svuda oko nas, ne samo u našoj neposrednoj okolini, kako nam se to često čini. zanimljivo je da je sniman u vreme pandemije pa je i to prikazano na potpuno genijalan način. oduševljen sam i drago mi je da je dobio zlatnog dodika. 4
kud u maglu Simoviću Posted March 1, 2022 Posted March 1, 2022 king richard klasika, sportskitm film. ko voli tenis uživaće živ nisam da vidim takav film o srkiju, samo u indi produkciji 2
Recommended Posts