May 21May 21 1 hour ago, mraki said:"U bolnici pacovi pojeli bebe" "Biće bolje", neko viče... Edited May 21May 21 by jezovuk
May 22May 22 N1 Info RSZemunska gimnazija dobila novog v. d. direktora: Geografi...Ministarstvo prosvete imenovalo je Vladimira Jankovića za novog v. d. direktora Zemunske gimnazijeZemunska gimnazija dobila novog v. d. direktora: Geografiju diplomirao u 50. godiniKo je Vladimir Janković?„Nikad nije kasno.“ Ovako se zove emisija u kojoj je 2019. godine učestvovao Vladimir Janković, koju je emitovala Grand produkcija, ali se isto tako može tumačiti i profesionalni napredak ovog učesnika, piše Vreme.Od čoveka koji je u životu, kako je sam opisao u gostovanju, radio više poslova, bavio se proizvodnjom metalne galanterije, bio trgovac, a geografiju je diplomirao u 50. godini i zatim radio kao nastavnik geografije u jednoj osnovnoj školi. Sredinom maja 2026. godine Ministarstvo prosvete ga je imenovalo za v.d. direktora Zemunske gimnazije. Edited May 22May 22 by Jeremija
May 23May 23 Neće Srbi nikad da se otresu predrasuda u vidu ejdžizma i to da neko tokom života potpuno promeni karijeru i pronađe sebe u nečemu novom Ti, bre, ima da radiš do kraja života ono za šta si učio škole i nema tu sad nešto da se menja.Imao sam kolegu Šveđanina koji je sa 45-50 godina odlučio da batali uspešnu karijeru IT menadžera i vrati se u svoj gradić da bi bio - pazi sad - policajac Jer je to oduvek želeo, još kao dečak.No dobro, sprdam se malo, a u slučaju ovog gospodina Vladimira vrlo verovatno je da je napredak karijerni više stranačka nego lična zasluga.
May 23May 23 1 hour ago, Svarog said:Neće Srbi nikad da se otresu predrasuda u vidu ejdžizma i to da neko tokom života potpuno promeni karijeru i pronađe sebe u nečemu novom Ti, bre, ima da radiš do kraja života ono za šta si učio škole i nema tu sad nešto da se menja.Imao sam kolegu Šveđanina koji je sa 45-50 godina odlučio da batali uspešnu karijeru IT menadžera i vrati se u svoj gradić da bi bio - pazi sad - policajac Jer je to oduvek želeo, još kao dečak.No dobro, sprdam se malo, a u slučaju ovog gospodina Vladimira vrlo verovatno je da je napredak karijerni više stranačka nego lična zasluga.Isto sam pomislila. Da uzme diplomu fakulteta, pitanje je cak dal i drzavnog, jer mogu da mu srede radno mesto.Inace isto sam radila svojevremeno sa perfektnom koleginicom koja je sa dal bese 52, 54 tako nesto uzela drugi master iz nekakve logistike i promenila posao.
May 23May 23 22 hours ago, kronostime said:Kakva je hrana po bolnicama - zao mi pacova. Prezivece, zilavi su.
May 23May 23 14 minutes ago, Miki_belavista said:Prezivece, zilavi su.Jerry Catering bolnicku isporuku tesko.
May 26May 26 Popular Post U nedelju su navijači Radničkog iz Kg uleteli na teren i počeli da tuku svoje igrače:Tuča navijača i fudbalera Radničkog u Kragujevcu | BBC News na srpskom #sport #srbija #vesti #shortsPotpuni raspad društva sa nekontrolisanim izlivima nasilja za koje je zeleno svetlo dato od ološa od predsednika, preko ološa od ministra policije (koji pre neki dan još i sme da izgovori kako se ne oseća odgovornim da bi podneo ostavku, nakon slučaja ubistva u koji je Milić direktno umešan), ološa od direktora policije, pa redom.Kada je prilika da se iživljavaju nad decom i nad sopstvenim narodom, odmah su spremni.Bagra najcrnje vrste - svi do jednog!
May 26May 26 da li je ovo za doom ili bg topik. na čukaričkoj padini, od semafora gde se odvaju drum za železnik pa uzbrdo duž endi vorhola ulice do sledećeg semafora zatvorena je traka. gradi se onaj kompleks zgrada pa se raskopava zbog kanalizacije. e sad, da libi to trebalo da se radi u tri smene, uz nekakvu obavezu o kontrolu ili ovako.
May 26May 26 rekonstrukcija by medenihttps://x.com/istina134696/status/2058997693305733580?s=46&t=k2ew4WjQCJgSCF_T-uS80w