May 2May 2 https://x.com/kacavendicS/status/2050625784688058691 https://x.com/kacavendicS/status/2050630308546965650
May 3May 3 Uhapsili su ovog lika sto je ucenjivao Hipp. Umobolnik je stavio misomor u decije kasice. Jednu teglicu su uspeli naci. Ostala je jos jedna.news.ORF.atRattengift in Hipp-Gläsern: Polizei nahm Verdächtigen festIm Fall des Erpressungsversuchs gegen den deutschen Babykosthersteller Hipp ist am Samstag ein Verdächtiger festgenommen worden. Es handelt sich um einen 39-jährigen Mann, wie die Landespolizeidirekti
May 4May 4 N1 Info RSUhapšen stric Nikole Jokića zbog zloupotrebe javnih nabav...Policija je u Novom Sadu uhapsila četri osobe zbog sumnje da su izvršile više malverzacija sa porezom i pranjem novca, a među njima je i Siniša Jokić, stric koš
May 4May 4 8 minutes ago, Jeremija said:N1 Info RSUhapšen stric Nikole Jokića zbog zloupotrebe javnih nabav...Policija je u Novom Sadu uhapsila četri osobe zbog sumnje da su izvršile više malverzacija sa porezom i pranjem novca, a među njima je i Siniša Jokić, stric koš
May 4May 4 Jokićevi rođaci treba da se identifikuju kao konji i živeće bogovski Sad se već plašim da Strahinja i Nemanja preživljavaju na koskama i kačamaku pa su zato tako besni Edited May 4May 4 by Nikodije
May 4May 4 On 3. 5. 2026. at 11:00, bags said:Uhapsili su ovog lika sto je ucenjivao Hipp.Umobolnik je stavio misomor u decije kasice. Jednu teglicu su uspeli naci. Ostala je jos jedna.news.ORF.atRattengift in Hipp-Gläsern: Polizei nahm Verdächtigen festIm Fall des Erpressungsversuchs gegen den deutschen Babykosthersteller Hipp ist am Samstag ein Verdächtiger festgenommen worden. Es handelt sich um einen 39-jährigen Mann, wie die LandespolizeidirektiMislim da sam pročitao da su našli 5 od 6 teglica.Kada sam pre neki dan video ovaj slučaj pomislio sam da to može da bude ekstremno opasan model koji će probati da ponove drugi zato što je u principu jednostavan za izvođenje a šteta koja se potencijalno pravi kompanijama ogromna - pa je i veća šansa da će neke prihvatiti iznudu.
May 4May 4 1 minute ago, Forest said:Mislim da sam pročitao da su našli 5 od 6 teglica.Kada sam pre neki dan video ovaj slučaj pomislio sam da to može da bude ekstremno opasan model koji će probati da ponove drugi zato što je u principu jednostavan za izvođenje a šteta koja se potencijalno pravi kompanijama ogromna - pa je i veća šansa da će neke prihvatiti iznudu.Sad ce mozda morati da pocnu da ih pakuju u temper evident ambalazu.