May 17May 17 14 hours ago, vememah said:Milošević po anketi NSPM-a ima bolji neto rejting (-5) od Broza (-17,4).http://www.nspm.rs/istrazivanja-javnog-mnjenja/josip-broz-medju-srbima-%E2%80%93-46-godina-kasnije.htmlhttp://www.nspm.rs/istrazivanja-javnog-mnjenja/da-li-mislite-da-je-slobodan-milosevic-bio-vise-pozitivna-ili-vise-negativna-licnost.htmlOdlicna anketa, plasticno pokazuje koliko smo se kao drustvo zaglibili u blato... iz koga ne mrdamo.
May 17May 17 Popular Post živeo sam i pod jednim i pod drugim. za tita bih mogao da kažem da je imao pozitivnih i negativnih odluka, za miloševića nemam ama baš ništa pozitivno da kažem.
May 17May 17 Zato sto je ljudima bitnije sto je Tito srbocetnikomrzac™ a ovaj je kao nas sam protivu svih a ne kako su ljudi zaista ziveli pod vlascu.
May 17May 17 ali zaista, ja bih voleo da čujem nekoga ko bi mogao da mi kaže jednu pozitivnu stvar kod miloševića.raspad jugoslavije, 9. mart, rat koji nismo vodili, sankcije UN, hiperinflacija, životarenje, represija, krađa izbora '96,, bombardovanje, gubitak kosova, nepriznavanje rezultata izbora '00. jednu pozitivnu stvar da čujem.
May 17May 17 7 minutes ago, kronostime said:Sahranjen pod lipom kao kucni ljubimac. ni familija ga nije sahranila. samo dačić, mrka i vulin. i još par njih.
May 18May 18 u komsiluku malopreJEBACU TI MAMU, UBICU TEzenski vrisaknesto sto je zalicilo na tri hica iz pistoljatisinanadam se da mi se samo ucinilo, nemam pojma odakle dolazi niti ko se draojezivo
May 21May 21 Pucnjava u Jerry-ju danas, 1 povređen.Beše bila bomba pre par meseci?Kad pomislim da sam nekada redovno išao tamo...
May 21May 21 1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:kažu da je na vlasnika pucano, “pucač” uhapšenKaže napadača savladao pripadnik SAJ koji se slučajno našao u lokalu. Pio piće sa poznanikom
May 21May 21 1 hour ago, smooth.Op said:.... napadača savladao...Budimo precizni: pucača. E sad, puca se i u odbrani i u napadu ukoliko se oružje poseduje a stigne se da se potegne.Ostavimo to da se rasvetli kako je do primanja metka došlo stručnim organima i njihovim zamajavanjima javnosti.