Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

30 minutes ago, Shan Jan said:

@LaLinea drugaricin cale je umro cekajuci hitnu pomoc sat ipo nakon srcanog udara. Ja ako mi nesyo budr zovem taksi, kakva hitna pomoc.

U BG mi se cini da ipak nema tih problema. Pre neki dan zvao za tetku od 83 godine i dosli su vrlo brzo ... i to kakva doktorka blush

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

N1 Info RS
No image preview

Putnici: Soko "zamalo" iskočio iz šina kod Zemun polja

Voz "Soko" koji je jutros u 6:47 časova trebalo da krene iz Subotice kao Beogradu, krenuo je sa oko pola sata zakašnjenja, i umalo je prema rečima putnika koji

Ovo postaje vise nego zabrinjavajuce

23 minutes ago, Lezilebovich said:

U BG mi se cini da ipak nema tih problema. Pre neki dan zvao za tetku od 83 godine i dosli su vrlo brzo ... i to kakva doktorka blush

Drago mi je zbog tebe a ovo se desilo u sred BGa, jedino sto je bilo davnije. Mozda se nesto popravilo, daj boze...

6 hours ago, Filozof manijak said:

Dočim se kod nas u Neoplanti vozila hitne pomoći koriste za prevoz ćaci batinaša.

Gde ima tu se i preliva fantom

jel to nesto novo?

26 minutes ago, Miki_belavista said:

jel to nesto novo?

Odavno...

• Popular Post
2 hours ago, Shan Jan said:

@LaLinea drugaricin cale je umro cekajuci hitnu pomoc sat ipo nakon srcanog udara. Ja ako mi nesyo budr zovem taksi, kakva hitna pomoc.

U zavicaju "se desi" da nema doktora u hitnoj. Pre izvesnog vremena brat odvezao oca u hitnu zbog povecanog pritiska ( i doziveo blazi oblik sloga), nema dezurnog doktora da ih primii, cekao oko sat i pol, navodno svi su bili na terenu, mada pouzdano znam da ih nema dovoljan broj.

Da ne pisem za pokojnu stara majku, pre 2 god, dali joj tabletu za snizenje pritiska, vratili je kuci, zaspala ( bilo je rano prepodne) i nikada se nije probudila, preminula u snu.

Ima ogromne istine u onoj "sto juznije, to tuznije", ako izuzmemo Nis naravno.

Pisao sam ( ili bar mislim da jesam D ) o broju decijih ortopeda u Bolnickom centru u KŠ. Dvojica , ako sam dobro video/cuo. Nas su uhvatili praznici ( badnji dan, Bozic ), vikend, nije imao ko da potpise otpusnu listu, dolazili (o) po pozivu za hitne slucajeve.

N1 Info RS
No image preview

Muškarac koji je namamio devojčicu u hostel pušten na slo...

Muškarac (74) iz okoline Žitorađe koji je pre dva dana uhapšen zbog sumnje da je pokušao da obljubi dvanaestogodišnju devojčicu, pušten je na slobodu na osnovu

Muškarac koji je namamio devojčicu u hostel pušten na slobodu

U saopštenju koje Policijska uprava Niš objavila u sredu, 6. maja, rečeno je da se Lj.P. sumnjiči da je prethodnog dana namamio dvanaestogodišnju devojčicu da pođe s njim u jedan hostel u Nišu, a kada ju je otac pozvao telefonom, on je pobegao iz hostela.

Osumnjičeni Lj. P. pušten je na slobodu jer je sudija za prethodni postupak Višeg suda ocenio da nema osnova da mu se odredi pritvor "zbog nepostojanja osnovane sumnje da je osumnjičeni izvršio krivično delo koje mu je stavljeno na teret", rečeno je u Višem sudu za agenciju Beta.

N1 Info RS
No image preview

Nekada predstavljen kao pojačanje SNS, danas mu određen p...

Viši sud u Sremskoj Mitrovici odredio je pritvor Predragu Miloševiću, koji je uhapšen na teritoriji opštine Stara Pazova, nakon što je policija u njegovoj viken

Kako izbrojaše ovu ogromnu cifru? Čak iako su išli po formuli 30 tblt po kutiji- ovo je stvarno impresivno. Trebalo je sve to izračunat' sunce ti poljubim.

Edited by pariah

ako se radi o najmanjim tabletama od 2 mg, to je 1000 kg odnosno tona bensedina...
mnogo je to

Mnogo je samo kad biju.

11 minutes ago, Arthur Kirkland said:

Koliko su ovo porazavajuci podaci za Milosevica. Tuga

Da, iznenadjujuce. Da li inace ovako ispada po anketama?