April 29Apr 29 na internetu od pozne '96, prije toga ga u herceg novom nije ni bilo.odvremeplovila bih nazad u prvih 10 godina weba. ili ajde, poslije 2000. Edited April 29Apr 29 by morgana
April 29Apr 29 3 minutes ago, morgana said:na internetu od pozne '96, prije toga ga u herceg novom nije ni bilo.odvremeplovila bih nazad u prvih 10 godina weba. ili ajde, poslije 2000.Ja od 98me na onom dring dang dongu, tih par godina toga trajalo je citavu jednu vecnostdok nije nastao normalan net i narezani filmovi 2000tih.
April 29Apr 29 1 hour ago, Hamlet Strašni said:Isključiš WiFi?otvorenih 150 tabova da nesto procitam posle i nikada ne procitam
April 29Apr 29 45 minutes ago, glibav said:otvorenih 150 tabova da nesto procitam posle i nikada ne procitam Jel imas obicaj da kasnis
April 29Apr 29 1 hour ago, Mel said:Jel imas obicaj da kasnis Uglavnom ne. Citam na kraju dijagonalno ili zaboravim i zatvorim
April 29Apr 29 Najgora фича otkako je sveta&veka je mogućnost objedinjenja kartica u grupe. To je geometrijskom progresijom uvećalo broj nepročitanih stranica. Entropija пропо.
April 29Apr 29 On 30. 11. 2025. at 18:16, Krošek said:Velike donacije i kada ima neko s nekim da se slika, to može. To se dogovara "odgovarajućim" kanalima i radi se u obostranom interesu. Obični građani tu nemaju šta da traže. S njima se niko neće slikati, pa zato nisu ni zanimljive njihove ponude da nešto doniraju, osim, opet, ako nije neka velika lova. "Ko je / čiji je ovaj/ova i šta on/ona u stvari hoće".Kao na primer:https://becejski-mozaik.co.rs/opstina-odbija-42-parkovske-klupe-koje-joj-poklanjaju-gradjani/
May 2May 2 N1 Info RSMaline iz Srbije zaustavljene u Francuskoj zbog previše k...U pošiljci malina iz Srbije za Francusku nadležni su pronašli dvostruko više kadmijuma nego što je dozvoljeno, saopštila je Evropska komisija.
May 2May 2 20 minutes ago, Filozof manijak said:Sad sam tek video, pogrešan topić Ide nam danas odlicno ovde 😂