Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

11 minutes ago, x500 said:
Nova.rs
No image preview

Užas u Zemunu: Dečak čekićem udarao barut, pa izazvao eks...

Policija u Zemunu je u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom uhapsila roditelje trinaestogodišnjeg M. K. koji je u petak teško povređen u stravičnoj ek

Kad su bili deca, mama i njeni su uzimali metke pa palili vatru. Jednom su tako podlozili na putu malo dalje od skole, kad neko vidi nailazi skolski posluzitelj, oni se razbeze i posakrivaju po sikari, covek video vatru dal je video decu ili ne, ali on pridje i krene da gasi vatru cizmama da s ene zapali okolo jel. A ne zna sta je u vatri. Oni u zbunju premrli. Kaze mama ne znam kako smo zivi ostali, doduse iz kasnije price saznala sam da je neku generaciju pre nje bilo dece koja su stradala u slicnom igranjnu sa oruzjem. Ovo dete srce da ti se stegne u kojoj je muci sad pa ubuduce.

• Replies 44.7k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

meni je za ovde mada kada čitam ima jezivijih stvari.

juče sam skoknuo na link o imovini političara. i vidim da je 35godišnji gangula postao dobitnik nacionalne penzije koja sada iznosi 237 hiljada RSD. u državi u kojoj se štedi na penzijama tako što onaj ko ode u penziju pre navršenih 65 biva doživotno kažnjen smanjenjem primanja.

na stranu što sam ja protivnik bilokakvih nacionalnih penzija bilo da se radi o ljudima koji nisu uplaćivali za staž ili enormno bogatim, poput šapića, kojima je ovaj iznos džeparac.

14 minutes ago, đorđe geprat said:

meni je za ovde mada kada čitam ima jezivijih stvari.

juče sam skoknuo na link o imovini političara. i vidim da je 35godišnji gangula postao dobitnik nacionalne penzije koja sada iznosi 237 hiljada RSD. u državi u kojoj se štedi na penzijama tako što onaj ko ode u penziju pre navršenih 65 biva doživotno kažnjen smanjenjem primanja.

na stranu što sam ja protivnik bilokakvih nacionalnih penzija bilo da se radi o ljudima koji nisu uplaćivali za staž ili enormno bogatim, poput šapića, kojima je ovaj iznos džeparac.

Nacionalna penzija kod sportista se dobija za osvojene medalje na medjunarodnim takmicenjima i isplacuje se posle 40. godine.

https://mondo.rs/Info/Ekonomija/a2235395/ko-ima-pravo-na-nacionalnu-penziju-u-srbiji.html

Nije problem sto je penzija, problem je sto je Sapic

Ja bih dao svakom Srbininu nacionalnu penziju ako u svojoj delatnosti bude u top 3 u evropi/nasvijet

28 minutes ago, Ratamahatta said:

Nije problem sto je penzija, problem je sto je Sapic

Ja bih dao svakom Srbininu nacionalnu penziju ako u svojoj delatnosti bude u top 3 u evropi/nasvijet

avatar ti je zajebantski pa verujem da je i post.

To ti je samo krivo sto nisi u top 3 na evropi i svijetu u bilo cemu

Necu ni ja biti, tako da nema ni veze

Crva nije ni bilo.

N1 Info RS
No image preview

VJT: Odbačena krivična prijava protiv Veselina Milića za...

VJT odbacio krivičnu prijavu protiv Veselina Milića za pomoć izvršiocu krivičnog dela, u slučaju ubistva Aleksandra Nešovića na Senjaku.

VJT: Odbačena krivična prijava protiv Veselina Milića za pomoć izvršiocu krivičnog dela, nema dokaza

U Austriji nije proslo ni pola godine a vec prestignut broj femicida iz prosle godine - 14.

Najcesce je partner, pa onda ex-partner, odbijeni udvarac a posebno uzasno je je i sto je jedan otac na listi.

3 minutes ago, bags said:

U Austriji nije proslo ni pola godine a vec prestignut broj femicida iz prosle godine - 14.

Najcesce je partner, pa onda ex-partner, odbijeni udvarac a posebno uzasno je je i sto je jedan otac na listi.

A istovremeno zene koje je muz tukao ali ih nije zatukao ne smeju da pomenu DV na sudjenjima oko starateljstva jer se to automatski pripisuje kao parental alienation.

Ima jedna kategorija ljudi koje patrijarhalna uprava svih zemalja jos mnogo vise mrzi i zeli da slobodno zloupotrebljava od zena, a to su deca.

Pa sta, nije proso voz

Nece njega

Izlaz iz SM na autoput rade i ne moze se ka BG, nego samo ka Sidu .

Proslog vikenda, kamion sa prikolicom ispred mene, umesto da ode na lokalni put do sledeceg ulaza na autoput ili da krene ka Sidu, pa izadje i vrati se nazad ka BG, baja resio da radi polukruzni.

U tom delu je traka ka Sidu podeljena u oba smera, postoje cunjevi koji odvajaju smerove, a retard sa bosanskim tablama je resio da zamota ka BG umesto da krene ka Sidu.

Naravno da je blokirao obe trake, naravno da je trajalo nekoliko minuta, ali debil je tako odlucio.

Nisam, nazalost slikao, jer sam pritiskao sirenu u raznim ritmovima poznatim Covecanstvu.