June 23Jun 23 Čarapanska policija odradila što je do njih, (može i ime da se nađe, ukucati na guglu "uhapšen otac sličice") sad da vidimo šta će istražni sudija, tužioc, socijalna služba.... i ko je sve tu nadležan.
June 23Jun 23 Ako su iz Krusevca i okoline onda je lako moguce da ce sada otac decaka da se razracuna sam sa ovim.
June 23Jun 23 Otac dečaka koji je bio maltretiran od uhapšenog oca nasilnika je dao izjave portalu 192.rs. tako da je malo izvesno da ima priliku da odmah lično razračuna.A razračunavanje sledi ovom uhapšenom čim ga smeste u zajedničku sobu sa raznoraznim pritvorenicima.Običaj za sve pritvorenike i robijaše širom planete da vole ulogu sudije i dželata kada im dopadne kao cimer ovakav nasilniik nad decom.
June 23Jun 23 57 minutes ago, J-♣ said:Običaj za sve pritvorenike i robijaše širom planete da vole ulogu sudije i dželata kada im dopadne kao cimer ovakav nasilniik nad decom.Horor priče sam slušao od drugara koji radi kao čuvar u mitrovačkom zatvoru, šta drugi zatvorenici rade sa tipovima koji su imali bilo kkaav posao sa decom.
June 28Jun 28 Građanima je sinoć u 00:50 SMS porukom stiglo upozorenje da je došlo do akcidenta u hladnjači u Guči, odnosno do curenja amonijaka i savetovano im je da prate obaveštenja nadležnih.Građanima u okolini hladnjače rečeno je da ostanu u domovima i da zatvore prozore ako osete specifičan oštar miris ovog gasa, da stave mokre krpe na nos i usta i zaštite disajne organe.Nekoliko građana upućeno je na lekarski pregled, piše RTS. Edited June 28Jun 28 by Milosh76
June 28Jun 28 On 23. 6. 2026. at 16:32, Desmond Bojčinski said:Horor priče sam slušao od drugara koji radi kao čuvar u mitrovačkom zatvoru, šta drugi zatvorenici rade sa tipovima koji su imali bilo kkaav posao sa decom.To je nešto najbliže pravdi što će ikada da dobiju, jer su kazne za pedofiliju najčešće smešne.
June 28Jun 28 Izjava ovog sto je tukao dete:Snimak prebijanja dečaka (13) se ubrzo proširio na svim društvenim mrežama na kom se vidi kako Marković tukao maloletno dete. Marković je priznao krivicu i otkrio je svoju stranu priče."Ne dajem ovu izjavu da bih sebe opravdao. Moje ponašanje je uzrokovalo višednevno maltretiranje moje dece.Taj dečak, zbog kojeg sam ja reagovao, mom sinu od 10 godina skidao je gaće na ulici u prisustvu policajca u civilu koji nije reagovao. To je trajalo poslednjih desetak dana.Supruga i ja radimo po ceo dan, deca su kod kuće, zvala su nas maltene svakog dana i žalila se da ih taj dečak i njegova ekipa maltretiraju. Kad neko mom detetu skine gaće i krene na njega, to je po meni pokušaj silovanja, kad neko mom detetu uzme igračku, to je krađa, kad neko mom detetu uzme novac, to je reketiranje za mene...Sin je uzeo telefon od komšije kako bi me pozvao pošto mu je taj dečak uzeo mobilni. Taj dečak je ranije pokušao da mu uzme i trotinet.Kada sam došao na parking stariji sin mi je rekao da je to taj dečak. Ja sam ga držao za rame.To stoji i u mojoj izjavi koju sam dao u policiji. Otvorio sam vrata mog automobila i seo je na vozačevo sedište dok su pozadi sedela moja tri sina.Da sam nešto hteo strpao bih ga u auto i odvezao bih ga negde, ima 30 kila, mogu da ga stavim pod mišku i da ga odnesem. Ja sam ga lepo pitao: 'Šta si uradio deci? Šta si im uzeo?'Konkretno, mislio sam na taj mobilni telefon koji je uzeo, a ne na sličice ili bilo koje druge gluposti. Odgovorio je: 'Nisam ništa!'Potom je krenuo da me šutne. To je mene isprovociralo.E, posle šta je bilo, videli ste na snimku... Da sam ga teže povredio, kao što navode pojedini portali, mene bi i dalje zadržali u pritvoru.Ne opravdavam to svoje ponašanje. Ono što sam uradio, ja sam uradio spreman sam sam da odgovaram. To sam uradio da bih zaštitio svoju porodicu", objasnio je Marković.