Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

DOOM! DOOM IS UPON US! (Raspad našeg društva, pbp)

Featured Replies

28 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

a propos malog hekladžije

uhvatio sam negde izjavu oca kako znaju ko je prijavio nalog jer je jagodina(moćo tebe gledam) malo mesto i gde se sve sazna. bilo je tu i po koja light pretnja

danas vidim kako dva burazera od klinca trenuraju klinca da radi zgubove(sklekove) dok ne postane najjači čovek na balkanu(na nekom otvorenom vežbalištu)

ovo skromno poznavanje ljudske prirode u servskom habitatu mi vrišti da je pokušano da klinjo bude insta senzacija i da se marne nekako lova

mix strahinje i nemanje jokića(braća) i ćaleta srđana đokovića

viktor mu tu dođe kolateral

Amen to that!!!

Decu treba pustiti da u miru i privatnosti razvijaju svoje talente, a ne reklamirati ih sirom interneta i time ugrozavati upravo tu njihovu privatnost.

Naravno, ove moraliste sa drugih strana takodje treba ucutkati, narocito ove u mantiji.

U crkvu, pope...

Edited by kronostime

• Replies 44.6k
  • Views 4.6m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ma nemoj. Kako da mi se dete razvija, a da to niko ne vidi na netu? ilija

3 minutes ago, Filozof manijak said:

Ma nemoj. Kako da mi se dete razvija, a da to niko ne vidi na netu? ilija

Udaj se vise, pa onda radjaj decu.... 😂

Ako je to tacno toliko o onome kako rodtelji ne mogu da ga sprece da visi na netu.

Što se tiče malog heklača, meni samo nije jasno da li je moguće da instagram po automatizmu blokira acc-ove sa preko 400k pratilaca? Ne bi li barem za takve akauntove neko trebao da iste pogleda, vidi da li postoji nešto problematično i sl? Znam da je to masovan posao, ali zamisli da ceo život ulupaš u razvijanje accounta, živiš od toga, onda ti konkurencija plati milion Kineskih botova da te reportuju i ćao acc?

Prosto, mogućnosti za zloupotrebu su ogromni.

4 minutes ago, Mel said:

Ako je to tacno toliko o onome kako rodtelji ne mogu da ga sprece da visi na netu.

Dete treba da ima pristup netu, ali mu roditelj ili staratelj MORA objasniti da to sto ima pristup istom ne podrazumeva objavljivanje svega iz privatnog zivota na mrezama.

Kronos mladji je imao kompjuter od svoje 3 godine i mobilni od polaska u skolu ali je prvi nalog na mrezi otvorio tek kad je krenuo da studira psihologiju.

Psovali su me da sam diktator, ali njegova privatnost i pravo na izbor (kada bude punoletan) mi je bila iznad svega i ne smatram to losim.

Naprotiv!

2 minutes ago, kronostime said:

Dete treba da ima pristup netu, ali mu roditelj ili staratelj MORA objasniti da to sto ima pristup istom ne podrazumeva objavljivanje svega iz privatnog zivota na mrezama.

Kronos mladji je imao kompjuter od svoje 3 godine i mobilni od polaska u skolu ali je prvi nalog na mrezi otvorio tek kad je krenuo da studira psihologiju.

Psovali su me da sam diktator, ali njegova privatnost i pravo na izbor (kada bude punoletan) mi je bila iznad svega i ne smatram to losim.

Naprotiv!

Ma nek radi ko sta hoce, ja sam samo primetila da manijeak ne treba lucem traziti kad je dete tako malo, valjda se i roditelji pitaju. Ok bas odlazak na studije je vec preko punoletstva, to je bas kasno za soc mreze (ili mozda nije trebalo ni tad, kako god).

Mislim ovo starno nije neki bridz na kome zelim da umrem, ja svoje dete ne mogu ni u carape da uteram ujutru a ne nesto vise, ali taj klinac ima koliko - jedno 12 godina? Mali je previse, to je sve.

čuj mali, do pre 85 godina je većina dece tada završavala školovanje i počinjala da radi u fabrikama, ciglanama ili da šegrtuje kod nekog majstora...

Just now, Mel said:

Ma nek radi ko sta hoce, ja sam samo primetila da manijeak ne treba lucem traziti kad je dete tako malo, valjda se i roditelji pitaju. Ok bas odlazak na studije je vec preko punoletstva, to je bas kasno za soc mreze (ili mozda nije trebalo ni tad, kako god).

Mislim ovo starno nije neki bridz na kome zelim da umrem, ja svoje dete ne mogu ni u carape da uteram ujutru a ne nesto vise, ali taj klinac ima koliko - jedno 12 godina? Mali je previse, to je sve.

Mene su psovali zato sto sam mu postavio granice u okviru kojih moze da se krece jos od obdanista, sa razumevanjem i podrskom prema njegovim interesovanjima, naravno.

Hoces da treniras fudbal? Moze, ali skola je na prvom mestu.

Ne mozes da nadjes trenerku? Sredi sobu i naci ces je.

Trebaju ti ciste stvari? Odnesi ih u kupatilo i stavi u korpu za ves pa ce se oprati.

Bude dosadno, ali to je jedini nacin da stekne neke navike za ceo zivot, a da ne juri neko za njim kao kucna pomocnica - to je najgore cemu ih mozemo nauciti.

12 minutes ago, Mel said:

@kronostime Kronos mladji je imao kompjuter od svoje 3 godine i mobilni od polaska u skolu ali je prvi nalog na mrezi otvorio tek kad je krenuo da studira psihologiju.

Misliš tek tad si ti video te naloge na mrežama fantom

(tagovalo Mel sorry)

Edited by Leia

Just now, Leia said:

Misliš tek tad si ti video te naloge na mrežama fantom

Mislis da je sin jedinac administratora mreze imao neke sanse da to uradi?

Ne bih rekao.... 😎

kad sam pisala o mitskoj lomparovoj zeni, napisala sam, pa obrisala: (zenu) koja ce da ga slusa po ceo dan.

pisala sam vec, znam ga s fakulteta. sve, bas sve kao bane sin, osim "tih". usta ne sklapa. dosadan jedan covek.

uostalom, on i tanja rosic su bili ko pata i patason, a oboje godinu stariji, sa beleskama iz prethodne godine, da sve znaju unapred i da mogu da "dizu rucice".

moguce da je bio dobar profesor, to vec ne znam.

poz

ed. sad videla: vesna lompar. vanr. prof. a odabrana bibliografija rolf ali, lepe naknade za visekratno prestampavanje istog.

Edited by le petit nicolas

6 minutes ago, kronostime said:

Mislis da je sin jedinac administratora mreze imao neke sanse da to uradi?

Ne bih rekao.... 😎

Čuj… meni je i dalje mnogo neverovatnije ovo tvoje al ti kako hoćeš lolol

Just now, Leia said:

Čuj… meni je i dalje mnogo neverovatnije ovo tvoje al ti kako hoćeš lolol

Cuj, programi za kontrolu pristupa su mnogo stariji nego sto se misli. 😎

a zar nije mogao da otvori nalog uz pomoć druga iz škole i da odatle vodi nalog? bez korišćenja kućnog net-a?